Mimo kategórií
Fotbalové EURO 2021

Koná se od 11. 6. do 11. 7. v 11 městech. Portugalec Ronaldo právě vstřelil rekordní 11. branku v evropských turnajích. Před tímto gólem měli Portugalci sérii 33 přihrávek bez doteku soupeře. A před samotným zápasem na tiskovce právě Ronaldo teatrálně odsunul stranou hlavním sponzorem připravené lahve Coca-Coly a pronesl "Pijte vodu!"
www.idnes.cz/fotbal/euro-2021/cristiano-ronaldo.A210616_172656_euro-2020_ald


Koná se od 11. 6. do 11. 7. v 11 městech. Portugalec Ronaldo právě vstřelil rekordní 11. branku v evropských turnajích. Před tímto gólem měli Portugalci sérii 33 přihrávek bez doteku soupeře. A před samotným zápasem na tiskovce právě Ronaldo teatrálně odsunul stranou hlavním sponzorem připravené lahve Coca-Coly a pronesl "Pijte vodu!" www.idnes.cz/fotbal/euro-2021/cristiano-ronaldo.A210616_172656_euro-2020_ald
Upravené 17. 6. 2021 o 16:09

vcera taliani vyhrali su masjtri nad anglicanmi
ale to bol futbal doslova do pslednej sek. sa nevedelo kto


Talianski futbalisti sa druhýkrát v histórii stali majstrami Európy. V nedeľňajšom finále EURO 2020 triumfovali v londýnskom Wembley nad Angličanmi 3:2
v jedenástkovom rozstrele po tom, ako sa duel v riadnom hracom čase
i predĺžení skončil nerozhodne 1:1.
https://sport.aktuality.sk/c/lpr88w8/euro-2020-2021-finale-taliansko-anglicko-futbal-dnes-vysledok/


vcera taliani vyhrali su masjtri nad anglicanmi ale to bol futbal doslova do pslednej sek. sa nevedelo kto Talianski futbalisti sa druhýkrát v histórii stali majstrami Európy. V nedeľňajšom finále EURO 2020 triumfovali v londýnskom Wembley nad Angličanmi 3:2 v jedenástkovom rozstrele po tom, ako sa duel v riadnom hracom čase i predĺžení skončil nerozhodne 1:1. https://sport.aktuality.sk/c/lpr88w8/euro-2020-2021-finale-taliansko-anglicko-futbal-dnes-vysledok/

Jak se z "nerasistických" Angličanů, najednou stali rasisté.
https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2551166-neuspesni-anglicti-strelci-penalt-po-finale-celili-rasistickym-urazkam.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez


Jak se z "nerasistických" Angličanů, najednou stali rasisté. https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2551166-neuspesni-anglicti-strelci-penalt-po-finale-celili-rasistickym-urazkam.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez
Upravené 12. 7. 2021 o 11:22

V dopise anglické královny objevili
skrytou předpověď výsledku finálového zápasu na Euro 2020
„Před 55 lety jsem měla to štěstí udělit titul mistra světa Bobbymu Mooreovi, a proto dobře vím, co to pro hráče, management a podpůrný personál znamená dostat se do finále velkého mezinárodního fotbalového turnaje a vyhrát jej,“ napsala britská královna.
„Ráda bych vám všem poblahopřála k dosažení finále


https://cz.sputniknews.com/20210711/v-dopise-anglicke-kralovny-objevili-skrytou-predpoved-vysledku-finaloveho-zapasu-na-euro-2020-15115180.html
Tak sa královně predpověd nezdařila smile


V dopise anglické královny objevili skrytou předpověď výsledku finálového zápasu na Euro 2020 „Před 55 lety jsem měla to štěstí udělit titul mistra světa Bobbymu Mooreovi, a proto dobře vím, co to pro hráče, management a podpůrný personál znamená dostat se do finále velkého mezinárodního fotbalového turnaje a vyhrát jej,“ napsala britská královna. „Ráda bych vám všem poblahopřála k dosažení finále https://cz.sputniknews.com/20210711/v-dopise-anglicke-kralovny-objevili-skrytou-predpoved-vysledku-finaloveho-zapasu-na-euro-2020-15115180.html Tak sa královně predpověd nezdařila :)

Finále ukázalo v celé nahotě, že celé BLM, No racism atd. je jen Anglická póza a marketing. Nemá žádné reálné základy, a klečí se jen bo je to IN a je to politické gesto.


Osobně jsem fandil Itálii, v mých očích bojovali za kontinentální Evropu. Britové se mi hnusí, už jen od pohledu. Jejich nacionálnost je až násilná, myslím si, že se podobají Hitlerovskému Německu.


Nemají v sobě ani zbal hrdosti. Zahodily stříbrné medaile, jako by to bylo kus hovna. A to ještě ceremoniál neskončil. Doufám, že to viděli všichni ti kavárníci, co lezou Anglosasům do prdele, jaká banda to je. Mi tady na fóru a vodě to víme již roky. Je jen dobře, že se odtrhl od EU a tím i kontinentální Evropy, smutno nikomu po nich nebude, naopak. Zavedl bych jim víza, aby se tu ty prasata nemohli tak snadno dostat.


Finále ukázalo v celé nahotě, že celé BLM, No racism atd. je jen Anglická póza a marketing. Nemá žádné reálné základy, a klečí se jen bo je to IN a je to politické gesto. Osobně jsem fandil Itálii, v mých očích bojovali za kontinentální Evropu. Britové se mi hnusí, už jen od pohledu. Jejich nacionálnost je až násilná, myslím si, že se podobají Hitlerovskému Německu. Nemají v sobě ani zbal hrdosti. Zahodily stříbrné medaile, jako by to bylo kus hovna. A to ještě ceremoniál neskončil. Doufám, že to viděli všichni ti kavárníci, co lezou Anglosasům do prdele, jaká banda to je. Mi tady na fóru a vodě to víme již roky. Je jen dobře, že se odtrhl od EU a tím i kontinentální Evropy, smutno nikomu po nich nebude, naopak. Zavedl bych jim víza, aby se tu ty prasata nemohli tak snadno dostat.

skrytou předpověď výsledku finálového zápasu na Euro 2020
Nejedná se o žádnou skrytou předpověď, byl to návod! Vždyť kdo sledoval EURO viděl, že vše je připraveno tak, aby Anglie Euro vyhrála, no naštěstí byly Italové proti. Jinak celá organizace Eura byla Anglánům ušita na míru!


[quote="pid:24202, uid:78"]skrytou předpověď výsledku finálového zápasu na Euro 2020[/quote] Nejedná se o žádnou skrytou předpověď, byl to návod! Vždyť kdo sledoval EURO viděl, že vše je připraveno tak, aby Anglie Euro vyhrála, no naštěstí byly Italové proti. Jinak celá organizace Eura byla Anglánům ušita na míru!

Binec jak v Africe, kopance, hození do řeky. „Anglie? Už nic nepořádat.“ Nejhorší VIDEA z Londýna
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Binec-jak-v-Africe-kopance-hozeni-do-reky-Anglie-Uz-nic-neporadat-Nejhorsi-VIDEA-z-Londyna-670304


"Létající židle, rozbité hlavy, kopání do ležícího fanouška, to vše orámovalo včerejší svátek fotbalu. Konečný účet za včerejší akci bude tvrdý..."


Binec jak v Africe, kopance, hození do řeky. „Anglie? Už nic nepořádat.“ Nejhorší VIDEA z Londýna https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Binec-jak-v-Africe-kopance-hozeni-do-reky-Anglie-Uz-nic-neporadat-Nejhorsi-VIDEA-z-Londyna-670304 "Létající židle, rozbité hlavy, kopání do ležícího fanouška, to vše orámovalo včerejší svátek fotbalu. Konečný účet za včerejší akci bude tvrdý..."

Najväčší gól si strelili Angličania sami, nomináciou toľkých tmavokožcov. Jednoducho Afrika prehrala. Albion musí povstať, inak ho tá tmavá masa pochová, to je odkaz Euro 2021.


Najväčší gól si strelili Angličania sami, nomináciou toľkých tmavokožcov. Jednoducho Afrika prehrala. Albion musí povstať, inak ho tá tmavá masa pochová, to je odkaz Euro 2021.

Z diskusie pod článkom od Rusofila som pochopil, že anglickí futbalisti boli počas celého turnaja zvýhodňovaní, aby sa do finále dostali a vyhrali ho. Anglickí fanúšikovia sa bili na štadiónoch, bučali pri hymnách ostatných národov, pri penaltách oslepovali hráčov súpera laserom... "Fair play" ako vyšité. Šport je politika, takže počas celého turnaja bola podpora čiernych s celým tým ich kľačaním, na čele ktorého stálo práve Anglicko, ktoré ostatné národy poučovalo a ukazovalo svoju "morálnu nadradenosť". Je možné, že to dotlačili tak ďaleko, že vo finálovom zápase na rozhodujúce penalty vybrali iba čiernych hráčov zámerne. Jeden z nich bol neskúsený, iba 19 ročný hráč. Ak by vyhrali, všade by sa písalo, že im to vyhrali čierni. Ani jeden strelec penált šancu nepremenil, takže sa to obrátilo proti nim a ukázalo to skutočnú tvár Anglicka: faloš, pokrytectvo, nadutosť...


Z diskusie pod článkom od Rusofila som pochopil, že anglickí futbalisti boli počas celého turnaja zvýhodňovaní, aby sa do finále dostali a vyhrali ho. Anglickí fanúšikovia sa bili na štadiónoch, bučali pri hymnách ostatných národov, pri penaltách oslepovali hráčov súpera laserom... "Fair play" ako vyšité. Šport je politika, takže počas celého turnaja bola podpora čiernych s celým tým ich kľačaním, na čele ktorého stálo práve Anglicko, ktoré ostatné národy poučovalo a ukazovalo svoju "morálnu nadradenosť". Je možné, že to dotlačili tak ďaleko, že vo finálovom zápase na rozhodujúce penalty vybrali iba čiernych hráčov zámerne. Jeden z nich bol neskúsený, iba 19 ročný hráč. Ak by vyhrali, všade by sa písalo, že im to vyhrali čierni. Ani jeden strelec penált šancu nepremenil, takže sa to obrátilo proti nim a **ukázalo to skutočnú tvár Anglicka: faloš, pokrytectvo, nadutosť...**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 12. 7. 2021 o 13:44

Osobně jsem fandil Itálii, v mých očích bojovali za kontinentální Evropu.


Ono to bylo i bílí proti černým.... Před mistrovstvím obviňovali Itálii, že tam nemá černochy. Naštěstí pro ni.


[quote="pid:24209, uid:149"]Osobně jsem fandil Itálii, v mých očích bojovali za kontinentální Evropu.[/quote] Ono to bylo i bílí proti černým.... Před mistrovstvím obviňovali Itálii, že tam nemá černochy. Naštěstí pro ni.

Vždyť kdo sledoval EURO viděl, že vše je připraveno tak, aby Anglie Euro vyhrála, no naštěstí byly Italové proti.

Atlantisti (revoluce) poraženi Kontinentály (evoluce), ale bylo to o fous.
Štěstí (HNŘ) se přiklonilo k Italům...


[quote="pid:24217, uid:149"]Vždyť kdo sledoval EURO viděl, že vše je připraveno tak, aby Anglie Euro vyhrála, no naštěstí byly Italové proti.[/quote] Atlantisti (revoluce) poraženi Kontinentály (evoluce), ale bylo to o fous. Štěstí (HNŘ) se přiklonilo k Italům...

Ak by vyhrali, všade by sa písalo, že im to vyhrali čierni. Ani jeden strelec penált šancu nepremenil
Máš svatou pravdu, přesně tak by to bylo, potřebovali nadopovat chcípající BLM, no vyšší dobro, protože penalty jsou vždy loterie... Ukázalo, že vítězství bude slavit člověčenství!


Jen taková poznámka, smál jsem se na konci přenosu, kdy byl telemost do Milána, redaktor ČT na hubě roušku a komentoval to slovy, "no rychle se odtud budeme dekovat, abychom nechytly koronu!!"


Jsem se o půlnoci trhal smíchy v obýváku, no snad jsem nevzbudil sousedy!
Oni už jsou fakt úplně vymaštění v těch palicích, celá ČT. Italové se mu smáli do ksichtu, jak tam stál jak vystrašené tele!


Doufám, že to vítězství nakopne Itálii správným směrem!


Itálie je moje srdcovka, nádherná země, báječní lidí, proto si přeji, aby byly ušetřeni hrůz islámského chalifátu a afrických kobylek.


[quote="pid:24234, uid:623"]Ak by vyhrali, všade by sa písalo, že im to vyhrali čierni. Ani jeden strelec penált šancu nepremenil[/quote] Máš svatou pravdu, přesně tak by to bylo, potřebovali nadopovat chcípající BLM, no vyšší dobro, protože penalty jsou vždy loterie... Ukázalo, že vítězství bude slavit člověčenství! Jen taková poznámka, smál jsem se na konci přenosu, kdy byl telemost do Milána, redaktor ČT na hubě roušku a komentoval to slovy, "no rychle se odtud budeme dekovat, abychom nechytly koronu!!" Jsem se o půlnoci trhal smíchy v obýváku, no snad jsem nevzbudil sousedy! Oni už jsou fakt úplně vymaštění v těch palicích, celá ČT. Italové se mu smáli do ksichtu, jak tam stál jak vystrašené tele! Doufám, že to vítězství nakopne Itálii správným směrem! Itálie je moje srdcovka, nádherná země, báječní lidí, proto si přeji, aby byly ušetřeni hrůz islámského chalifátu a afrických kobylek.
Upravené 12. 7. 2021 o 13:42

ukázalo to skutočnú tvár Anglicka: faloš, pokrytectvo, nadutosť...>



všimli ste si, ako dávali okamžite dole strieborné medaily, pre nich podradné?


> ukázalo to skutočnú tvár Anglicka: faloš, pokrytectvo, nadutosť...> všimli ste si, ako dávali okamžite dole strieborné medaily, pre nich podradné?

všimli ste si, ako dávali okamžite dole strieborné medaily, pre nich podradné?


Dcéra, hrajúca fotbal si to tiež všimla a pýtala sa, prečo sú takí dementní. No odpoveď chýbala, vysvetľovať jej, že v tých tmavých gebuliach je zhasnuté a v tých svetlých prepité je na dlho.


[quote="pid:24248, uid:11"]všimli ste si, ako dávali okamžite dole strieborné medaily, pre nich podradné?[/quote] Dcéra, hrajúca fotbal si to tiež všimla a pýtala sa, prečo sú takí dementní. No odpoveď chýbala, vysvetľovať jej, že v tých tmavých gebuliach je zhasnuté a v tých svetlých prepité je na dlho.

zhasnuté a v tých svetlých prepité je na dlho
Perfektní konstatování smile


[quote="pid:24252, uid:77"]zhasnuté a v tých svetlých prepité je na dlho[/quote] Perfektní konstatování :D

Říkám si, jak by Dánové byly na stříbrné medaile hrdí a brali to jako obrovský úspěch, i ten hráč co zkolaboval, by si toho vážil, více než ty opice z Ostrovů.
Doufám, že toto Euro definitivně pohřbilo politikaření a korupci na FIFA a UEFA. A jestli to nepochopily, no pak děj se vůle boží.


Říkám si, jak by Dánové byly na stříbrné medaile hrdí a brali to jako obrovský úspěch, i ten hráč co zkolaboval, by si toho vážil, více než ty opice z Ostrovů. Doufám, že toto Euro definitivně pohřbilo politikaření a korupci na FIFA a UEFA. A jestli to nepochopily, no pak děj se vůle boží.

Mimochodem, nejsou ti z ČT jedním z hlavních propagátorů očkování? Já myslel, že tam, se už očkovali všichni mezi prvními... A nebo, že by celé to očkování bylo něco jiného, než do nás ovčanů horem dolem tlačí? Pak by dávalo smysl to, proč ten moderátor měl takový panický strach z nakažení. A on když dělá zahraničního zpravodaje, tak se neočkoval? Hm, spousta otazníčků, že?!


Mimochodem, nejsou ti z ČT jedním z hlavních propagátorů očkování? Já myslel, že tam, se už očkovali všichni mezi prvními... A nebo, že by celé to očkování bylo něco jiného, než do nás ovčanů horem dolem tlačí? Pak by dávalo smysl to, proč ten moderátor měl takový panický strach z nakažení. A on když dělá zahraničního zpravodaje, tak se neočkoval? Hm, spousta otazníčků, že?!
Upravené 13. 7. 2021 o 10:24

Hm, spousta otazníčků, že?!

Mr. Bosák je víc neúspěšný politolog a ideolog, než sportovní komentátor. Co od takového "lumena" čekat, že?!


Nevím, kde se to ve mně bere, ale jak já to těm UK nanynkám přeju. Pro ně to musí být fakt velká potupa, přestože vše bylo pro ně vyloženě nachystáno. Tak nějak i toto je potvrzením, že londýnská žumpa v 'c-19 blafu' jede až po uši.


[quote="pid:24371, uid:149"]Hm, spousta otazníčků, že?![/quote] Mr. Bosák je víc neúspěšný politolog a ideolog, než sportovní komentátor. Co od takového "lumena" čekat, že?! Nevím, kde se to ve mně bere, ale jak já to těm UK nanynkám přeju. Pro ně to musí být fakt velká potupa, přestože vše bylo pro ně vyloženě nachystáno. Tak nějak i toto je potvrzením, že londýnská žumpa v 'c-19 blafu' jede až po uši.
Upravené 13. 7. 2021 o 09:14

Mimochodom, nemáš pocit, že si protirečíš?
Spokojen?


[quote="pid:24384, uid:378"]Mimochodom, nemáš pocit, že si protirečíš?[/quote] Spokojen?

imochodom, nemáš pocit, že si protirečíš?

imochodom, nemáš pocit, že si protirečíš?


Angličtinu používám takřka denně v práci, takže ano občas cosi propluje do mé mluvy, nicméně, názor na Brity to nijak nemění. Angličtina je zatím stále "světový" jazyk. Omlouvám se, zda jsem urazil tvůj jemnocit.


[quote="pid:24384, uid:378"]imochodom, nemáš pocit, že si protirečíš?[/quote] [quote="pid:24384, uid:378"]imochodom, nemáš pocit, že si protirečíš?[/quote] Angličtinu používám takřka denně v práci, takže ano občas cosi propluje do mé mluvy, nicméně, názor na Brity to nijak nemění. Angličtina je zatím stále "světový" jazyk. Omlouvám se, zda jsem urazil tvůj jemnocit.

Angličané požadují opakování finále EURO 2020.
https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2555113-zoufali-anglicane-chteji-nove-finale-italove-tahali-nase-hrace-jako-otroky.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez


Angličané požadují opakování finále EURO 2020. https://www.sport.cz/fotbal/euro2020/clanek/2555113-zoufali-anglicane-chteji-nove-finale-italove-tahali-nase-hrace-jako-otroky.html?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#hp-sez

Petici za nové finále podepsalo do dneška téměř 100 000 jedinců. Slovo jedinci, je tam velice výstižné smile


Petici za nové finále podepsalo do dneška téměř 100 000 jedinců. Slovo jedinci, je tam velice výstižné :D

Taliansky futbalový tím vraj mal priveľa Talianov a jeho víťazstvo je prehrou multikulturalizmu
https://dennikstandard.sk/96171/taliansky-futbalovy-vraj-mal-privela-talianov-a-jeho-vitazstvo-je-prehrou-multikulturalizmu


**Taliansky futbalový tím vraj mal priveľa Talianov a jeho víťazstvo je prehrou multikulturalizmu** https://dennikstandard.sk/96171/taliansky-futbalovy-vraj-mal-privela-talianov-a-jeho-vitazstvo-je-prehrou-multikulturalizmu

Dle mě jednoznačně prokaučované celé mistrovství od Southgatea. Kdyby anglánům nebylo nefér pomáháno, končili už ve skupině.


Kouč Anglie pošle na penalty 2 mladé kluky (Rashford, Sancho), kteří celé mistrovství skoro nehráli, ačkoliv se jedná o top světové fotbalisty. Prostě ve stresu hráči, kteří nejsou zapojeni v sestavě zklamou často, to je naprosto očekávatelné. Jak kdyby mu někdo tuhle kravinu poradil...


Oproti tomu Italové hráli celé mistrovství parádně a týmově, na hřiště se ze všech hráčů na plac nepodíval pouze 3. brankář, jinak si zahráli všichni. Za mě nejlepší hráč mistrovství Insigne. Forza Italia...


Dle mě jednoznačně prokaučované celé mistrovství od Southgatea. Kdyby anglánům nebylo nefér pomáháno, končili už ve skupině. Kouč Anglie pošle na penalty 2 mladé kluky (Rashford, Sancho), kteří celé mistrovství skoro nehráli, ačkoliv se jedná o top světové fotbalisty. Prostě ve stresu hráči, kteří nejsou zapojeni v sestavě zklamou často, to je naprosto očekávatelné. Jak kdyby mu někdo tuhle kravinu poradil... Oproti tomu Italové hráli celé mistrovství parádně a týmově, na hřiště se ze všech hráčů na plac nepodíval pouze 3. brankář, jinak si zahráli všichni. Za mě nejlepší hráč mistrovství Insigne. Forza Italia...

FB popis: Krásné tetovanie talianského fanúšika


60f2f1dedbe74


FB popis: Krásné tetovanie talianského fanúšika ![60f2f1dedbe74](serve/attachment&path=60f2f1dedbe74)

Futbal, ako poznáme dnes, možno čoskoro skončí: FIFA testovala 5 zásadných zmien
https://www.cas.sk/cl/1002827/2567397/futbal-ako-pozname-dnes-mozno-coskoro-skonci-fifa-testovala-5-zasadnych-zmien
(nie je tu všeobecnejšie vlákno pre futbal)


**Futbal, ako poznáme dnes, možno čoskoro skončí: FIFA testovala 5 zásadných zmien** https://www.cas.sk/cl/1002827/2567397/futbal-ako-pozname-dnes-mozno-coskoro-skonci-fifa-testovala-5-zasadnych-zmien (nie je tu všeobecnejšie vlákno pre futbal)

Dávam to sem, keďže ide o futbal a myslím, že to nebude len o LaLige. Toto je už politika ...
A ešte ma napadlo, či to nebude o tom, aby sa znížili platy futbalistom, keďže sú nadštandardné a toto by mohol byť začiatok plánu znižovania- len moja úvaha.


https://sport.aktuality.sk/c/dzp66yd/fc-barcelona-pariz-saint-germain-la-liga-ligue-1-ffp-lionel-messi-staznost-dokumenty/


„Pomer financií z hľadiska FFP Paríža Saint-Germain je oveľa horší aký má v súčastnosti FC Barcelona. V sezóne 2019/20 bolo na platy hráčov PSG použitých 99 percent z celkových príjmov klubu, pričom v Barcelone to bolo na úrovni 54 percent,“ uvádza sa v stanovisku, ktoré bolo zaslané na Odvolací súd zástupcami „blaugranas“ v mene Dr. Juana Branca.


V dokumente je tiež uvedené, že prezident Barcelony Joan Laporta nemohol predĺžiť kontrakt s klubovou legendou ani za predpokladu, že by Messi šiel s platom dolu o viac ako 50 percent. Aj napriek tomu by siahali platy kádra nad hranicu 110 percent z celkových príjmov klubu, čo nedovoľujú nielen európske orgány, ale ani vedenie španielskej La Ligy.


Okrem Lionela Messiho, ktorý je už na ceste do Paríža, Saint-Germain údajne poškuľuje aj po Francúzovi Paulovi Pogbovi z Manchestru United. Pre Barcelonu to nie je prvýkrát, čo sa dostala do konfliktu s PSG. Prvýkrát sa tak stalo v roku 2017, keď Parížania stiahli do svojho kádra Brazílčana Neymara po zaplatení výkupnej klauzuly v hodnote 222 miliónov eur.


Dávam to sem, keďže ide o futbal a myslím, že to nebude len o LaLige. Toto je už politika ... A ešte ma napadlo, či to nebude o tom, aby sa znížili platy futbalistom, keďže sú nadštandardné a toto by mohol byť začiatok plánu znižovania- len moja úvaha. https://sport.aktuality.sk/c/dzp66yd/fc-barcelona-pariz-saint-germain-la-liga-ligue-1-ffp-lionel-messi-staznost-dokumenty/ „Pomer financií z hľadiska FFP Paríža Saint-Germain je oveľa horší aký má v súčastnosti FC Barcelona. V sezóne 2019/20 bolo na platy hráčov PSG použitých **99 percent** z celkových príjmov klubu, pričom v Barcelone to bolo na úrovni **54 percent**,“ uvádza sa v stanovisku, ktoré bolo zaslané na Odvolací súd zástupcami „blaugranas“ v mene Dr. Juana Branca. V dokumente je tiež uvedené, že prezident Barcelony Joan Laporta nemohol predĺžiť kontrakt s klubovou legendou ani za predpokladu, že by Messi šiel s platom dolu o viac ako 50 percent. Aj napriek tomu by siahali platy kádra nad hranicu **110 percent** z celkových príjmov klubu, čo nedovoľujú nielen európske orgány, ale ani vedenie španielskej La Ligy. Okrem Lionela Messiho, ktorý je už na ceste do Paríža, Saint-Germain údajne poškuľuje aj po Francúzovi Paulovi Pogbovi z Manchestru United. Pre Barcelonu to nie je prvýkrát, čo sa dostala do konfliktu s PSG. Prvýkrát sa tak stalo v roku 2017, keď Parížania stiahli do svojho kádra Brazílčana Neymara po zaplatení výkupnej klauzuly v hodnote **222 miliónov eur.**
Upravené 8. 8. 2021 o 21:46

aby sa znížili platy futbalistom, keďže sú nadštandardné a toto by mohol byť začiatok plánu znižovania- len moja úvaha


toto už viac krát ozvučoval Alex Jones, finálnym cieľom je (bola) totálna likvidácia všetkých neesenciálnych komerčných aktivít ako je šport, kultúra, sektor horeca atď


[quote="pid:28814, uid:94"]aby sa znížili platy futbalistom, keďže sú nadštandardné a toto by mohol byť začiatok plánu znižovania- len moja úvaha[/quote] toto už viac krát ozvučoval Alex Jones, finálnym cieľom je (bola) totálna likvidácia všetkých neesenciálnych komerčných aktivít ako je šport, kultúra, sektor horeca atď
2.46k
28
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept