Politika v SR
KRČMÉRY zabudol na zapnutý MIKROFÓN -takto sa masíruje verejná mienka...zrúda v priamom prenose

KRČMÉRY zabudol na zapnutý MIKROFÓN
Media síce píšu o hororovom príbehu, no mne to prišlo doslova smiešne... ČO ZASIAL, TERAZ ŽNE!
Každému čo patrí, samozrejme nepriala by som mu nič také zažiť, ale ako výstraha mu to patrí.


https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/hrozive-krcmeryho-chceli-podpalit-poliat-benzinom-zdoveril-tajne-mikulcovi-ale-2


KRČMÉRY zabudol na zapnutý MIKROFÓN Media síce píšu o hororovom príbehu, no mne to prišlo doslova smiešne... ČO ZASIAL, TERAZ ŽNE! Každému čo patrí, samozrejme nepriala by som mu nič také zažiť, ale ako výstraha mu to patrí. https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/hrozive-krcmeryho-chceli-podpalit-poliat-benzinom-zdoveril-tajne-mikulcovi-ale-2
Upravené 22. 6. 2021 o 11:27

Čo som počul, tak Krčméry je vážne chorý a choroba zasahuje mozog. Je to šuškanda, ale jak sa vraví, na každom šprochu pravdy trochu.


Čo som počul, tak Krčméry je vážne chorý a choroba zasahuje mozog. Je to šuškanda, ale jak sa vraví, na každom šprochu pravdy trochu.

Moderátor

Čo som počul, tak Krčméry je vážne chorý a choroba zasahuje mozog.


Po poslednej misii v Kambodži, kde bol pred rokom dostal piatykrát maláriu, ktorá na ňom zanechala následky. "Ja keď som dostal cerebrálnu maláriu, tak potom som už mimo Európy necestoval. Pol mozgu mi odumrelo," povedal Krčméry.



"Ja idem len na polovičný výkon mozgu, štvrtinový výkon pamäte a polovičný výkon zraku. Tá malária zanechala stopy, no ja sa nesťažujem. Dokonca si myslím, že už som mal byť na druhom svete,"



uviedol Krčméry s tým, že aj do dôchodku aj na druhý svet sa chystá s radosťou


[quote="pid:21170, uid:127"]Čo som počul, tak Krčméry je vážne chorý a choroba zasahuje mozog.[/quote] Po poslednej misii v Kambodži, kde bol pred rokom dostal piatykrát maláriu, ktorá na ňom zanechala následky. "Ja keď som dostal cerebrálnu maláriu, tak potom som už mimo Európy necestoval. Pol mozgu mi odumrelo," povedal Krčméry. > "Ja idem len na polovičný výkon mozgu, štvrtinový výkon pamäte a polovičný výkon zraku. Tá malária zanechala stopy, no ja sa nesťažujem. Dokonca si myslím, že už som mal byť na druhom svete," uviedol Krčméry s tým, že aj do dôchodku aj na druhý svet sa chystá s radosťou

JankA

uviedol Krčméry s tým, že aj do dôchodku aj na druhý svet sa chystá s radosťou
Čo dodať. A preto sa rozhodol, že neodíde z tohoto sveta s pokorou, ale bude hrať šaša v corona spektákle.


[quote="pid:21176, uid:23"]uviedol Krčméry s tým, že aj do dôchodku aj na druhý svet sa chystá s radosťou[/quote]Čo dodať. A preto sa rozhodol, že neodíde z tohoto sveta s pokorou, ale bude hrať šaša v corona spektákle.

Vakcinátor Krčméry chce ľudí povinne očkovať aj za pomoci nátlaku zaočkovaných a straší ďalšou vlnou koronavírusu
https://www.infovojna.sk/article/vakcinator-krcmery-chce-ludi-povinne-ockovat-aj-za-pomoci-natlaku-zaockovanych-a-strasi-dalsou-vlnou-koronavirusu


Vakcinátor Krčméry chce ľudí povinne očkovať aj za pomoci nátlaku zaočkovaných a straší ďalšou vlnou koronavírusu https://www.infovojna.sk/article/vakcinator-krcmery-chce-ludi-povinne-ockovat-aj-za-pomoci-natlaku-zaockovanych-a-strasi-dalsou-vlnou-koronavirusu

neodíde z tohoto sveta s pokorou, ale bude hrať šaša v corona spektákle.
To nie je zadarmo - donorom Sv, Alžbety je Pfizer, a rovnako celé toto svinstvo poskytuje granty jeho synovi.


[quote="pid:21181, uid:83"]neodíde z tohoto sveta s pokorou, ale bude hrať šaša v corona spektákle.[/quote]To nie je zadarmo - donorom Sv, Alžbety je Pfizer, a rovnako celé toto svinstvo poskytuje granty jeho synovi.

KRČMÉRY zabudol na zapnutý MIKROFÓN
Ten zapnutý mikrofón zachytil aj iné
VIDEO: Zapnuté mikrofóny nahrali členov krízového štábu, ako budú strašiť Slovákov!
https://www.infovojna.sk/article/video-zapnute-mikrofony-nahrali-clenov-krizoveho-stabu-ako-budu-strasit-slovakov


[quote="pid:21169, uid:17"]KRČMÉRY zabudol na zapnutý MIKROFÓN[/quote]Ten zapnutý mikrofón zachytil aj iné VIDEO: **Zapnuté mikrofóny nahrali členov krízového štábu, ako budú strašiť Slovákov!** https://www.infovojna.sk/article/video-zapnute-mikrofony-nahrali-clenov-krizoveho-stabu-ako-budu-strasit-slovakov

Chystajú sa protesty pred domami farmalobistov Krčméryho, Jarčušku a ďalších


Prečo chcú sprísňovať opatrenia, keď je situácia priaznivá?
Toto sprísňovanie opatrení oficiálne zdôvodňujú obavou z 3. vlny pandémie v dôsledku šírenia takzvaného „Delta variantu“ koronavírusu, ktorý sa momentálne údajne šíri vo Veľkej Británii a Portugalsku.


Ak by sme aj pripustili existenciu takéhoto variantu (v skutočnosti sú varianty nezmysel, nakoľko vierohodne nedokázali ešte ani len existenciu pôvodného koronavírusu z Wuhanu), tak podľa údajov z Veľkej Británie sa tento variant síce viac šíri, no smrtnosť má 10-násobne nižšiu než pôvodný Alfa variant.


Pozrite si v nasledujúcej tabuľke čísla v poslednom stĺpci – Alfa variant má smrtnosť 1,1% a Delta variant iba 0,1%, čiže 10-násobne menej:


Sami odporníci z konzília priznávajú, že Delta variant má príznaky v podstate ako bežná nádcha. Šialené, už sa máme báť aj „smrteľnej“ nádchy!


Status k protestom
Tuto uvádzame facebookový status MUDr. Radoslava Čičalu k protestom:


Farma lobisti ako Krčméry, Jarčuška, Kalavská a ľudia blízki jej mužovi v ŠÚKL, na Slovensku idú porušovať vedu, medzinárodne vedecké dohovory a diskriminovať občanov vrátane tých, čo COVID prekonali. Práve tí sú najlepšie chránení voči aj novým mutáciam, nie očkovaní ako nám tieto bábky farma firiem a zapredaní zločinci chcú nahovoriť.


Čakal som, že začnú raziť tvrdú farmalobistickú agentu, ale že si dovolia obchádzať aj medzinárodne dohovory, to už je vrchol.


Otázne je, čo teraz s nimi.


Mal by niekto záujem protestovať pred domami týchto farmalobistov, s plagátom – Bábky farma firiem odstúpte? Ak áno, napíšte do komentára.


Poprípade je na zváženie hromadné trestné oznámenie s dokladovaním ich financovania v minulosti farma firmami a pre vysoké riziko podozrenia z korupcie, porušovania základných ľudských, medzinárodných práv a neakceptáciu vedeckého poznania.


Táto farmaceutická mafia v rámci svojich narcistických pohnútok a deviantných predstáv o svojej výnimočnosti neberie ohľad na nikoho, len na tých, ktorí ich platia…


Ako jediný krok, prečo toto robia, je získanie ďalších ľudí na očkovanie. Vakcíny im stoja v skladoch a hlad po peniazoch stále rastie…


Záver
Ak by ste mali aj vy chuť sa zúčastniť protestov pred domami členov nikým nevoleného konzília odporníkov, kontaktujte prosím MUDr. Radoslava Čičalu cez Facebook.


Musíme týchto šialencov spoločnými silami zastaviť, inak nám tu čoskoro zavedú vakcinačný apartheid a covidový fašizmus!
https://www.badatel.net/chystaju-sa-protesty-pred-domami-farmalobistov-krcmeryho-jarcusku-a-dalsich/


Chystajú sa protesty pred domami farmalobistov Krčméryho, Jarčušku a ďalších Prečo chcú sprísňovať opatrenia, keď je situácia priaznivá? Toto sprísňovanie opatrení oficiálne zdôvodňujú obavou z 3. vlny pandémie v dôsledku šírenia takzvaného „Delta variantu“ koronavírusu, ktorý sa momentálne údajne šíri vo Veľkej Británii a Portugalsku. Ak by sme aj pripustili existenciu takéhoto variantu (v skutočnosti sú varianty nezmysel, nakoľko vierohodne nedokázali ešte ani len existenciu pôvodného koronavírusu z Wuhanu), tak podľa údajov z Veľkej Británie sa tento variant síce viac šíri, no smrtnosť má 10-násobne nižšiu než pôvodný Alfa variant. Pozrite si v nasledujúcej tabuľke čísla v poslednom stĺpci – Alfa variant má smrtnosť 1,1% a Delta variant iba 0,1%, čiže 10-násobne menej: Sami odporníci z konzília priznávajú, že Delta variant má príznaky v podstate ako bežná nádcha. Šialené, už sa máme báť aj „smrteľnej“ nádchy! Status k protestom Tuto uvádzame facebookový status MUDr. Radoslava Čičalu k protestom: Farma lobisti ako Krčméry, Jarčuška, Kalavská a ľudia blízki jej mužovi v ŠÚKL, na Slovensku idú porušovať vedu, medzinárodne vedecké dohovory a diskriminovať občanov vrátane tých, čo COVID prekonali. Práve tí sú najlepšie chránení voči aj novým mutáciam, nie očkovaní ako nám tieto bábky farma firiem a zapredaní zločinci chcú nahovoriť. Čakal som, že začnú raziť tvrdú farmalobistickú agentu, ale že si dovolia obchádzať aj medzinárodne dohovory, to už je vrchol. Otázne je, čo teraz s nimi. Mal by niekto záujem protestovať pred domami týchto farmalobistov, s plagátom – Bábky farma firiem odstúpte? Ak áno, napíšte do komentára. Poprípade je na zváženie hromadné trestné oznámenie s dokladovaním ich financovania v minulosti farma firmami a pre vysoké riziko podozrenia z korupcie, porušovania základných ľudských, medzinárodných práv a neakceptáciu vedeckého poznania. Táto farmaceutická mafia v rámci svojich narcistických pohnútok a deviantných predstáv o svojej výnimočnosti neberie ohľad na nikoho, len na tých, ktorí ich platia… Ako jediný krok, prečo toto robia, je získanie ďalších ľudí na očkovanie. Vakcíny im stoja v skladoch a hlad po peniazoch stále rastie… Záver Ak by ste mali aj vy chuť sa zúčastniť protestov pred domami členov nikým nevoleného konzília odporníkov, kontaktujte prosím MUDr. Radoslava Čičalu cez Facebook. Musíme týchto šialencov spoločnými silami zastaviť, inak nám tu čoskoro zavedú vakcinačný apartheid a covidový fašizmus! https://www.badatel.net/chystaju-sa-protesty-pred-domami-farmalobistov-krcmeryho-jarcusku-a-dalsich/

mozog
stačí sa pozrieť na jeho tiky. Tam určite má nervové problémy a tie jeho vyjadrenia sú na úrovni 5ročnej žalobaby, takto sa normálny chlap nevyjadruje. Výzor prasaťa, chovanie potkana.


[quote="pid:21170, uid:127"]mozog[/quote]stačí sa pozrieť na jeho tiky. Tam určite má nervové problémy a tie jeho vyjadrenia sú na úrovni 5ročnej žalobaby, takto sa normálny chlap nevyjadruje. Výzor prasaťa, chovanie potkana.

mozog
stačí sa pozrieť na jeho tiky. Tam určite má nervové problémy a tie jeho vyjadrenia sú na úrovni 5ročnej žalobaby, takto sa normálny chlap nevyjadruje. Výzor prasaťa, chovanie potkana.


[quote="pid:21170, uid:127"]mozog[/quote]stačí sa pozrieť na jeho tiky. Tam určite má nervové problémy a tie jeho vyjadrenia sú na úrovni 5ročnej žalobaby, takto sa normálny chlap nevyjadruje. Výzor prasaťa, chovanie potkana.

když vidím toho krcmeryho, tak čekám, že každou chvíli skolabuje, mele z posledního, a ještě ten hadr xxl..na druhou stranu, při něm si říkám, lidské tělo je obdivuhodné- jaké zacházení vydrží, a přesto pořád funguje ..


když vidím toho krcmeryho, tak čekám, že každou chvíli skolabuje, mele z posledního, a ještě ten hadr xxl..na druhou stranu, při něm si říkám, lidské tělo je obdivuhodné- jaké zacházení vydrží, a přesto pořád funguje ..

když vidím toho krcmeryho, tak čekám, že každou chvíli skolabuje

V tomto prispevku vyššie JankA spomenula, že už päťkrát prekonal maláriu...preto je taký čudný.....
A nech si nemyslí, že sa niekam schová a tam to prečká...nič také už nebude možné...
https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/23/krcmery-oznamil-stahovanie-zo-slovenska-preslavil-ho-vyrok-ze-je-len-stvrtinovy-slovak-video/


[quote="pid:21356, uid:163"]když vidím toho krcmeryho, tak čekám, že každou chvíli skolabuje[/quote] V tomto prispevku vyššie JankA spomenula, že už päťkrát prekonal maláriu...preto je taký čudný..... A nech si nemyslí, že sa niekam schová a tam to prečká...nič také už nebude možné... https://www.hlavnydennik.sk/2021/06/23/krcmery-oznamil-stahovanie-zo-slovenska-preslavil-ho-vyrok-ze-je-len-stvrtinovy-slovak-video/
Upravené 23. 6. 2021 o 19:32

Spominam si na jednu príhodu ktorú som zažil osobne a kde som často býval pri plnení povinnosti na základe zákazok. Stala sa mi v budove školy Kabala centrum, presne miesto neuvádzam zámerne.
Napíšem to priamo a jednoducho. Hlavný predstavený “rabi” , ako ho všetci žiaci volali mal niekoľko týždňov pri osobných rozhovoroch čudný a nelogicky spôsob komunikacie a síce slova rozprával zrozumiteľne a jasne , ale v konečnom dôsledku tam nebolo žiadnej logiky . No a oni, pretože si Rabiho vážili , až po týždňoch zistili že mu nejako odišla funkcia mozgu , niečo na spôsob mozgovej asi čiastočnej porážky , pretože sa pohyboval a reagoval normálne myslím telesne.


Spominam si na jednu príhodu ktorú som zažil osobne a kde som často býval pri plnení povinnosti na základe zákazok. Stala sa mi v budove školy Kabala centrum, presne miesto neuvádzam zámerne. Napíšem to priamo a jednoducho. Hlavný predstavený “rabi” , ako ho všetci žiaci volali mal niekoľko týždňov pri osobných rozhovoroch čudný a nelogicky spôsob komunikacie a síce slova rozprával zrozumiteľne a jasne , ale v konečnom dôsledku tam nebolo žiadnej logiky . No a oni, pretože si Rabiho vážili , až po týždňoch zistili že mu nejako odišla funkcia mozgu , niečo na spôsob mozgovej asi čiastočnej porážky , pretože sa pohyboval a reagoval normálne myslím telesne.
1.65k
12
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept