Egregoriálno-matričné riadenie
Biely dom je opäť bez domácich miláčikov. Zomrel Bidenov pes

Biely dom je opäť bez domácich miláčikov. Zomrel Bidenov pes


Americký prezident Joe Biden a jeho manželka Jill oznámili, že uhynul ich nemecký ovčiak Champ. Páru robil "stáleho a váženého spoločníka" v posledných 13 rokoch.


V našich najradostnejších chvíľach aj v najsmutnejších dňoch bol s nami, cítil každý náš nevyslovený pocit aj emóciu. Milujeme nášho dobrého miláčika, bude nám navždy chýbať,“ uviedli Bidenovci.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/592006-biely-dom-je-opat-bez-domacich-milacikov-zomrel-bidenov-pes/


Biely dom je opäť bez domácich miláčikov. Zomrel Bidenov pes Americký prezident Joe Biden a jeho manželka Jill oznámili, že uhynul ich nemecký ovčiak Champ. Páru robil "stáleho a váženého spoločníka" v posledných 13 rokoch. V našich najradostnejších chvíľach aj v najsmutnejších dňoch bol s nami, cítil každý náš nevyslovený pocit aj emóciu. Milujeme nášho dobrého miláčika, bude nám navždy chýbať,“ uviedli Bidenovci. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/592006-biely-dom-je-opat-bez-domacich-milacikov-zomrel-bidenov-pes/

že uhynul ich nemecký ovčiak Champ


Champ (šampión), zemřelo USA co světová velmoc. Jejich moc byla částečně založena na Němcích (přes kanceléřský pakt se tuneluje celá Evropa a také se napakovala trofejními Němci po 2.světové). Němci už nebudou takové ovečky a budou hájit svoje zájmy.


[quote="pid:20878, uid:12"]že uhynul ich nemecký ovčiak Champ[/quote] Champ (šampión), zemřelo USA co světová velmoc. Jejich moc byla částečně založena na Němcích (přes kanceléřský pakt se tuneluje celá Evropa a také se napakovala trofejními Němci po 2.světové). Němci už nebudou takové ovečky a budou hájit svoje zájmy.

zemřelo USA co světová velmoc

“Německý ovčák (lidově též vlčák,[1] německy Deutscher Schäferhund, anglicky German Shepherd) je německé psí plemeno, jedno z nejrozšířenějších na světě a též nejrozšířenější služební plemeno.”
https://cs.wikipedia.org/wiki/Německý_ovčák


služební plemeno ~ světový četník


Podle
https://www.youtube.com/watch?v=pcD0BG1v88E


zemřel ve 13-ti letech ~ 13 ~ HNR


Podle
https://en.wikipedia.org/wiki/Champ_and_Major
měl 12 ~ 12 ~ čas


[quote="pid:20884, uid:426"]zemřelo USA co světová velmoc[/quote] “Německý ovčák (lidově též vlčák,[1] německy Deutscher Schäferhund, anglicky German Shepherd) je německé psí plemeno, jedno z nejrozšířenějších na světě a též nejrozšířenější služební plemeno.” https://cs.wikipedia.org/wiki/Německý_ovčák služební plemeno ~ světový četník Podle https://www.youtube.com/watch?v=pcD0BG1v88E zemřel ve 13-ti letech ~ 13 ~ HNR Podle https://en.wikipedia.org/wiki/Champ_and_Major měl 12 ~ 12 ~ čas

Biely dom je opäť bez domácich miláčikov.
Realita je taká, že vlčiak spolu s ďalším psíkom musel preč z Bieleho domu už v marci.


https://www.cas.sk/clanok/1098960/biden-prisiel-o-svojho-psa-preco-musel-vlciak-prec-z-bieleho-domu-chulostivy-incident/


Bolo už vtedy zrejmé, že niečo nie je v poriadku s prostredím, s majiteľom/majiteľmi?, s ktorým žil.


[quote="pid:20878, uid:12"]Biely dom je opäť bez domácich miláčikov.[/quote]Realita je taká, že vlčiak spolu s ďalším psíkom musel preč z Bieleho domu už v marci. https://www.cas.sk/clanok/1098960/biden-prisiel-o-svojho-psa-preco-musel-vlciak-prec-z-bieleho-domu-chulostivy-incident/ Bolo už vtedy zrejmé, že niečo nie je v poriadku s prostredím, s majiteľom/majiteľmi?, s ktorým žil.

je v poriadku s prostredím, s majiteľom/majiteľmi?, s ktorým žil.


pes by mal byt vycvičený tak, aby neútočil na cudzích ľudí a vôbec na ľudí. A ešte vlčiak, veď ten môže seriózne ublížiť, to nie je žiadna civava.


[quote="pid:20958, uid:111"]je v poriadku s prostredím, s majiteľom/majiteľmi?, s ktorým žil.[/quote] pes by mal byt vycvičený tak, aby neútočil na cudzích ľudí a vôbec na ľudí. A ešte vlčiak, veď ten môže seriózne ublížiť, to nie je žiadna civava.

Zomrel Bidenov pes

Ľudkovia u nás "Zomierajú" len ľudia a zvieratá zdochýnajú alebo v USA je to ináč


[quote="pid:20878, uid:12"]Zomrel Bidenov pes[/quote] Ľudkovia u nás "Zomierajú" len ľudia a zvieratá zdochýnajú alebo v USA je to ináč

aby neútočil na cudzích ľudí a vôbec na ľudí
Otázkou je, kto je skutočne Biden, čo sa tam deje. 13 ročný vlčiak už nie je taký aktívny, je to "deduško" - vlčiak starne rýchle, a starší pes sa nenechá len tak vyviesť z rovnováhy. To , že vraj zaútočil, je zvláštne. Svedčí to o tom, že to prostredie nie je absolútne normálne. A možno Biden nie je Biden.


[quote="pid:20967, uid:273"]aby neútočil na cudzích ľudí a vôbec na ľudí[/quote]Otázkou je, kto je skutočne Biden, čo sa tam deje. 13 ročný vlčiak už nie je taký aktívny, je to "deduško" - vlčiak starne rýchle, a starší pes sa nenechá len tak vyviesť z rovnováhy. To , že vraj zaútočil, je zvláštne. Svedčí to o tom, že to prostredie nie je absolútne normálne. A možno Biden nie je Biden.
Upravené 20. 6. 2021 o 20:19

13 ročný vlčiak už nie je taký aktívny, je to "deduško


ano, to je pravda, aj my máme takého deduška, ale je to male plemeno, je veľmi aktívny stále. Psy reagujú na všelijaké energie, a teda kto vie, kto je Biden.


[quote="pid:20981, uid:111"]13 ročný vlčiak už nie je taký aktívny, je to "deduško[/quote] ano, to je pravda, aj my máme takého deduška, ale je to male plemeno, je veľmi aktívny stále. Psy reagujú na všelijaké energie, a teda kto vie, kto je Biden.

Zajímavé je, že ve videu jsou psi pojmenování Champ Biden a Major Biden, ne jenom Champ a Major.
Champ Biden tedy zemřel. A Major Biden je kde? Stále na převýchově/izolaci od Joea a spol.?


Zajímavé je, že ve videu jsou psi pojmenování Champ Biden a Major Biden, ne jenom Champ a Major. Champ Biden tedy zemřel. A Major Biden je kde? Stále na převýchově/izolaci od Joea a spol.?
Upravené 20. 6. 2021 o 23:18

To , že vraj zaútočil, je zvláštne.

To dělal pes Major.


[quote="pid:20981, uid:111"]To , že vraj zaútočil, je zvláštne.[/quote] To dělal pes Major.

zvieratá zdochýnajú


ja chápem, čo chcete povedat, že sa zvieratá často povyšujú ich majiteľmi nad ľudí, ale oni sú tiež živé duše, cítia a pod. Ja som žila v Nemecku 2 toky a tam bol pes pomaly viac ako dieťa, čo je choré.


my mame psa, má 12 rokov a je ako členom rodiny, doslova. Ja by som nevedela povedat, že nám pes zdochol. A keď bol po operácii, tak som plakala aj zaňho, ako bol uboleny chudák.


A takisto, otec mi rozprával, že keď vyrastal, mali domáce zvieratá a aj kravky a teda tiež sa k ním chovali s úctou. Nepočula som nikdy povedat, že zdochla. Možno uhynula je lepší vyraz.


[quote="pid:20973, uid:85"]zvieratá zdochýnajú[/quote] ja chápem, čo chcete povedat, že sa zvieratá často povyšujú ich majiteľmi nad ľudí, ale oni sú tiež živé duše, cítia a pod. Ja som žila v Nemecku 2 toky a tam bol pes pomaly viac ako dieťa, čo je choré. my mame psa, má 12 rokov a je ako členom rodiny, doslova. Ja by som nevedela povedat, že nám pes zdochol. A keď bol po operácii, tak som plakala aj zaňho, ako bol uboleny chudák. A takisto, otec mi rozprával, že keď vyrastal, mali domáce zvieratá a aj kravky a teda tiež sa k ním chovali s úctou. Nepočula som nikdy povedat, že zdochla. Možno uhynula je lepší vyraz.
Upravené 21. 6. 2021 o 09:17

To dělal pes Major.
Z Bieleho domu odstránili oboch psov - z toho vyplýva, že to celé nefungovalo, a psy boli v nepohode. Na tých psoch totižto bola postavená podstatná časť kampane, ktorá mala zapôsobiť na Američanov, aby volili Bidena, a nie Trumpa - "Vráťme psa do Bieleho domu".


[quote="pid:21003, uid:240"]To dělal pes Major.[/quote] Z Bieleho domu odstránili oboch psov - z toho vyplýva, že to celé nefungovalo, a psy boli v nepohode. Na tých psoch totižto bola postavená podstatná časť kampane, ktorá mala zapôsobiť na Američanov, aby volili Bidena, a nie Trumpa - "Vráťme psa do Bieleho domu".
1.03k
11
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept