Zahraničná politika
Rozhovor V.Putina s korespondentem NBC 11.6.2021 v Kremlu

Rozhovor pro NBC
Vladimir Putin odpověděl na otázky korespondenta NBC Keira Simmonsa. Rozhovor byl zaznamenán 11. června v Kremlu.
http://en.kremlin.ru/events/president/news/65861


"Byli jsme obviněni ze všeho možného: z volebních zásahů, kybernetických útoků atd. A tak dále. A ani jednou, ani jednou se neobtěžovali předložit jakýkoli důkaz nebo důkaz. Jen neopodstatněná obvinění. Překvapuje mě, že jsme ještě nebyli obviněni z provokování hnutí Black Lives Matter. To by byla dobrá linie útoku. Ale to jsme neudělali."


"Řekl jste „spoustu důkazů“, ale neuvedl jste žádný důkaz. Ale opět je to prázdná konverzace, nesmyslná konverzace. O čem přesně mluvíme? Neexistuje žádný důkaz."


"Zdá se mi, že vláda USA bude i nadále zasahovat do politických procesů v jiných zemích. Nemyslím si, že tento proces lze zastavit, protože získal velkou dynamiku. Pokud však jde o společnou práci v kyberprostoru za účelem prevence některých nepřijatelných akcí ze strany počítačových zločinců, je to určitě něco, na čem lze souhlasit. A je naší velkou nadějí, že se nám podaří navázat tento proces s našimi partnery v USA."


"Keir Simmons: Co by si Američané měli dělat starosti? Co by se mohlo stát dál, pokud nedojde k dohodě o kybernetické oblasti?


Vladimir Putin: Víte, je to jako s vesmírnou militarizací. Toto je velmi nebezpečná oblast. Za účelem dosažení něčeho v jaderné oblasti, pokud jde o konfrontaci v oblasti jaderných zbraní, se SSSR a USA v určitém okamžiku dohodly na potlačení tohoto konkrétního závodu ve zbrojení. Kyberprostor je však velmi citlivá oblast. Od dnešního dne závisí velké úsilí člověka na digitálních technologiích, včetně fungování vlády. A samozřejmě interference v těchto procesech může způsobit velké škody a velké ztráty. A každý tomu rozumí. A opakuji potřetí: Pojďme si společně sednout a dohodnout se na společné práci, jak dosáhnout bezpečnosti v této oblasti. To je vše. Co je na tom špatného? Nerozumím tomu."


Rozhovor pro NBC Vladimir Putin odpověděl na otázky korespondenta NBC Keira Simmonsa. Rozhovor byl zaznamenán 11. června v Kremlu. http://en.kremlin.ru/events/president/news/65861 "Byli jsme obviněni ze všeho možného: z volebních zásahů, kybernetických útoků atd. A tak dále. A ani jednou, ani jednou se neobtěžovali předložit jakýkoli důkaz nebo důkaz. Jen neopodstatněná obvinění. Překvapuje mě, že jsme ještě nebyli obviněni z provokování hnutí Black Lives Matter. To by byla dobrá linie útoku. Ale to jsme neudělali." "Řekl jste „spoustu důkazů“, ale neuvedl jste žádný důkaz. Ale opět je to prázdná konverzace, nesmyslná konverzace. O čem přesně mluvíme? Neexistuje žádný důkaz." "Zdá se mi, že vláda USA bude i nadále zasahovat do politických procesů v jiných zemích. Nemyslím si, že tento proces lze zastavit, protože získal velkou dynamiku. Pokud však jde o společnou práci v kyberprostoru za účelem prevence některých nepřijatelných akcí ze strany počítačových zločinců, je to určitě něco, na čem lze souhlasit. A je naší velkou nadějí, že se nám podaří navázat tento proces s našimi partnery v USA." "Keir Simmons: Co by si Američané měli dělat starosti? Co by se mohlo stát dál, pokud nedojde k dohodě o kybernetické oblasti? Vladimir Putin: Víte, je to jako s vesmírnou militarizací. Toto je velmi nebezpečná oblast. Za účelem dosažení něčeho v jaderné oblasti, pokud jde o konfrontaci v oblasti jaderných zbraní, se SSSR a USA v určitém okamžiku dohodly na potlačení tohoto konkrétního závodu ve zbrojení. Kyberprostor je však velmi citlivá oblast. Od dnešního dne závisí velké úsilí člověka na digitálních technologiích, včetně fungování vlády. A samozřejmě interference v těchto procesech může způsobit velké škody a velké ztráty. A každý tomu rozumí. A opakuji potřetí: Pojďme si společně sednout a dohodnout se na společné práci, jak dosáhnout bezpečnosti v této oblasti. To je vše. Co je na tom špatného? Nerozumím tomu."

Rozhovor je velmi přínosný. V předstihu demonstroval zbytečnost Ženevy z hlediska Ruska a na druhé straně velkorysost Ruska sejít se z pozice silnějšího s outsiderem. Rozhovor přesně demonstruje obrovský globální odstup řízení Putina a řízení "kolektivního Bidena". To je prostě diplomatický pohřeb v přímém přenosu. Tak proč ho nevyužít, když si ho děda vyžebral.
nezapómínat na to podstatné. V Ženevě si sednou proti sobě prezident a fake-prezident. A to je prúser pro emerickou stranu, protože po pádu Bidena bude ve dvojím průseru.


Rozhovor je velmi přínosný. V předstihu demonstroval zbytečnost Ženevy z hlediska Ruska a na druhé straně velkorysost Ruska sejít se z pozice silnějšího s outsiderem. Rozhovor přesně demonstruje obrovský globální odstup řízení Putina a řízení "kolektivního Bidena". To je prostě diplomatický pohřeb v přímém přenosu. Tak proč ho nevyužít, když si ho děda vyžebral. nezapómínat na to podstatné. V Ženevě si sednou proti sobě prezident a fake-prezident. A to je prúser pro emerickou stranu, protože po pádu Bidena bude ve dvojím průseru.

V Ženevě si sednou proti sobě prezident a fake-prezident. A to je prúser pro emerickou stranu, protože po pádu Bidena bude ve dvojím průseru.


Iste, tento mesiac vyjde najavo v Arizone a inde to, že voľby boli ukradnuté a Trump je právoplatným prezidentom s tým, že močiar bude robiť neplechu napr. vypnú americký internet a nafinguje inváziu mimozemšťanov s tým, že patrioti urobia z celej veci kabaret.
Putin s týmto ráta a za účasť na tejto fraške dostane dajaké výhody s tým, že Trump nastúpi do úradu a všetci odídu od Bidenovej akože-administratívy.


[quote="pid:20225, uid:57"]V Ženevě si sednou proti sobě prezident a fake-prezident. A to je prúser pro emerickou stranu, protože po pádu Bidena bude ve dvojím průseru.[/quote] Iste, tento mesiac vyjde najavo v Arizone a inde to, že voľby boli ukradnuté a Trump je právoplatným prezidentom s tým, že močiar bude robiť neplechu napr. vypnú americký internet a nafinguje inváziu mimozemšťanov s tým, že patrioti urobia z celej veci kabaret. Putin s týmto ráta a za účasť na tejto fraške dostane dajaké výhody s tým, že Trump nastúpi do úradu a všetci odídu od Bidenovej akože-administratívy.

Moderátor

Upravené 15. 6. 2021 o 15:18
503
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept