Politika v SR
Mikulec nebol odvolaný. Prekvapivo Pčolinský a Pčolinská nehlasovali

Mikulec odvolávanie formálne ustál. Nepodporilo ho ani 76 poslancov. Čítajte, kto bol proti odvolaniu


Roman Mikulec (OĽANO) ostáva vo funkcii. Poslanci Národnej rady (NR) SR ho v stredu na mimoriadnej schôdzi neodvolali. Mikulca podporilo zo 135 prítomných celkovo 72 poslancov, ktorí boli proti opozičnému návrhu. Za vyslovenie nedôvery ministrovi hlasovalo 53 poslancov, všetci z opozície. Desiati sa zdržali, medzi nimi boli aj šiesti poslanci za Sme rodina. Dvaja z hnutia nehlasovali, a to Peter Pčolinský a Adriana Pčolinská. Hlasovaním poslanci ukončili mimoriadnu 31. schôdzu parlamentu.


https://veci-verejne.sk/2021/06/16/mikulec-odvolavanie-formalne-ustal-nepodporilo-ho-ani-76-poslancov-citajte-kto-bol-proti-odvolaniu/
To bolo rečí...zjavne to s tým Pčolinským nie je až také vážne?...keď nehlasovali?....otrasné čo tito robia....


Mikulec odvolávanie formálne ustál. Nepodporilo ho ani 76 poslancov. Čítajte, kto bol proti odvolaniu Roman Mikulec (OĽANO) ostáva vo funkcii. Poslanci Národnej rady (NR) SR ho v stredu na mimoriadnej schôdzi neodvolali. Mikulca podporilo zo 135 prítomných celkovo 72 poslancov, ktorí boli proti opozičnému návrhu. Za vyslovenie nedôvery ministrovi hlasovalo 53 poslancov, všetci z opozície. Desiati sa zdržali, medzi nimi boli aj šiesti poslanci za Sme rodina. Dvaja z hnutia nehlasovali, a to Peter Pčolinský a Adriana Pčolinská. Hlasovaním poslanci ukončili mimoriadnu 31. schôdzu parlamentu. https://veci-verejne.sk/2021/06/16/mikulec-odvolavanie-formalne-ustal-nepodporilo-ho-ani-76-poslancov-citajte-kto-bol-proti-odvolaniu/ To bolo rečí...zjavne to s tým Pčolinským nie je až také vážne?...keď nehlasovali?....otrasné čo tito robia....

Keby tak chceli všetci držať pri sebe ako títo nacisti z koalície...


Keby tak chceli všetci držať pri sebe ako títo nacisti z koalície...

Baránek: Mikulec klame v priamom prenose. Vojnu policajtov ma priamo pred očami ako stolovú hru


Ján Baránek komentoval odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca
https://www.infovojna.sk/article/baranek-mikulec-klame-v-priamom-prenose-vojnu-policajtov-ma-priamo-pred-ocami-ako-stolovu-hru


Baránek: Mikulec klame v priamom prenose. Vojnu policajtov ma priamo pred očami ako stolovú hru Ján Baránek komentoval odvolávanie ministra vnútra Romana Mikulca https://www.infovojna.sk/article/baranek-mikulec-klame-v-priamom-prenose-vojnu-policajtov-ma-priamo-pred-ocami-ako-stolovu-hru

kto ešte nepočul, Suja to natrel nie len Mikulcovi ale aj celej vláde.....odporúčam vypočuť


Miroslav Suja (hnutie Republika) vystúpil so svojím rozohneným prejavom a tvrdo skritizoval ministra vnútra Romana Mikulca. Poslanci OĽANO sa za to do neho pustili, Mikulca však neobhajovali.


https://www.youtube.com/watch?v=_SYuxlVukVw


kto ešte nepočul, Suja to natrel nie len Mikulcovi ale aj celej vláde.....odporúčam vypočuť Miroslav Suja (hnutie Republika) vystúpil so svojím rozohneným prejavom a tvrdo skritizoval ministra vnútra Romana Mikulca. Poslanci OĽANO sa za to do neho pustili, Mikulca však neobhajovali. https://www.youtube.com/watch?v=_SYuxlVukVw

o ešte nepočul, Suja to natrel nie len Mikulcovi ale aj celej vláde.....odporúčam vypočuť


akoze fajn, všetci to ozvucuje, hovoria o tom a nič sa nedeje. Proste nimi nezatrasie žiadny škandál s nimi nepohne. Do toho to strašenie treťou vlnou. Už aj moji známi, ktorí vždy volili SDKÚ a Šulíka, hovoria že zlatý Fico.
Počúvala som včera IV, zaznam z pondelka s Harabinov, stále len lebo Fico a hento a tamto. On zvolí Caputovu spolu s Kotlebom. Do toho Noro mu pritakáva. No neviem. Mám pocit, že tu tento marazmus ostane, šikana pritvrdí, vlastne s tým už začali. Už zase štátna karanténa, údaje od operátorov a pod. Ja už toho začínam mat vazne dosť. O predčasných voľbách si ilúzie nerobím, ak nejake budú. Nerozumiem ani tomu zákonu o hosp. mobilizácii, prečo ho Smer a opozícia podporili.


Vás čo drzi nad vodou? Myslím v optimizme?


[quote="pid:20663, uid:17"]o ešte nepočul, Suja to natrel nie len Mikulcovi ale aj celej vláde.....odporúčam vypočuť[/quote] akoze fajn, všetci to ozvucuje, hovoria o tom a nič sa nedeje. Proste nimi nezatrasie žiadny škandál s nimi nepohne. Do toho to strašenie treťou vlnou. Už aj moji známi, ktorí vždy volili SDKÚ a Šulíka, hovoria že zlatý Fico. Počúvala som včera IV, zaznam z pondelka s Harabinov, stále len lebo Fico a hento a tamto. On zvolí Caputovu spolu s Kotlebom. Do toho Noro mu pritakáva. No neviem. Mám pocit, že tu tento marazmus ostane, šikana pritvrdí, vlastne s tým už začali. Už zase štátna karanténa, údaje od operátorov a pod. Ja už toho začínam mat vazne dosť. O predčasných voľbách si ilúzie nerobím, ak nejake budú. Nerozumiem ani tomu zákonu o hosp. mobilizácii, prečo ho Smer a opozícia podporili. Vás čo drzi nad vodou? Myslím v optimizme?

Nerozumiem ani tomu zákonu o hosp. mobilizácii, prečo ho Smer a opozícia podporili.


ten zákon je potrebné pozmeniť ale teraz to bolo podporené, aby čím skôr skončil núdzový stav. Podobný zákon by ale mal mať štát k dispozícii. Liberál fašisti sú len krátkou epizódou. Potom je potrebné tlačiť na zmenu tohto zákona.

Vás čo drzi nad vodou? Myslím v optimizme?

Štúdium KSB, poznávanie dejinného procesu.
Nech si vietor divo duje hora vždy stojí pevne.


[quote="pid:20683, uid:273"]Nerozumiem ani tomu zákonu o hosp. mobilizácii, prečo ho Smer a opozícia podporili.[/quote] ten zákon je potrebné pozmeniť ale teraz to bolo podporené, aby čím skôr skončil núdzový stav. Podobný zákon by ale mal mať štát k dispozícii. Liberál fašisti sú len krátkou epizódou. Potom je potrebné tlačiť na zmenu tohto zákona. [quote="pid:20683, uid:273"]Vás čo drzi nad vodou? Myslím v optimizme?[/quote] Štúdium KSB, poznávanie dejinného procesu. Nech si vietor divo duje hora vždy stojí pevne.

Liberál fašisti sú len krátkou epizódou.

Možno preto SMERáci podporili ten zákon, aby ho neskôr po voľbách mohli použiť proti nim


[quote="pid:20700, uid:69"]Liberál fašisti sú len krátkou epizódou.[/quote] Možno preto SMERáci podporili ten zákon, aby ho neskôr po voľbách mohli použiť proti nim

zákonu o hosp. mobilizácii, prečo ho Smer a opozícia podporili.

p.Blaha sa statusom 4.6.vyjadril k tomu takto:
Ešte jedna vec, priatelia. Dostávam od vás otázky na zákon o hospodárskej mobilizácii z roku 2011 - že prečo sme podporili jeho novelu. Dôvod bol jediný a čisto praktický - ukončiť núdzový stav.
Pamätáte, Matovičova vláda sa celé týždne vyhovárala na to, že nemôže zrušiť núdzový stav, lebo by nemohla hospodársky mobilizovať.
Kvôli tomu tu účelovo predlžovala zákaz vychádzania aj zákaz zhromažďovania. Kvôli tomu terorizovali Slovensko. A keby tento zákon neprešiel, ešte dnes by tu bol núdzový stav. To je pointa.
Jasné, že ten zákon je zlý a dá sa zneužiť, ako všetko. Vítam jeho kritiku, dnes je plne na mieste. Ale v čase, keď sa prijímal, bola iná situácia - nesedeli sme na teraskách na pive, ale zavretí doma v policajnom štáte.
Prioritou bolo zbaviť sa núdzového stavu za každú cenu. Preto vtedy nikto nekričal - ani tí, čo kričia dnes. Každý, kto to sledoval, vie, že na stole nebola možnosť, že nebude žiaden zákon.
Vláda chcela buď udržiavať núdzový stav alebo prijať Kolíkovej pandemický zákon podľa českého/rakúskeho modelu, čo by bol čistý fašizmus.
Sú chvíle, kedy musíte podporiť menšie zlo - pretože dobro nie je v ponuke. Lebo vládnu oni, nie my. A my ako opozícia o veciach nerozhodujeme - máme veľmi limitované možnosti.
Výsledkom nášho hlasovania bolo, že dnes na Slovensku chvalabohu nie je núdzový stav, ukončil sa zákaz vychádzania a ľudia môžu protestovať. Takticky to bolo dobré rozhodnutie. Keď máte preseknutú tepnu, riešite tepnu a nie vyvrtnutý členok.
Áno, súhlasím, že ak na jeseň prídu s treťou vlnou, zase tu zavedú totalitné praktiky. Ale na to, aby dali zase zákaz vychádzania, im nestačí zákon o hospodárskej mobilizácii - zase si schvália núdzový stav a ten je tou najväčšou hrozbou pre slobodu.
V opozícii musíte byť praktickí - inak nikdy nič nedosiahnete. Dlhodobo je riešenie len jedno - zbaviť sa ich. Povaliť vládu. Uskutočniť referendum a poslať všetkých Matovičov, Mikulcov a Lipšicov na smetisko dejín.
A áno, keď budeme vládnuť my, zákon v takomto stave nenecháme. Lebo už o tom budeme rozhodovať my. A nebudeme musieť robiť šialené kompromisy, aby sme ľuďom uchránili aspoň štipku slobody.Ďakujem za všetky vaše otázky, priatelia, aj za vaše tipy a námety - robíme, čo sa dá. Spoločne ich porazíme! Musíme sa sústrediť na povalenie vlády - nech tento zlý sen konečne skončí.


[quote="pid:20683, uid:273"]zákonu o hosp. mobilizácii, prečo ho Smer a opozícia podporili.[/quote] p.Blaha sa statusom 4.6.vyjadril k tomu takto: Ešte jedna vec, priatelia. Dostávam od vás otázky na zákon o hospodárskej mobilizácii z roku 2011 - že prečo sme podporili jeho novelu. Dôvod bol jediný a čisto praktický - ukončiť núdzový stav. Pamätáte, Matovičova vláda sa celé týždne vyhovárala na to, že nemôže zrušiť núdzový stav, lebo by nemohla hospodársky mobilizovať. Kvôli tomu tu účelovo predlžovala zákaz vychádzania aj zákaz zhromažďovania. Kvôli tomu terorizovali Slovensko. A keby tento zákon neprešiel, ešte dnes by tu bol núdzový stav. To je pointa. Jasné, že ten zákon je zlý a dá sa zneužiť, ako všetko. Vítam jeho kritiku, dnes je plne na mieste. Ale v čase, keď sa prijímal, bola iná situácia - nesedeli sme na teraskách na pive, ale zavretí doma v policajnom štáte. Prioritou bolo zbaviť sa núdzového stavu za každú cenu. Preto vtedy nikto nekričal - ani tí, čo kričia dnes. Každý, kto to sledoval, vie, že na stole nebola možnosť, že nebude žiaden zákon. Vláda chcela buď udržiavať núdzový stav alebo prijať Kolíkovej pandemický zákon podľa českého/rakúskeho modelu, čo by bol čistý fašizmus. Sú chvíle, kedy musíte podporiť menšie zlo - pretože dobro nie je v ponuke. Lebo vládnu oni, nie my. A my ako opozícia o veciach nerozhodujeme - máme veľmi limitované možnosti. Výsledkom nášho hlasovania bolo, že dnes na Slovensku chvalabohu nie je núdzový stav, ukončil sa zákaz vychádzania a ľudia môžu protestovať. Takticky to bolo dobré rozhodnutie. Keď máte preseknutú tepnu, riešite tepnu a nie vyvrtnutý členok. Áno, súhlasím, že ak na jeseň prídu s treťou vlnou, zase tu zavedú totalitné praktiky. Ale na to, aby dali zase zákaz vychádzania, im nestačí zákon o hospodárskej mobilizácii - zase si schvália núdzový stav a ten je tou najväčšou hrozbou pre slobodu. V opozícii musíte byť praktickí - inak nikdy nič nedosiahnete. Dlhodobo je riešenie len jedno - zbaviť sa ich. Povaliť vládu. Uskutočniť referendum a poslať všetkých Matovičov, Mikulcov a Lipšicov na smetisko dejín. A áno, keď budeme vládnuť my, zákon v takomto stave nenecháme. Lebo už o tom budeme rozhodovať my. A nebudeme musieť robiť šialené kompromisy, aby sme ľuďom uchránili aspoň štipku slobody.Ďakujem za všetky vaše otázky, priatelia, aj za vaše tipy a námety - robíme, čo sa dá. Spoločne ich porazíme! Musíme sa sústrediť na povalenie vlády - nech tento zlý sen konečne skončí.

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

612
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept