Egregoriálno-matričné riadenie
Zkušení parašutisté havarovali s letadlem v Kemerově oblasti.
Y

Vsimnete si casu vydani clanku - 11:22
Letoun L-410 se zřítil v sobotu ráno v Kemerovské oblasti. Je známo devět mrtvých a deset zraněných. Přesnou příčinu budou ještě zjišťovat odborníci, ale už nyní je jasné, že letoun selhal.
Pád letadla se odehrál v oblasti letiště Tanaj v obci Žuravljevo v průmyslovém městském obvodu. Na palubě byli parašutisté. Podle šéfa regionální pobočky DOSAAF v Ruské Kemerovské oblasti Viktora Šemochana bylo v kabině celkem 17 parašutistů a dva členové posádky.
Podle posledních zpráv zemřelo devět lidí-dva členové posádky a sedm parašutistů. Ostatní utrpěli zranění. Tisková služba federální pokladní instituce "sibiřské letecké pátrací a záchranné centrum "hlásil " 360", že zaměstnanci evakuovali z místa nehody pět zraněných. Tito lidé byli ve vážném stavu převezeni do nemocnice.
https://360tv.ru/news/tekst/opytnye-parashjutisty/


Vsimnete si casu vydani clanku - 11:22 Letoun L-410 se zřítil v sobotu ráno v Kemerovské oblasti. Je známo devět mrtvých a deset zraněných. Přesnou příčinu budou ještě zjišťovat odborníci, ale už nyní je jasné, že letoun selhal. Pád letadla se odehrál v oblasti letiště Tanaj v obci Žuravljevo v průmyslovém městském obvodu. Na palubě byli parašutisté. Podle šéfa regionální pobočky DOSAAF v Ruské Kemerovské oblasti Viktora Šemochana bylo v kabině celkem 17 parašutistů a dva členové posádky. Podle posledních zpráv zemřelo devět lidí-dva členové posádky a sedm parašutistů. Ostatní utrpěli zranění. Tisková služba federální pokladní instituce "sibiřské letecké pátrací a záchranné centrum "hlásil " 360", že zaměstnanci evakuovali z místa nehody pět zraněných. Tito lidé byli ve vážném stavu převezeni do nemocnice. https://360tv.ru/news/tekst/opytnye-parashjutisty/
Upravené 19. 6. 2021 o 22:54

Aj. To bude voda na mlýn pro národním hlasům v rusku.
Mají možnost stavět své vlastní Il-112 nebo oprášit Beriev. Ale přesto doposud nakupovali kunovické 410.


Aj. To bude voda na mlýn pro národním hlasům v rusku. Mají možnost stavět své vlastní Il-112 nebo oprášit Beriev. Ale přesto doposud nakupovali kunovické 410.

No pokud vím, tak Let Kunovice aktuálně patří Rusům. Doslova ho zachránili pře úplným zničením. Nicméně hrozí, že kompletní výrobu L-410 převedou celou do Ruska.


No pokud vím, tak Let Kunovice aktuálně patří Rusům. Doslova ho zachránili pře úplným zničením. Nicméně hrozí, že kompletní výrobu L-410 převedou celou do Ruska.

Nicméně hrozí, že kompletní výrobu L-410 převedou celou do Ruska.

To a navíc jsou do nich montovány motory vyráběné pod ušáckou značkou General Electric.


[quote="pid:20847, uid:409"]Nicméně hrozí, že kompletní výrobu L-410 převedou celou do Ruska.[/quote] To a navíc jsou do nich montovány motory vyráběné pod ušáckou značkou General Electric.
581
5
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept