Zahraničná politika
UEFA zvažuje přesunutí finále ME z Londýna do Budapešti

UEFA vyzývá Brity, aby neposílala VIP hosty do karantény. Jinak jim odebere finále ME


Finále fotbalového mistrovství Evropy se možná nebude konat v Londýně. Evropská fotbalová unie (UEFA) totiž pohrozila britské vládě odebráním pořadatelství závěrečných tří duelů turnaje, pokud bude dál nutit tisíce VIP hostů podstupovat po příletu do země karanténu. Ta je v Británii pro všechny cestující na Ostrovy povinná. Pokud britská vláda VIP hostům výjimku neudělí, přesune UEFA podle deníku The Times finále do Budapešti.


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/uefa-vyzyva-brity-aby-neposilala-vip-hosty-do-karanteny-jinak-jim-odebere-finale-me-40363713#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=pscxl3xMBcZ-202106181058&dop_id=40363713&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


UEFA vyzývá Brity, aby neposílala VIP hosty do karantény. Jinak jim odebere finále ME Finále fotbalového mistrovství Evropy se možná nebude konat v Londýně. Evropská fotbalová unie (UEFA) totiž pohrozila britské vládě odebráním pořadatelství závěrečných tří duelů turnaje, pokud bude dál nutit tisíce VIP hostů podstupovat po příletu do země karanténu. Ta je v Británii pro všechny cestující na Ostrovy povinná. Pokud britská vláda VIP hostům výjimku neudělí, přesune UEFA podle deníku The Times finále do Budapešti. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/uefa-vyzyva-brity-aby-neposilala-vip-hosty-do-karanteny-jinak-jim-odebere-finale-me-40363713#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=pscxl3xMBcZ-202106181058&dop_id=40363713&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

přesune UEFA podle deníku The Times finále do Budapešti.

Co na to naše liberální žumpa?


[quote="pid:20735, uid:307"]přesune UEFA podle deníku The Times finále do Budapešti.[/quote] Co na to naše liberální žumpa?

Jen to ne. At to udelaji tam, kde to bylo planovano.


Jen to ne. At to udelaji tam, kde to bylo planovano.
Upravené 18. 6. 2021 o 13:56

Ten vírus je ale fiškus. VIP klientov odmieta nakaziť, no pre pospolitý ľud je smrteľný. Pekne všetci do karantény, nech VIP klientela okoštuje vlastnej medicíny :-)


Ten vírus je ale fiškus. VIP klientov odmieta nakaziť, no pre pospolitý ľud je smrteľný. Pekne všetci do karantény, nech VIP klientela okoštuje vlastnej medicíny :-)
Upravené 18. 6. 2021 o 15:10
487
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept