Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 13.6.21, Pad Netanjahua, Assad uz nikam nezmizi
Y

Rusko
-President Putin navstivil Tretjakovskou galerii v doprovodu patriarchy mokevskeho a Kirila. Navstivil expozici Alexandra Nevskeho, ktery uz tenkrat bojoval proti Londynu. Anglie byla nasim nepritelem uz od roku 1200. Kolem roku 860 byla zalozena ruska namorni flotila.
-Lode – manevry v Pacifiku – vice jak 20 lodi, o poctu ponorek se nemluvi, protoze je Americane nemohou najit, + 20 letadel. Kde se manevry konaji? Presne to neni znamo, ale vysla informace, ze lode pripluly do zadanych rajonu a urazily vice jak 4 000 km od svych zakladnich bazi. Pro ilustraci – z Vladivostoku do San Francisca je to 8 000 km. Prejme nasim namornikum vse nejlepsi a at se jim zadari!


Summit G7 v Anglii
-2 dny posuzovali ekonomickou strategii. USA chteji izolovat Cinu na zaklade „lidskych prav“ a evropske staty jim v tom maji napomahat. Ty se ale snazi toto nedopustit. Bezi vnitrni boj v G7.
-A. Merkel se setkala s Bidenem a projednavali blizke setkani s Putinem. Merkel se nechala slyset, ze by v podstate nasli kompromis co se tyka Severniho proudu 2.
-Biden – vcera bylo oznameno, ze Americane nechteji spolecnou konferenci Bidena a Putina. Boji se. Byl by to pro Bidena velky risk, napsali v USA. Uvidime zitra, jestli dokaze Biden odletet do Zenevy v souvislosti s rozhovory s Erdoganem.


USA
Strelba v Texasu v Austinu – 14 ranenych.


Cina – USA
Sfera biologicke bezpecnosti
USA chteji rozsledovat unik viru z Ciny. Sef Svetove zdravotni organizace pripustil unik viru z laboratore.
V odpoved na toto obvineni Cina pozaduje vstup mezinarodnich inspektoru na zakladnu Fort Detric v Marylandu USA.
https://de.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick
Je mozne, ze virus utekl i z teto laboratore. Pozaduji pristup na vsechny americke zakladny s biologickymi laboratoremi i v Evroasii. Jsou to Ukrajina, Gruzie, Kazachstan, Cina i Rusko. Takova je cinska protiodpoved.
-Na jihu Ciny je kvuli viru zablokovana kontejnerova preprava na 3 tydny. Pripomenme Suezsky kanal, kdy byl transport zbozi take zablokovan.


Zaver:
Rusko pristoupilo na provedeni dvou konferenci.
No, to je gesto nasi velke duse. smile


**Rusko** -President Putin navstivil Tretjakovskou galerii v doprovodu patriarchy mokevskeho a Kirila. Navstivil expozici Alexandra Nevskeho, ktery uz tenkrat bojoval proti Londynu. Anglie byla nasim nepritelem uz od roku 1200. Kolem roku 860 byla zalozena ruska namorni flotila. -**Lode – manevry v Pacifiku** – vice jak 20 lodi, o poctu ponorek se nemluvi, protoze je Americane nemohou najit, + 20 letadel. Kde se manevry konaji? Presne to neni znamo, ale vysla informace, ze lode pripluly do zadanych rajonu a urazily vice jak 4 000 km od svych zakladnich bazi. Pro ilustraci – z Vladivostoku do San Francisca je to 8 000 km. Prejme nasim namornikum vse nejlepsi a at se jim zadari! **Summit G7 v Anglii** -2 dny posuzovali ekonomickou strategii. USA chteji izolovat Cinu na zaklade „lidskych prav“ a evropske staty jim v tom maji napomahat. Ty se ale snazi toto nedopustit. Bezi vnitrni boj v G7. -A. Merkel se setkala s Bidenem a projednavali blizke setkani s Putinem. Merkel se nechala slyset, ze by v podstate nasli kompromis co se tyka Severniho proudu 2. -Biden – vcera bylo oznameno, ze Americane nechteji spolecnou konferenci Bidena a Putina. Boji se. Byl by to pro Bidena velky risk, napsali v USA. Uvidime zitra, jestli dokaze Biden odletet do Zenevy v souvislosti s rozhovory s Erdoganem. **USA** Strelba v Texasu v Austinu – 14 ranenych. **Cina – USA** **Sfera biologicke bezpecnosti** USA chteji rozsledovat unik viru z Ciny. Sef Svetove zdravotni organizace pripustil unik viru z laboratore. V odpoved na toto obvineni Cina pozaduje vstup mezinarodnich inspektoru na zakladnu Fort Detric v Marylandu USA. https://de.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick Je mozne, ze virus utekl i z teto laboratore. Pozaduji pristup na vsechny americke zakladny s biologickymi laboratoremi i v Evroasii. Jsou to Ukrajina, Gruzie, Kazachstan, Cina i Rusko. Takova je cinska protiodpoved. -Na jihu Ciny je kvuli viru zablokovana kontejnerova preprava na 3 tydny. Pripomenme Suezsky kanal, kdy byl transport zbozi take zablokovan. **Zaver:** Rusko pristoupilo na provedeni dvou konferenci. No, to je gesto nasi velke duse. :D
Upravené 13. 6. 2021 o 21:44

Pad Netanjahua
V Knesetu odhlasovali 60:59, rozhodl jeden hlas, jeden poslanec se zdrzel hlasovani.
Novy premier Bennett zil v Americe v San Franciscu, v centru Sorosat, specnazovec. Prisel do Izraele.
Uvidime, co bude na Ukrajine (Kolomojski, Zelenski).
Zmena je to kardinalni a bude mit vliv v mnoha zemich sveta.
https://www.youtube.com/watch?v=KymHhqQz-Yw


**Pad Netanjahua** V Knesetu odhlasovali 60:59, rozhodl jeden hlas, jeden poslanec se zdrzel hlasovani. Novy premier Bennett zil v Americe v San Franciscu, v centru Sorosat, specnazovec. Prisel do Izraele. Uvidime, co bude na Ukrajine (Kolomojski, Zelenski). Zmena je to kardinalni a bude mit vliv v mnoha zemich sveta. https://www.youtube.com/watch?v=KymHhqQz-Yw
Upravené 13. 6. 2021 o 21:23

Assad uz nikam nezmizi
Vzhledem k tomu, ze Netanjahu padl, bude Assad uz v klidu. Okolni zeme s nim chteji navazat diplomaticke styky (Katar, Saudi).
Osvobozeni trvalo od 9/2015 az doted. Je to nas triumf pod vedenim V.V. Putina.
Zitra, 14.6.21 bude jednat Erdogan s Bidenem. Prejeme mu, aby se jednani zdarilo ve prospech Euroasie.
Zitra, 14.6.21 ma Donald Trump narozeniny.
https://www.youtube.com/watch?v=tWI0eGYxFTU


**Assad uz nikam nezmizi** Vzhledem k tomu, ze Netanjahu padl, bude Assad uz v klidu. Okolni zeme s nim chteji navazat diplomaticke styky (Katar, Saudi). Osvobozeni trvalo od 9/2015 az doted. Je to nas triumf pod vedenim V.V. Putina. Zitra, 14.6.21 bude jednat Erdogan s Bidenem. Prejeme mu, aby se jednani zdarilo ve prospech Euroasie. Zitra, 14.6.21 ma Donald Trump narozeniny. https://www.youtube.com/watch?v=tWI0eGYxFTU
Upravené 14. 6. 2021 o 12:27
665
2
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept