Egregoriálno-matričné riadenie
Císař je nahý, ale jen málokdo si všiml

Modelka se promenádovala po pláži bez plavek, skoro nikdo si toho ale nevšiml


Americká modelka Kapila Mayová vyrazila začátkem června na běžnou pláž nahá, přesto to téměř nikdo nezaregistroval. Dívka totiž prošla rukama známého umělce, který se věnuje bodypaintingu neboli malování na tělo, a místo opravdových plavek tak měla na sobě jen namalované. Video zveřejnila agentura Reuters.


Namalované plavky jsou dílem 41letého Paula Roustana z Kalifornie, který má za sebou více podobných kousků. „Fascinuje mě klamání veřejnosti, jsem tak trochu rebel a líbí se mi dělat věci, kterých si lidé nevšimnou. Na pláži měla většina lidí na sobě méně než to, co měla modelka na sobě namalované,“ vysvětlil.


Mayová se bez okolků procházela v rouše Evině po pláži mezi lidmi, aniž by vzbuzovala rozruch. „Řekl bych, že jen pět procent lidí si všimlo, že je nahá, ale hodně lidí se na to ptá a musí se ptát, protože pohled na ni může být matoucí. Vždycky jsem však připraven modelku zakrýt, kdyby se něco zvrtlo - můj záměr je uctivý,“ dodal Roustan.


S bodypaintingem začal v roce 2005 a od té doby je na tom prý závislý. Zakázky dostává z celého světa. Spolupracuje s různými modelkami, témata si vybírá často podle jejich zájmů. Malba mu většinou zabere kolem tří hodin.


https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/modelka-se-promenadovala-po-plazi-bez-plavek-skoro-nikdo-si-toho-ale-nevsiml-40363834


Tady opravdu nebude řeč jen o nahé ženské...


"Marnivý císař starající se jen o svůj vzhled si najme dva tkalce, kteří jsou však ve skutečnosti podvodníci. Ti mu slibují nové šaty, které jsou neviditelné pro ty, kteří jsou nezpůsobilí k výkonu své funkce či jsou hloupí. Císař sám tyto neexistující šaty pochopitelně nevidí, ale předstírá, že tomu tak je, aby nevzbudil pochybnosti o vhodnosti své osoby na funkci císaře. Jeho ministři dělají to samé. Falešní tkalci dokončují práci a předstírají, že císaře oblékají do nových šatů. Císař jde v průvodu poddaných, když najednou dítě, které je příliš mladé, aby pochopilo výhody přetvářky, vykřikne, že císař na sobě nic nemá. To pak opakuje i celý zástup, císař se však rozhodne průvod dokončit. "


https://cs.wikipedia.org/wiki/C%C3%ADsa%C5%99ovy_nov%C3%A9_%C5%A1aty


Modelka se promenádovala po pláži bez plavek, skoro nikdo si toho ale nevšiml Americká modelka Kapila Mayová vyrazila začátkem června na běžnou pláž nahá, přesto to téměř nikdo nezaregistroval. Dívka totiž prošla rukama známého umělce, který se věnuje bodypaintingu neboli malování na tělo, a místo opravdových plavek tak měla na sobě jen namalované. Video zveřejnila agentura Reuters. Namalované plavky jsou dílem 41letého Paula Roustana z Kalifornie, který má za sebou více podobných kousků. **„Fascinuje mě klamání veřejnosti**, jsem tak trochu rebel a líbí se mi dělat věci, kterých si lidé nevšimnou. Na pláži měla většina lidí na sobě méně než to, co měla modelka na sobě namalované,“ vysvětlil. Mayová se bez okolků procházela v rouše Evině po pláži mezi lidmi, aniž by vzbuzovala rozruch. **„Řekl bych, že jen pět procent lidí si všimlo, že je nahá,** ale hodně lidí se na to ptá a musí se ptát, protože pohled na ni může být matoucí. **Vždycky jsem však připraven modelku zakrýt, kdyby se něco zvrtlo** - můj záměr je uctivý,“ dodal Roustan. S bodypaintingem začal v roce 2005 a od té doby je na tom prý závislý. **Zakázky dostává z celého světa. Spolupracuje s různými modelkami, témata si vybírá často podle jejich zájmů.** Malba mu většinou zabere kolem tří hodin. https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/modelka-se-promenadovala-po-plazi-bez-plavek-skoro-nikdo-si-toho-ale-nevsiml-40363834 Tady opravdu nebude řeč jen o nahé ženské... "Marnivý císař starající se jen o svůj vzhled si najme dva tkalce, kteří jsou však ve skutečnosti podvodníci. Ti mu slibují nové šaty, které jsou neviditelné pro ty, kteří jsou nezpůsobilí k výkonu své funkce či jsou hloupí. Císař sám tyto neexistující šaty pochopitelně nevidí, ale předstírá, že tomu tak je, aby nevzbudil pochybnosti o vhodnosti své osoby na funkci císaře. Jeho ministři dělají to samé. Falešní tkalci dokončují práci a předstírají, že císaře oblékají do nových šatů. Císař jde v průvodu poddaných, když najednou dítě, které je příliš mladé, aby pochopilo výhody přetvářky, vykřikne, že císař na sobě nic nemá. To pak opakuje i celý zástup, císař se však rozhodne průvod dokončit. " https://cs.wikipedia.org/wiki/C%C3%ADsa%C5%99ovy_nov%C3%A9_%C5%A1aty
Upravené 20. 6. 2021 o 23:35
456
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept