Egregoriálno-matričné riadenie
Blesk zasiahol 300-ročnú starú prírodnú pamiatku

Blesk zasiahol 300-ročnú starú prírodnú pamiatku


V dôsledku piatkových búrok došlo v Poľsku, v oblasti Sliezska k incidentu, kde blesk udrel do viac ako 300 ročnej pamiatky. Tá začala po údere blesku tlieť a teraz sa skúma, čo s ňou ďalej.


K udalosti došlo v obci Ciasna v Poľsku. Blesk udrel do tzv. Napoleonovho dubu, čo je strom starý viac ako 300 rokov.


Strom začal horieť
Svedkovia udalosti popisujú celý incident tak, že zrazu sa obloha zamračila a ozvala sa jedna rana, ktorá zasiahla tento starý a vysoký dub.


Požiar dubu si všimla jedna osoba, ktorá k stromu zavolala hasičov. Tí dorazili k starému dubu do niekoľkých minút.
Hasiči si všimli charakteristické znaky po údere blesku. Keďže strom je pomerne dutý, tak oheň sa šíril vnútrom kmeňu stromu.


Hasiči sa pomocou vody a peny snažili strom čo najskôr uhasiť tak, aby nedošlo k jeho ďalšiemu poškodeniu.


Dúfajú, že strom zachránia
V pondelok sa na miesto vydajú odborníci a pamiatkári, aby rozhodli čo so stromom bude ďalej. Všetci dúfajú, že strom nebudú musieť odpíliť.


Už aj v minulosti totiž došlo k incidentom, kedy do toho istého stromu udreli blesky. Vždy sa však starý dub podarilo zachrániť.
https://www.imeteo.sk/clanok/video-blesk-zasiahol-300-rocnu-staru-prirodnu-pamiatku?fbclid=IwAR1DgsF6JiJVQH5ElbCeAx2MFMy3gSAd63qZxwJI-YLAdmYFBtGBKfbllw0


Blesk zasiahol 300-ročnú starú prírodnú pamiatku V dôsledku piatkových búrok došlo v Poľsku, v oblasti Sliezska k incidentu, kde blesk udrel do viac ako 300 ročnej pamiatky. Tá začala po údere blesku tlieť a teraz sa skúma, čo s ňou ďalej. K udalosti došlo v obci Ciasna v Poľsku. Blesk udrel do tzv. Napoleonovho dubu, čo je strom starý viac ako 300 rokov. Strom začal horieť Svedkovia udalosti popisujú celý incident tak, že zrazu sa obloha zamračila a ozvala sa jedna rana, ktorá zasiahla tento starý a vysoký dub. Požiar dubu si všimla jedna osoba, ktorá k stromu zavolala hasičov. Tí dorazili k starému dubu do niekoľkých minút. Hasiči si všimli charakteristické znaky po údere blesku. Keďže strom je pomerne dutý, tak oheň sa šíril vnútrom kmeňu stromu. Hasiči sa pomocou vody a peny snažili strom čo najskôr uhasiť tak, aby nedošlo k jeho ďalšiemu poškodeniu. Dúfajú, že strom zachránia V pondelok sa na miesto vydajú odborníci a pamiatkári, aby rozhodli čo so stromom bude ďalej. Všetci dúfajú, že strom nebudú musieť odpíliť. Už aj v minulosti totiž došlo k incidentom, kedy do toho istého stromu udreli blesky. Vždy sa však starý dub podarilo zachrániť. https://www.imeteo.sk/clanok/video-blesk-zasiahol-300-rocnu-staru-prirodnu-pamiatku?fbclid=IwAR1DgsF6JiJVQH5ElbCeAx2MFMy3gSAd63qZxwJI-YLAdmYFBtGBKfbllw0

Blesk udrel do tzv. Napoleonovho dubu


Dub - zde by to mohl být symbol tvrdohlavosti a hlouposti "zadubenec", napoleonský čili zadubené elity, které se budou snažit zachovat davo-elitární model společnosti budou sežehnuti bleskem - Bohem nejen odstaveni od řízení, ale přijdou i o možnost učit se v tomto světě.


Jeden dub, jeden člověk - GP hrající si na Boha
Hasiči - snahy GP zachovat otrokářský model
300 ročný - ani maskování se správnou koncepci poznání (MIM) nepomůže, Boha nelze oklamat
dutý strom - biblická koncepce nemá již žádný smysluplný obsah, pro rozvoj lidstva - je prázdná


[quote="pid:20088, uid:12"]Blesk udrel do tzv. Napoleonovho dubu[/quote] Dub - zde by to mohl být symbol tvrdohlavosti a hlouposti "zadubenec", napoleonský čili zadubené elity, které se budou snažit zachovat davo-elitární model společnosti budou sežehnuti bleskem - Bohem nejen odstaveni od řízení, ale přijdou i o možnost učit se v tomto světě. Jeden dub, jeden člověk - GP hrající si na Boha Hasiči - snahy GP zachovat otrokářský model 300 ročný - ani maskování se správnou koncepci poznání (MIM) nepomůže, Boha nelze oklamat dutý strom - biblická koncepce nemá již žádný smysluplný obsah, pro rozvoj lidstva - je prázdná
Upravené 14. 6. 2021 o 23:34

alebo... plan na znicenie Ruska, ako ten Napoleonov s ucastou poliakov skoncil v ohni. Dub ako symbol ponemcenych slovanov zacal tliet ale este dostal sancu na zachranu.


alebo... plan na znicenie Ruska, ako ten Napoleonov s ucastou poliakov skoncil v ohni. Dub ako symbol ponemcenych slovanov zacal tliet ale este dostal sancu na zachranu.

Dub - zde by to mohl být symbol tvrdohlavosti a hlouposti "zadubenec"

Doplním:
prolínání 2 matric: pro polské elity, pro biblickou koncepci
blesk udrel ~ úder bleskem ~ bleskový úder ~ přijde/přišel rychlý úder
Strom začal horieť ~ hoření ~ likvidace, přeměna, destrukce
oheň sa šíril vnútrom kmeňu stromu ~ likvidace probíhá zevnitř, je zakódována v samé podstatě biblické koncepce, její neudržitelnost je inherentní (pravděpodobně v důsledku podcenění zákona času ze strany tvůrců?)
po údere blesku tlieť ~ likvidační proces byl/bude spuštěn sice rychle, nečekaně, radikálně, ale probíhat bude pomalu, skrytě, zevnitř (požár nebyl divoký, blesk strom nerozštípl)
stalo se v obci Ciasna ~ ciasny ~ stísněný, těsný ~ děje se to/jsou v tísni (časové - zase zákon času)
v Polsku ~ konstrukt stát GP, katolický (biblická koncepce), momentálně řízený rusofobními podpindosníky
teraz sa skúma, čo s ňou ďalej, Dúfajú, že strom zachránia ~ GP to ještě nevzdává (uhasili to, strom stále stojí), hledá jak pokračovat dál
Hasiči sa pomocou vody a peny snažili strom čo najskôr uhasiť ~ vytváří smíšené informační pole ~ voda/informace + pěna/falešné informace ~ manévrují a zatím se jim to daří, uhasili to
Už aj v minulosti totiž došlo k incidentom, kedy do toho istého stromu udreli blesky. Vždy sa však starý dub podarilo zachrániť. ~ jsou dlouhodobě “pod palbou”, zatím pořád zvládají, ale ztratili predikční schopnost (nedokážou se úderům vyhýbat), už fungují jenom jako korektor (hašení)


[quote="pid:20095, uid:426"]Dub - zde by to mohl být symbol tvrdohlavosti a hlouposti "zadubenec"[/quote] Doplním: prolínání 2 matric: pro polské elity, pro biblickou koncepci blesk udrel ~ úder bleskem ~ bleskový úder ~ přijde/přišel rychlý úder Strom začal horieť ~ hoření ~ likvidace, přeměna, destrukce oheň sa šíril vnútrom kmeňu stromu ~ likvidace probíhá zevnitř, je zakódována v samé podstatě biblické koncepce, její neudržitelnost je inherentní (pravděpodobně v důsledku podcenění zákona času ze strany tvůrců?) po údere blesku tlieť ~ likvidační proces byl/bude spuštěn sice rychle, nečekaně, radikálně, ale probíhat bude pomalu, skrytě, zevnitř (požár nebyl divoký, blesk strom nerozštípl) stalo se v obci Ciasna ~ ciasny ~ stísněný, těsný ~ děje se to/jsou v tísni (časové - zase zákon času) v Polsku ~ konstrukt stát GP, katolický (biblická koncepce), momentálně řízený rusofobními podpindosníky teraz sa skúma, čo s ňou ďalej, Dúfajú, že strom zachránia ~ GP to ještě nevzdává (uhasili to, strom stále stojí), hledá jak pokračovat dál Hasiči sa pomocou vody a peny snažili strom čo najskôr uhasiť ~ vytváří smíšené informační pole ~ voda/informace + pěna/falešné informace ~ manévrují a zatím se jim to daří, uhasili to Už aj v minulosti totiž došlo k incidentom, kedy do toho istého stromu udreli blesky. Vždy sa však starý dub podarilo zachrániť. ~ jsou dlouhodobě “pod palbou”, zatím pořád zvládají, ale ztratili predikční schopnost (nedokážou se úderům vyhýbat), už fungují jenom jako korektor (hašení)
Upravené 19. 6. 2021 o 21:25
783
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept