Egregoriálno-matričné riadenie
Pred zraky sve dcery se zritila matka ze 30 metru na Durdle Door - je mrtva
Y

Durdleuv kamenny oblouk je vápencový most na Jurskem pobřeží v Dorsetu, Anglie. Každý den, mnoho turistů a milovniku slunce podnika pouť na idylické místo na pláži Man O'War, aby zapomneli na vsedni život.
Výstup na více než 60 metrů vysoky skalní útvar mimo stezky je samozřejmě zakázán. Jedna žena však tento zákaz i výzvy šokovaných pozorovatelu ignorovala, a lezla po útesech. Poté ztratila zem pod nohama a spadla se do hlubin před očima své dcery.
Žena byla volala: "jdu dolů" a už zvládla 20 až 30 metrů, když spadla dalších 30 metrů do hloubky. Pri padu, drhla tvari o skalu a zůstala nehybná. Její 20letá dcera musela v pondělí odpoledne bezmocně sledovat nehodu. Zrekla se zkratky a sesla po vyhrazene ceste.
Dcera utrpela sok, Jeji matka zemrela kratce po 15 h na tezka zraneni.
V poslední době se Durdle Door stal cílem instagrammerů, influencerů a adrenalinových feťáků. Ale kvůli selfies a extremnim videím (viz výše) vždy dochází k nehodám. Loni v létě byli dva mladí muži vážně zraněni, když skočili z výšky 60 metrů z vrcholu skalnatého oblouku.
https://www.krone.at/2438477


Durdleuv kamenny oblouk je vápencový most na Jurskem pobřeží v Dorsetu, Anglie. Každý den, mnoho turistů a milovniku slunce podnika pouť na idylické místo na pláži Man O'War, aby zapomneli na vsedni život. Výstup na více než 60 metrů vysoky skalní útvar mimo stezky je samozřejmě zakázán. Jedna žena však tento zákaz i výzvy šokovaných pozorovatelu ignorovala, a lezla po útesech. Poté ztratila zem pod nohama a spadla se do hlubin před očima své dcery. Žena byla volala: "jdu dolů" a už zvládla 20 až 30 metrů, když spadla dalších 30 metrů do hloubky. Pri padu, drhla tvari o skalu a zůstala nehybná. Její 20letá dcera musela v pondělí odpoledne bezmocně sledovat nehodu. Zrekla se zkratky a sesla po vyhrazene ceste. Dcera utrpela sok, Jeji matka zemrela kratce po 15 h na tezka zraneni. V poslední době se Durdle Door stal cílem instagrammerů, influencerů a adrenalinových feťáků. Ale kvůli selfies a extremnim videím (viz výše) vždy dochází k nehodám. Loni v létě byli dva mladí muži vážně zraněni, když skočili z výšky 60 metrů z vrcholu skalnatého oblouku. https://www.krone.at/2438477
Upravené 15. 6. 2021 o 14:21

lepsie hamovat ako banovat. to, ze zblbla zena je podivne, maju silnejsi zakon sebazachovy


lepsie hamovat ako banovat. to, ze zblbla zena je podivne, maju silnejsi zakon sebazachovy

Durdleuv kamenny oblouk je vápencový most na Jurskem pobřeží v Dorsetu, Anglie.

"Název (Durdle Door) pochází ze slov „thirl“ (staroanglický výraz pro vrtání) a „door“ (dveře). Pro svoji podobu je útvar přirovnáván k drakovi pijícímu z moře.
Durdle Door se nachází na soukromém pozemku rodiny Weldových, ale je zdarma přístupná veřejnosti."
https://cs.wikipedia.org/wiki/Durdle_Door


[quote="pid:20193, uid:68"]Durdleuv kamenny oblouk je vápencový most na Jurskem pobřeží v Dorsetu, Anglie.[/quote] "Název (Durdle Door) pochází ze slov „thirl“ (staroanglický výraz pro vrtání) a „door“ (dveře). Pro svoji podobu je útvar **přirovnáván k drakovi pijícímu z moře**. Durdle Door **se nachází na soukromém pozemku** rodiny Weldových, ale je zdarma přístupná veřejnosti." https://cs.wikipedia.org/wiki/Durdle_Door
441
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept