Zahraničná politika
Italie: 45.000 odpurcu ockovani ve zdravotnictvi stoji pred suspendovanim
Y

45 000 lékařů, zdravotních sester a dalších zdravotnických pracovníků čelí suspendovani, protože se neočkují proti koroně. To je 2,3 procenta všech zdravotníků, mezi lékaři procento klesne na 0,2 procenta, uvedla Italská lékařská asociace.
Regionem s nejvíce neočkovanými zdravotníky je severoitalská Emilia Romagna se sedmi procenty neočkovaného personálu. Očekávají se soudní spory odmítačů vakcín.
V květnu italský parlament schválil zákon, který zavádí povinné očkování zdravotníků. Povinnost očkování platí i pro lékárníky, psychology a lékaře s vlastní praxí. Regiony a autonomní provincie jsou povinny hlásit neočkovaný personál místním zdravotnickým orgánům.
Výjimky pouze za zvláštních podmínek
Do pěti dnů pak musí být přesně vysvětleno, proč je požadováno osvobození od očkování. Jsou k dispozici pouze za velmi specifických podmínek, například pokud lze prokázat, že očkování představuje pro dotyčnou osobu zdravotní riziko.
Povinná neplacena dovolená do konce roku
Personál, který nechce být očkován, musí plnit úkoly bez přímého kontaktu s pacienty nebo zákazníky. Pokud tato možnost neexistuje, mohou být odmítači pozastaveni ze služby, dokud nebude dokončena národní očkovací kampaň. To znamená nucenou dovolenou bez platu do konce roku.
Podobný krok v Rakousku
Podobný tlak je také v Rakousku: poté, co Vídeňská zdravotnická asociace stanovila požadavek na očkování pro nové zaměstnance a městský radní Peter Hacker (SPÖ) oznámil takové nařízení pro sociální instituce, nyní následují další federální státy.
https://www.krone.at/2444361


45 000 lékařů, zdravotních sester a dalších zdravotnických pracovníků čelí suspendovani, protože se neočkují proti koroně. To je 2,3 procenta všech zdravotníků, mezi lékaři procento klesne na 0,2 procenta, uvedla Italská lékařská asociace. Regionem s nejvíce neočkovanými zdravotníky je severoitalská Emilia Romagna se sedmi procenty neočkovaného personálu. Očekávají se soudní spory odmítačů vakcín. V květnu italský parlament schválil zákon, který zavádí povinné očkování zdravotníků. Povinnost očkování platí i pro lékárníky, psychology a lékaře s vlastní praxí. Regiony a autonomní provincie jsou povinny hlásit neočkovaný personál místním zdravotnickým orgánům. Výjimky pouze za zvláštních podmínek Do pěti dnů pak musí být přesně vysvětleno, proč je požadováno osvobození od očkování. Jsou k dispozici pouze za velmi specifických podmínek, například pokud lze prokázat, že očkování představuje pro dotyčnou osobu zdravotní riziko. Povinná neplacena dovolená do konce roku Personál, který nechce být očkován, musí plnit úkoly bez přímého kontaktu s pacienty nebo zákazníky. Pokud tato možnost neexistuje, mohou být odmítači pozastaveni ze služby, dokud nebude dokončena národní očkovací kampaň. To znamená nucenou dovolenou bez platu do konce roku. Podobný krok v Rakousku Podobný tlak je také v Rakousku: poté, co Vídeňská zdravotnická asociace stanovila požadavek na očkování pro nové zaměstnance a městský radní Peter Hacker (SPÖ) oznámil takové nařízení pro sociální instituce, nyní následují další federální státy. https://www.krone.at/2444361

očkování pro nové zaměstnance


Prosím je třeba si všimnout zájmena "nové" protože u těch, kteří jsou již po zkušební době a tudíž v pracovně právním vztahu se jedná o změnu pracovní smlouvy a takový krok v souladu s 2361/2021 EU (ze 7.1.2021) není možný a právně přípustný.
Je tedy vidět, že jsou si vědomi této právní kolize.
A v případě ukončení pracovní smlouvy z tohoto důvodu bude pak zcela jednoznačně následovat odškodnění podle odpracovyných let a poplatky za prohrané soudy, neboť i datum bývá podstatný.


[quote="pid:21316, uid:68"]očkování pro nové zaměstnance[/quote] Prosím je třeba si všimnout zájmena "nové" protože u těch, kteří jsou již po zkušební době a tudíž v pracovně právním vztahu se jedná o změnu pracovní smlouvy a takový krok v souladu s 2361/2021 EU (ze 7.1.2021) není možný a právně přípustný. Je tedy vidět, že jsou si vědomi této právní kolize. A v případě ukončení pracovní smlouvy z tohoto důvodu bude pak zcela jednoznačně následovat odškodnění podle odpracovyných let a poplatky za prohrané soudy, neboť i datum bývá podstatný.
Upravené 23. 6. 2021 o 10:23

No u nás predvčerom vyzval Fico ministra zdravotníctva SR, aby zverejnil počty(čísla) zaočkovaných
doktorov :-)


No u nás predvčerom vyzval Fico ministra zdravotníctva SR, aby zverejnil počty(čísla) zaočkovaných doktorov :-)

sudy to musia rozcupovat, pretoze samotne ockovanie je experimentalna zalezitost.


Ak chcu politici uplne zrusit zdravotny system, nech to vysvetluju svojim volicom.


sudy to musia rozcupovat, pretoze samotne ockovanie je experimentalna zalezitost. Ak chcu politici uplne zrusit zdravotny system, nech to vysvetluju svojim volicom.

Moderator

Já si dokonce myslím, že tohle "tlačení na pilu" je zcela záměrné a všude.Včetně Ruska. Je to smyčka, kterou si BigPharma a její globální agentura navlékla na krk a teď si ji sama stahuje. Proč?
je to jednoduché. Příkaz POVINNÉ OČKOVÁNÍ je možné sice vyhlásit, ale chybí zákonný prováděcí postup. Všechny, které by chtěly použít, jsou nezákonné a tudíž skončí dříve či později u soudů . Fyzické donucení je nemožné.
Běží podobný proces jako s BigTech, kde se likvidace přes sociální sítě ocitla za hranicí práva a jednotliví účastníci jsou postupně žalováni.
Je to podlevšeho koordinovaná lovuška a jejím cílem je, aby se konglomerát Bigtech+BigPharma+MSM dostal ke zdi a byl zlikvidován. je to jediný sponzor deep-state a nebezpečně silný vrchol mocenského trojúhelníku. Zbylí dva tradiční kohouti (financisté a průmyslníci) jsou nuceni zapomenout na nepřátelství a tohoto nebezpečného konkurenta oslabit anebo likvidovat.
Doporučuji M.Chazina, velmi srozumitelně to vysvětluje.
Globalisté jsou nuceni tento konglomerát rozbít. Úplně zdiskreditoval celý jejich původně konstruovaný plán Great reset a v podstatě z něj zbydou jen jednotlivé úlomky (snížení spotřeby, měnové zóny atd)


Já si dokonce myslím, že tohle "tlačení na pilu" je zcela záměrné a všude.Včetně Ruska. Je to smyčka, kterou si BigPharma a její globální agentura navlékla na krk a teď si ji sama stahuje. Proč? je to jednoduché. Příkaz POVINNÉ OČKOVÁNÍ je možné sice vyhlásit, ale chybí zákonný prováděcí postup. Všechny, které by chtěly použít, jsou nezákonné a tudíž skončí dříve či později u soudů . Fyzické donucení je nemožné. Běží podobný proces jako s BigTech, kde se likvidace přes sociální sítě ocitla za hranicí práva a jednotliví účastníci jsou postupně žalováni. Je to podlevšeho koordinovaná lovuška a jejím cílem je, aby se konglomerát Bigtech+BigPharma+MSM dostal ke zdi a byl zlikvidován. je to jediný sponzor deep-state a nebezpečně silný vrchol mocenského trojúhelníku. Zbylí dva tradiční kohouti (financisté a průmyslníci) jsou nuceni zapomenout na nepřátelství a tohoto nebezpečného konkurenta oslabit anebo likvidovat. Doporučuji M.Chazina, velmi srozumitelně to vysvětluje. Globalisté jsou nuceni tento konglomerát rozbít. Úplně zdiskreditoval celý jejich původně konstruovaný plán Great reset a v podstatě z něj zbydou jen jednotlivé úlomky (snížení spotřeby, měnové zóny atd)

Je to očividné, že povinné očkovanie mali v pláne, a tento krok sa práve celosvetovo realizuje. Trik bol práve v tých "mutáciách". Rétorika je taká, že anglická mutácia je nákazlivejšia než pôvodná; indická mutácia je ešte nákazlivejšia než anglická. T.j. majú argument plašiť ľudí natoľko, že vírus je čoraz nákazlivejší a pri ďalšej vlne sa už nikto ochoreniu nevyhne, preto "sa treba zaočkovať"... A nielenže treba, riziko nákazlivosti sa tak zvyšuje, že vláda nemá inú možnosť, len "ľudí nasilu zaočkovať pre ich vlastné dobro"...


Avšak, čo sa týka realizácie, nebude to nič jednoduché, dostanú ranu bumerangom.
S tým povinným očkovaním začali celosvetovo blbnúť prakticky potom, čo sa na tom dohodla G7. T.j. aj mimo krajín G7 cez podpindosov.


Je to očividné, že povinné očkovanie mali v pláne, a tento krok sa práve celosvetovo realizuje. Trik bol práve v tých "mutáciách". Rétorika je taká, že anglická mutácia je nákazlivejšia než pôvodná; indická mutácia je ešte nákazlivejšia než anglická. T.j. majú argument plašiť ľudí natoľko, že vírus je čoraz nákazlivejší a pri ďalšej vlne sa už nikto ochoreniu nevyhne, preto "sa treba zaočkovať"... A nielenže treba, riziko nákazlivosti sa tak zvyšuje, že vláda nemá inú možnosť, len "ľudí nasilu zaočkovať pre ich vlastné dobro"... Avšak, čo sa týka realizácie, nebude to nič jednoduché, dostanú ranu bumerangom. S tým povinným očkovaním začali celosvetovo blbnúť prakticky potom, čo sa na tom dohodla G7. T.j. aj mimo krajín G7 cez podpindosov.
813
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept