Zahraničná politika
Polsko uvažuje o vystoupení z EU ?

Polsko se právě rozešlo s Bruselem a oznámilo vystoupení z Evropské unie


"Polsko může učinit osudové rozhodnutí, které v budoucnu pravděpodobně ovlivní jeho členství v Evropské unii. Během zasedání polského ústavního soudu bude posouzena žádost předsedy vlády Mateusze Morawieckého o to, která rozhodnutí mají v zemi přednost: Evropský soud nebo polské soudní orgány. Je třeba poznamenat, že výše uvedený dokument byl pozdržen. V březnu kvůli „tlaku“ ze strany Evropanů bylo jeho projednání naplánováno na duben a poté zcela odloženo na polovinu června. Proces by měl proběhnout dnes. A to navzdory dopisu evropského komisaře pro spravedlnost požadujícího stažení výše uvedené žádosti. Polsko tedy vypadlo s Bruselem a může brzy zahájit proces opuštění EU, podobně jako ve Velké Británii. Je třeba poznamenat, že Varšava se nebojí opustit „elitní klub“, konečně si v něm uvědomila svou roli, která, jak se vyjádřil jeden z polských odborníků, je pouze „úklid a podávání nápojů.“ Pokud dnes Ústavní soud rozhodne ve prospěch nadřazenosti základního zákona Polska, tak to bude jakýmsi bodem, odkud není návratu, a poté Evropská komise přejde k přísným sankcím. Ten zase může tlačit na Varšavu, aby zahájila proces opuštění EU. Takový „Polexit“, jak jej již polská média nazvala."


Video je třeba brát, dle mne, pouze jako zatím neověřenou informaci. Titulek a text videa nejsou zcela v souladu a otázkou také je, hodnověrnost tohoto webu ?


Polsko se právě rozešlo s Bruselem a oznámilo vystoupení z Evropské unie https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=39a7t5f-No8&feature=share "Polsko může učinit osudové rozhodnutí, které v budoucnu pravděpodobně ovlivní jeho členství v Evropské unii. Během zasedání polského ústavního soudu bude posouzena žádost předsedy vlády Mateusze Morawieckého o to, která rozhodnutí mají v zemi přednost: Evropský soud nebo polské soudní orgány. Je třeba poznamenat, že výše uvedený dokument byl pozdržen. V březnu kvůli „tlaku“ ze strany Evropanů bylo jeho projednání naplánováno na duben a poté zcela odloženo na polovinu června. Proces by měl proběhnout dnes. A to navzdory dopisu evropského komisaře pro spravedlnost požadujícího stažení výše uvedené žádosti. Polsko tedy vypadlo s Bruselem a může brzy zahájit proces opuštění EU, podobně jako ve Velké Británii. Je třeba poznamenat, že Varšava se nebojí opustit „elitní klub“, konečně si v něm uvědomila svou roli, která, jak se vyjádřil jeden z polských odborníků, je pouze „úklid a podávání nápojů.“ Pokud dnes Ústavní soud rozhodne ve prospěch nadřazenosti základního zákona Polska, tak to bude jakýmsi bodem, odkud není návratu, a poté Evropská komise přejde k přísným sankcím. Ten zase může tlačit na Varšavu, aby zahájila proces opuštění EU. Takový „Polexit“, jak jej již polská média nazvala." Video je třeba brát, dle mne, pouze jako zatím neověřenou informaci. Titulek a text videa nejsou zcela v souladu a otázkou také je, hodnověrnost tohoto webu ?
Upravené 20. 6. 2021 o 11:03

hodnověrnost tohoto webu
Prosim Ta, oprav ten odkaz na video.


[quote="pid:20923, uid:270"]hodnověrnost tohoto webu[/quote]Prosim Ta, oprav ten odkaz na video.

Aby toto fungovalo , tak musí být připravený plán bé .
Všímejte si , jak Orbán poplácává Klause po zádech .
Kluci už mají domluvené sňatky z rozumu a chtějí přibrat kádry , u kterých funguje dlouhodobá známost .
Aby tohle fungovalo bez zádrhelů , tak ve vybraných destinacích musí zasvištět sekera , nejlépe v rukou GP , generální prokuratury .
Prodlení hrozí ztrátou řízení a to nikdo soudný riskovat nebude .


Aby toto fungovalo , tak musí být připravený plán bé . Všímejte si , jak Orbán poplácává Klause po zádech . Kluci už mají domluvené sňatky z rozumu a chtějí přibrat kádry , u kterých funguje dlouhodobá známost . Aby tohle fungovalo bez zádrhelů , tak ve vybraných destinacích musí zasvištět sekera , nejlépe v rukou GP , generální prokuratury . Prodlení hrozí ztrátou řízení a to nikdo soudný riskovat nebude .
635
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept