Egregoriálno-matričné riadenie
V Bratislave sa pobili dvaja Rakúšania

V kriminovinách na JOJke som zachytil, že sa včera v BA pobili dvaja rakúski turisti. Jeden skončil v nemocnici a druhý v policajnej cele.


Zdroj na nete sa mi nepodarilo nájsť. Ani samotná JOJka ho nemá na svojom webe. Informáciu zopakovali aj vo svojom dnešnom rannom vysielaní. Hľadal som v rakúskej tlači, ale beznádejne. Ani nepredpokladám, že by podobnú informáciu uverejnili, keďže je to pre nich hanba.


Každopádne Rakúsko nedopadne dobre a na Slovensku narazí, pričom si môže vybrať z dvoch možností. S ohľadom na momentálne stíhanie kancelára Kurza je to zaujímavý odkaz tamojšej scéne.


V kriminovinách na JOJke som zachytil, že sa včera v BA pobili dvaja rakúski turisti. Jeden skončil v nemocnici a druhý v policajnej cele. Zdroj na nete sa mi nepodarilo nájsť. Ani samotná JOJka ho nemá na svojom webe. Informáciu zopakovali aj vo svojom dnešnom rannom vysielaní. Hľadal som v rakúskej tlači, ale beznádejne. Ani nepredpokladám, že by podobnú informáciu uverejnili, keďže je to pre nich hanba. Každopádne Rakúsko nedopadne dobre a na Slovensku narazí, pričom si môže vybrať z dvoch možností. S ohľadom na momentálne stíhanie kancelára Kurza je to zaujímavý odkaz tamojšej scéne.

Moderátor

dvaja rakúski turisti

A byli to Rakušani a nebo "novoRakušani"?


[quote="pid:21148, uid:127"]dvaja rakúski turisti[/quote] A byli to Rakušani a nebo "novoRakušani"?

A byli to Rakušani a nebo "novoRakušani"?


Tak už to majú na webe https://www.noviny.sk/krimi/614727-krvavy-vikendovy-vylet-v-bratislave-jeden-rakusan-skoncil-v-nemocnici-a-druhy-na-policii


22 ročný Mark je útočník. Podľa fotiek mix takých aj takých.


[quote="pid:21168, uid:240"]A byli to Rakušani a nebo "novoRakušani"?[/quote] Tak už to majú na webe https://www.noviny.sk/krimi/614727-krvavy-vikendovy-vylet-v-bratislave-jeden-rakusan-skoncil-v-nemocnici-a-druhy-na-policii 22 ročný Mark je útočník. Podľa fotiek mix takých aj takých.

Moderátor

Upravené 22. 6. 2021 o 11:35

V článku se vyskytuje pár zajímavých synchronicit:


  • Fotka č.1 - zadržený levou rukou ukazuje na 2 telefonní čísla: 0948 029 888 (=56=11, kromě toho 3x8) a 0948 272 744 (=47=11), tedy celkem 22
  • Fotka č.2 - telefonní čísla (hlavně to červené) mají "centrální pozici"
  • Fotka č.3 - má popisek "[multi] Bitka v centre 6376" (=22), hodiny na věži ukazují čas něco jako 10:33 (půl jedenácté) a zase jsou tam ta 2 telefonní čísla (jsou vidět pouze poslední trojčíslí, ale na videu z článku od 00:18 to je patrné, musí se ale zpomalit)
  • na videu projíždí sanitka (asi ilustrační záběry), která má pořadové číslo 222 (tři dvojky)
  • policajt hovořící na videu má služební číslo 305023 (=13), jmenuje se Michal, incident se stal u Michalské brány
  • obviněný Mark má 22 let
  • Mark je z Rakouska ~ OstMark ~ hitlerovský název pro Rakousko https://en.wikipedia.org/wiki/Ostmark_(Austria)
  • opakují se dvojky (2 účastníci incidentu, incident měl 2 fáze, policajti si přivedl 2 vlčáky) a trojky (policajti přijeli do 3 minut, v článku 3 fotky, 3 záchranáři, pachateli hrozí vězení 3 roky) (počet policajtů se mi nedaří určit)

V článku se vyskytuje pár zajímavých synchronicit: * Fotka č.1 - zadržený levou rukou ukazuje na 2 telefonní čísla: 0948 029 888 (=56=11, kromě toho 3x8) a 0948 272 744 (=47=11), tedy celkem 22 * Fotka č.2 - telefonní čísla (hlavně to červené) mají "centrální pozici" * Fotka č.3 - má popisek "[multi] Bitka v centre 6376" (=22), hodiny na věži ukazují čas něco jako 10:33 (půl jedenácté) a zase jsou tam ta 2 telefonní čísla (jsou vidět pouze poslední trojčíslí, ale na videu z článku od 00:18 to je patrné, musí se ale zpomalit) * na videu projíždí sanitka (asi ilustrační záběry), která má pořadové číslo 222 (tři dvojky) * policajt hovořící na videu má služební číslo 305023 (=13), jmenuje se Michal, incident se stal u Michalské brány * obviněný Mark má 22 let * Mark je z Rakouska ~ OstMark ~ hitlerovský název pro Rakousko https://en.wikipedia.org/wiki/Ostmark_(Austria) * opakují se dvojky (2 účastníci incidentu, incident měl 2 fáze, policajti si přivedl 2 vlčáky) a trojky (policajti přijeli do 3 minut, v článku 3 fotky, 3 záchranáři, pachateli hrozí vězení 3 roky) (počet policajtů se mi nedaří určit)
Upravené 22. 6. 2021 o 22:20

Doplním Tvoj podrobný a pozorný rozbor, že incident sa stal na križovatke dvoch ulíc - Michalská a Baštová. Spomenúť treba aj to, že na dlažbe sa tam nachádza rázcestie, ktoré zobrazuje vzdialenosť k ostatným svetovým metropolám a mestám.


V samotnej Michalskej veži sa nachádza Múzeum feudálnej justície, ktoré patrí pod Mestské múzeum hlavného mesta Bratislava. Na Baštovej ulici býval aj kat v dome nazvanom Meštiansky pamätný dom alebo jednoducho Katov dom.


Doplním Tvoj podrobný a pozorný rozbor, že incident sa stal na križovatke dvoch ulíc - Michalská a Baštová. Spomenúť treba aj to, že na dlažbe sa tam nachádza rázcestie, ktoré zobrazuje vzdialenosť k ostatným svetovým metropolám a mestám. V samotnej Michalskej veži sa nachádza Múzeum feudálnej justície, ktoré patrí pod Mestské múzeum hlavného mesta Bratislava. Na Baštovej ulici býval aj kat v dome nazvanom Meštiansky pamätný dom alebo jednoducho Katov dom.

Moderátor

podrobný a pozorný rozbor

podrobný ~ možná
pozorný ~ snažil jsem se
rozbor ~ moc ne, nepřidal jsem interpretaci


Zkusím teď, aspoň částečně (s využitím doplnění od @kulich ): Slovensko nepřipustí, aby si OstMark na rozcestí řešilo beztrestně (nemocnice nebo vězení, jak píše @kulich ) svoje vnitroproblémy “na cizím dvorku”. A nepomůžou mu ani odvolávky na GP (ostMark ukazuje na ta 2 telefonní čísla).

[quote="pid:21240, uid:127"]podrobný a pozorný rozbor[/quote] podrobný ~ možná pozorný ~ snažil jsem se rozbor ~ moc ne, nepřidal jsem interpretaci Zkusím teď, aspoň částečně (s využitím doplnění od @kulich ): Slovensko nepřipustí, aby si OstMark **na rozcestí** řešilo beztrestně (nemocnice nebo vězení, jak píše @kulich ) svoje vnitroproblémy “na cizím dvorku”. A nepomůžou mu ani odvolávky na GP (ostMark ukazuje na ta 2 telefonní čísla).
781
5
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept