Politika v SR
Predsedníčka Európskej komisie príde na Slovensko schváliť plán obnovy

Predsedníčka Európskej komisie príde na Slovensko schváliť plán obnovy


Leyenová v rámci svojho turné po krajinách, ktorým exekutíva schválila národné plány obnovy a odolnosti, v pondelok (21. 6.) navštívi Slovenskú republiku a Rakúsko. Informáciu pre TASR v piatok potvrdil podpredseda EK pre medziinštitucionálne vzťahy na strategický výhľad Maroš Šefčovič, ktorý bude von der Leyenovú na tejto ceste sprevádzať.


Podľa oznámenia EK von der Leyenová v pondelok pokračuje vo svojom turné po európskych krajinách, ktorým exekutíva EU už schválila národný plán obnovy, a teda aj možnosť čerpať dohodnuté miliardy eur v rámci ozdravného plánu EÚ budúcej generácie (NGEU).


Slovenskou vládou zaslaný plán v hodnote 6,6 miliardy eur stanovuje reformy a verejné investičné projekty, ktoré SR plánuje realizovať s pomocou Mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti (RRF), zameraného na to, aby EÚ vyšla zo súčasnej koronakrízy silnejšia a prešla zelenou a digitálnou transformáciou.


Von der Leyenová v Bratislave predstaví výsledok hodnotenia eurokomisie a odporúčanie pre Radu EÚ o schválení národného plánu obnovy a odolnosti. Stretne sa sa predsedom vlády SR Eduardom Hegerom (OĽANO), s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a aj s predsedom Národnej rady Borisom Kollárom (Sme rodina). Na týchto stretnutiach ju bude sprevádzať slovenský eurokomisár Šefčovič.


Ešte pred návštevou Slovenska sa šéfka EK v pondelok ráno vo Viedni stretne s rakúskym kancelárom Sebastianom Kurzom, ktorému odovzdá hodnotenie rakúskeho plánu obnovy.


V oboch krajinách Von der Leyenová navštívi projekty, ktoré sú alebo budú financované cez nástroj RRF.


Šéfka eurokomisie už postupne navštívila Portugalsko, Španielsko, Grécko, Dánsko a Luxembursko, ktorým eurokomisia ako prvým schválila plány obnovy po koronakríze.


https://www.teraz.sk/ekonomika/ursula-von-der-leyenova-pride-do-brati/557156-clanok.html


vo štvrtok mali párty na Bôriku....v pondelok môžu pokračovať....oslík otras sa, príde do Ba hodiť omrvinky pre podpindošov....nech si to pekne rozdelia podľa zásluh
60ccb6daba79d
60ccb6f797f46


zdroj foto https://www.facebook.com/len.iza.338


Predsedníčka Európskej komisie príde na Slovensko schváliť plán obnovy Leyenová v rámci svojho turné po krajinách, ktorým exekutíva schválila národné plány obnovy a odolnosti, v pondelok (21. 6.) navštívi Slovenskú republiku a Rakúsko. Informáciu pre TASR v piatok potvrdil podpredseda EK pre medziinštitucionálne vzťahy na strategický výhľad Maroš Šefčovič, ktorý bude von der Leyenovú na tejto ceste sprevádzať. Podľa oznámenia EK von der Leyenová v pondelok pokračuje vo svojom turné po európskych krajinách, ktorým exekutíva EU už schválila národný plán obnovy, a teda aj možnosť čerpať dohodnuté miliardy eur v rámci ozdravného plánu EÚ budúcej generácie (NGEU). Slovenskou vládou zaslaný plán v hodnote 6,6 miliardy eur stanovuje reformy a verejné investičné projekty, ktoré SR plánuje realizovať s pomocou Mechanizmu na podporu obnovy a odolnosti (RRF), zameraného na to, aby EÚ vyšla zo súčasnej koronakrízy silnejšia a prešla zelenou a digitálnou transformáciou. Von der Leyenová v Bratislave predstaví výsledok hodnotenia eurokomisie a odporúčanie pre Radu EÚ o schválení národného plánu obnovy a odolnosti. Stretne sa sa predsedom vlády SR Eduardom Hegerom (OĽANO), s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a aj s predsedom Národnej rady Borisom Kollárom (Sme rodina). Na týchto stretnutiach ju bude sprevádzať slovenský eurokomisár Šefčovič. Ešte pred návštevou Slovenska sa šéfka EK v pondelok ráno vo Viedni stretne s rakúskym kancelárom Sebastianom Kurzom, ktorému odovzdá hodnotenie rakúskeho plánu obnovy. V oboch krajinách Von der Leyenová navštívi projekty, ktoré sú alebo budú financované cez nástroj RRF. Šéfka eurokomisie už postupne navštívila Portugalsko, Španielsko, Grécko, Dánsko a Luxembursko, ktorým eurokomisia ako prvým schválila plány obnovy po koronakríze. https://www.teraz.sk/ekonomika/ursula-von-der-leyenova-pride-do-brati/557156-clanok.html vo štvrtok mali párty na Bôriku....v pondelok môžu pokračovať....oslík otras sa, príde do Ba hodiť omrvinky pre podpindošov....nech si to pekne rozdelia podľa zásluh ![60ccb6daba79d](serve/attachment&path=60ccb6daba79d) ![60ccb6f797f46](serve/attachment&path=60ccb6f797f46) zdroj foto https://www.facebook.com/len.iza.338

Fico žiada stretnutie s von der Leyenovou, hovoriť chce o stave právneho štátu


Opozičný Smer-SD žiada stretnutie s predsedníčkou Európskej komisie (EK) Ursulou von der Leyenovou. Informoval o tom predseda strany Robert Fico na sociálnej sieti. Hovorí, že Slovensko je príkladom hrubého zneužívania základných ľudských práv a útoku na základy právneho štátu. Ozrejmil, že listom požiadali, aby bol počas pondelkovej návštevy von der Leyenovej na Slovensku vytvorený priestor na stretnutie s ňou aj pre opozíciu.


https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/592060-fico-ziada-stretnutie-s-von-der-leyenovou-hovorit-chce-o-stave-pravneho-statu/?fbclid=IwAR3kRSM1J20y0dZZbRdUrYOdQtUWV-C5sboZEouk_6vd0hxL6_obQEkgeUk


#Fico žiada stretnutie s von der Leyenovou, hovoriť chce o stave právneho štátu Opozičný Smer-SD žiada stretnutie s predsedníčkou Európskej komisie (EK) Ursulou von der Leyenovou. Informoval o tom predseda strany Robert Fico na sociálnej sieti. Hovorí, že Slovensko je príkladom hrubého zneužívania základných ľudských práv a útoku na základy právneho štátu. Ozrejmil, že listom požiadali, aby bol počas pondelkovej návštevy von der Leyenovej na Slovensku vytvorený priestor na stretnutie s ňou aj pre opozíciu. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/592060-fico-ziada-stretnutie-s-von-der-leyenovou-hovorit-chce-o-stave-pravneho-statu/?fbclid=IwAR3kRSM1J20y0dZZbRdUrYOdQtUWV-C5sboZEouk_6vd0hxL6_obQEkgeUk

JankA

Hovorí, že Slovensko je príkladom hrubého zneužívania základných ľudských práv a útoku na základy právneho štátu.

Veľmi prezieravý výpad.


[quote="pid:20972, uid:23"]Hovorí, že Slovensko je príkladom hrubého zneužívania základných ľudských práv a útoku na základy právneho štátu.[/quote] Veľmi prezieravý výpad.

Fico dnes všetkým ukázal aká "spravodlivá" je EU čo sa týka porušovania ľudských práv a demokracie


Žiadal o stretnutie s Leyenovou, no tá povedala, že nemá čas...
Fico nie je akýsi Navalnyi, ani Pratasevic....či Tcichanovska.......on by kládol ostré pripomienky a žiadal by pomoc pri riešení.


Presne ako to odznelo nie raz od Fica na TB o tom ako mopslíkuje koalícia......a EU odpovedala ....parafrazujem "robte čo chceme a môžete to tu rozkrádať, porušovať ľudské práva, vraždiť atď....viac ako dnes to už nemôže byť zreteľné


Túto správu som počula dnes v rádiu, ale žiaľ neviem nájsť o tom nikde žiadnu zmienku.


Fico dnes všetkým ukázal aká "spravodlivá" je EU čo sa týka porušovania ľudských práv a demokracie Žiadal o stretnutie s Leyenovou, no tá povedala, že nemá čas... Fico nie je akýsi Navalnyi, ani Pratasevic....či Tcichanovska.......on by kládol ostré pripomienky a žiadal by pomoc pri riešení. Presne ako to odznelo nie raz od Fica na TB o tom ako mopslíkuje koalícia......a EU odpovedala ....parafrazujem "robte čo chceme a môžete to tu rozkrádať, porušovať ľudské práva, vraždiť atď....viac ako dnes to už nemôže byť zreteľné Túto správu som počula dnes v rádiu, ale žiaľ neviem nájsť o tom nikde žiadnu zmienku.

tu na TB to odznelo, že sa


boze to novinári, to je úplne zúfalstvo, aké že úplne…. Že či RF disponuje dôkazmi?!


Názov spoločnosti LAma tak to je už aké zúfalstvo?!?! A nič, ešte pomaly Fico je zlý. Ja tých novinárov nechápem, čo oni majú vakcínami narušené kognitívne vnímanie. Ale podľa tohoto sledujú všetky alternatívne weby Smeraci aj Adi aj Steca, mám taký dojem alebo komisiu Dr Weisa.


[quote="pid:21094, uid:17"]tu na TB to odznelo, že sa[/quote] boze to novinári, to je úplne zúfalstvo, aké že úplne…. Že či RF disponuje dôkazmi?! Názov spoločnosti LAma tak to je už aké zúfalstvo?!?! A nič, ešte pomaly Fico je zlý. Ja tých novinárov nechápem, čo oni majú vakcínami narušené kognitívne vnímanie. Ale podľa tohoto sledujú všetky alternatívne weby Smeraci aj Adi aj Steca, mám taký dojem alebo komisiu Dr Weisa.

Počas návštevy sa Leyenová stretla s Čaputovou, takto sa pozdravili. Táto foto obieha po Slovensku 60e35e27074d0
Pripomína sa známy obrázok s Hitlerom v rovnakej póze. Šíri sa aj tento článok:
https://www.podtatransky-kurier.sk/nazor/co-nam-prezradza-symbolizmus-tak-casto-praktizovany-sucasnymi-vladami


Počas návštevy sa Leyenová stretla s Čaputovou, takto sa pozdravili. Táto foto obieha po Slovensku ![60e35e27074d0](serve/attachment&path=60e35e27074d0) Pripomína sa známy obrázok s Hitlerom v rovnakej póze. Šíri sa aj tento článok: https://www.podtatransky-kurier.sk/nazor/co-nam-prezradza-symbolizmus-tak-casto-praktizovany-sucasnymi-vladami
838
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept