Naši analytici
Otázky a odpovede č. 126
Ori

K těm "mimozemšťanům":


https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/ufo-umi-ovladat-nase-jaderne-zbrane-zazniva-od-americkych-expertu-40363604#source=hp&seq_no=11&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=6epcZsyd2SK-202106181523&dop_id=40363604&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Asi to divadlo opravdu chystají. Nicméně, kolik lidí jim na to skočí?


K těm "mimozemšťanům": https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/ufo-umi-ovladat-nase-jaderne-zbrane-zazniva-od-americkych-expertu-40363604#source=hp&seq_no=11&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=6epcZsyd2SK-202106181523&dop_id=40363604&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Asi to divadlo opravdu chystají. Nicméně, kolik lidí jim na to skočí?

@Jiří.
Aby si človek urobil základnú predstavu čo všetko majú rôzne vlády k dispozícii, je nevyhnutné priznať si niekoľko faktov. To čo sa všeobecne potrebuje za vrchol civilizácie je klamstvo. Za posledných sto rokov sme sa takmer nikde nepohli. Drvivá väčšina technológii bola nie len známa ale aj využívaná. Príkladom sú elektrické autá, motorky lode. Tie pred sto rokmi boli bežné. Vynajdenie internetu si veľmi radi pripisujú amíci v rozmedzí päťdesiatych a šesťdesiatych rokov. No v Nacistickom Nemecku už mali svoju vlastnú verziu internetu. Síce zahŕňal iba hospodárske výsledky, vedu a vojenské informácie ale už fungoval. Prístup k dátam malo len úzka skupina ľudí. Rakety na tekuté palivo, prúdové motory, to je tiež staré takmer sto rokov. Niekto povie počítače neboli, no to by sa mýlil, boli síce ich výkon bol v porovnaní s dnešnými menší no aj tak spĺňali účel. My žijeme vo svete kde sa znovu buduje to čo už tu bolo. V odľahlých oblastiach sa našlo veľa technických zariadení ktoré sa zachovali z čias pred potopov. Americká základňa Area 51 je dobre známa, Rusi majú známu základnú Kapustnij Jar. Určite majú podobné základné aj iné veľmoci. Rozsah manipulácie je ukázaní v seriáli Blue Bock, to čo v seriáli ukázali je iba malá časť špičky ľadovca. Väčšina pozorovaní ufo sú stroje vyrobené tu na zemi. Na inváziu z vesmíru nás pripravujú mnohými filmami. Ak spustia plán falošná invázia mimozemšťanov využitiú tajnú techniku a budú ňou útočiť reálne je to jednoduchšie ako to fingovať.

@Jiří. Aby si človek urobil základnú predstavu čo všetko majú rôzne vlády k dispozícii, je nevyhnutné priznať si niekoľko faktov. To čo sa všeobecne potrebuje za vrchol civilizácie je klamstvo. Za posledných sto rokov sme sa takmer nikde nepohli. Drvivá väčšina technológii bola nie len známa ale aj využívaná. Príkladom sú elektrické autá, motorky lode. Tie pred sto rokmi boli bežné. Vynajdenie internetu si veľmi radi pripisujú amíci v rozmedzí päťdesiatych a šesťdesiatych rokov. No v Nacistickom Nemecku už mali svoju vlastnú verziu internetu. Síce zahŕňal iba hospodárske výsledky, vedu a vojenské informácie ale už fungoval. Prístup k dátam malo len úzka skupina ľudí. Rakety na tekuté palivo, prúdové motory, to je tiež staré takmer sto rokov. Niekto povie počítače neboli, no to by sa mýlil, boli síce ich výkon bol v porovnaní s dnešnými menší no aj tak spĺňali účel. My žijeme vo svete kde sa znovu buduje to čo už tu bolo. V odľahlých oblastiach sa našlo veľa technických zariadení ktoré sa zachovali z čias pred potopov. Americká základňa Area 51 je dobre známa, Rusi majú známu základnú Kapustnij Jar. Určite majú podobné základné aj iné veľmoci. Rozsah manipulácie je ukázaní v seriáli Blue Bock, to čo v seriáli ukázali je iba malá časť špičky ľadovca. Väčšina pozorovaní ufo sú stroje vyrobené tu na zemi. Na inváziu z vesmíru nás pripravujú mnohými filmami. Ak spustia plán falošná invázia mimozemšťanov využitiú tajnú techniku a budú ňou útočiť reálne je to jednoduchšie ako to fingovať.

To čo sa všeobecne potrebuje za vrchol civilizácie je klamstvo.


O tom není pochyb. Pokud by vše vyšlo najevo, byl (a snad bude) by to konec GP. Teď to nenajdu, ale o pozemském původu "UFO" existuje spousta dokumentů.
Technologie "létajících talířů" se má zakládat na výzkumu Werhera von Brauna, trofejního Němce.
Mimochodem, programovací seriál o UFO Akta X v jednom dílu "odhalil" pravdu, kdy z havarovaného talíře vylézali lidští piloti v oblecích připomínajícími ufony.


Neustálá "odhalení", pocházející zejména z Pentagonu, napovídají, že si ten spektákl nakonec neodpustí.
Ale účinný by byl v momentě, kdy by o tom nikdo nevěděl. Fakt, že podobné divadlo chystají, ví podle mě již příliš mnoho lidí.


No, třeba přiletí Kinžal a ty ufony sejme smile


[quote="pid:20777, uid:14"]To čo sa všeobecne potrebuje za vrchol civilizácie je klamstvo.[/quote] O tom není pochyb. Pokud by vše vyšlo najevo, byl (a snad bude) by to konec GP. Teď to nenajdu, ale o pozemském původu "UFO" existuje spousta dokumentů. Technologie "létajících talířů" se má zakládat na výzkumu Werhera von Brauna, trofejního Němce. Mimochodem, programovací seriál o UFO Akta X v jednom dílu "odhalil" pravdu, kdy z havarovaného talíře vylézali lidští piloti v oblecích připomínajícími ufony. Neustálá "odhalení", pocházející zejména z Pentagonu, napovídají, že si ten spektákl nakonec neodpustí. Ale účinný by byl v momentě, kdy by o tom nikdo nevěděl. Fakt, že podobné divadlo chystají, ví podle mě již příliš mnoho lidí. No, třeba přiletí Kinžal a ty ufony sejme :)
548
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept