Politika v SR
Krčméry už uteká? Zodpovednosti sa nezbaví

Profesor Vladimír Krčméry prekvapil vyjadrením, keď pre denník Plus jeden deň po strate autority a strate dôvery Slovákov povedal, že sa plánuje odsťahovať zo Slovenska.


https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/23/krcmery-oznamil-stahovanie-zo-slovenska-preslavil-ho-vyrok-ze-je-len-stvrtinovy-slovak-video/


Profesor Vladimír Krčméry prekvapil vyjadrením, keď pre denník Plus jeden deň po strate autority a strate dôvery Slovákov povedal, že sa plánuje odsťahovať zo Slovenska. https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/23/krcmery-oznamil-stahovanie-zo-slovenska-preslavil-ho-vyrok-ze-je-len-stvrtinovy-slovak-video/

Profesor Vladimír Krčméry prekvapil

potkany začínajú utekať... to je iba dobre, keď sa Krčméry bojí... kto bude utekať ďalší?


[quote="pid:21403, uid:111"]Profesor Vladimír Krčméry prekvapil[/quote] potkany začínajú utekať... to je iba dobre, keď sa Krčméry bojí... kto bude utekať ďalší?

to je iba dobre, keď sa Krčméry bojí... kto bude utekať ďalší?


toto dava tušiť mnohému. Ja som už z tohoto unavená, veľmi… každý deň niečo. Dnes ešte aj pani rezidentskí perlila. Písal Blaha, Judia a sj Miro Stec. Toto je výstižne:


60d378d7230e2
60d378e73cf1c
60d378e7d4548
Ak je zlá rubrika, vymazem.


[quote="pid:21407, uid:47"]to je iba dobre, keď sa Krčméry bojí... kto bude utekať ďalší?[/quote] toto dava tušiť mnohému. Ja som už z tohoto unavená, veľmi… každý deň niečo. Dnes ešte aj pani rezidentskí perlila. Písal Blaha, Judia a sj Miro Stec. Toto je výstižne: ![60d378d7230e2](serve/attachment&path=60d378d7230e2) ![60d378e73cf1c](serve/attachment&path=60d378e73cf1c) ![60d378e7d4548](serve/attachment&path=60d378e7d4548) Ak je zlá rubrika, vymazem.
Upravené 23. 6. 2021 o 20:09

Pridám ďalšieho adepta:
Kým prezidentka hovorí o istotnej ochrane pred Covidom týždňe po druhej dávke vakcíny, Milan Krajniak zvažuje tretiu dávku vakcíny pre ľudí v zariadeniach sociálnych služieb, ktorú by dostali ešte pred zimou
https://www.hlavnespravy.sk/milan-krajniak-je-na-diskusiu-ci-by-ludia-v-zariadeni-socialnych-sluzieb-nemali-dostat-tretiu-davku-vakciny/2587152


Pridám ďalšieho adepta: **Kým prezidentka hovorí o istotnej ochrane pred Covidom týždňe po druhej dávke vakcíny, Milan Krajniak zvažuje tretiu dávku vakcíny pre ľudí v zariadeniach sociálnych služieb, ktorú by dostali ešte pred zimou** https://www.hlavnespravy.sk/milan-krajniak-je-na-diskusiu-ci-by-ludia-v-zariadeni-socialnych-sluzieb-nemali-dostat-tretiu-davku-vakciny/2587152

To a Kolikova zase tu sa k tomu vyjadruje: https://www.parlamentnelisty.sk/arena/438613/kolikova-je-dolezite-aby-pripadne-povinne-ockovanie-malo-zakonny-zaklad/?fbclid=IwAR109aCpgdn0vTe-k216VS-Zspi2rVjp4X0Xg4mHVRlyVkBufXVkaKcSIUg


Ináč toto mi už príde cez čiaru. Dobre, ak povinne, tak povinne. Ale potom si chcem vybrať. Toto je aj taktika Ba povinne ockovanie, neodmietste ho ako take, ale tie vakcíny. A potom je to stále experimentálne. Si pripravím papier, že ten čo má zaockuju preberá zodpovednost za pripadne škody ako napr nevyplatenia životnej poistky (Dr. Weis), ušlý získ za nemožnosť lietať atd, atd. Toto ako ošetria?


Aj druha svetová vojna skončila aj komunizmus a veľa ľudí bolo potrestaných. Tak nech si to zvážia.


To a Kolikova zase tu sa k tomu vyjadruje: https://www.parlamentnelisty.sk/arena/438613/kolikova-je-dolezite-aby-pripadne-povinne-ockovanie-malo-zakonny-zaklad/?fbclid=IwAR109aCpgdn0vTe-k216VS-Zspi2rVjp4X0Xg4mHVRlyVkBufXVkaKcSIUg Ináč toto mi už príde cez čiaru. Dobre, ak povinne, tak povinne. Ale potom si chcem vybrať. Toto je aj taktika Ba povinne ockovanie, neodmietste ho ako take, ale tie vakcíny. A potom je to stále experimentálne. Si pripravím papier, že ten čo má zaockuju preberá zodpovednost za pripadne škody ako napr nevyplatenia životnej poistky (Dr. Weis), ušlý získ za nemožnosť lietať atd, atd. Toto ako ošetria? Aj druha svetová vojna skončila aj komunizmus a veľa ľudí bolo potrestaných. Tak nech si to zvážia.
Upravené 23. 6. 2021 o 20:36

ak povinne, tak povinne.
Je to 3. etapa klinického testovania a sme referenčnou krajinou. Ak pripustíme, že si aspoň chceme vybrať, tak ten mlynček nás napokon zomelie všetkých.


[quote="pid:21428, uid:273"]ak povinne, tak povinne.[/quote]Je to 3. etapa klinického testovania a sme referenčnou krajinou. Ak pripustíme, že si aspoň chceme vybrať, tak ten mlynček nás napokon zomelie všetkých.

Ak pripustíme, že si aspoň chceme vybrať


Ani, toto beriem. že pripustiť vyber.


Ja len, že oni to povinne ockovanie, ktoré tu je pre deti, nie je de iste povinne. Pokut 331 EUR a koniec. Kalavska chvela presadiť, že neockovane dieťa, nezoberú do školy, neprešlo.


je to v tej vyhláške, nie v zákone. Takze neviem, čo chcú zmeniť. Lengvarsjy čosi bľabotal o očkovaním kalendári, takze v tom jasno nemá. Takze ja bude tvrdiť, že ockovanie neodmietam, ale odmietam ponúkané vakcíny, pretože štúdie nie sú u konca. Všetky ponúkané. Veľa právneho materiálu je na www.slobodaovkovania.sk


[quote="pid:21431, uid:111"]Ak pripustíme, že si aspoň chceme vybrať[/quote] Ani, toto beriem. že pripustiť vyber. Ja len, že oni to povinne ockovanie, ktoré tu je pre deti, nie je de iste povinne. Pokut 331 EUR a koniec. Kalavska chvela presadiť, že neockovane dieťa, nezoberú do školy, neprešlo. je to v tej vyhláške, nie v zákone. Takze neviem, čo chcú zmeniť. Lengvarsjy čosi bľabotal o očkovaním kalendári, takze v tom jasno nemá. Takze ja bude tvrdiť, že ockovanie neodmietam, ale odmietam ponúkané vakcíny, pretože štúdie nie sú u konca. Všetky ponúkané. Veľa právneho materiálu je na www.slobodaovkovania.sk
Upravené 23. 6. 2021 o 21:08

Krajniak zvažuje tretiu dávku vakcíny pre ľudí v zariadeniach sociálnych služieb,


chorí magori...ako to povedali, mŕtvy dôchodca, dobrý dôchodca!?..... budú to cpať do tých starých ľudí, len aby to minuli......farmabiznis musí fičať!


[quote="pid:21427, uid:111"]Krajniak zvažuje tretiu dávku vakcíny pre ľudí v zariadeniach sociálnych služieb,[/quote] chorí magori...ako to povedali, mŕtvy dôchodca, dobrý dôchodca!?..... budú to cpať do tých starých ľudí, len aby to minuli......farmabiznis musí fičať!

Tento podliak ešte chce narobiť špinavostí a vrážd
Krčméry: Do normálu sa dostaneme v septembri či októbri. V hre je povinné očkovanie, lebo „ľudia majú právo byť neinfikovaní“
https://www.hlavnespravy.sk/vladimir-krcmery-predpoklada-ze-dalsia-vlna-pandemie-pride-v-auguste/2591642


Pripravujú sa? „Má to svoju logiku, ale naráža to na vyjadrenia, ktoré máme z ministerstva spravodlivosti a z Ústavného súdu SR, kde je možné akékoľvek, či už povinné testovanie alebo povinné očkovanie zaviesť len vtedy, ak by bol určitý stupeň výnimočného stavu,“ povedal.


Tento podliak ešte chce narobiť špinavostí a vrážd **Krčméry: Do normálu sa dostaneme v septembri či októbri. V hre je povinné očkovanie, lebo „ľudia majú právo byť neinfikovaní“** https://www.hlavnespravy.sk/vladimir-krcmery-predpoklada-ze-dalsia-vlna-pandemie-pride-v-auguste/2591642 Pripravujú sa? „Má to svoju logiku, ale naráža to na vyjadrenia, ktoré máme z ministerstva spravodlivosti a z Ústavného súdu SR, kde je možné akékoľvek, či už povinné testovanie alebo povinné očkovanie zaviesť len vtedy, ak by bol určitý stupeň výnimočného stavu,“ povedal.

Krčmár nechápe v tej spuchnutej hlave, že takéto drísty(rétoriku)o povinnom očkovaní si môže nechať tak akurát pre západné štáty. Tu sú iné plány a my ich podporíme. Medzimorie v našej variante. Tento ozembuch nedopadne dobre.


Krčmár nechápe v tej spuchnutej hlave, že takéto drísty(rétoriku)o povinnom očkovaní si môže nechať tak akurát pre západné štáty. Tu sú iné plány a my ich podporíme. Medzimorie v našej variante. Tento ozembuch nedopadne dobre.

lebo „ľudia majú právo byť neinfikovaní


ja neviem, očividne mu to teplo neprispieva. Niekto by mu mal precitat Dohovor o ľudských právach, kt Slovensko pristúpilo. Toto je nad zákonmi v hierarchii predpisov.


Tam žiadne právo nebyť infikovaný neexistuje. Toto už nemam slov. Čo robí tá banda zapredancov kt si hovoria novinári?!?!


inac HS sa začína trochu meniť z alternatívneho média. Zaregistrovali ste tento článok:?


https://www.hlavnespravy.sk/aky-bude-zivot-neockovanych-natlak-na-nich-graduje-od-1-7-skoncia-mom-ky-a-bude-potrebne-si-platit-za-pcr-testy/2590706


Tento článok je písaný iným štýlom, ako keby ten tlak tie posilovala. Možno sa mi to len zdá.


[quote="pid:22110, uid:111"]lebo „ľudia majú právo byť neinfikovaní[/quote] ja neviem, očividne mu to teplo neprispieva. Niekto by mu mal precitat Dohovor o ľudských právach, kt Slovensko pristúpilo. Toto je nad zákonmi v hierarchii predpisov. Tam žiadne právo nebyť infikovaný neexistuje. Toto už nemam slov. Čo robí tá banda zapredancov kt si hovoria novinári?!?! inac HS sa začína trochu meniť z alternatívneho média. Zaregistrovali ste tento článok:? https://www.hlavnespravy.sk/aky-bude-zivot-neockovanych-natlak-na-nich-graduje-od-1-7-skoncia-mom-ky-a-bude-potrebne-si-platit-za-pcr-testy/2590706 Tento článok je písaný iným štýlom, ako keby ten tlak tie posilovala. Možno sa mi to len zdá.

Tiež ma to celkom trápi čo bude v septembri, ja odmietam platiť pcr test a tiež som zvedavá ako sa k tomu postaví zriaďovateľ kedže robím v škôlke. Ak to tak bude ako píšu HS tak budem žiadať túto info písomne a podám žalobu za diskrimináciu.


Sme štyri nezaočkované a prísť o učiteľky v dnešnej dobe bude pre zariadenia likvidačné...


Pôjdem na úrad práce? Počkám pol roka ?...fakt netuším....tú výpoveď budú musieť dať oni....len tak ľahko im to nedarujem.


Je mi z toho do plaču....


Tiež ma to celkom trápi čo bude v septembri, ja odmietam platiť pcr test a tiež som zvedavá ako sa k tomu postaví zriaďovateľ kedže robím v škôlke. Ak to tak bude ako píšu HS tak budem žiadať túto info písomne a podám žalobu za diskrimináciu. Sme štyri nezaočkované a prísť o učiteľky v dnešnej dobe bude pre zariadenia likvidačné... Pôjdem na úrad práce? Počkám pol roka ?...fakt netuším....tú výpoveď budú musieť dať oni....len tak ľahko im to nedarujem. Je mi z toho do plaču....
Upravené 29. 6. 2021 o 10:13

ja neviem, očividne mu to teplo neprispieva. Niekto by mu mal precitat Dohovor o ľudských právach, kt Slovensko pristúpilo. Toto je nad zákonmi v hierarchii predpisov.


Hierarchicky je síce nad našimi zákonmi, ale problém je v mechanizme vymožiteľnosti, ten je nulový. Vezmi si napríklad, ako USA odmietajú vydať víza vyšetrovateľom Medzinárodného tribunálu pre vojnové zločiny. Rozsudky neuznávajú aj iné štáty.
Ako jedno Slovensko, v ktorom si nevieme vymôcť dodržiavanie našich zákonov môže vymôcť, aby boli dodržiavané nadradené zákony?


Pôjdem na úrad práce? Počkám pol roka ?...fakt netuším....tú výpoveď budú musieť dať oni....len tak ľahko im to nedarujem.


Prekážka aj dôkazné bremeno je na ich strane. Podobne, ako pri kauze Vrbětice. Nech dokážu, že dlhodobé účinky sú také a také... Nedokážu, lebo dlhodobé štúdie neexistujú.


[quote="pid:22184, uid:273"]ja neviem, očividne mu to teplo neprispieva. Niekto by mu mal precitat Dohovor o ľudských právach, kt Slovensko pristúpilo. Toto je nad zákonmi v hierarchii predpisov.[/quote] Hierarchicky je síce nad našimi zákonmi, ale problém je v mechanizme vymožiteľnosti, ten je nulový. Vezmi si napríklad, ako USA odmietajú vydať víza vyšetrovateľom Medzinárodného tribunálu pre vojnové zločiny. Rozsudky neuznávajú aj iné štáty. Ako jedno Slovensko, v ktorom si nevieme vymôcť dodržiavanie našich zákonov môže vymôcť, aby boli dodržiavané nadradené zákony? [quote="pid:22187, uid:17"]Pôjdem na úrad práce? Počkám pol roka ?...fakt netuším....tú výpoveď budú musieť dať oni....len tak ľahko im to nedarujem.[/quote] Prekážka aj dôkazné bremeno je na ich strane. Podobne, ako pri kauze Vrbětice. Nech dokážu, že dlhodobé účinky sú také a také... Nedokážu, lebo dlhodobé štúdie neexistujú.

Moderátor

Upravené 29. 6. 2021 o 09:46

Prekážka aj dôkazné bremeno je na ich strane


V jednom ma Fico trocha štve...on povie, že si bude robiť kvalitný test aj si ho zaplatí....ale už nepovie čo obyčajný človek....ja nemám týždenne 70eur na špajchtlu...len aby som mohla robiť....jemu sa to takto ļahko tvtdí....


Ja som veľmi zvedavá ako toto vyriešia.... a tiež viem, že sú schopní všetkého...aj ohýbať zákon aj byť diskriminačný...atď....tu si sama neporadím...jedine sa súdiť...to tiež stojí peniaze....


[quote="pid:22188, uid:127"]Prekážka aj dôkazné bremeno je na ich strane[/quote] V jednom ma Fico trocha štve...on povie, že si bude robiť kvalitný test aj si ho zaplatí....ale už nepovie čo obyčajný človek....ja nemám týždenne 70eur na špajchtlu...len aby som mohla robiť....jemu sa to takto ļahko tvtdí.... Ja som veľmi zvedavá ako toto vyriešia.... a tiež viem, že sú schopní všetkého...aj ohýbať zákon aj byť diskriminačný...atď....tu si sama neporadím...jedine sa súdiť...to tiež stojí peniaze....

inac HS sa začína trochu meniť z alternatívneho média. Zaregistrovali ste tento článok:?


to je uz dlhsie v HS, pomaha im aj pan Michelko s "ockovacou strategiou"


[quote="pid:22184, uid:273"]inac HS sa začína trochu meniť z alternatívneho média. Zaregistrovali ste tento článok:?[/quote] to je uz dlhsie v HS, pomaha im aj pan Michelko s "ockovacou strategiou"

V jednom ma Fico trocha štve..


Spoliehat sa musime len a len sami na seba.
Nikto to za nas nespravi a uz nie nejaky politik.
Co nam ostava bojovat...


[quote="pid:22191, uid:17"]V jednom ma Fico trocha štve..[/quote] Spoliehat sa musime len a len sami na seba. Nikto to za nas nespravi a uz nie nejaky politik. Co nam ostava bojovat...

našich zákonov môže vymôcť, aby boli dodržiavané nadradené zákony?


Slovensko ako pravny štát neexistuje. To že tu a teraz je to nevymožiteľné, nemení nič na tom, že o pár rokov sa to môže zmeniť. Aj vojna skončila a aj komunisti. Raz to skončí.


@zuzka hlsvne neposil žiadne negatívne vízie. Možno bude ťažký rok, dva, treba vydržať. Ked bude najhoršie, môžeš robiť opatrovateľku deti, rodičom, kt pracujú. Taká je v Ba aj 6 EUR na hodinu. Pri 20x8x6=960 EUR napr. Mám x známych, kde mami robia aj pri ročnom dieťati. Nie preto, že sú nato odkázaní.

[quote="pid:22188, uid:127"]našich zákonov môže vymôcť, aby boli dodržiavané nadradené zákony?[/quote] Slovensko ako pravny štát neexistuje. To že tu a teraz je to nevymožiteľné, nemení nič na tom, že o pár rokov sa to môže zmeniť. Aj vojna skončila a aj komunisti. Raz to skončí. @zuzka hlsvne neposil žiadne negatívne vízie. Možno bude ťažký rok, dva, treba vydržať. Ked bude najhoršie, môžeš robiť opatrovateľku deti, rodičom, kt pracujú. Taká je v Ba aj 6 EUR na hodinu. Pri 20x8x6=960 EUR napr. Mám x známych, kde mami robia aj pri ročnom dieťati. Nie preto, že sú nato odkázaní.
Upravené 29. 6. 2021 o 10:39

Ja viem, no 20 detí na to treba priestor...a to si nemôžem dovoliť.... zrejme budem najskôr hľadať domoškoly a tam sa pokúsim zamestnať...aj keď neviem či to budu robiť takto, že budú brať ľudí, alebo skôr vo vlastnej réžii...s kolegyňou hodím reč čo budeme robiť, len ona sa k tomu nechce zatial vyjadrovať....ideme cestou žaloby...to je plán č.1.


Ja viem, no 20 detí na to treba priestor...a to si nemôžem dovoliť.... zrejme budem najskôr hľadať domoškoly a tam sa pokúsim zamestnať...aj keď neviem či to budu robiť takto, že budú brať ľudí, alebo skôr vo vlastnej réžii...s kolegyňou hodím reč čo budeme robiť, len ona sa k tomu nechce zatial vyjadrovať....ideme cestou žaloby...to je plán č.1.

20x = 20 pracovních dní, nikoliv dětí smile


20x = 20 pracovních dní, nikoliv dětí :)

@zuzka Do 1. septembra času more a udalostí mnoho. Nemožno sa vo všetkom spoliehať na Fica ani od neho čakať, že všetky návody vysype hneď z rukáva. To by veľmi rýchlo skončil. Manévruje aj on a manévrovať musíme aj my.

@zuzka Do 1. septembra času more a udalostí mnoho. Nemožno sa vo všetkom spoliehať na Fica ani od neho čakať, že všetky návody vysype hneď z rukáva. To by veľmi rýchlo skončil. Manévruje aj on a manévrovať musíme aj my.

Moderátor

spoliehať na Fica ani od neho čakať, že všetky návody vysype hneď z rukáva. To by veľmi rýchlo skončil.

Ja to chápem, len ma to hnevá, tieto vyjadrenia...ako k tomu príde obyčajný človek


[quote="pid:22211, uid:127"]spoliehať na Fica ani od neho čakať, že všetky návody vysype hneď z rukáva. To by veľmi rýchlo skončil.[/quote] Ja to chápem, len ma to hnevá, tieto vyjadrenia...ako k tomu príde obyčajný človek

20x = 20 pracovních dní, nikoliv dětí


presne tak, Zuzi. 20 dni jedno dieťa, ak budú 2, tak si zvýšiš taxu. Domskola, tam tolko nezarobíš, tam sú nadšenci:-)


[quote="pid:22210, uid:409"]20x = 20 pracovních dní, nikoliv dětí[/quote] presne tak, Zuzi. 20 dni jedno dieťa, ak budú 2, tak si zvýšiš taxu. Domskola, tam tolko nezarobíš, tam sú nadšenci:-)

jedine sa súdiť...to tiež stojí peniaze....

súdne spory sa dajú viesť aj tak, že do toho zatiahneš právnika. Príklad: dohodni sa s ním na tom, že ak vyhraje súdny spor a prisúdia ti odškodné tak určité % je právnikove. Docieliš tým, že právnická firma bude mať na tom eminentný záujem aby to vyhrala. Za diskrimináciu a pod. "šmakociny" súdy zvyknú odklepnúť pekné čiastky. Viď Harabín vs. SVK(súdy). Ten tam už vyhral kadejaké zaujímavé čiastky. No na druhej strane pevne verím, že takéto niečo nebudeš musieť podstúpiť.


[quote="pid:22191, uid:17"]jedine sa súdiť...to tiež stojí peniaze....[/quote] súdne spory sa dajú viesť aj tak, že do toho zatiahneš právnika. Príklad: dohodni sa s ním na tom, že ak vyhraje súdny spor a prisúdia ti odškodné tak určité % je právnikove. Docieliš tým, že právnická firma bude mať na tom eminentný záujem aby to vyhrala. Za diskrimináciu a pod. "šmakociny" súdy zvyknú odklepnúť pekné čiastky. Viď Harabín vs. SVK(súdy). Ten tam už vyhral kadejaké zaujímavé čiastky. No na druhej strane pevne verím, že takéto niečo nebudeš musieť podstúpiť.

Príklad: dohodni sa s ním na tom, že ak vyhraje súdny spor a prisúdia ti odškodné tak určité % je právnikove


To je dobra rada ale zatial som takeho pravnika/pravnicku resp. Pravn. kancelariu nenasiel.
Napr. pisal som hned po prvom cel. povinnom testovani do Weis a Partners a chceli odo mna hned na zaciatku 5x80 EUR bez DPH ako zalohu (a to bez jedineho pravneho ukonu).
Ja to nekritizujem len pisem realitu.


Ak mate kontakt na dobreho pravnika/pravnicku, ktory pracuje hlavne za % kludne dajte kontakt ale pls nie na pani Krajnikovu ap. lebo ti maju asi velmi vela roboty a do dnesneho dna mi neodpisali ani na opakovane maily.


[quote="pid:22223, uid:248"]Príklad: dohodni sa s ním na tom, že ak vyhraje súdny spor a prisúdia ti odškodné tak určité % je právnikove[/quote] To je dobra rada ale zatial som takeho pravnika/pravnicku resp. Pravn. kancelariu nenasiel. Napr. pisal som hned po prvom cel. povinnom testovani do Weis a Partners a chceli odo mna hned na zaciatku 5x80 EUR bez DPH ako zalohu (a to bez jedineho pravneho ukonu). Ja to nekritizujem len pisem realitu. Ak mate kontakt na dobreho pravnika/pravnicku, ktory pracuje hlavne za % kludne dajte kontakt ale pls nie na pani Krajnikovu ap. lebo ti maju asi velmi vela roboty a do dnesneho dna mi neodpisali ani na opakovane maily.

na pani Krajnikovu ap. lebo ti maju asi velmi vela roboty a do dnesneho dna mi neodpisali ani na opakovane maily.


Dr Weiss? Ako Dr Krajnikova mi príde veľmi konfrontacna, neviem čo reálne vyriešila.


[quote="pid:22256, uid:492"]na pani Krajnikovu ap. lebo ti maju asi velmi vela roboty a do dnesneho dna mi neodpisali ani na opakovane maily.[/quote] Dr Weiss? Ako Dr Krajnikova mi príde veľmi konfrontacna, neviem čo reálne vyriešila.

najskôr hľadať domoškoly a tam sa pokúsim zamestnať.

Před 40 lety, když jsme měli 1.dítě, oba dva jsme studovali. Přes ulici bydlela sousedka, která se starala o děti lidí, kteří byli v podobné situaci. Starala se asi o 5 dětí a nám to náramně vyhovovalo. Normálně jsme ji platili a bylo vše v pořádku. Byla to velice schopná a starostlivá paní. Dětičky se u ní měly dobře. Jejích služeb jsme využívali cca 2 roky.


[quote="pid:22201, uid:17"]najskôr hľadať domoškoly a tam sa pokúsim zamestnať.[/quote] Před 40 lety, když jsme měli 1.dítě, oba dva jsme studovali. Přes ulici bydlela sousedka, která se starala o děti lidí, kteří byli v podobné situaci. Starala se asi o 5 dětí a nám to náramně vyhovovalo. Normálně jsme ji platili a bylo vše v pořádku. Byla to velice schopná a starostlivá paní. Dětičky se u ní měly dobře. Jejích služeb jsme využívali cca 2 roky.

Ak je zlá rubrika, vymazem.


Neopováž sa, dala si to na dobré miesto.


[quote="pid:21425, uid:273"]Ak je zlá rubrika, vymazem.[/quote] Neopováž sa, dala si to na dobré miesto.

Moderátor

Ak mate kontakt na dobreho pravnika

Taketo veci nemaju v cenniku pravnici. To co ti povedali,je bezna taxa za pravnicke ukony,ktore musia vyriesit. Ja som to len nacrtol ako jednu z moznosti. S pravnikom si to musis prekonzultovat a ak on vidi v tom dobry biznis(bohuzial) a veri ze to je mozne vyhrat,vtedy na to pristupi. Byvaly kolega tak vyhral nejaky majetkovo-obchodny spor v PO tusim.


[quote="pid:22256, uid:492"]Ak mate kontakt na dobreho pravnika[/quote] Taketo veci nemaju v cenniku pravnici. To co ti povedali,je bezna taxa za pravnicke ukony,ktore musia vyriesit. Ja som to len nacrtol ako jednu z moznosti. S pravnikom si to musis prekonzultovat a ak on vidi v tom dobry biznis(bohuzial) a veri ze to je mozne vyhrat,vtedy na to pristupi. Byvaly kolega tak vyhral nejaky majetkovo-obchodny spor v PO tusim.

15 minútový zostrih lží a poloprávd „profesora“ Krčméryho
Miro Heredoš:
...“ Prosím venujte 15 minút tomuto neskutočnému zostrihu rôznych lží, poloprávd, vymyslených záverov, obratov či zavádzania „profesora“ Krčméryho ohľadom Covid19, či „Delta“ variantu, očkovania, nosenia rúšok, či liečby koronavírusu! Tento človek totiž zásadným spôsobom ovplyvňoval mienku občanov našej vlasti a preto si jeho konanie zaslúži bližšiu pozornosť! Na tohto pána sa už „varí“ exemplárne trestné oznámenie, pretože za to, akým spôsobom otáčal kabát, zavádzal verejnosť a konal si zaslúži, aby v blízkej dobe sa za toto svoje správanie zodpovedal súdom Slovenskej republiky,“...
https://zemavek.sk/video-15-minutovy-zostrih-lzi-a-polopravd-profesora-krcmeryho/


Video : https://www.facebook.com/miroheredosrepublika/videos/180651200781130


**15 minútový zostrih lží a poloprávd „profesora“ Krčméryho** Miro Heredoš: ...“ Prosím venujte 15 minút tomuto neskutočnému zostrihu rôznych lží, poloprávd, vymyslených záverov, obratov či zavádzania „profesora“ Krčméryho ohľadom Covid19, či „Delta“ variantu, očkovania, nosenia rúšok, či liečby koronavírusu! Tento človek totiž zásadným spôsobom ovplyvňoval mienku občanov našej vlasti a preto si jeho konanie zaslúži bližšiu pozornosť! Na tohto pána sa už „varí“ exemplárne trestné oznámenie, pretože za to, akým spôsobom otáčal kabát, zavádzal verejnosť a konal si zaslúži, aby v blízkej dobe sa za toto svoje správanie zodpovedal súdom Slovenskej republiky,“... https://zemavek.sk/video-15-minutovy-zostrih-lzi-a-polopravd-profesora-krcmeryho/ Video : https://www.facebook.com/miroheredosrepublika/videos/180651200781130
3.9k
31
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept