Politika v ČR
"Česká" justice v praxi

Asistent poslance Foldyny odsouzen za nenávist. Státní zástupce měl POCIT, že výzva bránit hranice i zbraní je trestný čin.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-A-ted-soud-s-Hamplem-Kurasem-Tomskym-a-Samkovou-Foldynuv-muz-odsouzen-za-nenavist-Nastal-otres-667526


„Takže jsem byl odsouzen. Soud neřešil mé originální texty, ale jakousi vlastní kompilaci, nesměl jsem předvolat svědky, provést důkazy a advokát ani já jsme nesměli říct závěrečnou řeč. Tím celá anabáze končí... vítejte v ČR v roce 2021,“ napsal Kraft.


"Jak se soudí verbální tr. činy v ČR v r. 2021.
1)Prokurátor vytvoří text, jehož autorství přiřkne vyšetřovanému a obviní jej
2)Soud tento text bere jako text obviněného a při líčení nedovolí obviněnému uvést věci na pravou míru
3)Soud konstatuje vinu obviněného a vynese rozsudek"


"I Milada Horáková dostala u soudu možnost pronést svou závěrečnou řeč. Já ne,“ zmínil také Kraft."


Asistent poslance Foldyny odsouzen za nenávist. Státní zástupce měl POCIT, že výzva bránit hranice i zbraní je trestný čin. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-A-ted-soud-s-Hamplem-Kurasem-Tomskym-a-Samkovou-Foldynuv-muz-odsouzen-za-nenavist-Nastal-otres-667526 „Takže jsem byl odsouzen. Soud neřešil mé originální texty, ale jakousi vlastní kompilaci, nesměl jsem předvolat svědky, provést důkazy a advokát ani já jsme nesměli říct závěrečnou řeč. Tím celá anabáze končí... vítejte v ČR v roce 2021,“ napsal Kraft. "Jak se soudí verbální tr. činy v ČR v r. 2021. 1)Prokurátor vytvoří text, jehož autorství přiřkne vyšetřovanému a obviní jej 2)Soud tento text bere jako text obviněného a při líčení nedovolí obviněnému uvést věci na pravou míru 3)Soud konstatuje vinu obviněného a vynese rozsudek" "I Milada Horáková dostala u soudu možnost pronést svou závěrečnou řeč. Já ne,“ zmínil také Kraft."
Upravené 15. 6. 2021 o 20:15

ale zverejnenie vyzvy na zabitie prezidenta je v poriadku


ale zverejnenie vyzvy na zabitie prezidenta je v poriadku

On vítr fouká pod Sorose a spol. Desperát Moláček z Deníku N přiznává, že textům Krafta se věnovali pravidelně dva roky. Tleská soudům, ale je smutný, že jednají až na mediální nátlak.


"Není úplná samozřejmost, že příslušné státní instituce dotáhnou do konce kauzu, na kterou upozorní média. Až příliš často vítězí alibismus, skryté tlaky a zájmy, zbabělost a strkání hlavy do písku. Palec nahoru, že to v tomto případě tak nebylo."


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Flastr-za-nenavist-Novinari-slavi-Ale-vysla-zasadni-fakta-o-soudu-667595


Zde vyjádření Krafta po prvoinstančním rozsudku.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Michal-Walter-Kraft-Soud-me-odsoudil-za-neco-co-jsem-nerekl-Ucebnicova-totalita-637046


Dodatek: oni potřebovali za každou cenu precedens, nyní je skutečně možné stíhat kohokoli za cokoli, podobně jako na "pokrokovém" Západě.


On vítr fouká pod Sorose a spol. Desperát Moláček z Deníku N přiznává, že textům Krafta se věnovali pravidelně dva roky. Tleská soudům, ale je smutný, že jednají až na mediální nátlak. "Není úplná samozřejmost, že příslušné státní instituce dotáhnou do konce kauzu, na kterou upozorní média. Až příliš často vítězí alibismus, skryté tlaky a zájmy, zbabělost a strkání hlavy do písku. Palec nahoru, že to v tomto případě tak nebylo." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Flastr-za-nenavist-Novinari-slavi-Ale-vysla-zasadni-fakta-o-soudu-667595 Zde vyjádření Krafta po prvoinstančním rozsudku. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Michal-Walter-Kraft-Soud-me-odsoudil-za-neco-co-jsem-nerekl-Ucebnicova-totalita-637046 Dodatek: oni potřebovali za každou cenu precedens, nyní je skutečně možné stíhat kohokoli za cokoli, podobně jako na "pokrokovém" Západě.
Upravené 16. 6. 2021 o 18:08

Dnes je 22.7. Odvolací Vrchní soud v Praze výrazně zpřísnil trest muži, který se podle obžaloby zapojil do bojů na Ukrajině. Uložil mu 21 let. Pražský městský soud ho loni na podzim nepravomocně potrestal 4,5 roku odnětí svobody.
Bělorus Alexandr Fadějev se v minulosti přiznal k tomu, že se zúčastnil pomocných aktivit, přímé zapojení do bojů odmítl.


Městský soud Fadějeva potrestal za účast v organizované zločinecké skupině, podle odvolacího senátu se však dopustil teroristického útoku, z něhož byl i původně obžalován.
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/soud-alexej-fadejev-terorismus-boje-ukrajina-zprisnil-trest.A210722_113808_praha-zpravy_klu?


Dnes je 22.7. Odvolací Vrchní soud v Praze výrazně zpřísnil trest muži, který se podle obžaloby zapojil do bojů na Ukrajině. Uložil mu 21 let. Pražský městský soud ho loni na podzim nepravomocně potrestal 4,5 roku odnětí svobody. Bělorus Alexandr Fadějev se v minulosti přiznal k tomu, že se zúčastnil pomocných aktivit, přímé zapojení do bojů odmítl. Městský soud Fadějeva potrestal za účast v organizované zločinecké skupině, podle odvolacího senátu se však dopustil teroristického útoku, z něhož byl i původně obžalován. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/soud-alexej-fadejev-terorismus-boje-ukrajina-zprisnil-trest.A210722_113808_praha-zpravy_klu?
492
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept