Zahraničná politika
Netanjahuovi hrozi 10 let vezeni
Y

Budoucnost sesazeného izraelského premiéra Benjamina Netanjahua je nejistá. Od května 2020 je souzen v několika případech za korupci, podvody a zpronevěru-hrozí mu až deset let vězení. Po svém nezvoleni Knessetem se jiz nemuze odvolavat na imunitu. Navzdory svému hlasování o odchodu byl přesvědčen: "brzy se vrátíme," slíbil svým příznivcům, když byla v neděli potvrzena nová vláda bez jeho strany Likud.
https://www.krone.at/2437892


Budoucnost sesazeného izraelského premiéra Benjamina Netanjahua je nejistá. Od května 2020 je souzen v několika případech za korupci, podvody a zpronevěru-hrozí mu až deset let vězení. Po svém nezvoleni Knessetem se jiz nemuze odvolavat na imunitu. Navzdory svému hlasování o odchodu byl přesvědčen: "brzy se vrátíme," slíbil svým příznivcům, když byla v neděli potvrzena nová vláda bez jeho strany Likud. https://www.krone.at/2437892

a on ako poslanec nema imunitu? ved urcite ziskal mandat poslanca


a on ako poslanec nema imunitu? ved urcite ziskal mandat poslanca

a on ako poslanec nema imunitu? ved urcite ziskal mandat poslanca


Izrael je v tomto premiant. Posadili do basy svojho bývalého prezidenta Moše Kacava, a neskôr bývalého premiéra Ehuda Olmerta:
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/383504-izraelsky-expremier-si-vo-vazeni-odpyka-trest/


Zaujímavosťou je aj to, že keď si pozeráš životopisy izraelských premiérov, tak najčastejšou príčinou ich smrti bola masívna mŕtvica (mozgová príhoda), infarkt, alebo atentát.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_vl%C3%A1dcov_Izraela


[quote="pid:20071, uid:187"]a on ako poslanec nema imunitu? ved urcite ziskal mandat poslanca[/quote] Izrael je v tomto premiant. Posadili do basy svojho bývalého prezidenta Moše Kacava, a neskôr bývalého premiéra Ehuda Olmerta: https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/383504-izraelsky-expremier-si-vo-vazeni-odpyka-trest/ Zaujímavosťou je aj to, že keď si pozeráš životopisy izraelských premiérov, tak najčastejšou príčinou ich smrti bola masívna mŕtvica (mozgová príhoda), infarkt, alebo atentát. https://sk.wikipedia.org/wiki/Zoznam_vl%C3%A1dcov_Izraela
424
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept