Zahraničná politika
Ruské ministerstvo zahraničí zveřejnilo prohlášení západních politiků o nerozšíření NATO na východ

Podle oficiální zástupkyně oddělení Marie Zacharové aliance oklamala celé mezinárodní společenství, které „doufalo v začátek nové etapy vývoje planety - bez bloků, konfrontací mezi systémy, hrozeb, že se navzájem zničí. "


Ruské ministerstvo zahraničí v úterý zveřejnilo výběr prohlášení západních politiků, kteří ujistili sovětské vedení, že NATO nemá v plánu čelit Moskvě a expandovat na východ. Odpovídající zprávu zveřejnila na svém telegramovém kanálu oficiální zástupkyně Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace Maria Zakharova.


Materiál zejména obsahuje prohlášení učiněná v letech 1990–1991 britským ministrem zahraničí Douglasem Heardem, americkým ministrem zahraničí Jamesem Bakerem, asistentem prezidenta a zástupcem poradce prezidenta pro národní bezpečnost USA Robertem Gatesem, spolkovým kancléřem Spolkové republiky Německo Německo Helmut Kohl, francouzský prezident Francois Mitterrand (ale i Havla moje pozn.), ve kterém politici buď hovoří o odmítnutí konfrontace se SSSR, nebo přímo prohlašují, že nepodporují další rozšiřování NATO.


"Publikované materiály jasně prokazují hrubé porušení faktické„ džentlmenské dohody “se SSSR o respektování jejích bezpečnostních zájmů a závazků nerozšiřovat NATO na východ spojenectvím. Jedinou otázkou je, zda byli mezi Západní kolegové, kteří uzavřeli ‚džentlmenské dohody '?“ - řekla Zacharova.


„Za poslední období již proběhly dvě vlny expanze, vojenská infrastruktura NATO se blíží k ruským hranicím, v pobaltském regionu jsou rozmístěny nadnárodní kontingenty, v Evropě se vytvářejí vyspělá střediska těžkých zbraní, intenzita cvičení je narůstá, modernizuje se vojenská infrastruktura, zvyšují se vojenské rozpočty států aliance. předpoklady pro incidenty a zhoršují již tak obtížnou situaci na kontinentu, “uzavřel diplomat.


Dříve v rozhovoru pro NBC v předvečer summitu RF-USA ruský prezident Vladimir Putin připomněl, že sovětskému prezidentovi Michailu Gorbačovovi bylo „ústně, ale přesto slíbeno“, že NATO se nebude rozšiřovat na východ, ale tyto dohody nebyly stanoveny na papíře .
https://tass.ru/politika/11654603?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Zde přidávám ještě odkaz na zveřejněné MZ RF výroky tehdejších západních politiků ohledně slíbů o nešíření NATO na východ a jak s postupem času se ta předsevzetí měnila. V odkazu je text v ruštině a anglický překlad.
https://telegra.ph/O-vospolnenii-probelov-v-poznanii-zapadnymi-media-samih-sebya-06-15


NATO na schůzce Biden Putin se řešit bude, i když Biden na posledním summitu NATO ujišťoval Evropu, "že jim na rozdíl od Trumpa pomůže"
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/biden-slibil-evropskym-statum-ze-jim-na-rozdil-od-trumpa-pomuze-40363314


Jak to s emerickými slíby dopadá, je vidět z předešlých odkazů. Kdo jiný, než Evropa by měl dobře znát svoje pappenheimské.Divadlo pro publikum je zahráno, nastává další dejství.


P.S. Doporučuji se k tomu kouknout na posledního Chazina zde na webu.


Podle oficiální zástupkyně oddělení Marie Zacharové aliance oklamala celé mezinárodní společenství, které „doufalo v začátek nové etapy vývoje planety - bez bloků, konfrontací mezi systémy, hrozeb, že se navzájem zničí. " Ruské ministerstvo zahraničí v úterý zveřejnilo výběr prohlášení západních politiků, kteří ujistili sovětské vedení, že NATO nemá v plánu čelit Moskvě a expandovat na východ. Odpovídající zprávu zveřejnila na svém telegramovém kanálu oficiální zástupkyně Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace Maria Zakharova. Materiál zejména obsahuje prohlášení učiněná v letech 1990–1991 britským ministrem zahraničí Douglasem Heardem, americkým ministrem zahraničí Jamesem Bakerem, asistentem prezidenta a zástupcem poradce prezidenta pro národní bezpečnost USA Robertem Gatesem, spolkovým kancléřem Spolkové republiky Německo Německo Helmut Kohl, francouzský prezident Francois Mitterrand (ale i Havla moje pozn.), ve kterém politici buď hovoří o odmítnutí konfrontace se SSSR, nebo přímo prohlašují, že nepodporují další rozšiřování NATO. "Publikované materiály jasně prokazují hrubé porušení faktické„ džentlmenské dohody “se SSSR o respektování jejích bezpečnostních zájmů a závazků nerozšiřovat NATO na východ spojenectvím. Jedinou otázkou je, zda byli mezi Západní kolegové, kteří uzavřeli ‚džentlmenské dohody '?“ - řekla Zacharova. „Za poslední období již proběhly dvě vlny expanze, vojenská infrastruktura NATO se blíží k ruským hranicím, v pobaltském regionu jsou rozmístěny nadnárodní kontingenty, v Evropě se vytvářejí vyspělá střediska těžkých zbraní, intenzita cvičení je narůstá, modernizuje se vojenská infrastruktura, zvyšují se vojenské rozpočty států aliance. předpoklady pro incidenty a zhoršují již tak obtížnou situaci na kontinentu, “uzavřel diplomat. Dříve v rozhovoru pro NBC v předvečer summitu RF-USA ruský prezident Vladimir Putin připomněl, že sovětskému prezidentovi Michailu Gorbačovovi bylo „ústně, ale přesto slíbeno“, že NATO se nebude rozšiřovat na východ, ale tyto dohody nebyly stanoveny na papíře . https://tass.ru/politika/11654603?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Zde přidávám ještě odkaz na zveřejněné MZ RF výroky tehdejších západních politiků ohledně slíbů o nešíření NATO na východ a jak s postupem času se ta předsevzetí měnila. V odkazu je text v ruštině a anglický překlad. https://telegra.ph/O-vospolnenii-probelov-v-poznanii-zapadnymi-media-samih-sebya-06-15 NATO na schůzce Biden Putin se řešit bude, i když Biden na posledním summitu NATO ujišťoval Evropu, "že jim na rozdíl od Trumpa pomůže" https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/biden-slibil-evropskym-statum-ze-jim-na-rozdil-od-trumpa-pomuze-40363314 Jak to s emerickými slíby dopadá, je vidět z předešlých odkazů. Kdo jiný, než Evropa by měl dobře znát svoje pappenheimské.Divadlo pro publikum je zahráno, nastává další dejství. P.S. Doporučuji se k tomu kouknout na posledního Chazina zde na webu.

sovětskému prezidentovi Michailu Gorbačovovi bylo „ústně, ale přesto slíbeno“, že NATO se nebude rozšiřovat na východ, ale tyto dohody nebyly stanoveny na papíře .

jsem se dobre od srdce zasmal....jak muze nekdo kdo je zodpovedny za milliony lidskych zivotu udelat ustni dohodu....ktera rozhoduje o byti a nebyti...


[quote="pid:20325, uid:158"]sovětskému prezidentovi Michailu Gorbačovovi bylo „ústně, ale přesto slíbeno“, že NATO se nebude rozšiřovat na východ, ale tyto dohody nebyly stanoveny na papíře .[/quote] jsem se dobre od srdce zasmal....jak muze nekdo kdo je zodpovedny za milliony lidskych zivotu udelat ustni dohodu....ktera rozhoduje o byti a nebyti...

.jak muze nekdo kdo je zodpovedny za milliony lidskych zivotu udelat ustni dohodu....ktera rozhoduje o byti a nebyti...


Máš pravdu, udělat to může jenom velezrádce. Nicméně, dnes nastal čas to informačně výužit. A MZ RF to dělá dobře.


[quote="pid:20326, uid:346"].jak muze nekdo kdo je zodpovedny za milliony lidskych zivotu udelat ustni dohodu....ktera rozhoduje o byti a nebyti...[/quote] Máš pravdu, udělat to může jenom velezrádce. Nicméně, dnes nastal čas to informačně výužit. A MZ RF to dělá dobře.

jak muze nekdo kdo je zodpovedny za milliony lidskych zivotu udelat ustni dohodu

Je pravda, že to bylo v dané situaci nezvyklé.
Ale stejně nechápu, proč si Ty a Taurus myslíte, že s papírem by to bylo jiné...


[quote="pid:20326, uid:346"]jak muze nekdo kdo je zodpovedny za milliony lidskych zivotu udelat ustni dohodu[/quote] Je pravda, že to bylo v dané situaci nezvyklé. Ale stejně nechápu, proč si Ty a Taurus myslíte, že s papírem by to bylo jiné...

Ale stejně nechápu, proč si Ty a Taurus myslíte, že s papírem by to bylo jiné...


Ako sa hovorí "Papier znesie všetko"


A keby sa to malo prevaliť tak sa stratí. Alebo sa znedôverihodní jeho existencia. Prípadne dá sa do iného kontextu, aby vznikol iný význam. Jo tá kontextová angličtina ktorá slúži len tým bez chrbtovej kosti.


[quote="pid:20334, uid:240"]Ale stejně nechápu, proč si Ty a Taurus myslíte, že s papírem by to bylo jiné...[/quote] Ako sa hovorí "Papier znesie všetko" A keby sa to malo prevaliť tak sa stratí. Alebo sa znedôverihodní jeho existencia. Prípadne dá sa do iného kontextu, aby vznikol iný význam. Jo tá kontextová angličtina ktorá slúži len tým bez chrbtovej kosti.

Ale stejně nechápu, proč si Ty a Taurus myslíte, že s papírem by to bylo jiné...


Západ bude podvádět a lhát až do svého neslavného konce, jedna z konstant v tomto proměnlivém světě. Nicméně s papírem by to bylo více oficiální a mluvené je zase spíše neoficiální - tak to lidé v současnosti obecně vnímají. Rozhodně by písemná smlouva to podvádění ztížila, existovali by kopie i uveřejněné v mediích (významná událost v tektonické době). Mluvené slovo ukazuje na záměrnou zradu, snahu to západu maximálně usnadnit.


[quote="pid:20334, uid:240"]Ale stejně nechápu, proč si Ty a Taurus myslíte, že s papírem by to bylo jiné...[/quote] Západ bude podvádět a lhát až do svého neslavného konce, jedna z konstant v tomto proměnlivém světě. Nicméně s papírem by to bylo více oficiální a mluvené je zase spíše neoficiální - tak to lidé v současnosti obecně vnímají. Rozhodně by písemná smlouva to podvádění ztížila, existovali by kopie i uveřejněné v mediích (významná událost v tektonické době). Mluvené slovo ukazuje na záměrnou zradu, snahu to západu maximálně usnadnit.

ZSSR sa rozpadol v 1991. Preto akékoľvek sľuby sú zbytočné. Lenže - západní politici boli natoľko hlúpi, že tvrdili že nič také nesľúbili. Keby povedali rovno, že rozpadom superveľmoci ZSSR sú dohody o rozširovaní NATO anulované, tak sa to vidí inak.
Perlička:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nemecti-vojaci-jeli-do-litvy-zastrasovat-rusy-misto-toho-opili-urazeli-zidy-a-zneuzili-kolegu-40363398


ZSSR sa rozpadol v 1991. Preto akékoľvek sľuby sú zbytočné. Lenže - západní politici boli natoľko hlúpi, že tvrdili že nič také nesľúbili. Keby povedali rovno, že rozpadom superveľmoci ZSSR sú dohody o rozširovaní NATO anulované, tak sa to vidí inak. Perlička: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nemecti-vojaci-jeli-do-litvy-zastrasovat-rusy-misto-toho-opili-urazeli-zidy-a-zneuzili-kolegu-40363398

Včera som si pozrel rozhovor Putina s tým anglosaským debilom=redaktorom NBC. To boli doslova žurnalistické zvratky.
Ďalší dôkaz, čo novinár, to klinický debílek.
Ten pacient sa ho pýtal otázky (samozrejme provokačné)


"prezident Obama sa Vám pozeral do očí a pýtal sa, máte dušu"?
Ten debil to zopakoval vo včerajšom rozhovore.
"pán prezdent, máte dušu?


Ďalšia otázka, Biden, a spol. o Vás povedali, že ste vrah.


Otázka redaktora:
"pán prezident, ste vrah"?


Ten Putin musí mať nervy zo železa. Dal najavo, že čo sa pýta na hovadiny, ale tomu degenerovanému gentlemanovi=magorovi to nie a nie dôjsť.


Včera som si pozrel rozhovor Putina s tým anglosaským debilom=redaktorom NBC. To boli doslova žurnalistické zvratky. Ďalší dôkaz, čo novinár, to klinický debílek. Ten pacient sa ho pýtal otázky (samozrejme provokačné) "prezident Obama sa Vám pozeral do očí a pýtal sa, máte dušu"? Ten debil to zopakoval vo včerajšom rozhovore. "pán prezdent, máte dušu? Ďalšia otázka, Biden, a spol. o Vás povedali, že ste vrah. Otázka redaktora: "pán prezident, ste vrah"? Ten Putin musí mať nervy zo železa. Dal najavo, že čo sa pýta na hovadiny, ale tomu degenerovanému gentlemanovi=magorovi to nie a nie dôjsť.

@Taurus připojuj se Tvému doporučení : Poslední rozhovory s Chazinem jsou mimořádně obsažné a velmi mnoho napoví.

@Taurus připojuj se Tvému doporučení : Poslední rozhovory s Chazinem jsou mimořádně obsažné a velmi mnoho napoví.
767
8
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept