Zahraničná politika
Takže audit hlasování v okresu Maricopa nepotvrdil vítězství Trumpa?

Audit není zdaleka ukončen. Proběhla evidenční část a nastupuje ruční verifikace. Nepiš takovéhle nadpisy, není problém vymazat otazník a vytvořit "neúmyslně" opačné infopole.
Domnívám se, že je lepší čekat na sdělení osob z Maricopa county a ne na média.


Audit není zdaleka ukončen. Proběhla evidenční část a nastupuje ruční verifikace. Nepiš takovéhle nadpisy, není problém vymazat otazník a vytvořit "neúmyslně" opačné infopole. Domnívám se, že je lepší čekat na sdělení osob z Maricopa county a ne na média.

Ruční přepočítání hlasovacích lístků z prezidentských voleb 2020 v okrese Maricopa v Arizoně bylo dokončeno 14. června, informovala tisková kancelář koordinátora auditu 15. června na Twitteru.


Koordinátor auditu Ken Bennett pro The Gateway Pundit uvedl, že v pondělí zbývají pouze 3 volební urny pro nevidomé. Vzhledem k tomu, že tyto hlasovací lístky mají tloušťku přibližně 3/4 palce ( přibližně 2cm), není ve 3 urnách více než 100 hlasovacích lístků.


Fáze ověřování hlasovacích lístků bude dokončena do konce června uvedenou rychlostí ověřování. Několik týdnů poté lze očekávat výsledky oficiálního auditu.


Všimněme si, že Trumpovi příznivci se pokusili udělat vše podle sovětské tradice a přepočítání dokončili v den narozenin 45. amerického prezidenta Donalda Trumpa. Dosud nebyly oznámeny žádné oficiální výsledky přepočítání, ale několik lidí obeznámených s auditem, včetně korespondentky OANN zabývající se auditem, Christiny Bobb, uvedlo velmi velký nedostatek hlasovacích lístků.
https://rossaprimavera.ru/news/b08d46c9


Ruční přepočítání hlasovacích lístků z prezidentských voleb 2020 v okrese Maricopa v Arizoně bylo dokončeno 14. června, informovala tisková kancelář koordinátora auditu 15. června na Twitteru. Koordinátor auditu Ken Bennett pro The Gateway Pundit uvedl, že v pondělí zbývají pouze 3 volební urny pro nevidomé. Vzhledem k tomu, že tyto hlasovací lístky mají tloušťku přibližně 3/4 palce ( přibližně 2cm), není ve 3 urnách více než 100 hlasovacích lístků. Fáze ověřování hlasovacích lístků bude dokončena do konce června uvedenou rychlostí ověřování. Několik týdnů poté lze očekávat výsledky oficiálního auditu. Všimněme si, že Trumpovi příznivci se pokusili udělat vše podle sovětské tradice a přepočítání dokončili v den narozenin 45. amerického prezidenta Donalda Trumpa. Dosud nebyly oznámeny žádné oficiální výsledky přepočítání, ale několik lidí obeznámených s auditem, včetně korespondentky OANN zabývající se auditem, Christiny Bobb, uvedlo velmi velký nedostatek hlasovacích lístků. https://rossaprimavera.ru/news/b08d46c9
Upravené 17. 6. 2021 o 11:27

Při naší současné rychlosti zkoumání více než 100 tis. hlasovacích lístků denně dokončíme fázi auditu - papírovou kontrolu - do soboty 26. června.
https://twitter.com/ArizonaAudit/status/1405263926682546176

Při naší současné rychlosti zkoumání více než 100 tis. hlasovacích lístků denně dokončíme fázi auditu - papírovou kontrolu - do soboty 26. června. https://twitter.com/ArizonaAudit/status/1405263926682546176

Domnívám se, že je lepší čekat na sdělení osob z Maricopa county a ne na média



Na ten jsem čekal do teď ... Byl jsem přesvědčen, že zveřejnění výsledků auditu bylo planováno na 16.6.2021. Z toho důvodu jsem také dnes pátral po tom, proč to zveřejněné nebylo.


> Domnívám se, že je lepší čekat na sdělení osob z Maricopa county a ne na média Na ten jsem čekal do teď ... Byl jsem přesvědčen, že zveřejnění výsledků auditu bylo planováno na 16.6.2021. Z toho důvodu jsem také dnes pátral po tom, proč to zveřejněné nebylo.

Dílčí informace z dílčí fáze auditu byla, že chybí cca 250 tis hlasovacích lístků. Už to je důvod k anulaci výsledku. Ale podstatná část poběží teď, při ruční verifikaci lístků. I potom ještě nebude hotovo. Audit má svá pravidla, jak se jednotlivé disproporce právně hodnotí.
Já si myslím, že nebude žádný spěch, pokud bude Jóžin hrát tak dobře jako dosud.


Dílčí informace z dílčí fáze auditu byla, že chybí cca 250 tis hlasovacích lístků. Už to je důvod k anulaci výsledku. Ale podstatná část poběží teď, při ruční verifikaci lístků. I potom ještě nebude hotovo. Audit má svá pravidla, jak se jednotlivé disproporce právně hodnotí. Já si myslím, že nebude žádný spěch, pokud bude Jóžin hrát tak dobře jako dosud.

No, on tam Trumpa bude velmi potřebovat ,jakmile se dosáhne hranice překlopení Unie na soubor samostatně jednajících států. To byla chyba GP, kterou nezvládl "sborku" rozpadlého SSSR na SSSR 2.0 . A to samé by se mu mohlo stát i nyní. Ale fakt je, že zatím výkon Jóžina uspokojuje všechny hráče , s výjimkou stranoviků. Doporučuji poslechnout si poslední videa Chazina, myslím, že se ve vývoji velmi dobře orientuje.


No, on tam Trumpa bude velmi potřebovat ,jakmile se dosáhne hranice překlopení Unie na soubor samostatně jednajících států. To byla chyba GP, kterou nezvládl "sborku" rozpadlého SSSR na SSSR 2.0 . A to samé by se mu mohlo stát i nyní. Ale fakt je, že zatím výkon Jóžina uspokojuje všechny hráče , s výjimkou stranoviků. Doporučuji poslechnout si poslední videa Chazina, myslím, že se ve vývoji velmi dobře orientuje.

V Arizoně bylo odhaleno přes 74.000 podvodných volebních lístků ...


To, co bylo představeno na jednání Senátu státu Arizona byl podle volebního experta Jovana Pulitzera jen začátkem před „hlavním chodem“!


Audit Senátu státu Arizony konstatuje, že se započítalo více než 74.000 korespondenčních hlasovacích lístků ve volbách v roce 2020 v Maricopa County.


Expert na audity Doug Logan poznamenal, že „auditoři uváděli, že bylo přijato více než 74.000 korespondenčních hlasovacích lístků, které byly zahrnuty do voleb v okrese Maricopa v roce 2020. Našli 74 243 korespondenčních hlasovacích lístků bez jasného záznamu o tom, že byly někdy odeslány!“ dodává Logan.


A pokračuje: „Audit Team arizonského Senátu objevil hlasovací lístky, které byly vytištěné na nesprávném papíru.“


Zdroje:
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/v-arizone-bylo-odhaleno-pres-74-000-podvodnych-volebnich-listku/
https://politikstube.com/erwischt-wahlpruefung-in-arizona-74-000-irregulaere-stimmen-neuwahl-und-abberufung-der-11-biden-waehlmaenner-gefordert/


74 000 v jednom volebním okrsku je docela dost na americké poměry ... Akorát mi z textu nejsou jasné dvě věci ...


  1. Změní tento počet finální výsledek hlasování ?
  2. Je to konečný výsledek přepočítávání nebo kontrola ještě pokračuje ?

V Arizoně bylo odhaleno přes 74.000 podvodných volebních lístků ... To, co bylo představeno na jednání Senátu státu Arizona byl podle volebního experta Jovana Pulitzera jen začátkem před „hlavním chodem“! Audit Senátu státu Arizony konstatuje, že se započítalo více než 74.000 korespondenčních hlasovacích lístků ve volbách v roce 2020 v Maricopa County. Expert na audity Doug Logan poznamenal, že „auditoři uváděli, že bylo přijato více než 74.000 korespondenčních hlasovacích lístků, které byly zahrnuty do voleb v okrese Maricopa v roce 2020. Našli 74 243 korespondenčních hlasovacích lístků bez jasného záznamu o tom, že byly někdy odeslány!“ dodává Logan. A pokračuje: „Audit Team arizonského Senátu objevil hlasovací lístky, které byly vytištěné na nesprávném papíru.“ Zdroje: https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/v-arizone-bylo-odhaleno-pres-74-000-podvodnych-volebnich-listku/ https://politikstube.com/erwischt-wahlpruefung-in-arizona-74-000-irregulaere-stimmen-neuwahl-und-abberufung-der-11-biden-waehlmaenner-gefordert/ 74 000 v jednom volebním okrsku je docela dost na americké poměry ... Akorát mi z textu nejsou jasné dvě věci ... 1. Změní tento počet finální výsledek hlasování ? 2. Je to konečný výsledek přepočítávání nebo kontrola ještě pokračuje ?

Informace se dávkují , stádo je udržované ve varu . Jen to odmávnout a vystřelit .


Informace se dávkují , stádo je udržované ve varu . Jen to odmávnout a vystřelit .

Výsledky auditu amerických prezidentských voleb konaných v listopadu 2020 budou vyhlášeny v Arizonském senátu 24. září, uvedla senátorka Arizony Kelly Townsendová 16. září na Telegramu.


Townsendová napsala, že tyto informace byly také předány okresnímu soudci Maricopa, takže výsledky budou s největší pravděpodobností vyhlášeny v předpokládaný termín.
https://t.me/KellyTownsend/583
https://rossaprimavera.ru/news/f62ecfb5


Výsledky auditu amerických prezidentských voleb konaných v listopadu 2020 budou vyhlášeny v Arizonském senátu 24. září, uvedla senátorka Arizony Kelly Townsendová 16. září na Telegramu. Townsendová napsala, že tyto informace byly také předány okresnímu soudci Maricopa, takže výsledky budou s největší pravděpodobností vyhlášeny v předpokládaný termín. https://t.me/KellyTownsend/583 https://rossaprimavera.ru/news/f62ecfb5

nijak, deficit a navysenie statneho dlhu schvaluje Kongres a ten spochybneny nebol. Mozu spochybnit prezidentske dekrety, ktorymi Biden po vzore Trumpu vladne (hoci keby to chceli urcite by to slo skor lekarskeho vysetrenia)


nijak, deficit a navysenie statneho dlhu schvaluje Kongres a ten spochybneny nebol. Mozu spochybnit prezidentske dekrety, ktorymi Biden po vzore Trumpu vladne (hoci keby to chceli urcite by to slo skor lekarskeho vysetrenia)
Upravené 17. 9. 2021 o 12:26

Link na dnešní prezentaci výsledků auditu hlasování prezidentských voleb 2020 v Arizoně provedených pod záštitou Kongresu:


https://www.azleg.gov/videoplayer/?clientID=6361162879&eventID=2021091005


Link na dnešní prezentaci výsledků auditu hlasování prezidentských voleb 2020 v Arizoně provedených pod záštitou Kongresu: https://www.azleg.gov/videoplayer/?clientID=6361162879&eventID=2021091005

@Nasredin - velmi Ti doporučuji,kolego, zvažovat názvy příspěvků. Už podruhé je naprosto nevhodný (od samého začátku), protože navozuje něco, co není vůbec pravdou. Podobně si postupoval při příspěvku o reakci MID Ruska na kroky naší diplomacie a opět si pracoval s fikcí, kterou potom převzaly i další informační kanály. nejenže je to informačně nefér, ale je to pro web i velmi nebezpečné. Zvaž změnu názvu...

@Nasredin - velmi Ti doporučuji,kolego, zvažovat názvy příspěvků. Už podruhé je naprosto nevhodný (od samého začátku), protože navozuje něco, co není vůbec pravdou. Podobně si postupoval při příspěvku o reakci MID Ruska na kroky naší diplomacie a opět si pracoval s fikcí, kterou potom převzaly i další informační kanály. nejenže je to informačně nefér, ale je to pro web i velmi nebezpečné. Zvaž změnu názvu...

AP informuje, že audit potvrzuje vítězství Bidena. Dokonce mu dává o 360 hlasů více než oficiální výsledky.


https://apnews.com/article/donald-trump-elections-arizona-phoenix-conspiracy-theories-d38321441bcd6cea58421f6871b4f74e


AP informuje, že audit potvrzuje vítězství Bidena. Dokonce mu dává o 360 hlasů více než oficiální výsledky. https://apnews.com/article/donald-trump-elections-arizona-phoenix-conspiracy-theories-d38321441bcd6cea58421f6871b4f74e

no, ja si radeji pockam na oficialni prohlaseni, ale asi je jasne, ze nelze cekat nejakou senzaci a americky obrat o 180°. Vsechno se to hybe velice pomalu a bude i nadale


no, ja si radeji pockam na oficialni prohlaseni, ale asi je jasne, ze nelze cekat nejakou senzaci a americky obrat o 180°. Vsechno se to hybe velice pomalu a bude i nadale

To by bylo víc než divné, protože jen evidenční sčítání hlasovacích lístků prokázalo už na konci června vysoké počty neplatných hlasovacích lístků . Po něm následovalo ruční přepočítávání. A z toho vzniká protimluv.
Také si počkám na obsáhlejší a celistvější informaci.
Ale vůbec nevylučuji, že je ve vyšším zájmu všech hlavních hráčů ponechat Jóžina v dobře odváděné destrukci RSA i dále a vše táhnout v čase. projevil se jako skutečný talentovaný Demolition Man a jeho nejnovější kousek vůči kontinentální Evropě,potažmo EÚ a i NATO by ASI NIKDO NEČEKAL.


To by bylo víc než divné, protože jen evidenční sčítání hlasovacích lístků prokázalo už na konci června vysoké počty neplatných hlasovacích lístků . Po něm následovalo ruční přepočítávání. A z toho vzniká protimluv. Také si počkám na obsáhlejší a celistvější informaci. Ale vůbec nevylučuji, že je ve vyšším zájmu všech hlavních hráčů ponechat Jóžina v dobře odváděné destrukci RSA i dále a vše táhnout v čase. projevil se jako skutečný talentovaný Demolition Man a jeho nejnovější kousek vůči kontinentální Evropě,potažmo EÚ a i NATO by ASI NIKDO NEČEKAL.

Trump reaguje na zprávu o auditu:


https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/donald-trump-reaguje-na-dnesni-vysledky-auditu-v-arizone/


"Fake News lžou o zprávě o auditu v Arizoně! Uniklá zpráva přesvědčivě dokazuje, že podvodných hlasů, záhadných hlasů a falešných hlasů bylo tolik, že by to výsledek voleb změnilo čtyřikrát nebo pětkrát."


Trump reaguje na zprávu o auditu: https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/donald-trump-reaguje-na-dnesni-vysledky-auditu-v-arizone/ "Fake News lžou o zprávě o auditu v Arizoně! Uniklá zpráva přesvědčivě dokazuje, že podvodných hlasů, záhadných hlasů a falešných hlasů bylo tolik, že by to výsledek voleb změnilo čtyřikrát nebo pětkrát."

Vypočutie audítorskej komisie v senáte Arizony začne o 1.00 PM arizonského času, to je u nás o 22.00.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1679262362271440&id=100005630775323


Donald Trump
Falešné zprávy lžou o auditní zprávě z Arizony! https://t.me/real_DonaldJTrump/14026


Vypočutie audítorskej komisie v senáte Arizony začne o 1.00 PM arizonského času, to je u nás o 22.00. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1679262362271440&id=100005630775323 Donald Trump Falešné zprávy lžou o auditní zprávě z Arizony! https://t.me/real_DonaldJTrump/14026

Také si počkám na obsáhlejší a celistvější informaci.


Napadla ma jedna paralela s volbami vtedy najskor vsetci videli ze vyhrava Trump teraz oznamia ze Biden a nakoniec povedia Trump. Tym dojde k nahlodaniu viery v spravodlivost u tych co volili Bidena a zaroven to prida k diskreditacii medii hlavneho prudu. Osobne si myslim ze nastal cas procesu odsunu figurky Biden.


Pockajme si na vysledky mozno sa mylim


[quote="pid:34572, uid:57"]Také si počkám na obsáhlejší a celistvější informaci.[/quote] Napadla ma jedna paralela s volbami vtedy najskor vsetci videli ze vyhrava Trump teraz oznamia ze Biden a nakoniec povedia Trump. Tym dojde k nahlodaniu viery v spravodlivost u tych co volili Bidena a zaroven to prida k diskreditacii medii hlavneho prudu. Osobne si myslim ze nastal cas procesu odsunu figurky Biden. Pockajme si na vysledky mozno sa mylim
Upravené 24. 9. 2021 o 22:05

Domnívám se že výsledek auditu bude dokreslovat (potvrzovat) rozhodnutí o změně či ponechání figurky Biden na pozici. Ne naopak.Proto došlo i k takové prodlevě ve vyhlášení výsledku. Biden dokázal za 1,5 měsíce doslovA DIVY.


Domnívám se že výsledek auditu bude dokreslovat (potvrzovat) rozhodnutí o změně či ponechání figurky Biden na pozici. Ne naopak.Proto došlo i k takové prodlevě ve vyhlášení výsledku. Biden dokázal za 1,5 měsíce doslovA DIVY.

Chvíli jsem to poslouchal, ale jsem dnes nesmírně unaven, tak jsem to možná pochopil špatně. Doteď ale přenos neskončil...


Chápu to tak, že audit našel nesrovnalosti a vznesl další otázky, které budou muset být prošetřeny. Tak možná tímto způsobem ještě natáhnnou čas. Nicméně, i to, co řekli, by stačit mělo.


Za chvíli to ale může být jinak, jdu spát...


Chvíli jsem to poslouchal, ale jsem dnes nesmírně unaven, tak jsem to možná pochopil špatně. Doteď ale přenos neskončil... Chápu to tak, že audit našel nesrovnalosti a vznesl další otázky, které budou muset být prošetřeny. Tak možná tímto způsobem ještě natáhnnou čas. Nicméně, i to, co řekli, by stačit mělo. Za chvíli to ale může být jinak, jdu spát...
Upravené 24. 9. 2021 o 23:59

Domnívám se že výsledek auditu bude dokreslovat (potvrzovat) rozhodnutí o změně či ponechání figurky Biden na pozici. Ne naopak.


Zväčša s tebou súhlasím lebo triafaš do čierneho, ale tentoraz sa mýliš. Ide totiž o to, že vo svetle dôkazov rozsiahleho podvodu Arizona odoberie Bidenovi certifikát (Biden už z procesného pohľadu nemôže byť prezidentom) s tým, že nielen výsledok Arizony je podozriví.
Ďalšia vec je, že ľudské systémy ako celok sú nelineárne t.j. existuje inflexný bod po ktorom správanie systému sa zmení z lineárneho na exponenciálny napr. S-krivka alebo hysterézna slučka a stav SŠA a sveta dosiahol ten bod (však finančný systém je pred prestavbou, ekonomika je pred prestavbou, covid naratíva kolabuje doslova pred našimi očami, dôvera v mainstrem je pod bodom mrazu, detto pre cirkev atď), kde ďalší pomalý riadený rozklad už je prakticky nemožný a systém sa zrúti pod vlastnou váhou.


A historickým príkladom je Rím a ďalšie veľké ríše, ktoré GP nechal padnúť t.j. pomalý dlhodobý rozklad skončil kolapsom doterajších štruktúr napr. vojensko-politická a ekonomická štruktúra Západnej ríše skolabovala a Západné cisárstvo pokračovalo ako katolícka cirkev pod vedením Ríma, Popolvár na to napísal celkom rozsiahlu sériu článkov (môj príspevok bol len výcuc):
https://oracle911blog.wordpress.com/?s=Mat%C3%BA%C5%A1+%C4%8C%C3%A1k+Tren%C4%8Diansky


[quote="pid:34596, uid:57"]Domnívám se že výsledek auditu bude dokreslovat (potvrzovat) rozhodnutí o změně či ponechání figurky Biden na pozici. Ne naopak.[/quote] Zväčša s tebou súhlasím lebo triafaš do čierneho, ale tentoraz sa mýliš. Ide totiž o to, že vo svetle dôkazov rozsiahleho podvodu Arizona odoberie Bidenovi certifikát (Biden už z procesného pohľadu nemôže byť prezidentom) s tým, že nielen výsledok Arizony je podozriví. Ďalšia vec je, že ľudské systémy ako **celok** sú nelineárne t.j. existuje inflexný bod po ktorom správanie systému sa zmení z lineárneho na exponenciálny napr. S-krivka alebo hysterézna slučka a stav SŠA a sveta dosiahol ten bod (však finančný systém je pred prestavbou, ekonomika je pred prestavbou, covid naratíva kolabuje doslova pred našimi očami, dôvera v mainstrem je pod bodom mrazu, detto pre cirkev atď), kde ďalší pomalý riadený rozklad už je prakticky nemožný a systém sa zrúti pod vlastnou váhou. A historickým príkladom je Rím a ďalšie veľké ríše, ktoré GP nechal padnúť t.j. pomalý dlhodobý rozklad skončil kolapsom doterajších štruktúr napr. vojensko-politická a ekonomická štruktúra Západnej ríše skolabovala a Západné cisárstvo pokračovalo ako katolícka cirkev pod vedením Ríma, Popolvár na to napísal celkom rozsiahlu sériu článkov (môj príspevok bol len výcuc): https://oracle911blog.wordpress.com/?s=Mat%C3%BA%C5%A1+%C4%8C%C3%A1k+Tren%C4%8Diansky

Moderátor

@Oracle_911 - dvě poznámky :

  • obecná : málokdy tvrdím o názoru kohokoliv v diskusi, že se mýlí, většinou proti tomu stavím jen svůj ODLIŠNÝ názor podepřený argumenty. Nemohu totiž prokázat pravdivost SVÉHO názoru a OMYL názoru druhého.
  • konkrétní : v tomto případě jsi mně asi nepochopil, protože moje poznámka se netýkala ničeho jiného, než posouzení (mého!!) důležitosti a pořadi řídících kroků. Takže to zopakuji : jestliže v listopadu 2020 až lednu 2021 bylo důležité prokázat procesní nesrovnalost voleb a v návaznosti na to vrátit Trumpa na prezidentský úřad (krok č.1 a krok č.2) , v červnu až září 2021 bylo důležité ponechat Bidena v jeho řízené misi (velmi úspěšné) a auditem toto potvrdit (krok č.1 a krok č.2) Z hlediska řídících priorit došlo k inverzi a proces auditu jako nástroj tomu může posloužit. Je to můj pohled na globální řízení, v němž je arizonský audit důležitou kostkou, ale JENOM kostkou.Ale rozhodně netvrdím, že se to tak odehraje, je to MOJE hypotéza.

@Oracle_911 - dvě poznámky : - obecná : málokdy tvrdím o názoru kohokoliv v diskusi, že se mýlí, většinou proti tomu stavím jen svůj ODLIŠNÝ názor podepřený argumenty. Nemohu totiž prokázat pravdivost SVÉHO názoru a OMYL názoru druhého. - konkrétní : v tomto případě jsi mně asi nepochopil, protože moje poznámka se netýkala ničeho jiného, než posouzení (mého!!) důležitosti a pořadi řídících kroků. Takže to zopakuji : jestliže v listopadu 2020 až lednu 2021 bylo důležité prokázat procesní nesrovnalost voleb a v návaznosti na to vrátit Trumpa na prezidentský úřad (krok č.1 a krok č.2) , v červnu až září 2021 bylo důležité ponechat Bidena v jeho řízené misi (velmi úspěšné) a auditem toto potvrdit (krok č.1 a krok č.2) Z hlediska řídících priorit došlo k inverzi a proces auditu jako nástroj tomu může posloužit. Je to můj pohled na globální řízení, v němž je arizonský audit důležitou kostkou, ale JENOM kostkou.Ale rozhodně netvrdím, že se to tak odehraje, je to MOJE hypotéza.
Upravené 25. 9. 2021 o 09:44

Při oficiálním ohlašování výsledků auditu bylo oznámeno, že bylo odhaleno 17322 hlasů, které byly duplikátem a byly ukázány další čísla, která zde nebudu vypisovat.


Článek na rossaprimavera píše:
Dr. Shiva poznamenal, že je nutné úplné ověření podpisů voličů na obálkách s těmi, které jsou v databázi voličů. K této zprávě to nemohlo být zpracováno, protože krajská komise vydala obálkové obrázky auditorům před více než týdnem.


Připomeňme, že duplikátů bylo 1,5krát více než rozdíl mezi Bidenem a Trumpem. Úplně první předběžná a týdenní analýza téměř 2 milionů obálek na přednesené hlasovací lístky říká, že vítěz prezidentských voleb v Arizoně není znám - počet diskutabilních obálek, ve kterých byly hlasovací lístky přijaty, je větší než rozdíl mezi americkými prezidentskými kandidáty .
https://rossaprimavera.ru/news/0f9d02ff


Při oficiálním ohlašování výsledků auditu bylo oznámeno, že bylo odhaleno 17322 hlasů, které byly duplikátem a byly ukázány další čísla, která zde nebudu vypisovat. Článek na rossaprimavera píše: Dr. Shiva poznamenal, že je nutné úplné ověření podpisů voličů na obálkách s těmi, které jsou v databázi voličů. K této zprávě to nemohlo být zpracováno, protože krajská komise vydala obálkové obrázky auditorům před více než týdnem. Připomeňme, že duplikátů bylo 1,5krát více než rozdíl mezi Bidenem a Trumpem. Úplně první předběžná a týdenní analýza téměř 2 milionů obálek na přednesené hlasovací lístky říká, že vítěz prezidentských voleb v Arizoně není znám - počet diskutabilních obálek, ve kterých byly hlasovací lístky přijaty, je větší než rozdíl mezi americkými prezidentskými kandidáty . https://rossaprimavera.ru/news/0f9d02ff

Opět technologie "tažení bujónu". A zrovna-během Valného shromáždění OSN.Kredit USA je touto postupnou demontáží velmi účinně snižován.


Opět technologie "tažení bujónu". A zrovna-během Valného shromáždění OSN.Kredit USA je touto postupnou demontáží velmi účinně snižován.

@Boletus
Tak 2 veci:

  • Iný názor môže byť aj nesprávny t.j. realitou vyvrátený s tým, že aj ja sa zmýlim, otázka je len, že kedy a v čom.
  • Výsledky Arizónskeho auditu de facto ideologicky podkopal celé množstvo riadiacich systémov, medzi nimi aj dôveru v čistotu volieb na systematickej úrovni a tým aj dôveru v politickú stabilitu SŠA a aj v stabilite US$, že ujo Joe "dobre voniaš" Biden nejaký čas sa bude tváriť ako rezident Bieleho Domu je druhoradá záležitosť, lebo močiar sa už teraz nemôže tváriť, že všetko je v poriadku aj napriek tomu, že mainstream to dajaký čas bude naďalej vykrikovať. Inými slovami pozeráš na veci z uhla právneho a nie z ideologického, a preto sa mýliš v tejto veci vo svojich vývodoch.

A teraz dve otázky:

  • Čo si myslíš, využije to Putin a jeho tým v riadení?
  • Čo si myslíš, prečo Kongres ešte neschválil navýšenie dlhového stropu, keď obe komory sú ovládaní Demokratmi a v Bielom Dome údajne sedí Demokrat? (Inými slovami dačo tu z procesného hľadiska smrdí.)

@Boletus Tak 2 veci: - **Iný názor môže byť aj nesprávny** t.j. realitou vyvrátený s tým, že aj ja sa zmýlim, otázka je len, že kedy a v čom. - Výsledky Arizónskeho auditu de facto ideologicky podkopal celé množstvo riadiacich systémov, medzi nimi aj dôveru v čistotu volieb na systematickej úrovni a tým aj dôveru v politickú stabilitu SŠA a aj v stabilite US$, že ujo Joe "dobre voniaš" Biden nejaký čas sa bude tváriť ako rezident Bieleho Domu je druhoradá záležitosť, lebo močiar sa už teraz nemôže tváriť, že všetko je v poriadku aj napriek tomu, že mainstream to dajaký čas bude naďalej vykrikovať. Inými slovami pozeráš na veci z uhla právneho a nie z ideologického, a preto sa mýliš v tejto veci vo svojich vývodoch. A teraz dve otázky: - Čo si myslíš, využije to Putin a jeho tým v riadení? - Čo si myslíš, prečo Kongres ešte neschválil navýšenie dlhového stropu, keď obe komory sú ovládaní Demokratmi a v Bielom Dome údajne sedí Demokrat? (Inými slovami dačo tu z procesného hľadiska smrdí.)

Moderátor

No, smysl tohoto dialogu je jinde, já jsem svůj názor na procesy nejen okolo auditu, ale i související vyjádřil . Pokud je sledáváš za mylné- to je Tvoje věc, ale nikoliv potvrzení jejich mylnosti . To ukáže praxe. Mě mé omyly nikdy nezneklidńovaly, vždy jen motivovaly k pozornější práci. Takže stejně se budu k nim stavět i nyní a ani Tvůj pohled na věc nebudu shledávat mylným.
Otázky zodpověz nejprve sám, je to těžší ,protože procesy se ještě neodehrály a jdeš tedy do predikce.
Další přetahovaná už vede k zacyklení a to tozhodně s ohledem na další diskutující nechci absolvovat.


No, smysl tohoto dialogu je jinde, já jsem svůj názor na procesy nejen okolo auditu, ale i související vyjádřil . Pokud je sledáváš za mylné- to je Tvoje věc, ale nikoliv potvrzení jejich mylnosti . To ukáže praxe. Mě mé omyly nikdy nezneklidńovaly, vždy jen motivovaly k pozornější práci. Takže stejně se budu k nim stavět i nyní a ani Tvůj pohled na věc nebudu shledávat mylným. Otázky zodpověz nejprve sám, je to těžší ,protože procesy se ještě neodehrály a jdeš tedy do predikce. Další přetahovaná už vede k zacyklení a to tozhodně s ohledem na další diskutující nechci absolvovat.

Opět technologie "tažení bujónu".


On sice Joe vykonal nevratné kroky a nepochybně je výkonným nástrojem.
Ale.
Už toho bujónu bylo dost. Takto hrozí, že se potáhne tak dlouho, až se nakonec vůbec nic nezmění, GP si opět upevní pozice a od bažiny přejme, co se mu hodí - jinými slovy, sesynchronizuje její manévry s těmi svými a jí pak vyšachuje. Smrad ale zůstane.
Rusko do toho zřejmě vidle nehodí, pouze bude manévrovat ve svůj prospěch. Asi.


Hrozí, že veškerá komedie zůstane bez katarze, potáhneme bujón a nakonec se v tom uvaříme všichni.


Osobně bych dal v případě ponechání Joea přednost tomu, aby zatím raději žádný audit nezveřejňovali a nechali si to na později. Tato forma auditu byla oblečená-neoblečená, ani na kole, ani pěšky.


I když rozumím prospěšnosti Joea pro procesy, vykonal více než se čekalo. Je na čase, aby táhnul do prdele i se svou družinou, dokud je ještě čas.


Toť můj názor.


[quote="pid:34627, uid:57"]Opět technologie "tažení bujónu".[/quote] On sice Joe vykonal nevratné kroky a nepochybně je výkonným nástrojem. Ale. Už toho bujónu bylo dost. Takto hrozí, že se potáhne tak dlouho, až se nakonec vůbec nic nezmění, GP si opět upevní pozice a od bažiny přejme, co se mu hodí - jinými slovy, sesynchronizuje její manévry s těmi svými a jí pak vyšachuje. Smrad ale zůstane. Rusko do toho zřejmě vidle nehodí, pouze bude manévrovat ve svůj prospěch. Asi. Hrozí, že veškerá komedie zůstane bez katarze, potáhneme bujón a nakonec se v tom uvaříme všichni. Osobně bych dal v případě ponechání Joea přednost tomu, aby zatím raději žádný audit nezveřejňovali a nechali si to na později. Tato forma auditu byla oblečená-neoblečená, ani na kole, ani pěšky. I když rozumím prospěšnosti Joea pro procesy, vykonal více než se čekalo. Je na čase, aby táhnul do prdele i se svou družinou, dokud je ještě čas. Toť můj názor.

@Boletus
Mne pointa toho čo si povedal vôbec neunikla, ale veci sa dajú ťahať len do kritického bodu/stavu a po tom veci sa začnú nekontrolovane padať. Konkrétne v tomto prípade po uverejnení auditu ďalšie pokračovanie vo fraške s Jóžinom je už kontraproduktívne, lebo sociálny výbuch by zmietol aj kontrolné mechanizmy/štruktúry tak GP, ako aj Patriotov. Inými slovami Jožo o 2-3 týždne ak dobre rátam odíde preč...

@Boletus Mne pointa toho čo si povedal vôbec neunikla, ale veci sa dajú ťahať len do kritického bodu/stavu a po tom veci sa začnú nekontrolovane padať. Konkrétne v tomto prípade po uverejnení auditu ďalšie pokračovanie vo fraške s Jóžinom je už kontraproduktívne, lebo sociálny výbuch by zmietol aj kontrolné mechanizmy/štruktúry tak GP, ako aj Patriotov. Inými slovami Jožo o 2-3 týždne ak dobre rátam odíde preč...

Moderátor

o 2-3 týždne ak dobre rátam odíde preč...

Ma to logiku, co pises, a boli by sme vsetci radi, ale uvedomil si si, ake tornado by to sposobilo vsade vo svete? Konkretne jedna mala stredoeuropska krajinka by ostala zo dna na den bez prezidentky a vlastne aj jej vsetky doterajsie rozhodnutia by boli asi anulovane, ze? Kto by to ustal?


Alebo si to predstavujes tak, ze Jozin odide a pride Trump, tak, ako to ma byt a vsetci budu stastni, ze sa to konecne dalo do poriadku?


[quote="pid:34748, uid:7"]o 2-3 týždne ak dobre rátam odíde preč...[/quote] Ma to logiku, co pises, a boli by sme vsetci radi, ale uvedomil si si, ake tornado by to sposobilo vsade vo svete? Konkretne jedna mala stredoeuropska krajinka by ostala zo dna na den bez prezidentky a vlastne aj jej vsetky doterajsie rozhodnutia by boli asi anulovane, ze? Kto by to ustal? Alebo si to predstavujes tak, ze Jozin odide a pride Trump, tak, ako to ma byt a vsetci budu stastni, ze sa to konecne dalo do poriadku?

Ma to logiku, co pises, a boli by sme vsetci radi, ale uvedomil si si, ake tornado by to sposobilo vsade vo svete? Konkretne jedna mala stredoeuropska krajinka by ostala zo dna na den bez prezidentky a vlastne aj jej vsetky doterajsie rozhodnutia by boli asi anulovane, ze? Kto by to ustal?


Pravda, ale na druhú stranu, súčasné štruktúry sú už nepotrebné aj z pohľadu GP a aj z nášho pohľadu (prerástli sme ich), a preto ak to teraz drasticky neukončia potentáti, tak to urobí za nich Vesmír a to je aspoň stonásobne horšie, ako to, čo je v pláne.
Ide totiž o to, že ak to ukončia oni, tak máme šancu vybudovať niečo pre pracujúcu väčšinu lepšie ako doterajší systém lebo môžeme využiť nadobudnuté znalosti a existujúci infraštruktúru aj keď to bude ako za vojny (finančný systém funkčne obmedzený, výpadky v zásobovaní, právna neistota atď), ale keď to ukončí Vesmír, tak môžeme budovať civilizáciu de facto od doby kamennej. Dodávam, že keď odídu systémy (bez ohľadu na to, kto a čo to ukončí) budeme musieť musieť prevziať za seba zodpovednosť a tým sa prejaviť ako suveréni, to nie je v žiadnom prípade ľahký a príjemný proces (a priznávam sa, že keby som nebol presvedčený o tom, že sa to oplatí a nemal by som v hlave dajakú víziu, tak by som bol paralyzovaný strachom).


Takže máme na výber medzi ťažkými časmi v podobe de facto vojnového stavu po dobu asi pol roka-deväť mesiacov alebo ťažkými časmi po dobu aspoň 300 rokov. Výber je hádam z tohto pohľadu jasný.


Alebo si to predstavujes tak, ze Jozin odide a pride Trump, tak, ako to ma byt a vsetci budu stastni, ze sa to konecne dalo do poriadku?


To by bolo naivné odo mňa, ak Trump sa vráti, tak len ako právoplatný veliteľ amerických ozbrojených síl a začne riešiť záležitosti SŠA.


[quote="pid:34754, uid:642"]Ma to logiku, co pises, a boli by sme vsetci radi, ale uvedomil si si, ake tornado by to sposobilo vsade vo svete? Konkretne jedna mala stredoeuropska krajinka by ostala zo dna na den bez prezidentky a vlastne aj jej vsetky doterajsie rozhodnutia by boli asi anulovane, ze? Kto by to ustal?[/quote] Pravda, ale na druhú stranu, súčasné štruktúry sú už nepotrebné aj z pohľadu GP a aj z nášho pohľadu (prerástli sme ich), a preto ak to teraz drasticky neukončia potentáti, tak to urobí za nich Vesmír a to je aspoň stonásobne horšie, ako to, čo je v pláne. Ide totiž o to, že ak to ukončia oni, tak máme šancu vybudovať niečo pre pracujúcu väčšinu lepšie ako doterajší systém lebo môžeme využiť nadobudnuté znalosti a existujúci infraštruktúru aj keď to bude ako za vojny (finančný systém funkčne obmedzený, výpadky v zásobovaní, právna neistota atď), ale keď to ukončí Vesmír, tak môžeme budovať civilizáciu de facto od doby kamennej. Dodávam, že keď odídu systémy (bez ohľadu na to, kto a čo to ukončí) budeme musieť musieť prevziať za seba zodpovednosť a tým sa prejaviť ako suveréni, to nie je v žiadnom prípade ľahký a príjemný proces (a priznávam sa, že keby som nebol presvedčený o tom, že sa to oplatí a nemal by som v hlave dajakú víziu, tak by som bol paralyzovaný strachom). Takže máme na výber medzi ťažkými časmi v podobe de facto vojnového stavu po dobu asi pol roka-deväť mesiacov alebo ťažkými časmi po dobu aspoň 300 rokov. Výber je hádam z tohto pohľadu jasný. [quote="pid:34754, uid:642"]Alebo si to predstavujes tak, ze Jozin odide a pride Trump, tak, ako to ma byt a vsetci budu stastni, ze sa to konecne dalo do poriadku?[/quote] To by bolo naivné odo mňa, ak Trump sa vráti, tak len ako právoplatný veliteľ amerických ozbrojených síl a začne riešiť záležitosti SŠA.

Moderátor

Upravené 26. 9. 2021 o 23:59

Budujes info pole ako vitaz. To sa mi paci. V konecnom dosledku, ked raz prideme na to, ako funguje svet, zistime, ze toto bolo to najdolezitejsie.


Budujes info pole ako vitaz. To sa mi paci. V konecnom dosledku, ked raz prideme na to, ako funguje svet, zistime, ze toto bolo to najdolezitejsie.

@Jiří. - co vidíš jako katarzi a jak by měla proběhnout? Jaké budou její výnosy a jaké náklady ?
Vývoj v USA zdaleka není vývojem na svrchovaném území GP, naopak. Ale globalistům je logicky ponechán prostor řízení, protože náklady jdou za nimi a výnosy se budou dělit...

@Jiří. - co vidíš jako katarzi a jak by měla proběhnout? Jaké budou její výnosy a jaké náklady ? Vývoj v USA zdaleka není vývojem na svrchovaném území GP, naopak. Ale globalistům je logicky ponechán prostor řízení, protože náklady jdou za nimi a výnosy se budou dělit...

@Oracle_911 - takže dead-line konec října ? Já myslím, že se jeho odchod teď vůbec nikomu nehodí. Ale počkáme a zhodnotíme.

@Oracle_911 - takže** dead-line konec října ?** Já myslím, že se jeho odchod teď vůbec nikomu nehodí. Ale počkáme a zhodnotíme.
Upravené 27. 9. 2021 o 15:47

Tak ono to vyzera, ze USA usilovne buduju siet nadnarodnych organizacii, kde by ale nebolo Rusko a Cina (alternativa OSN bez prava veta pre superov)....ak sa im to podari, tak sme zasa v tom, co uz bolo, len horsie:-(


Tak ono to vyzera, ze USA usilovne buduju siet nadnarodnych organizacii, kde by ale nebolo Rusko a Cina (alternativa OSN bez prava veta pre superov)....ak sa im to podari, tak sme zasa v tom, co uz bolo, len horsie:-(

jeden důvod,proč by se jim to mělo podařit? Ano, budují si malý post-PaX americký Svět , ale k čemu jim bude bez toha zbytku ? A kdo by s nimi ještě chtěl jít do spolku s výjimkou malobritů a bílejch v Austrálii a na Zelandu. Jeden motiv pro spojenectví s někým, kdo nemá stále spojence,m ale jen stálé zájmy ? Být pořád v roli otrokáře ?Signál z Kábulu byl jasný - kašleme na ostatní a budeme se starat jen sami o sebe. A po staru...


jeden důvod,proč by se jim to mělo podařit? Ano, budují si malý post-PaX americký Svět , ale k čemu jim bude bez toha zbytku ? A kdo by s nimi ještě chtěl jít do spolku s výjimkou malobritů a bílejch v Austrálii a na Zelandu. Jeden motiv pro spojenectví s někým, kdo nemá stále spojence,m ale jen stálé zájmy ? Být pořád v roli otrokáře ?Signál z Kábulu byl jasný - kašleme na ostatní a budeme se starat jen sami o sebe. A po staru...

tak FR dostalo po prstoch a vidis, snazi sa zaclenit. EK takisto....obavam sa, ze tito stale nepochopili, ze medzi nimi a nami z pohladu Anglosasov nie je velky rozdiel


tak FR dostalo po prstoch a vidis, snazi sa zaclenit. EK takisto....obavam sa, ze tito stale nepochopili, ze medzi nimi a nami z pohladu Anglosasov nie je velky rozdiel

co vidíš jako katarzi a jak by měla proběhnout? Jaké budou její výnosy a jaké náklady ?


Uvědomíme-li si, že jak bažina, tak GP s nám mají v podstatě stejné plány, je jedinou možnou cestou ke katarzi pravda. A to tak vyjevená, že jí pochopí i poslední ovčan. Poté bude klíčové, co si z ní vezme a jak ji přijme.


To podhoubí pro pravdu zde je. Podvod s covidem, technologie moci GP skrze satanismus, okultismus a pedofilii... Na alternativách (pravda, ty řízené pak odvádějí pozornost jinam a vybízejí k nefunkčním řešením) se "to" ví, zde se "to" ví.


Musí se to vědět obecně. Pravda se musí stát mainstreamem.


Jak toho docílit? To je ta otázka. Jak dostat pravdu do mainstreamu.


Výnosy jsou myslím naprosto zřetelné a náklady by v ideálním případě nesl GP. Vždyť co pro nás chystají? Smrt, chudobu, nevzdělanost, chaos, tyranii a teror. K tomu všemu dojde tak, jako tak. To jsou ty náklady. Pokud je nedokážeme využít v náš prospěch, zůstane nám filozofování o tom, jak ten GP chytře přeformátovává svět a osírá při tom bažinu. Klíč leží v Rusku. A v následujícím chaosu i v nás.


Dodatek: a právě v USA. Právě tam by pravda o podvodu odstartovala lavinu.


[quote="pid:34847, uid:57"]co vidíš jako katarzi a jak by měla proběhnout? Jaké budou její výnosy a jaké náklady ?[/quote] Uvědomíme-li si, že jak bažina, tak GP s nám mají v podstatě stejné plány, je jedinou možnou cestou ke katarzi pravda. A to tak vyjevená, že jí pochopí i poslední ovčan. Poté bude klíčové, co si z ní vezme a jak ji přijme. To podhoubí pro pravdu zde je. Podvod s covidem, technologie moci GP skrze satanismus, okultismus a pedofilii... Na alternativách (pravda, ty řízené pak odvádějí pozornost jinam a vybízejí k nefunkčním řešením) se "to" ví, zde se "to" ví. Musí se to vědět obecně. Pravda se musí stát mainstreamem. Jak toho docílit? To je ta otázka. Jak dostat pravdu do mainstreamu. Výnosy jsou myslím naprosto zřetelné a náklady by v ideálním případě nesl GP. Vždyť co pro nás chystají? Smrt, chudobu, nevzdělanost, chaos, tyranii a teror. K tomu všemu dojde tak, jako tak. To jsou ty náklady. Pokud je nedokážeme využít v náš prospěch, zůstane nám filozofování o tom, jak ten GP chytře přeformátovává svět a osírá při tom bažinu. Klíč leží v Rusku. A v následujícím chaosu i v nás. Dodatek: a právě v USA. Právě tam by pravda o podvodu odstartovala lavinu.
Upravené 27. 9. 2021 o 18:19

když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. To jen k tomu rovnítku mezi státními elitami a jejich strukturně řízeným PaX Americana a daleko sofistikovanějším bezstrukturním řízením globalistů. Globalisté uvedené znaky post - PaX -amerikanizovaného Světa vůbec nevyžadují, je zajímá jen stále udržitelné globální řízení zastřešené globální DE koncepcí . Tahle strnulost je jediné, co je spojuje i s jejich nástroji (nyní státními elitami). Jejich bezstrukturní řízení se klidně spokojí v rámci své koncepce s libovolnými manévry. Peníze,zjevná moc atd ? To nejsou globalisté. Skrytá moc jim vždy umožní sáhnout na zdroje svých nástrojů. je zajímá jediné-udržení koncepce a v její podobě i řízení Planety.
Heslo malobritů "nemáme stálé přátele jen stálé zájmy"- to je nejlepší definice globalistů.
Velký reset je pomatený plán loutek typu Schwaba anebo Sorose, jeho myšlenky sice rezonují s uvažováním globalistů o lidstvu, ale provedení je násilné a naprosto pitomé. Ti by ho :
1) nevyhlašovali a ještě nedoplnili knihou
2) volili by jako vždy metodu vaření žáby, ale na rozdíl od těch břídilů by ji vařili velmi pomalu až neviditelně.


když dva dělají totéž, nemusí to být totéž. To jen k tomu rovnítku mezi státními elitami a jejich strukturně řízeným PaX Americana a daleko sofistikovanějším bezstrukturním řízením globalistů. Globalisté uvedené znaky post - PaX -amerikanizovaného Světa vůbec nevyžadují, je zajímá jen stále udržitelné globální řízení zastřešené globální DE koncepcí . Tahle strnulost je jediné, co je spojuje i s jejich nástroji (nyní státními elitami). Jejich bezstrukturní řízení se klidně spokojí v rámci své koncepce s libovolnými manévry. Peníze,zjevná moc atd ? To nejsou globalisté. Skrytá moc jim vždy umožní sáhnout na zdroje svých nástrojů. je zajímá jediné-udržení koncepce a v její podobě i řízení Planety. Heslo malobritů "nemáme stálé přátele jen stálé zájmy"- to je nejlepší definice globalistů. Velký reset je pomatený plán loutek typu Schwaba anebo Sorose, jeho myšlenky sice rezonují s uvažováním globalistů o lidstvu, ale provedení je násilné a naprosto pitomé. Ti by ho : 1) nevyhlašovali a ještě nedoplnili knihou 2) volili by jako vždy metodu vaření žáby, ale na rozdíl od těch břídilů by ji vařili velmi pomalu až neviditelně.

je zajímá jediné-udržení koncepce a v její podobě i řízení Planety.


No právě. A jak jim tu koncepci a řízení uzmout? Pokud se to nestane, bude jedno, jestli s námi mlátí o zem bažina, nebo GP.


Často se říká, jak GP je skoro u konce s dechem, jak mu chybějí kádry, jak mu nevycházejí plány.
Pokud je to pravda (já si to upřímně moc nemyslím, viz jejich vliv na děí v USA), tak proč toho nevyužít?


Alternativní koncepce i systém řízení zde je. Otázka zůstává a já na ni odpověď nemám: Jak GP vyrvat řízení z jeho spárů?


[quote="pid:34884, uid:57"]je zajímá jediné-udržení koncepce a v její podobě i řízení Planety.[/quote] No právě. A jak jim tu koncepci a řízení uzmout? Pokud se to nestane, bude jedno, jestli s námi mlátí o zem bažina, nebo GP. Často se říká, jak GP je skoro u konce s dechem, jak mu chybějí kádry, jak mu nevycházejí plány. Pokud je to pravda (já si to upřímně moc nemyslím, viz jejich vliv na děí v USA), tak proč toho nevyužít? Alternativní koncepce i systém řízení zde je. Otázka zůstává a já na ni odpověď nemám: Jak GP vyrvat řízení z jeho spárů?

@Jiří- jen rvi , unavíš se,dojdou ti síly a budeš mít prázdné ruce.Vypadá to, že Tě chytlo snění o zázracích. určité procesy a určité změny musí dozrát a pak se teprve ZAČNOU uskutečňovat lidmi, kteří k těm změnám také dozráli. Jak to vidíš Ty? Patříš k nim ? Anebo hledáš jakéhokoliv vůdce stáda bez představy, kam to stádo má vůbec jít?
Zklidni se a hledej nejdříve za sebe každodenní postup, jak projít a nespadnout nebo nesklouznout. neptej se kolem, ptej se sebe . Dokud si na ty položené otázky neodpovíš, tak nejsi zralý na změnu především sebe sama. A to bys rád přihlížel změně Světa. Nepoměr-ne ?

@Jiří- jen rvi , unavíš se,dojdou ti síly a budeš mít prázdné ruce.Vypadá to, že Tě chytlo snění o zázracích. určité procesy a určité změny musí dozrát a pak se teprve ZAČNOU uskutečňovat lidmi, kteří k těm změnám také dozráli. Jak to vidíš Ty? Patříš k nim ? Anebo hledáš jakéhokoliv vůdce stáda bez představy, kam to stádo má vůbec jít? Zklidni se a hledej nejdříve za sebe každodenní postup, jak projít a nespadnout nebo nesklouznout. neptej se kolem, ptej se sebe . Dokud si na ty položené otázky neodpovíš, tak nejsi zralý na změnu především sebe sama. A to bys rád přihlížel změně Světa. Nepoměr-ne ?

jen rvi , unavíš se,dojdou ti síly a budeš mít prázdné ruce.Vypadá to, že Tě chytlo snění o zázracích


Neřvu, ptám se, sil mám dost. Já, snad to mohu říct, ten postup aplikuji každý den, i když jsem si tím drasticky omezil současné možnosti. Vůdce nehledám a v zázrak nedoufám. Mimochodem, kam to "stádo" má jít, o tom snad zde není sporu.


[quote="pid:34910, uid:57"]jen rvi , unavíš se,dojdou ti síly a budeš mít prázdné ruce.Vypadá to, že Tě chytlo snění o zázracích[/quote] Neřvu, ptám se, sil mám dost. Já, snad to mohu říct, ten postup aplikuji každý den, i když jsem si tím drasticky omezil současné možnosti. Vůdce nehledám a v zázrak nedoufám. Mimochodem, kam to "stádo" má jít, o tom snad zde není sporu.

Neřvu

Nešlo o řvaní, nýbrž o rvaní.
;-)
vyrvat řízení z jeho spárů

@Jiří- jen rvi , unavíš se

[quote="pid:34915, uid:372"]Neřvu[/quote] Nešlo o řvaní, nýbrž o rvaní. ;-) [quote="pid:34885, uid:372"]vyrvat řízení z jeho spárů[/quote] [quote="pid:34910, uid:57"]@Jiří- jen rvi , unavíš se[/quote]

Nešlo o řvaní, nýbrž o rvaní.


Má chyba.... a expresivní formulace. Pochopitelně si nemyslím, že bych já, či kdokoli jiný něco někomu vyrvával z pařátů. Já ani netuším, kolik jich GP má.


Pravda je klíč.


[quote="pid:34928, uid:240"]Nešlo o řvaní, nýbrž o rvaní.[/quote] Má chyba.... a expresivní formulace. Pochopitelně si nemyslím, že bych já, či kdokoli jiný něco někomu vyrvával z pařátů. Já ani netuším, kolik jich GP má. Pravda je klíč.
Upravené 27. 9. 2021 o 23:45

No konečně - poslední věta je tou cestou. Čím budeš blíž, tím budeš připravenější a ani nebudeš muset spolu s davem něco rvát. Každým přiblížením se každého člověka k Pravdě ztrácí ten režisér sílu něco udržet Jsou to spojené nádoby. A my je plníme,každý zvlášť a všichni současně a on ten obsah (sílu) ztrácí. kapišto ?


No konečně - poslední věta je tou cestou. Čím budeš blíž, tím budeš připravenější a ani nebudeš muset spolu s davem něco rvát. Každým přiblížením se každého člověka k Pravdě ztrácí ten režisér sílu něco udržet Jsou to spojené nádoby. A my je plníme,každý zvlášť a všichni současně a on ten obsah (sílu) ztrácí. kapišto ?

No konečně - poslední věta je tou cestou.


je jedinou možnou cestou ke katarzi pravda.


To jsem tvrdil od počátku smile

Každým přiblížením se každého člověka k Pravdě ztrácí ten režisér sílu něco udržet Jsou to spojené nádoby. A my je plníme,každý zvlášť a všichni současně a on ten obsah (sílu) ztrácí. kapišto ?


Naprosto, vždyť tvrdíme to samé. Někdo se jí ale přiblíží až pádem na držku.


[quote="pid:34932, uid:57"]No konečně - poslední věta je tou cestou.[/quote] [quote="pid:34875, uid:372"]je jedinou možnou cestou ke katarzi pravda.[/quote] To jsem tvrdil od počátku :) [quote="pid:34932, uid:57"]Každým přiblížením se každého člověka k Pravdě ztrácí ten režisér sílu něco udržet Jsou to spojené nádoby. A my je plníme,každý zvlášť a všichni současně a on ten obsah (sílu) ztrácí. kapišto ?[/quote] Naprosto, vždyť tvrdíme to samé. Někdo se jí ale přiblíží až pádem na držku.

K tomu poznání PRAVDY naštěstí může dojít i s rozbitou držkou.


K tomu poznání PRAVDY naštěstí může dojít i s rozbitou držkou.
6.76k
48
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept