Politika v ČR
Mainstream: Kdo jde proti proudu, je označen za dezinformátora. Svoboda slova prohrává, chceme zase jen držet ústa a krok ?

Mainstream: Kdo jde proti proudu, je označen za dezinformátora. Svoboda slova prohrává, chceme zase jen držet ústa a krok ?


https://eurozpravy.cz/nazory/kdo-jde-proti-proudu-je-oznacen-za-dezinformatora-svoboda-slova-prohrava-chceme-zase-jen-drzet-usta-a-krok.5e708570/


Není možná ... !


Mainstream: Kdo jde proti proudu, je označen za dezinformátora. Svoboda slova prohrává, chceme zase jen držet ústa a krok ? https://eurozpravy.cz/nazory/kdo-jde-proti-proudu-je-oznacen-za-dezinformatora-svoboda-slova-prohrava-chceme-zase-jen-drzet-usta-a-krok.5e708570/ Není možná ... !

Hlavním cílem je reálný socializmus jako strašák a udržení "nepřekročitelnosti " Listopadové ideje. Cíleno na prvovoliče a volby v říjnu.
Je to průhledné.Srovnávat společenský stav v celém průřezu před a po Listopadu 89 je ztráta času všech, co to prožili... neboli - v čem jsme na tom lépe?


Hlavním cílem je reálný socializmus jako strašák a udržení "nepřekročitelnosti " Listopadové ideje. Cíleno na prvovoliče a volby v říjnu. Je to průhledné.Srovnávat společenský stav v celém průřezu před a po Listopadu 89 je ztráta času všech, co to prožili... neboli - v čem jsme na tom lépe?

Teď už ta sebranka nemůže používat svůj argument , nebylo možné překročit bez povolení hranice .
V démonkradcii za stavu Protektorát Čech a Moravy , nelze překročit ani hranice okresu .


Teď už ta sebranka nemůže používat svůj argument , nebylo možné překročit bez povolení hranice . V démonkradcii za stavu Protektorát Čech a Moravy , nelze překročit ani hranice okresu .
570
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept