Politika v ČR
Česko odmítlo podepsat výzvu států EU zastávající se homosexuálů.

Česko odmítlo podepsat výzvu států EU zastávající se homosexuálů. O důvodech mlčí
Česká vláda se odmítla připojit k výzvě 14 států EU, aby byla respektována práva sexuálních menšin


"Maďarsko tu skutečně překročilo červenou linii," prohlásila podle médií belgická ministryně zahraničí Sophie Wilmésová.


Belgie dopisem oslovila všech 27 států EU, aby se připojily. Česko to ale odmítlo, podobně jako zbytek střední Evropy
a balkánské státy.
Z jakého důvodu není známo.


České zastoupení při EU v Bruselu tvrdí, že belgická iniciativa šla přes vládu v Praze, odpověď na dotaz, proč český podpis chybí, ale neznají ani úředníci na Úřadu vlády.
Jeho zástupce ve středu uvedl, že neví, proč se Česko k Belgii a dalším zemím nepřidalo.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/cesko-odmitlo-podepsat-vyzvu-statu-eu-zastavajici-se-homosex/r~4b6e50d8d44211ebb91a0cc47ab5f122/
Česka republika podporila tak Madarsko


Česko odmítlo podepsat výzvu států EU zastávající se homosexuálů. O důvodech mlčí Česká vláda se odmítla připojit k výzvě 14 států EU, aby byla respektována práva sexuálních menšin "Maďarsko tu skutečně překročilo červenou linii," prohlásila podle médií belgická ministryně zahraničí Sophie Wilmésová. Belgie dopisem oslovila všech 27 států EU, aby se připojily. Česko to ale odmítlo, podobně jako zbytek střední Evropy a balkánské státy. Z jakého důvodu není známo. České zastoupení při EU v Bruselu tvrdí, že belgická iniciativa šla přes vládu v Praze, odpověď na dotaz, proč český podpis chybí, ale neznají ani úředníci na Úřadu vlády. Jeho zástupce ve středu uvedl, že neví, proč se Česko k Belgii a dalším zemím nepřidalo. https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/cesko-odmitlo-podepsat-vyzvu-statu-eu-zastavajici-se-homosex/r~4b6e50d8d44211ebb91a0cc47ab5f122/ Česka republika podporila tak Madarsko
Upravené 24. 6. 2021 o 06:51

České zastoupení při EU v Bruselu tvrdí, že belgická iniciativa šla přes vládu v Praze, odpověď na dotaz, proč český podpis chybí, ale neznají ani úředníci na Úřadu vlády.
Jeho zástupce ve středu uvedl, že neví, proč se Česko k Belgii a dalším zemím nepřidalo.

Nevadí, že úředníci nevědí/nechápou jak to, že vláda nepodepsala a proč si to mohla dovolit, hlavní je výsledek. Pro ty co chápou víc je ti signál, kam jsme orientováni.


[quote="pid:21459, uid:78"]České zastoupení při EU v Bruselu tvrdí, že belgická iniciativa šla přes vládu v Praze, odpověď na dotaz, proč český podpis chybí, ale neznají ani úředníci na Úřadu vlády. Jeho zástupce ve středu uvedl, že neví, proč se Česko k Belgii a dalším zemím nepřidalo.[/quote] Nevadí, že úředníci nevědí/nechápou jak to, že vláda nepodepsala a proč si to mohla dovolit, hlavní je výsledek. Pro ty co chápou víc je ti signál, kam jsme orientováni.
459
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept