Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 22.6.2021, Zeneva: kapitulace Bidena se uskutecnila (clanky Tierry Meyssana)
Y

Dnes uplynulo 80 let od tragickeho dne „Napadeni SSSR fasistickym Nemeckem". Truchlime a vzpominame.


Rusko
kremlin.ru
Článek Vladimira Putina "Být otevřený navzdory minulosti"
Článek ruského prezidenta vyšel v nemcine v německém týdeníku Die Zeit a je datovan k 80.výročí začátku Velké vlastenecké války. Plne zneni na:
http://kremlin.ru/events/president/news/65899
-telefonicky rozhovor s A. Merkel
-telefonicky rozhovor s presidentem Kuby, Miguelem Mario Díaz-Canel Bermúdezem
-polozeni kvetu ke hrobu neznameho vojina


Ropa je na 75 USD.

Francie
Zde probihaji 20. (1. kolo hlasovani) a 27. cervna (2. kolo hlasovani) regionalni volby. Po prvnim kole vyhraly pravicove strany po cele zemi. Macron a Le Pen neuspeli.


Armenie
Konaly se volby – Blok Pasinjana ziskal 53%. Vysledky jsou jasne. Blok Kacenjana? ziskal 21% - vysledky nechce uznat. Prejeme Armenii politickou stabilnost.


Nemecko
A. Merkelova vystoupila s prohlasenim, ze 22.6.21 je datumem ostudy Nemcu, protoze napadli SSSR.


Kambodza
USA si chteli dukladne prohlednout vojenskou zakladnu v Kambodze, ale mistni vedeni toto kategoricky zamitlo. Nedovolilo tuto zakladnu v plnem rozsahu ukazat. Americanum se to nelibilo.


Ceska republika
Probihaji demonstrace proti premieru Babisovi. 9.10.21 se zde budou konat volby.


Izrael
-Strety Arabu s Palestinci uvnitr zeme v samotnem Jerusalemu
-Bennett vystoupil tvrde proti Iranu, proti novemu presidentu Iranu a ukoncil rozhovory s Iranem o atomovych zbranich.
-tyka se Ruska, ruskych zidu v Izraeli. Tam jich zije asi 2 miliony, oni casto letaji do Ruska.
Izrael zakazal navstevovat 6 zemi a mezi nimi je i Rusko.


Turecko
Erdogan podepsal ukonceni zakazu vychazeni kvuli korone k 1.7.21.


Hongkong
Jedna z hlavnich opozicnich sil, ktera osnovala 20 let demonstrace oznamila ukonceni sve cinnosti. Proc? Byl prijat zakon o Narodni bezpecnosti a on prisne reguluje cinnost opozicnich struktur. Takovy zakon bude dobry i v Rusku.

Pakistan

Kategoricky nesouhlasi se stavbou americkych vojenskych zakladen na svem uzemi. Americane odchazi z Afganistanu a chteli by se uhnizdit v Pakistanu. Je to zajimava tendence, ze Pakistan v posledni dobe zaujima tvrdou protiamerickou pozici.


Zaver:
Osud Netanjahua – Biden mu mel zavolat posledni den pred nastupem Bennetta. Netanjahu volal zase Bidenovi pred jeho nastoupenim do funkce presidenta. Americko-izraelske vztahy vchazi do jine faze. Uvidime, jak se budou vyvijet vztahy Jerusalem-Tel Aviv a Washington-New York.
https://www.youtube.com/watch?v=cp3uPk6rudQ


**Dnes uplynulo 80 let od tragickeho dne „Napadeni SSSR fasistickym Nemeckem". Truchlime a vzpominame.** **Rusko** kremlin.ru Článek Vladimira Putina "**Být otevřený navzdory minulosti**" Článek ruského prezidenta vyšel v nemcine v německém týdeníku Die Zeit a je datovan k 80.výročí začátku Velké vlastenecké války. Plne zneni na: http://kremlin.ru/events/president/news/65899 -telefonicky rozhovor s A. Merkel -telefonicky rozhovor s presidentem Kuby, Miguelem Mario Díaz-Canel Bermúdezem -polozeni kvetu ke hrobu neznameho vojina **Ropa je na 75 USD. ** **Francie** Zde probihaji 20. (1. kolo hlasovani) a 27. cervna (2. kolo hlasovani) regionalni volby. Po prvnim kole vyhraly pravicove strany po cele zemi. Macron a Le Pen neuspeli. **Armenie** Konaly se volby – Blok Pasinjana ziskal 53%. Vysledky jsou jasne. Blok Kacenjana? ziskal 21% - vysledky nechce uznat. Prejeme Armenii politickou stabilnost. **Nemecko** A. Merkelova vystoupila s prohlasenim, ze 22.6.21 je datumem ostudy Nemcu, protoze napadli SSSR. **Kambodza** USA si chteli dukladne prohlednout vojenskou zakladnu v Kambodze, ale mistni vedeni toto kategoricky zamitlo. Nedovolilo tuto zakladnu v plnem rozsahu ukazat. Americanum se to nelibilo. **Ceska republika** Probihaji demonstrace proti premieru Babisovi. 9.10.21 se zde budou konat volby. **Izrael** -Strety Arabu s Palestinci uvnitr zeme v samotnem Jerusalemu -Bennett vystoupil tvrde proti Iranu, proti novemu presidentu Iranu a ukoncil rozhovory s Iranem o atomovych zbranich. -tyka se Ruska, ruskych zidu v Izraeli. Tam jich zije asi 2 miliony, oni casto letaji do Ruska. Izrael zakazal navstevovat 6 zemi a mezi nimi je i Rusko. **Turecko** Erdogan podepsal ukonceni zakazu vychazeni kvuli korone k 1.7.21. **Hongkong** Jedna z hlavnich opozicnich sil, ktera osnovala 20 let demonstrace oznamila ukonceni sve cinnosti. Proc? Byl prijat zakon o Narodni bezpecnosti a on prisne reguluje cinnost opozicnich struktur. Takovy zakon bude dobry i v Rusku. ** Pakistan** Kategoricky nesouhlasi se stavbou americkych vojenskych zakladen na svem uzemi. Americane odchazi z Afganistanu a chteli by se uhnizdit v Pakistanu. Je to zajimava tendence, ze Pakistan v posledni dobe zaujima tvrdou protiamerickou pozici. **Zaver:** Osud Netanjahua – Biden mu mel zavolat posledni den pred nastupem Bennetta. Netanjahu volal zase Bidenovi pred jeho nastoupenim do funkce presidenta. Americko-izraelske vztahy vchazi do jine faze. Uvidime, jak se budou vyvijet vztahy Jerusalem-Tel Aviv a Washington-New York. https://www.youtube.com/watch?v=cp3uPk6rudQ
Upravené 23. 6. 2021 o 08:55

Zeneva: kapitulace Bidena se uskutecnila
Clanky Tierryho Meyssana z 15. a 22.6.2021
-Proc Jalta-2? - 15.6.21
v rustine:
https://www.voltairenet.org/article213399.html
v anglictine:
https://www.voltairenet.org/article213394.html
a
-Setkani Bidena a Putina: driv Jalta-2, nez novy Berlin - 22.6.21
v rustine:
https://www.voltairenet.org/article213448.html
v anglictine:
https://www.voltairenet.org/article213446.html


Panarin se v mnoha nazorech na situaci shoduje s T. Meyssanem. Za par mesicu se uvidi, jestli meli oba pravdu.
https://www.youtube.com/watch?v=GrDDoLZRKeE


**Zeneva: kapitulace Bidena se uskutecnila** Clanky Tierryho Meyssana z 15. a 22.6.2021 -**Proc Jalta-2?** - 15.6.21 v rustine: https://www.voltairenet.org/article213399.html v anglictine: https://www.voltairenet.org/article213394.html a -**Setkani Bidena a Putina: driv Jalta-2, nez novy Berlin** - 22.6.21 v rustine: https://www.voltairenet.org/article213448.html v anglictine: https://www.voltairenet.org/article213446.html Panarin se v mnoha nazorech na situaci shoduje s T. Meyssanem. Za par mesicu se uvidi, jestli meli oba pravdu. https://www.youtube.com/watch?v=GrDDoLZRKeE
Upravené 22. 6. 2021 o 22:41
472
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept