Politika v ČR
Volby 2021 ČR

Vondráček nevyloučil povolební spolupráci ANO a SPD.
https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/vondracek-nevyloucil-povolebni-spolupraci-s-spd-40371822#dop_ab_variant=617200&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=f3lfJ3TpIvj-202109121144&dop_id=40371822&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Vondráček nevyloučil povolební spolupráci ANO a SPD. https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/vondracek-nevyloucil-povolebni-spolupraci-s-spd-40371822#dop_ab_variant=617200&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=f3lfJ3TpIvj-202109121144&dop_id=40371822&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Cituji z aeronetího článku:


Osobně jsem proti FB a všem podobným sítím, i proti Microsoftu, který nás špehuje již od poloviny 90tých let a pěkně si nás řídí a dává do složek. Avšak z čistě právního pohledu by měl dodržovat zákony. Jinak by ho odpovědné orgány měly zablokovat. Tedy, pokud v České republice je cenzura nepřípustná, pak v okamžiku, kdy cokoliv zcenzurují - odpojit. Pokud je někde povolená tak ať si ji tam praktikují, žádný problém.
Debata o tom, že je to soukromá společnost a má právo si určit co a jak tady jaksi nefunguje, pokud porušuje Ústavu nějaké země. Oni jako firma nejsou na zákonem a ani zákovy nevytvářejí a nehlasují. Takže, asi tak. Chceš tady dělat peníze, ok, chovej se jak máš podle mojich pravidel, pak zaplať daně a pokud se ti to nelíbí, tak s táhni k čertu a nerozvacej mi republiku.
Má to logiku?


[quote="pid:32474, uid:240"]Cituji z aeronetího článku:[/quote] Osobně jsem proti FB a všem podobným sítím, i proti Microsoftu, který nás špehuje již od poloviny 90tých let a pěkně si nás řídí a dává do složek. Avšak z čistě právního pohledu by měl dodržovat zákony. Jinak by ho odpovědné orgány měly zablokovat. Tedy, pokud v České republice je cenzura nepřípustná, pak v okamžiku, kdy cokoliv zcenzurují - odpojit. Pokud je někde povolená tak ať si ji tam praktikují, žádný problém. Debata o tom, že je to soukromá společnost a má právo si určit co a jak tady jaksi nefunguje, pokud porušuje Ústavu nějaké země. Oni jako firma nejsou na zákonem a ani zákovy nevytvářejí a nehlasují. Takže, asi tak. Chceš tady dělat peníze, ok, chovej se jak máš podle mojich pravidel, pak zaplať daně a pokud se ti to nelíbí, tak s táhni k čertu a nerozvacej mi republiku. Má to logiku?

Jourová: Vláda ANO s SPD je nepřijatelná. Nový kabinet má mít autoritu v EU


Předsednictví Evropské unii, které Česko čeká v příštím roce, neznamená jen to, že Češi budou víc vidět v Bruselu, ovlivní i politické dění doma. V roce 2009 během předsednictví EU padla předčasně vláda.
Článek


Členské země sedmadvacítky se střídají v řízení EU už více než šedesát let, ale ještě nikdy se do jejího čela nedostali politici, kteří chtějí euroklub rozložit a vyvést z něj svou zemi.


Toto prvenství si může připsat Česko, pokud by ANO vládlo s SPD.


Takovou koalici o víkendu připustil předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček. Zcela ji ale odmítá jiná členka hnutí ANO a vlivná Češka v Bruselu, eurokomisařka Věra Jourová. Ta zároveň Seznam Zprávám řekla, že se hodlá v českém předsednictví EU angažovat, jak jen jí to její role v Evropské komisi dovolí.


„Ta představa je pro mě naprosto nepřijatelná,“ řekla Seznam Zprávám Jourová na dotaz, zda by ANO mohlo vládnout s SPD obzvlášť v časech českého šéfování EU. „Ráda bych viděla takovou vládu, která by posílila autoritu Česka v EU. Je to náš národní zájem a unikátní příležitost. Doufám, že po volbách bude vláda rychle nominována, právě i kvůli nadcházejícímu předsednictví,“ dodala Jourová.


Pokud by ANO naslouchalo Jourové, nemělo by dle aktuálních předvolebních průzkumů jinou šanci udržet se ve vládě než „přemluvit“ ke spolupráci některé ze svých opozičních odpůrců: koalici Spolu či Piráty a Starosty.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jourova-vlada-ano-s-spd-je-neprijatelna-novy-kabinet-ma-mit-autoritu-v-eu-174736


Ano, to by byl skutečně gól. :-)


Jourová: Vláda ANO s SPD je nepřijatelná. Nový kabinet má mít autoritu v EU Předsednictví Evropské unii, které Česko čeká v příštím roce, neznamená jen to, že Češi budou víc vidět v Bruselu, ovlivní i politické dění doma. V roce 2009 během předsednictví EU padla předčasně vláda. Článek Členské země sedmadvacítky se střídají v řízení EU už více než šedesát let, ale ještě nikdy se do jejího čela nedostali politici, kteří chtějí euroklub rozložit a vyvést z něj svou zemi. Toto prvenství si může připsat Česko, pokud by ANO vládlo s SPD. Takovou koalici o víkendu připustil předseda Poslanecké sněmovny Radek Vondráček. Zcela ji ale odmítá jiná členka hnutí ANO a vlivná Češka v Bruselu, eurokomisařka Věra Jourová. Ta zároveň Seznam Zprávám řekla, že se hodlá v českém předsednictví EU angažovat, jak jen jí to její role v Evropské komisi dovolí. „Ta představa je pro mě naprosto nepřijatelná,“ řekla Seznam Zprávám Jourová na dotaz, zda by ANO mohlo vládnout s SPD obzvlášť v časech českého šéfování EU. „Ráda bych viděla takovou vládu, která by posílila autoritu Česka v EU. Je to náš národní zájem a unikátní příležitost. Doufám, že po volbách bude vláda rychle nominována, právě i kvůli nadcházejícímu předsednictví,“ dodala Jourová. Pokud by ANO naslouchalo Jourové, nemělo by dle aktuálních předvolebních průzkumů jinou šanci udržet se ve vládě než „přemluvit“ ke spolupráci některé ze svých opozičních odpůrců: koalici Spolu či Piráty a Starosty. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jourova-vlada-ano-s-spd-je-neprijatelna-novy-kabinet-ma-mit-autoritu-v-eu-174736 Ano, to by byl skutečně gól. :-)

Jourová je figurka od samého začátku,dala to nejevo okamžitě po první bruselské výplatě. Takže jen ohlašuje momentální poměr sil atlantisté vers euroasijci ( ale ne nástroje GP !) ve státních elitách zastoupených v EK. Myslím, že je už hodně na čase zaobírat se výroky těchto eurozombíků a dělat si vlastní domácí politiku alespoň v oblastech, ve kterých je svázání nejmenší. Nečekejme od výsledku voleb zázrak , 5.kolona je úplně ve všech subjektech a teď jde jen o to, aby dostala ze zámoří dýku do zad v podobě Kábulu II (arizonský audit).
Stále větší význam bude mít regionální a komunální politika, je na čase začít tvořit místní a regionální kádrové líhně.


Jourová je figurka od samého začátku,dala to nejevo okamžitě po první bruselské výplatě. Takže jen ohlašuje momentální poměr sil atlantisté vers euroasijci ( ale ne nástroje GP !) ve státních elitách zastoupených v EK. Myslím, že je už hodně na čase zaobírat se výroky těchto eurozombíků a dělat si vlastní domácí politiku alespoň v oblastech, ve kterých je svázání nejmenší. Nečekejme od výsledku voleb zázrak , 5.kolona je úplně ve všech subjektech a teď jde jen o to, aby dostala ze zámoří dýku do zad v podobě Kábulu II (arizonský audit). Stále větší význam bude mít regionální a komunální politika, je na čase začít tvořit místní a regionální kádrové líhně.

vahala jsem, zda tohle dat do kategorie vtipu, ale kdyz mame za rohem volby, vtip to nemuze byt. to bude placena oda na hamajdu, aby lidi zapomneli, jak nam tady tato osoba skodila.


https://www.idnes.cz/volby/jan-hamacek-mratin-bydliste-sousede-reportaz-demonstrace.A210917_112723_domaci_ised


a pro pobaveni, notoricky znama reakce souseda hamajdy:
https://www.youtube.com/watch?v=FKyehJoqjWs


vahala jsem, zda tohle dat do kategorie vtipu, ale kdyz mame za rohem volby, vtip to nemuze byt. to bude placena oda na hamajdu, aby lidi zapomneli, jak nam tady tato osoba skodila. https://www.idnes.cz/volby/jan-hamacek-mratin-bydliste-sousede-reportaz-demonstrace.A210917_112723_domaci_ised a pro pobaveni, notoricky znama reakce souseda hamajdy: https://www.youtube.com/watch?v=FKyehJoqjWs

Treba mať na pamäti že aj v ČR sa bude hrať na veľkú privatizáciu po voľbách. Babiš asi nemá dôvod menit sučasný stav ale niektorí noví rozhodne áno. Velky reset je hlavne o vlastníctve výrobných prostriedkov.


Treba mať na pamäti že aj v ČR sa bude hrať na veľkú privatizáciu po voľbách. Babiš asi nemá dôvod menit sučasný stav ale niektorí noví rozhodne áno. Velky reset je hlavne o vlastníctve výrobných prostriedkov.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pamatujete-na-Semantic-Visions-lovce-dezinformatoru-od-Moravce-Majitele-ted-poslali-dalsich-mnoho-milionu-obema-koalicim-677977
Fašistická sebranka je nadále odepisována . Zde je popsáno , kdo tlačí na zavedení koalic . Pikantní je i to , že praskla informace o tom , že to sebranka dělá pro prachy . Chutné sousto , které se voličům vzpříčí v krku . Je tam i připomenuta účelová provázanost s Rychetským .
A sama od sebe ta informace nespadla , je to řízený odpis .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pamatujete-na-Semantic-Visions-lovce-dezinformatoru-od-Moravce-Majitele-ted-poslali-dalsich-mnoho-milionu-obema-koalicim-677977 Fašistická sebranka je nadále odepisována . Zde je popsáno , kdo tlačí na zavedení koalic . Pikantní je i to , že praskla informace o tom , že to sebranka dělá pro prachy . Chutné sousto , které se voličům vzpříčí v krku . Je tam i připomenuta účelová provázanost s Rychetským . A sama od sebe ta informace nespadla , je to řízený odpis .

ochranari zvirat jsou namotavani na to, ze pirati to mysli se zviraty nejlepe ze vsech politickych stran a tak podle diskuse pod prispevkem organizace, se hodne lidi vyslovuje prave pro hlas piratum.
zacinam citit velky neklid z voleb...


6154aa709a707


ochranari zvirat jsou namotavani na to, ze pirati to mysli se zviraty nejlepe ze vsech politickych stran a tak podle diskuse pod prispevkem organizace, se hodne lidi vyslovuje prave pro hlas piratum. zacinam citit velky neklid z voleb... ![6154aa709a707](serve/attachment&path=6154aa709a707)

zacinam citit velky neklid z voleb...


To chce klid smile ještě pár výroků nějakého Piráta a bude vymalováno.


[quote="pid:35223, uid:347"]zacinam citit velky neklid z voleb...[/quote] To chce klid :) ještě pár výroků nějakého Piráta a bude vymalováno.

“Rakušan plánoval navézt migranty přímo do středních Čech. „A budou nám děkovat, že tu mohou žít,“ uvedl před třemi roky”
29.09.2021
“„Připomeňme si zajímavý post ‚Česko vítá uprchlíky‘. Všiml jsem si, že se teď hoši předhánějí v tvrzení, kdo není vítač,“ napsal na Facebooku člen skupinky Kolínské Fórum, kde sdílel tři roky starý rozhovor s nynějším předsedou hnutí STAN, kde hovořil o migrantech v Kolíně. „Uspořádám velkou besedu s obyvateli v místní knihovně, ať jim Syřané na mapě ukážou, odkud jsou, ať na fotkách ukážou, jak teď jejich země vypadá, a vysvětlí, proč je tady máme a že nám děkují za to, že tady s námi mohou žít,“ plánoval tehdy Rakušan.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusan-planoval-navezt-migranty-primo-do-strednich-Cech-A-budou-nam-dekovat-ze-tu-mohou-zit-uvedl-pred-tremi-roky-678530


“Rakušan plánoval navézt migranty přímo do středních Čech. „A budou nám děkovat, že tu mohou žít,“ uvedl před třemi roky” 29.09.2021 “„Připomeňme si zajímavý post ‚Česko vítá uprchlíky‘. Všiml jsem si, že se teď hoši předhánějí v tvrzení, kdo není vítač,“ napsal na Facebooku člen skupinky Kolínské Fórum, kde sdílel tři roky starý rozhovor s nynějším předsedou hnutí STAN, kde hovořil o migrantech v Kolíně. **„Uspořádám velkou besedu s obyvateli v místní knihovně, ať jim Syřané na mapě ukážou, odkud jsou, ať na fotkách ukážou, jak teď jejich země vypadá, a vysvětlí, proč je tady máme a že nám děkují za to, že tady s námi mohou žít,“ plánoval tehdy Rakušan.”** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rakusan-planoval-navezt-migranty-primo-do-strednich-Cech-A-budou-nam-dekovat-ze-tu-mohou-zit-uvedl-pred-tremi-roky-678530

A teď něco pro @constanze , aby se nebála bukanýrů :-)

“Hřib vládne a pod ním se hoduje, že ani ústa nedovřou. Kartousův institut, tam se mají moc, moc dobře. A výsledky? Raději nevědět”
29.09.2021
“Pražský inovační institut (PII), jenž v loňském roce zřídil primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib (Piráti) a jehož ředitelem je Bohumil Kartous, vyvolává kontroverze. Zaměstnává značnou část lidí, kteří mají co dočinění s Pirátskou stranou. Pozornost vyvolávají také výše platů nekorespondující s výsledky institutu, informuje deník Metro.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hrib-vladne-a-pod-nim-se-hoduje-ze-ani-usta-nedovrou-Kartousuv-institut-tam-se-maji-moc-moc-dobre-A-vysledky-Radeji-nevedet-678566


Parazitický jewrejo-elf “Bob” Kartous kromě toho ještě przní naše školství skrze neziskovku EDUin.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bohumil_Kartous


A teď něco pro @constanze , aby se nebála bukanýrů :-) “Hřib vládne a pod ním se hoduje, že ani ústa nedovřou. Kartousův institut, tam se mají moc, moc dobře. A výsledky? Raději nevědět” 29.09.2021 “Pražský inovační institut (PII), jenž v loňském roce zřídil primátor hlavního města Prahy Zdeněk Hřib (Piráti) a jehož ředitelem je Bohumil Kartous, vyvolává kontroverze. Zaměstnává značnou část lidí, kteří mají co dočinění s Pirátskou stranou. Pozornost vyvolávají také výše platů nekorespondující s výsledky institutu, informuje deník Metro.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hrib-vladne-a-pod-nim-se-hoduje-ze-ani-usta-nedovrou-Kartousuv-institut-tam-se-maji-moc-moc-dobre-A-vysledky-Radeji-nevedet-678566 Parazitický jewrejo-elf “Bob” Kartous kromě toho ještě przní naše školství skrze neziskovku EDUin. https://cs.wikipedia.org/wiki/Bohumil_Kartous
Upravené 29. 9. 2021 o 22:13

Co se týče voleb a rozhodování v otázce "kam s ním" , myšleno s volebním lístkem , nebude ke škodě podívat se na vnucující se tetky a strejce , přes prizma těchto vět ,
Detektor lži 29.9.2021 21:25:55 Odpovědět
Jak nás zaplavuje „dobro“ ze Západu aneb idiotství šéfa ODS Fialy


názorová redakce


Opravdu nemám rád Petra Fialu. Je to ubohý slaboch, proněmecky orientovaný likvidátor české státnosti, kterému se podařilo definitivně pohřbít kdysi nadějnou pravicovou ODS. Není to tak dlouho, co v nechvalně známém pořadu jistého Václava Moravce v ČT prohlásil: „Z východu nikdy nic dobrého nepřišlo. My jsme orientovaní na Západ. Musíme být orientovaní na Západ!“


Jaroslav Štefec – bývalý ředitel Národního úřadu pro vyzbrojování


Narazil jsem na tento jeho výrok a odpověď neznámého autora na FB. Protože nemám rád, když někdo dělá z lidí pitomce, rozhodl jsem se o tuto odpověď podělit jako o námět k zamyšlení nad tím, jestli bychom konečně neměli vyrazit jako stát svou cestou a definovat si v zájmu přežití v dnešní turbulentní a nebezpečné době vlastní cíle. Takže tady je ona odpověď:


„Asi tento sběratel akademických titulů ještě nikdy neslyšel, že:


– Marxismus vznikl na západě. Z Německa ho před více než 100 lety přivezl do Ruska jistý Lenin.


– Nejvlivnějšími teoretiky komunismu se dávno před bolševikem Leninem stali v Německu Karl Marx a Friedrich Engels, kteří také stáli u zrodu prvních komunistických organizací. Sepsali i „slavný“ Komunistický manifest.


– První revolucí, ovlivněnou komunistickými myšlenkami, bylo roku 1871 povstání pařížských komunardů.


– První ani druhou světovou válku nerozpoutali Rusové, ale západní mocnosti.


– Fašismus nevznikl na východě, ale v Itálii, tedy na jihu Evropy.


– Nacismus nevznikl na východě, ale v Německu.


– Potupnou Mnichovskou dohodu, znamenající likvidaci ČSR, nepodepsal s Hitlerem sovětský vůdce Josif Stalin, ale britský premiér Neville Chamberlain, francouzský premiér Édouard Daladier a italský fašista Benito Mussolini.


– První atomovou bombu nevyrobili a nepoužili proti civilním obyvatelům Japonska v SSSR, ale v USA.


– První plynové útoky na frontě (chlor, fosgen, yperit) neprovedli Rusové, ale Němci.


– První tzv. nervově paralytické látky (Sarin, Soman, Tabun) nevyvinuli a nepoužili k vraždění vězňů v koncentračních táborech Rusové, ale Němci v letech 1939-45.


– 10 x toxičtější nervově paralytickou látku VX vytvořili ve Velké Británii.


– Neomarxismus se po Evropě nešíří z Moskvy, ale z německého Frankfurtu.


– Genderové teorie k nám pronikají ze západních zemí, nikoliv z Ruska nebo z Číny.


– Multikulturalismus nevymysleli v Moskvě, ale je nám oficiálně podsouvaný Evropskou unií z Bruselu.


– Imigrační vlna Afričanů a muslimů nám nehrozí z Moskvy, ale je podporována protinárodními smlouvami a bezzubou nečinností EU.


– Pokutami a tresty za oprávněné nepřijímání imigrantů nám nevyhrožují Rusové z Moskvy, ale Evropská komise z Bruselu.


To je jen malá ukázka západního dobra a evropských hodnot za posledních více než 100 let. Proti tomuto přehledu nemůže nic říct dokonce ani jistý pornoherec Janda.“


Autor: Jaroslav Štefec,


Co se týče voleb a rozhodování v otázce "kam s ním" , myšleno s volebním lístkem , nebude ke škodě podívat se na vnucující se tetky a strejce , přes prizma těchto vět , Detektor lži 29.9.2021 21:25:55 Odpovědět Jak nás zaplavuje „dobro“ ze Západu aneb idiotství šéfa ODS Fialy názorová redakce Opravdu nemám rád Petra Fialu. Je to ubohý slaboch, proněmecky orientovaný likvidátor české státnosti, kterému se podařilo definitivně pohřbít kdysi nadějnou pravicovou ODS. Není to tak dlouho, co v nechvalně známém pořadu jistého Václava Moravce v ČT prohlásil: „Z východu nikdy nic dobrého nepřišlo. My jsme orientovaní na Západ. Musíme být orientovaní na Západ!“ Jaroslav Štefec – bývalý ředitel Národního úřadu pro vyzbrojování Narazil jsem na tento jeho výrok a odpověď neznámého autora na FB. Protože nemám rád, když někdo dělá z lidí pitomce, rozhodl jsem se o tuto odpověď podělit jako o námět k zamyšlení nad tím, jestli bychom konečně neměli vyrazit jako stát svou cestou a definovat si v zájmu přežití v dnešní turbulentní a nebezpečné době vlastní cíle. Takže tady je ona odpověď: „Asi tento sběratel akademických titulů ještě nikdy neslyšel, že: – Marxismus vznikl na západě. Z Německa ho před více než 100 lety přivezl do Ruska jistý Lenin. – Nejvlivnějšími teoretiky komunismu se dávno před bolševikem Leninem stali v Německu Karl Marx a Friedrich Engels, kteří také stáli u zrodu prvních komunistických organizací. Sepsali i „slavný“ Komunistický manifest. – První revolucí, ovlivněnou komunistickými myšlenkami, bylo roku 1871 povstání pařížských komunardů. – První ani druhou světovou válku nerozpoutali Rusové, ale západní mocnosti. – Fašismus nevznikl na východě, ale v Itálii, tedy na jihu Evropy. – Nacismus nevznikl na východě, ale v Německu. – Potupnou Mnichovskou dohodu, znamenající likvidaci ČSR, nepodepsal s Hitlerem sovětský vůdce Josif Stalin, ale britský premiér Neville Chamberlain, francouzský premiér Édouard Daladier a italský fašista Benito Mussolini. – První atomovou bombu nevyrobili a nepoužili proti civilním obyvatelům Japonska v SSSR, ale v USA. – První plynové útoky na frontě (chlor, fosgen, yperit) neprovedli Rusové, ale Němci. – První tzv. nervově paralytické látky (Sarin, Soman, Tabun) nevyvinuli a nepoužili k vraždění vězňů v koncentračních táborech Rusové, ale Němci v letech 1939-45. – 10 x toxičtější nervově paralytickou látku VX vytvořili ve Velké Británii. – Neomarxismus se po Evropě nešíří z Moskvy, ale z německého Frankfurtu. – Genderové teorie k nám pronikají ze západních zemí, nikoliv z Ruska nebo z Číny. – Multikulturalismus nevymysleli v Moskvě, ale je nám oficiálně podsouvaný Evropskou unií z Bruselu. – Imigrační vlna Afričanů a muslimů nám nehrozí z Moskvy, ale je podporována protinárodními smlouvami a bezzubou nečinností EU. – Pokutami a tresty za oprávněné nepřijímání imigrantů nám nevyhrožují Rusové z Moskvy, ale Evropská komise z Bruselu. To je jen malá ukázka západního dobra a evropských hodnot za posledních více než 100 let. Proti tomuto přehledu nemůže nic říct dokonce ani jistý pornoherec Janda.“ Autor: Jaroslav Štefec,

Parazitický jewrejo-elf “Bob” Kartous


“Čemu věří vaše babičky? Unikátní databáze odhaluje dezinformační maily”
1.10.2021
“Nevyžádané maily obsahující „šokující pravdy”, o kterých média mlčí, dostávají každý den do schránky zejména senioři. Hoaxy a dezinformace o politicích, migraci, EU, covidu a obecně veřejných tématech jsou přitom zpravidla profesionálně vedenou a placenou manipulací, která má ovlivnit veřejné mínění, často ve prospěch proruských sil v zemi. Přehled řetězových mailů a dezinformací z nich nyní přináší hnutí Českých elfů.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cemu-veri-vase-babicky-cesti-elfove-spustili-unikatni-databazi-dezinformacnich-mailu-40373542


Udělali databázi 5418 řetězových mailů. To je dokonalé. “Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?” :-)


https://eldariel.cesti-elfove.cz/
“Eldariel je veřejnou verzí databáze dezinformačních řetězových mailů, které kolují českým kyberprostorem. Umožňuje anonymní přístup široké veřejnosti. Z důvodu informační toxicity je obsah emailů strojově zkrácen, aby tato databáze nemohla sloužit k jejich dalšímu šíření. Pro novináře, výzkumníky z akademické sféry apod. je určena plná verze databáze obsahující plnou, nekrácenou verzi obsahu. O přístup lze požádat na adrese cesti.elfove(at)gmail.com, součástí žádosti musí být její zdůvodnění. Čeští elfové si vyhrazují právo před schválením přístupu ověřit identitu žadatele.”


[quote="pid:35249, uid:240"]Parazitický jewrejo-elf “Bob” Kartous[/quote] “Čemu věří vaše babičky? Unikátní databáze odhaluje dezinformační maily” 1.10.2021 “Nevyžádané maily obsahující „šokující pravdy”, o kterých média mlčí, dostávají každý den do schránky zejména senioři. Hoaxy a dezinformace o politicích, migraci, EU, covidu a obecně veřejných tématech jsou přitom zpravidla profesionálně vedenou a placenou manipulací, která má ovlivnit veřejné mínění, často ve prospěch proruských sil v zemi. Přehled řetězových mailů a dezinformací z nich nyní přináší hnutí Českých elfů.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cemu-veri-vase-babicky-cesti-elfove-spustili-unikatni-databazi-dezinformacnich-mailu-40373542 **Udělali databázi 5418 řetězových mailů.** To je dokonalé. “Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?” :-) https://eldariel.cesti-elfove.cz/ “Eldariel je veřejnou verzí databáze dezinformačních řetězových mailů, které kolují českým kyberprostorem. Umožňuje anonymní přístup široké veřejnosti. Z důvodu informační toxicity je obsah emailů strojově zkrácen, aby tato databáze nemohla sloužit k jejich dalšímu šíření. Pro novináře, výzkumníky z akademické sféry apod. je určena plná verze databáze obsahující plnou, nekrácenou verzi obsahu. O přístup lze požádat na adrese cesti.elfove(at)gmail.com, součástí žádosti musí být její zdůvodnění. Čeští elfové si vyhrazují právo před schválením přístupu ověřit identitu žadatele.”
Upravené 2. 10. 2021 o 19:09

ochranari zvirat jsou namotavani na to, ze pirati to mysli se zviraty nejlepe ze vsech politickych stran a tak podle diskuse pod prispevkem organizace, se hodne lidi vyslovuje prave pro hlas piratum.
zacinam citit velky neklid z voleb...


Řekl jim už někdo, že halal není pro zvířata nic moc?...


[quote="pid:35223, uid:347"]ochranari zvirat jsou namotavani na to, ze pirati to mysli se zviraty nejlepe ze vsech politickych stran a tak podle diskuse pod prispevkem organizace, se hodne lidi vyslovuje prave pro hlas piratum. zacinam citit velky neklid z voleb...[/quote] Řekl jim už někdo, že halal není pro zvířata nic moc?...

Průzkum bez koalic: ANO a SPD drtí ODS a Piráty, TOP 09 s ČSSD mimo hru
https://cnn.iprima.cz/pruzkum-bez-koalic-ano-a-spd-drti-ods-a-piraty-top-09-a-cssd-mimo-hru-34845?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=pMIatbmKQF0-202110031619&dop_id=13725944


Podobně to ale může dopadnout ve volbách, budou-li voliči těch 2 koalic důsledně kroužkovat své kandidáty. Může se tak stát, že v PS budou mít strany jako je KDÚ-ČSL nebo TOP 09 1-3 poslance nebo také nikoho. Podobně mohou dopadnout i Starostové. Koalice, nekoalice...


**Průzkum bez koalic: ANO a SPD drtí ODS a Piráty, TOP 09 s ČSSD mimo hru** https://cnn.iprima.cz/pruzkum-bez-koalic-ano-a-spd-drti-ods-a-piraty-top-09-a-cssd-mimo-hru-34845?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=pMIatbmKQF0-202110031619&dop_id=13725944 Podobně to ale může dopadnout ve volbách, budou-li voliči těch 2 koalic důsledně kroužkovat své kandidáty. Může se tak stát, že v PS budou mít strany jako je KDÚ-ČSL nebo TOP 09 1-3 poslance nebo také nikoho. Podobně mohou dopadnout i Starostové. Koalice, nekoalice...

Podobně to ale může dopadnout ve volbách, budou-li voliči těch 2 koalic důsledně kroužkovat své kandidáty.

Model “koalice”: SPD 12.3%
Model “bez koalic”: SPD 13%


A to je agentura lžiSTEM. Takže ve skutečnosti to vidím k 15%.


Až dosud mám vypozorováno, že nejméně lže SANEP.
Pravda, jejich odhady ke konci 09/2021 nejsou pro SPD až tak optimistické.
http://www.sanep.cz/sid=3sn192pagjvbppf7hmrb0usd06/pruzkumy/volebni-preference-2021-10/


[quote="pid:35758, uid:270"]Podobně to ale může dopadnout ve volbách, budou-li voliči těch 2 koalic důsledně kroužkovat své kandidáty.[/quote] Model “koalice”: SPD 12.3% Model “bez koalic”: SPD 13% A to je agentura lžiSTEM. Takže ve skutečnosti to vidím k 15%. Až dosud mám vypozorováno, že nejméně lže SANEP. Pravda, jejich odhady ke konci 09/2021 nejsou pro SPD až tak optimistické. http://www.sanep.cz/sid=3sn192pagjvbppf7hmrb0usd06/pruzkumy/volebni-preference-2021-10/
Upravené 3. 10. 2021 o 19:10

A je to tady. Čirou náhodou před volbami...


"Babiš prohnal přes daňové ráje stovky milionů, píší evropská média"


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-si-poslal-400-milionu-korun-pres-offshorove-firmy-tvrdi-pandora-papers-176215#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=T1XZ7dRrUbT-202110031706&dop_id=176215&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Snad bude protiúder silný. Je totiž tragedie, že člověk musí doufat, že vyhraje ta odporná krysa Bureš.


A je to tady. Čirou náhodou před volbami... "Babiš prohnal přes daňové ráje stovky milionů, píší evropská média" https://www.seznamzpravy.cz/clanek/babis-si-poslal-400-milionu-korun-pres-offshorove-firmy-tvrdi-pandora-papers-176215#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=T1XZ7dRrUbT-202110031706&dop_id=176215&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Snad bude protiúder silný. Je totiž tragedie, že člověk musí doufat, že vyhraje ta odporná krysa Bureš.

píší evropská média"


Tomu co píší "světová média", tomu věří jen trouba...


[quote="pid:35766, uid:372"]píší evropská média"[/quote] Tomu co píší "světová média", tomu věří jen trouba...

"Babiš prohnal přes daňové ráje stovky milionů, píší evropská média"


Komu tohle ve skutečnosti pomůže?


[quote="pid:35766, uid:372"]"Babiš prohnal přes daňové ráje stovky milionů, píší evropská média"[/quote] Komu tohle ve skutečnosti pomůže?

Řekl jim už někdo, že halal není pro zvířata nic moc?...


ochranci zvirat samozrejme vi, co to je halal. jenze tady asi dochazi k takove te iluzi, ze prece dredovci to mysli dobre a to, ze by dredovci chteli islam v cesku je "jen dezinformace a pomluva".
kdyz uz mluvime o halal. vybavil se mi skandal pred par lety z kostic:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muslimove-z-rakouska-na-breclavsku-ritualne-porazeli-ovce-40008065


[quote="pid:35653, uid:181"]Řekl jim už někdo, že halal není pro zvířata nic moc?...[/quote] ochranci zvirat samozrejme vi, co to je halal. jenze tady asi dochazi k takove te iluzi, ze prece dredovci to mysli dobre a to, ze by dredovci chteli islam v cesku je "jen dezinformace a pomluva". kdyz uz mluvime o halal. vybavil se mi skandal pred par lety z kostic: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/muslimove-z-rakouska-na-breclavsku-ritualne-porazeli-ovce-40008065

Tomu co píší "světová média", tomu věří jen trouba...


To jistě, ale taková náhoda, 5 dní před volbama...


[quote="pid:35767, uid:270"]Tomu co píší "světová média", tomu věří jen trouba...[/quote] To jistě, ale taková náhoda, 5 dní před volbama...

To jistě, ale taková náhoda,


Tím spíše...


[quote="pid:35773, uid:372"]To jistě, ale taková náhoda,[/quote] Tím spíše...

A teď něco pro @constanze , aby se nebála bukanýrů :-)

Poctari, dekuji za uklidneni:-)
kdyz se mluvi o hribovi, me se vzdy vybavi ten sileny neporadek, ktery ma na svem pozemku. clovek, ktery se takto stara o svuj vlastni majetek, se nemuze starat lepe o svereny majetek.
sledujice reakce v okoli na dredovce, to je clovek optimisticky, jen mam obavu, aby volby probehly regulerne a v tom jsem paranoidni.


https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/655268/hrib-odklizi-bordel-na-zahrade-mel-ho-tam-nekolik-let-o-primatoruv-dum-se-vede-soudni-spor.html


[quote="pid:35249, uid:240"]A teď něco pro @constanze , aby se nebála bukanýrů :-)[/quote] Poctari, dekuji za uklidneni:-) kdyz se mluvi o hribovi, me se vzdy vybavi ten sileny neporadek, ktery ma na svem pozemku. clovek, ktery se takto stara o svuj vlastni majetek, se nemuze starat lepe o svereny majetek. sledujice reakce v okoli na dredovce, to je clovek optimisticky, jen mam obavu, aby volby probehly regulerne a v tom jsem paranoidni. https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/655268/hrib-odklizi-bordel-na-zahrade-mel-ho-tam-nekolik-let-o-primatoruv-dum-se-vede-soudni-spor.html

A stále jedeme z kopce . Nejprve Babišův parchant pod vedením pražské kafárny .
Dalším úderem je korupce .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zdanene-penize-Bakala-Babis-zacal-debatu-krikem-Vse-prokaze-679018
A nelze ani zapomenout na milionový chlívek .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Posledni-nalet-Milionu-chvilek-Zapoji-vase-pratele-Ale-hned-jim-to-bouchlo-679027
Tak nějak se to sešlo před volbou . Asi náhoda , tak jako tato .
https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2106053-sobotka-oznamil-ze-vlada-kvuli-babisovym-kauzam-poda-demisi-je-zbabelec-zni-z-ano
Pamatujete si , jak sralbotka brečel , že ho chtěl Zeman seřezat holí .


A stále jedeme z kopce . Nejprve Babišův parchant pod vedením pražské kafárny . Dalším úderem je korupce . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zdanene-penize-Bakala-Babis-zacal-debatu-krikem-Vse-prokaze-679018 A nelze ani zapomenout na milionový chlívek . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Posledni-nalet-Milionu-chvilek-Zapoji-vase-pratele-Ale-hned-jim-to-bouchlo-679027 Tak nějak se to sešlo před volbou . Asi náhoda , tak jako tato . https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2106053-sobotka-oznamil-ze-vlada-kvuli-babisovym-kauzam-poda-demisi-je-zbabelec-zni-z-ano Pamatujete si , jak sralbotka brečel , že ho chtěl Zeman seřezat holí .

neni to takove dejavu k predvolebnimu slovensku? ze si dred taky neudelal vylet do francie a nefotil se tam.


nemecky tisk uz pise o tom, ze se otevira pandorina skrinka, ve ktere jsou mj. i materialy proti babisovi. udajne si mel babis koupit ve francii nejaky statek za 15 mil eur. udajne se to vse udalo v roce 2009, nez nastoupil babis do politiky.
kdo jiny se s tim vytahl, nez "süddeutsche zeitung". tyto noviny landsmanschaftu maji jiz svoji tradici ve stvani.


babis se hned v nedeli proti tomuto ohradil a rekl, ze neudelal nic nezakonneho ani spatneho a je to pouze pokus ho pospinit pred volbami.


https://www.gmx.net/magazine/politik/pandora-papers-hochrangige-politiker-betroffen-enthuellen-geheimgeschaefte-36228442


a jen takova perlicka pro zasmani:
https://cnn.iprima.cz/herec-vyskocil-rekl-koho-chce-volit-mozna-si-odsednu-reagovala-heidi-janku-34727


neni to takove dejavu k predvolebnimu slovensku? ze si dred taky neudelal vylet do francie a nefotil se tam. nemecky tisk uz pise o tom, ze se otevira pandorina skrinka, ve ktere jsou mj. i materialy proti babisovi. udajne si mel babis koupit ve francii nejaky statek za 15 mil eur. udajne se to vse udalo v roce 2009, nez nastoupil babis do politiky. kdo jiny se s tim vytahl, nez "süddeutsche zeitung". tyto noviny landsmanschaftu maji jiz svoji tradici ve stvani. babis se hned v nedeli proti tomuto ohradil a rekl, ze neudelal nic nezakonneho ani spatneho a je to pouze pokus ho pospinit pred volbami. https://www.gmx.net/magazine/politik/pandora-papers-hochrangige-politiker-betroffen-enthuellen-geheimgeschaefte-36228442 a jen takova perlicka pro zasmani: https://cnn.iprima.cz/herec-vyskocil-rekl-koho-chce-volit-mozna-si-odsednu-reagovala-heidi-janku-34727

Babiš: "Globalizace pomalu, ale jistě končí a každý bude muset spoléhat nejdřív sám na sebe."


"Babiš: Začnou lidem sahat na majetek. Totální proměna světa, Fiala to nezvládne"
04.10.2021 4:44 {zdá se, že si AB přivstal - pozn. Počtář}
"ROZHOVOR S PREMIÉREM Závěr volební kampaně je podle předsedy vlády plný lží a napadání lidí ze strany opozice. ParlamentnímListům.cz to řekl Andrej Babiš. „Pirátostán a SPOLU se snaží lidem namluvit, že za všechno můžu já,“ popisuje premiér. Vysvětluje, jak je to s inflací a růstem cen a proč není opozice schopna zodpovědně převzít vládu nad naší zemí."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Babis-Zacnou-lidem-sahat-na-majetek-Totalni-promena-sveta-Fiala-to-nezvladne-679035


Babiš: **"Globalizace pomalu, ale jistě končí a každý bude muset spoléhat nejdřív sám na sebe."** "Babiš: Začnou lidem sahat na majetek. Totální proměna světa, Fiala to nezvládne" **04**.10.2021 **4:44** {zdá se, že si AB přivstal - pozn. Počtář} "ROZHOVOR S PREMIÉREM Závěr volební kampaně je podle předsedy vlády plný lží a napadání lidí ze strany opozice. ParlamentnímListům.cz to řekl Andrej Babiš. „Pirátostán a SPOLU se snaží lidem namluvit, že za všechno můžu já,“ popisuje premiér. Vysvětluje, jak je to s inflací a růstem cen a proč není opozice schopna zodpovědně převzít vládu nad naší zemí." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Babis-Zacnou-lidem-sahat-na-majetek-Totalni-promena-sveta-Fiala-to-nezvladne-679035
Upravené 4. 10. 2021 o 10:18

neni to takove dejavu k predvolebnimu slovensku? ze si dred taky neudelal vylet do francie a nefotil se tam.

ako Matovič
https://www.youtube.com/watch?v=8UC4S0ObP70
a potom Matovič "reprezentoval " Slovensko
https://www.youtube.com/watch?v=Iqg1TMEuwJU


[quote="pid:35810, uid:347"]neni to takove dejavu k predvolebnimu slovensku? ze si dred taky neudelal vylet do francie a nefotil se tam.[/quote] ako Matovič https://www.youtube.com/watch?v=8UC4S0ObP70 a potom Matovič "reprezentoval " Slovensko https://www.youtube.com/watch?v=Iqg1TMEuwJU

Víno i pivo pro mladistvé? Kandidát Spolu navrhuje zpřístupnit alkohol už od šestnácti
https://cnn.iprima.cz/vino-i-pivo-pro-mladistve-koalice-spolu-navrhuje-zpristupnit-alkohol-uz-od-sestnacti-34884
" ked už ničime vyuku a školstvo , tak nech su tie deti duplom osprostené "
Ak niekto volí toto , tak vedome reže konár pod svojim národom


Víno i pivo pro mladistvé? **Kandidát Spolu navrhuje zpřístupnit alkohol už od šestnácti** https://cnn.iprima.cz/vino-i-pivo-pro-mladistve-koalice-spolu-navrhuje-zpristupnit-alkohol-uz-od-sestnacti-34884 " ked už ničime vyuku a školstvo , tak nech su tie deti duplom osprostené " Ak niekto volí toto , tak vedome reže konár pod svojim národom

"Okamura ovládl debatu Primy, děsí se odpůrci. ,,Bartoši, drž už hubu," trpěli"
04.10.2021 7:25
"Včerejší debata na CNN Prima News skončila duelem Andreje Babiše a Petra Fialy. Ovšem podle hned několika hlasů ze sociálních sítí byl vítězem Tomio Okamura. Tento názor zazníval dokonce i od těch, kteří Okamurovi jinak nemohou přijít na jméno. „Okamura je fenomenální v té dnešní debatě. Děsím se jeho volebního výsledku,“ řekl například podnikatel v oblasti vzdělání, Ondřej Kania. „Okamura si tu šílenou realitu show jako jediný vyloženě užíval. Když ho vyhodili, tak si ještě šel sednout do publika, aby to dokoukal. Skvěle se bavil,“ zaznělo také. A šéf SPD dokázal také jednou větou popudit zastánce většího zastoupení žen v politice."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Okamura-ovladl-debatu-Primy-desi-se-odpurci-Bartosi-drz-uz-hubu-trpeli-679041


Bartoš v debatě velmi nervózní: pořád si před sebou rovnal a přeskládával papíry, nešlo to ovládnout. AB to dělal taky, jenomže ten tam, na rozdíl od něho, hledal další list co ukáže na kameru.


Skvěle zvládnutá situace:
"...předseda SPD Tomio Okamura se dostal do konfliktu s předsedou Pirátů Bartošem. A to o osobu Martina Konvičky. Kvůli hluku měl totiž šéf SPD za to, že Bartoš prohlásil, že Konvička je Okamurův oblíbenec. „Ukažte mi důkaz toho, že je to můj oblíbenec. Ukažte, že Konvička je můj oblíbenec. Kdy jsem to řekl!“ rozčiloval se. Nakonec se vše vyjasnilo při pohledu na záznam, kdy se ukázalo, že Ivan Bartoš označil za Okamurova oblíbence prezidenta Miloše Zemana a nikoliv protiislámského aktivistu Martina Konvičku. A Tomio Okamura se pak Ivanu Bartošovi omluvil."


Jeden poměrně výstižný názor na debatu z tviteru: "„Jo, nejlepší řečník byl Fiala, on totiž dokáže krásně mluvit o ničem, nejlepší byl Okamura, nejvíc ta debata pomůže Babišovi a nejslabší byl Bartoš, ale to už je taková tradice,“".


Žel, musím přiznat, že Fiala (když odhlédnu od toho, co je zač) podal formálně asi nejlepší výkon, minimálně lepší než jsem čekal. O prsa vyhrál hlasování diváků před Babišem.
Poslední skončil Okamura s 10%, což považuji za zmanipulované. Všichni totiž dostali od diváků v % více hlasů, než jsou jejich aktuální volební preference, pouze Okamura dostal méně.


"Okamura ovládl debatu Primy, děsí se odpůrci. ,,Bartoši, drž už hubu," trpěli" 04.10.2021 7:25 "Včerejší debata na CNN Prima News skončila duelem Andreje Babiše a Petra Fialy. Ovšem podle hned několika hlasů ze sociálních sítí byl vítězem Tomio Okamura. Tento názor zazníval dokonce i od těch, kteří Okamurovi jinak nemohou přijít na jméno. „Okamura je fenomenální v té dnešní debatě. Děsím se jeho volebního výsledku,“ řekl například podnikatel v oblasti vzdělání, Ondřej Kania. **„Okamura si tu šílenou realitu show jako jediný vyloženě užíval. Když ho vyhodili, tak si ještě šel sednout do publika, aby to dokoukal. Skvěle se bavil,“** zaznělo také. A šéf SPD dokázal také jednou větou popudit zastánce většího zastoupení žen v politice." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Okamura-ovladl-debatu-Primy-desi-se-odpurci-Bartosi-drz-uz-hubu-trpeli-679041 Bartoš v debatě velmi nervózní: pořád si před sebou rovnal a přeskládával papíry, nešlo to ovládnout. AB to dělal taky, jenomže ten tam, na rozdíl od něho, hledal další list co ukáže na kameru. Skvěle zvládnutá situace: "...předseda SPD Tomio Okamura se dostal do konfliktu s předsedou Pirátů Bartošem. A to o osobu Martina Konvičky. Kvůli hluku měl totiž šéf SPD za to, že Bartoš prohlásil, že Konvička je Okamurův oblíbenec. „Ukažte mi důkaz toho, že je to můj oblíbenec. Ukažte, že Konvička je můj oblíbenec. Kdy jsem to řekl!“ rozčiloval se. Nakonec se vše vyjasnilo při pohledu na záznam, kdy se ukázalo, že Ivan Bartoš označil za Okamurova oblíbence prezidenta Miloše Zemana a nikoliv protiislámského aktivistu Martina Konvičku. **A Tomio Okamura se pak Ivanu Bartošovi omluvil.**" Jeden poměrně výstižný názor na debatu z tviteru: "„Jo, nejlepší řečník byl Fiala, on totiž dokáže krásně mluvit o ničem, nejlepší byl Okamura, nejvíc ta debata pomůže Babišovi a nejslabší byl Bartoš, ale to už je taková tradice,“". Žel, musím přiznat, že Fiala (když odhlédnu od toho, co je zač) podal formálně asi nejlepší výkon, minimálně lepší než jsem čekal. O prsa vyhrál hlasování diváků před Babišem. Poslední skončil Okamura s 10%, což považuji za zmanipulované. Všichni totiž dostali od diváků v % více hlasů, než jsou jejich aktuální volební preference, pouze Okamura dostal méně.

Jewrejové si ležatý Izrael rozvrátit nenechají...naštěstí.


“Bývalý šéf Mosadu zahájil v Praze provoz Centra pro výzkum terorismu”
10.9.2021
Bývalý ředitel izraelského Mosadu Dani Jatom v 11. hodin zahájil v Praze činnost Centra pro výzkum terorismu (CVT). Na tiskové konferenci rovněž vystoupil ředitel a zakladatel CVT David Bohbot, který blíže představí plánované aktivity CVT, jeho dlouhodobé výzkumné cíle, ale i některé z dalších spolupracovníků a partnerů.”
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/centrum-pro-vyzkum-terorismu-v-praze.A210910_102119_domaci_vank


“Tolerance muslimské migrace není pro Česko cesta, varuje centrum proti terorismu”
6.10.2021
“Nově vzniklé Centrum pro výzkum terorismu (CVT) ve spolupráci s kolegy z Blízkého východu vydalo zprávu o bezpečnostní situaci v Evropské unii po odchodu vojsk USA z Afghánistánu. Zvláštní důraz klade na Českou republiku. Cílem studie je podpořit formování národní bezpečnostní politiky nové vlády, která vzejde z víkendových voleb.”
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/centrum-pro-vyzkum-terorismu-studie-bezpecnostni-situace-evropska-unie.A211006_162707_domaci_misl


“„Nová vláda ČR bude od počátku postavena do konfrontační pozice jak vůči těmto lidem, tak, a to především, vůči snahám EK prosadit svou migrační politiku rovněž na území států střední Evropy. (...) Přijetím azylové politiky EU státy střední Evropy celoevropské problémy s migrací nevyřeší,“ radí CVT.”


Jewrejové si ležatý Izrael rozvrátit nenechají...naštěstí. “Bývalý šéf Mosadu zahájil v Praze provoz Centra pro výzkum terorismu” 10.9.2021 “**Bývalý ředitel izraelského Mosadu** Dani Jatom v 11. hodin **zahájil v Praze činnost Centra pro výzkum terorismu** (CVT). Na tiskové konferenci rovněž vystoupil **ředitel a zakladatel CVT David Bohbot**, který blíže představí plánované aktivity CVT, jeho dlouhodobé výzkumné cíle, ale i některé z dalších spolupracovníků a partnerů.” https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/centrum-pro-vyzkum-terorismu-v-praze.A210910_102119_domaci_vank “Tolerance muslimské migrace není pro Česko cesta, varuje centrum proti terorismu” 6.10.2021 “Nově vzniklé Centrum pro výzkum terorismu (CVT) ve spolupráci s kolegy z Blízkého východu vydalo zprávu o bezpečnostní situaci v Evropské unii po odchodu vojsk USA z Afghánistánu. **Zvláštní důraz klade na Českou republiku. Cílem studie je podpořit formování národní bezpečnostní politiky nové vlády**, která vzejde z víkendových voleb.” https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/centrum-pro-vyzkum-terorismu-studie-bezpecnostni-situace-evropska-unie.A211006_162707_domaci_misl “„Nová vláda ČR bude od počátku postavena do konfrontační pozice jak vůči těmto lidem, tak, a to především, vůči snahám EK prosadit svou migrační politiku rovněž na území států střední Evropy. (...) Přijetím azylové politiky EU státy střední Evropy celoevropské problémy s migrací nevyřeší,“ radí CVT.”

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/14311626553-volby-2021/221411033171007-superdebata-ceske-televize


vcera posledni superdebata pred volbami. ceska televize opet nezklamala. witovska skakala do reci, jecela, nebyla objektivni a cilem bylo hlavne utocit na babise. tema nemovitosti ve francii pochopitelne bylo propirano tak dlouho, az zuzana majernikova to zarazila s tim, ze jsou snad i jine veci. majernikove davala witovska nejmene prostoru.
rakusan a fiala si vzajemne notovali, slachta si hral na spravedliveho, hamacek najednou nebyl ten zly strycek, ktery nas tu zaviral a vyhrozoval.. a tech slibu:-) a fiala rekl, ze pieksovani je "klicova vec, a vi to cely svet"... krome TSS a SPD to budou protlacovat vsichni. fiala chce presvedcovat lidi k pieksu, chce resit protilatky, trasovat, aby se to dalo resit lokalne, aby nebyly dalsi lockdowny...
ps: nechtela ta witovska odejit z ceske televize? omlouvam se za ten vyraz, ale ta zenska je slepice.


https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/14311626553-volby-2021/221411033171007-superdebata-ceske-televize vcera posledni superdebata pred volbami. ceska televize opet nezklamala. witovska skakala do reci, jecela, nebyla objektivni a cilem bylo hlavne utocit na babise. tema nemovitosti ve francii pochopitelne bylo propirano tak dlouho, az zuzana majernikova to zarazila s tim, ze jsou snad i jine veci. majernikove davala witovska nejmene prostoru. rakusan a fiala si vzajemne notovali, slachta si hral na spravedliveho, hamacek najednou nebyl ten zly strycek, ktery nas tu zaviral a vyhrozoval.. a tech slibu:-) a fiala rekl, ze pieksovani je "klicova vec, a vi to cely svet"... krome TSS a SPD to budou protlacovat vsichni. fiala chce presvedcovat lidi k pieksu, chce resit protilatky, trasovat, aby se to dalo resit lokalne, aby nebyly dalsi lockdowny... ps: nechtela ta witovska odejit z ceske televize? omlouvam se za ten vyraz, ale ta zenska je slepice.

witovska skakala do reci, jecela

Kdysi to byla převeliká krasavice.
Ale včera mi přišlo, že překročila hranici, kdy se započalo zviditelňovat, jak se jí s věkem začíná její nitro propisovat do obličeje.
Počítám, že nebude stárnout “do krásy”.
Všiml jsem si toho zejména z profilu.


[quote="pid:36333, uid:347"]witovska skakala do reci, jecela[/quote] Kdysi to byla převeliká krasavice. Ale včera mi přišlo, že překročila hranici, kdy se započalo zviditelňovat, jak se jí s věkem začíná její nitro propisovat do obličeje. Počítám, že nebude stárnout “do krásy”. Všiml jsem si toho zejména z profilu.
Upravené 7. 10. 2021 o 20:43

V závěru včerejší debaty na ČT Zuzana Majerová Zahradníková na přímý dotaz, s kým by spíše po volbách spolupracovala, zda s ANO či ODS,


odpověděla, že s ODS.


Se stranou, kterou opustila...
Se stranou, která hodlá jít do koalice s Piráty...


Tak je to asi logické u silně pravicové strany - ale je nebezpečí, že pokud se Trikolora dostane do sněmovny, že se přidá k těm dvěma slepencům budou mít 100+.


Asi byla lehce usměrněna poradci a tak aspoň agresivně nepíchala propiskou do všech stran, a nebyla v permanentní křeči jako v debatě na Primě, kde mě děsila.


V závěru včerejší debaty na ČT Zuzana Majerová Zahradníková na přímý dotaz, s kým by spíše po volbách spolupracovala, zda s ANO či ODS, odpověděla, že s ODS. Se stranou, kterou opustila... Se stranou, která hodlá jít do koalice s Piráty... Tak je to asi logické u silně pravicové strany - ale je nebezpečí, že pokud se Trikolora dostane do sněmovny, že se přidá k těm dvěma slepencům budou mít 100+. Asi byla lehce usměrněna poradci a tak aspoň agresivně nepíchala propiskou do všech stran, a nebyla v permanentní křeči jako v debatě na Primě, kde mě děsila.
Upravené 7. 10. 2021 o 10:10

Kdo je Bohbot a jaký má zde úkol . Už jsem o tom psal v minulosti , že tento košer agent má za úkol připravit zde půdu , pro přestěhování řídící masy z Izraele , a to před tím , než bude Izrael obětován , coby likvidace nefunkčního nástroje .
V nedávné době se snažil prorazit v politice a vzhledem k reklamě , kde jeho hlava vyskakovala doslova odevšad , penězi šetřeno nebylo . Už tehdy měl chytlavé motto , hodný strýček Nás ochrání před muslimskou invazí a zločineckým podsvětím .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.denik.cz/volby-senatni2020/kandidat/david-bohbot-87.html&ved=2ahUKEwjOq-jm7LfzAhUAgP0HHa17BVMQFnoECBsQAQ&usg=AOvVaw2M2KAocIxbnQB69nme7hTx


https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://2021.programydovoleb.cz/kandidat/david-bohbot&ved=2ahUKEwiW3_SV7bfzAhWngP0HHXmuCCcQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw3SflOmc1459pFQapTnA-DS
Politický vzestup nevyšel , alespoň prozatím , tak je používán trojský kůň ve formě CVT . Stejný způsob , jakým proniká do řízení státu např . Soroš . Založit institut a roztáhnout chapadla chobotnice .
To , že se z východní Evropy připravuje val mezi RF a zbytky čtvrté říše ještě neznamená , že různé skupiny nebudou usilovat o využití tohoto procesu , pro své zájmy .


Kdo je Bohbot a jaký má zde úkol . Už jsem o tom psal v minulosti , že tento košer agent má za úkol připravit zde půdu , pro přestěhování řídící masy z Izraele , a to před tím , než bude Izrael obětován , coby likvidace nefunkčního nástroje . V nedávné době se snažil prorazit v politice a vzhledem k reklamě , kde jeho hlava vyskakovala doslova odevšad , penězi šetřeno nebylo . Už tehdy měl chytlavé motto , hodný strýček Nás ochrání před muslimskou invazí a zločineckým podsvětím . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.denik.cz/volby-senatni2020/kandidat/david-bohbot-87.html&ved=2ahUKEwjOq-jm7LfzAhUAgP0HHa17BVMQFnoECBsQAQ&usg=AOvVaw2M2KAocIxbnQB69nme7hTx https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://2021.programydovoleb.cz/kandidat/david-bohbot&ved=2ahUKEwiW3_SV7bfzAhWngP0HHXmuCCcQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw3SflOmc1459pFQapTnA-DS Politický vzestup nevyšel , alespoň prozatím , tak je používán trojský kůň ve formě CVT . Stejný způsob , jakým proniká do řízení státu např . Soroš . Založit institut a roztáhnout chapadla chobotnice . To , že se z východní Evropy připravuje val mezi RF a zbytky čtvrté říše ještě neznamená , že různé skupiny nebudou usilovat o využití tohoto procesu , pro své zájmy .

odpověděla, že s ODS.
Se stranou, kterou opustila...
Se stranou, která hodlá jít do koalice s Piráty...

S nelibostí jsem si toho všiml. (proč vlastně "nemusel" odejít otec zakladatel Trik-olory VKml?:-)
Naštěstí, koalice se tvoří (i) po volbách.
(Jak jsme cca 30 let slýchávali od politiků, když se jich prestituti ptávali, s kým by po volbách šli nebo nešli do vlády ;-)
S koaličními kandidátkami SPOLU a Pirátostán může ještě zamíchat kroužkování, kdy např. voliči ODS mohou vykroužkovat z předních míst kandidátky TrOP0.9 kandidáty.


Mimochodem: jak vlastně bylo ošetřeno/vyřešeno, jak Slintavec porušil ty "diškryminácija"-paragrafy volebního zákona o rozpočítávání hlasů stran, které se do Parlamentu nedostanou?

Tak je to asi logické u silně pravicové strany - ale je nebezpečí, že pokud se Trikolora dostane do sněmovny, že se přidá k těm dvěma slepencům budou mít 100+.

Tak tady by se spíše než formulace "silně pravicová strana" hodila formulace "jediná pravicová strana". Ty strany, které jsou mejnstrýmem označovány jako "pravicová opozice", buď nikdy pravicí ani nebyly (Bukanýři, TrOP0.9) a nebo byly a už nejsou (ODS, KDU-ČSL). Každopádně jsou všechny prohnilé liberalismem od základů až na půdu.


[quote="pid:36341, uid:223"]odpověděla, že s ODS. Se stranou, kterou opustila... Se stranou, která hodlá jít do koalice s Piráty...[/quote] S nelibostí jsem si toho všiml. (proč vlastně "nemusel" odejít otec zakladatel Trik-olory VKml?:-) Naštěstí, koalice se tvoří (i) po volbách. (Jak jsme cca 30 let slýchávali od politiků, když se jich prestituti ptávali, s kým by po volbách šli nebo nešli do vlády ;-) S koaličními kandidátkami SPOLU a Pirátostán může ještě zamíchat kroužkování, kdy např. voliči ODS mohou vykroužkovat z předních míst kandidátky TrOP0.9 kandidáty. Mimochodem: jak vlastně bylo ošetřeno/vyřešeno, jak Slintavec porušil ty "diškryminácija"-paragrafy volebního zákona o rozpočítávání hlasů stran, které se do Parlamentu nedostanou? [quote="pid:36341, uid:223"]Tak je to asi logické u silně pravicové strany - ale je nebezpečí, že pokud se Trikolora dostane do sněmovny, že se přidá k těm dvěma slepencům budou mít 100+.[/quote] Tak tady by se spíše než formulace "silně pravicová strana" hodila formulace "jediná pravicová strana". Ty strany, které jsou mejnstrýmem označovány jako "pravicová opozice", buď nikdy pravicí ani nebyly (Bukanýři, TrOP0.9) a nebo byly a už nejsou (ODS, KDU-ČSL). Každopádně jsou všechny prohnilé liberalismem od základů až na půdu.

Nerozporuji a souhlasímsmile


Počtář: "Mimochodem: jak vlastně bylo ošetřeno/vyřešeno, jak Slintavec porušil ty "diškryminácija"-paragrafy volebního zákona o rozpočítávání hlasů stran, které se do Parlamentu nedostanou?"


Procenta těch co nepostoupí se rozdělí v poměru dosažených výsledků těch, co postoupí.


Nerozporuji a souhlasím:) Počtář: "Mimochodem: jak vlastně bylo ošetřeno/vyřešeno, jak Slintavec porušil ty "diškryminácija"-paragrafy volebního zákona o rozpočítávání hlasů stran, které se do Parlamentu nedostanou?" Procenta těch co nepostoupí se rozdělí v poměru dosažených výsledků těch, co postoupí.
Upravené 7. 10. 2021 o 12:51

Ten odchod Klause mi tam taky bliká...


Ten odchod Klause mi tam taky bliká...
Upravené 7. 10. 2021 o 14:34

na konci je upozornění s kterým plně souhlasím, ale i tak si můžeme udělat nějaký obrázek
Upozornění: Tento přehled prospěšnosti politických stran pro ČR je pouze informativní a nemůžeme za něj nést žádnou odpovědnost, protože jak dobře víme, činy většiny politických subjektů se po volbách diametrálně liší od předvolebních slibů a programů.
PRŮZKUM PROSPĚŠNOSTI ČESKÝCH POLITICKÝCH STRAN PRO ČESKÝ NÁROD A ČESKOU REPUBLIKU
https://cz24.news/pruzkum-prospesnosti-ceskych-politickych-stran-pro-cesky-narod-a-ceskou-republiku/


na konci je upozornění s kterým plně souhlasím, ale i tak si můžeme udělat nějaký obrázek Upozornění: Tento přehled prospěšnosti politických stran pro ČR je pouze informativní a nemůžeme za něj nést žádnou odpovědnost, protože jak dobře víme, činy většiny politických subjektů se po volbách diametrálně liší od předvolebních slibů a programů. PRŮZKUM PROSPĚŠNOSTI ČESKÝCH POLITICKÝCH STRAN PRO ČESKÝ NÁROD A ČESKOU REPUBLIKU https://cz24.news/pruzkum-prospesnosti-ceskych-politickych-stran-pro-cesky-narod-a-ceskou-republiku/

Česká republika je v ohrození.
Po víkendových voľbách sa môžu moci chopiť rozkladné elementy

Tento víkend sa konajú v Česku voľby a hrozí podobný scenár ako na Slovensku.
K moci sa derú eurohujeri, progresívni aktivisti a samozvaní politickí vyšetrovatelia.
Hoci dostal český národ veľké varovanie v podobe vývoja na Slovensku,
volebné preferencie tesne pred hlasovaním hovoria o povolebnom pate
alebo úplnej výmene vládnej garnitúry. So zmenou politiky v Českej republike
ale hrozí aj zmena postavenia skupiny V4 v Európe . . .
https://www.hlavnespravy.sk/ceska-republika-je-v-ohrozeni-po-vikendovych-volbach-sa-mozu-moci-chopit-rozkladne-elementy/2705542


**Česká republika je v ohrození. Po víkendových voľbách sa môžu moci chopiť rozkladné elementy** Tento víkend sa konajú v Česku voľby a hrozí podobný scenár ako na Slovensku. K moci sa derú eurohujeri, progresívni aktivisti a samozvaní politickí vyšetrovatelia. Hoci dostal český národ veľké varovanie v podobe vývoja na Slovensku, volebné preferencie tesne pred hlasovaním hovoria o povolebnom pate alebo úplnej výmene vládnej garnitúry. So zmenou politiky v Českej republike ale hrozí aj zmena postavenia skupiny V4 v Európe . . . https://www.hlavnespravy.sk/ceska-republika-je-v-ohrozeni-po-vikendovych-volbach-sa-mozu-moci-chopit-rozkladne-elementy/2705542

Ovčáček do toho kotle fašistické nenávisti přihodil polínka .
https://cz.sputniknews.com/20211007/je-to-pokus-o-puc-ovcacek-prirovnal-novinare-a-kavarnu-k-nacistum-a-varoval-pred-sesazenim-zemana-16081879.html
Pokus o puč , to je výzva k opatření pro generální prokuraturu .


Ovčáček do toho kotle fašistické nenávisti přihodil polínka . https://cz.sputniknews.com/20211007/je-to-pokus-o-puc-ovcacek-prirovnal-novinare-a-kavarnu-k-nacistum-a-varoval-pred-sesazenim-zemana-16081879.html Pokus o puč , to je výzva k opatření pro generální prokuraturu .

Kdo je Bohbot a jaký má zde úkol


Zaujalo mě jeho jméno: Boh (Bůh) bot (robot) - umělý (falešný) Bůh.


[quote="pid:36346, uid:185"]Kdo je Bohbot a jaký má zde úkol[/quote] Zaujalo mě jeho jméno: Boh (Bůh) bot (robot) - umělý (falešný) Bůh.

Do Zemana se pustil i pekelnej Halík. Prý je závislý na drogách.


"Podle sebe soudím tebe."


[quote="pid:36436, uid:372"]Do Zemana se pustil i pekelnej Halík. Prý je závislý na drogách.[/quote] "Podle sebe soudím tebe."

Do Zemana se pustil i pekelnej Halík. Prý je závislý na drogách.

A není? Halík mluví konkrétně o alkoholu a cigaretách, což jsou také drogy. Většina si ale pod slovem droga představí trochu něco jiného, takže titulek je manipulativní.


[quote="pid:36436, uid:372"]Do Zemana se pustil i pekelnej Halík. Prý je závislý na drogách.[/quote] A není? Halík mluví konkrétně o alkoholu a cigaretách, což jsou také drogy. Většina si ale pod slovem droga představí trochu něco jiného, takže titulek je manipulativní.

Po víkendových voľbách sa môžu moci chopiť rozkladné elementy

nechcem byť zlým prorokom a radšej sa budem mýliť, ale myslím si, že Česká republika je skutočne v ohrození, pretože rozkladné elementy skutočne uchmatnú moc v Čechách.
Česká republika je nástupníckým štátom ČSSR a aj ČSR, a preto jej vývoj ide v tejto matrici. Kľúčom pre záchranu Českej republiky je socha Koneva, inak si ČR zopakuje “Protektorát Čechy a Morava”...
Slovensko po rozpade ČSSR sa muselo znovazrodiť - nová vlajka, medzinárodné uznanie, kvalifikácia na MS v hokeji od tej najnižšej skupiny... Slovensko je v inej matrici a kľúčom záchrany nielen SR, ale aj Maďarska, je rovnocenná spolupráca - win-win - týchto dvoch národov - stačí aj neformálne zjednotenie, ako rovný s rovným.
Toto je veľké pokušenie pre Orbána - musí odolať pokušeniu prsteňa moci, inak zahubí vlastný národ i štát.
Gondor je slabý a Minas Tirithu musia prísť na pomoc jazdci Rohanu. (Minas Tirith - Biele mesto, Slovensko - Bielouhorsko...).
A aby si toto Orbán a politici Maďarska uvedomili, že niet inej cesty, najbližší vývoj v ČR oslabí V4...
...ako som už vyššie uviedol, budem rád, ak sa ohľadom vývoja udalostí v ČR mýlim.


[quote="pid:36405, uid:78"]Po víkendových voľbách sa môžu moci chopiť rozkladné elementy[/quote] nechcem byť zlým prorokom a radšej sa budem mýliť, ale myslím si, že Česká republika je skutočne v ohrození, pretože rozkladné elementy skutočne uchmatnú moc v Čechách. Česká republika je nástupníckým štátom ČSSR a aj ČSR, a preto jej vývoj ide v tejto matrici. Kľúčom pre záchranu Českej republiky je socha Koneva, inak si ČR zopakuje “Protektorát Čechy a Morava”... Slovensko po rozpade ČSSR sa muselo znovazrodiť - nová vlajka, medzinárodné uznanie, kvalifikácia na MS v hokeji od tej najnižšej skupiny... Slovensko je v inej matrici a kľúčom záchrany nielen SR, ale aj Maďarska, je rovnocenná spolupráca - win-win - týchto dvoch národov - stačí aj neformálne zjednotenie, ako rovný s rovným. Toto je veľké pokušenie pre Orbána - musí odolať pokušeniu prsteňa moci, inak zahubí vlastný národ i štát. Gondor je slabý a Minas Tirithu musia prísť na pomoc jazdci Rohanu. (Minas Tirith - Biele mesto, Slovensko - Bielouhorsko...). A aby si toto Orbán a politici Maďarska uvedomili, že niet inej cesty, najbližší vývoj v ČR oslabí V4... ...ako som už vyššie uviedol, budem rád, ak sa ohľadom vývoja udalostí v ČR mýlim.

Tak šťastnou ruku všem u dnešních a zítřejších voleb.


Vtip:

Volby se konají v pátek a v sobotu.
Který den je lepší jít k volbám?
V sobotu.
Proč?
Protože v pátek v noci se dějí zázraky.
:-)


Tak šťastnou ruku všem u dnešních a zítřejších voleb. Vtip: [quote="pid:36476, uid:240"]Volby se konají v pátek a v sobotu. Který den je lepší jít k volbám? V sobotu. Proč? Protože v pátek v noci se dějí zázraky. :-)[/quote]

Gúgl má dnes dúdl
615fff815923a


Kromě toho jsem objevil TyTrubka kanál (asi gúglův kanál už staršího data?)
"Who and What You Need to Know"
https://www.youtube.com/watch?v=-1v4m3ogBQ4


kde mluví plechová huba o našich volbách...


Gúgl má dnes dúdl ![615fff815923a](serve/attachment&path=615fff815923a) Kromě toho jsem objevil TyTrubka kanál (asi gúglův kanál už staršího data?) "Who and What You Need to Know" https://www.youtube.com/watch?v=-1v4m3ogBQ4 kde mluví plechová huba o našich volbách...

"Nejvyšší soud rozhodl v kauze Peroutka"
8.10.2021
"Nejvyšší soud (NS) rozhodl ve sporu o omluvu za výroky prezidenta Miloše Zemana o novináři Ferdinandu Peroutkovi, plyne z justiční databáze InfoSoud. Rozhodnutí zpřístupní 14. října na elektronické úřední desce. Ze zvoleného způsobu zveřejnění verdiktu lze odvodit, že soud dovolání pravděpodobně neodmítl a věcně se kauzou zabýval. Výrok však předjímat nelze."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nejvyssi-soud-rozhodl-v-kauze-peroutka-40374254


Je takováto praxe obvyklá? (nevím)
To jako čekají, jak dopadnou volby?


"Nejvyšší soud rozhodl v kauze Peroutka" 8.10.2021 "Nejvyšší soud (NS) rozhodl ve sporu o omluvu za výroky prezidenta Miloše Zemana o novináři Ferdinandu Peroutkovi, plyne z justiční databáze InfoSoud. Rozhodnutí zpřístupní 14. října na elektronické úřední desce. **Ze zvoleného způsobu zveřejnění verdiktu lze odvodit, že soud dovolání pravděpodobně neodmítl a věcně se kauzou zabýval. Výrok však předjímat nelze.**" https://www.novinky.cz/domaci/clanek/nejvyssi-soud-rozhodl-v-kauze-peroutka-40374254 Je takováto praxe obvyklá? (nevím) To jako čekají, jak dopadnou volby?

nechcem byť zlým prorokom a radšej sa budem mýliť, ale myslím si, že Česká republika je skutočne v ohrození, pretože rozkladné elementy skutočne uchmatnú moc v Čechách.


jsem laik, nicmene, obavam se take, ze cerne mraky nad CR se stahuji. jakkoliv chci byt optimisticka, pri sledovani deni kolem z toho mam spatny pocit.


jen moje laicke postrehy:
/masirka mladych lidi se podarila - nenavist k babisovi, adorace grety, odpor k lidem, kteri neveri na klimaticke zmeny, nenavist k rusku, absolutni podrizeni se covidove hysterii a pieksum, fanaticka duvera k EU, jakozto zaruky demokracie. kdyz ctu komenty na FB hlavniho dreda, ktery se uz chova tak, jako kdyby to premierske kreslo mel, tak ten muj optimismus je deravy jak emental:-(
/znechuceni lidi, kteri k volbam ani nechteji jit, protoze je jim to jedno, kolik uz lidi v mem okoli se me ptalo, koho maji volit, ale babis je pro ne "cerveny hadr na coride" a nenavidi ho tak, ze hodi hlas komukoliv, protoze si mysli, ze kdyz zmizi babis, tak zmizi i inflace, nebudou lockdowny, cena benzinu zase spadne ...


nicmene... k volbam jdu a volim SPD, protoze predpokladam, ze by okamura sel do koalice s ANO. vladu dreda a bojovnika za prava zen v barme tu nechci a slovensky scenar me naprosto desi.


[quote="pid:36527, uid:112"]nechcem byť zlým prorokom a radšej sa budem mýliť, ale myslím si, že Česká republika je skutočne v ohrození, pretože rozkladné elementy skutočne uchmatnú moc v Čechách.[/quote] jsem laik, nicmene, obavam se take, ze cerne mraky nad CR se stahuji. jakkoliv chci byt optimisticka, pri sledovani deni kolem z toho mam spatny pocit. jen moje laicke postrehy: /masirka mladych lidi se podarila - nenavist k babisovi, adorace grety, odpor k lidem, kteri neveri na klimaticke zmeny, nenavist k rusku, absolutni podrizeni se covidove hysterii a pieksum, fanaticka duvera k EU, jakozto zaruky demokracie. kdyz ctu komenty na FB hlavniho dreda, ktery se uz chova tak, jako kdyby to premierske kreslo mel, tak ten muj optimismus je deravy jak emental:-( /znechuceni lidi, kteri k volbam ani nechteji jit, protoze je jim to jedno, kolik uz lidi v mem okoli se me ptalo, koho maji volit, ale babis je pro ne "cerveny hadr na coride" a nenavidi ho tak, ze hodi hlas komukoliv, protoze si mysli, ze kdyz zmizi babis, tak zmizi i inflace, nebudou lockdowny, cena benzinu zase spadne ... nicmene... k volbam jdu a volim SPD, protoze predpokladam, ze by okamura sel do koalice s ANO. vladu dreda a bojovnika za prava zen v barme tu nechci a slovensky scenar me naprosto desi.

Neco k tomu Okamurovi a SPD


jsem realista. "lilii" v politice nenajdu.
KSCM si mysli, ze jim to pomuze ziskat vic hlasu? nebylo by lepsi se spojit proti spolecnemu nepriteli a udelat vse, aby srazili hrebinek dredovi?


[quote="pid:36557, uid:266"]Neco k tomu Okamurovi a SPD[/quote] jsem realista. "lilii" v politice nenajdu. KSCM si mysli, ze jim to pomuze ziskat vic hlasu? nebylo by lepsi se spojit proti spolecnemu nepriteli a udelat vse, aby srazili hrebinek dredovi?

Neco k tomu Okamurovi a SPD

No, není nad kvalitní kanadský vhoz první den voleb, to se cení...


Kateřina Konečná pro mne tímto videem (08:17) postupně završuje její samoodpis v mých očích. Už se mi to u ní vleče delší dobu (viz její některá nečekaná eurohlasování).
Video více vypovídá o ní samotné, než o těch, o kterých - stylem "padni komu padni", čirou náhodou před volbami, ala pan VK - hovoří.
Tahle bruselanka (a další lidé mimo území ČR a SR) by se asi měli zamyslet na tím, že "každý pracuje na sebe do té míry, kolik toho zná a chápe a každý pracuje na jiné do té míry, kolik toho jiní znají a chápou více".


A když už s takovým gustem Konečná hovoří o kabátech, měla by se podívat do zrcadla. Kabát sice nepřevlékla, ale počítám, že jí nějak zmodral...
Není nad to, když reprezentant (levicové) konzervativní strany smíchá minulost a plivance na reprezentanty jiné (středolevé) konzervativní strany.


Doporučuji útržek z VVPj nazvaný "Pjakin o volbách obecně - výtah z Otázek a odpovědí ze dne 20.9.2021" (výběr a dabing Yveta Rychtaříková):
https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/Pjakin_o_volbach:3

[quote="pid:36557, uid:266"]Neco k tomu Okamurovi a SPD[/quote] No, není nad kvalitní kanadský vhoz první den voleb, to se cení... Kateřina Konečná pro mne tímto videem (08:17) postupně završuje její samoodpis v mých očích. Už se mi to u ní vleče delší dobu (viz její některá nečekaná eurohlasování). Video více vypovídá o ní samotné, než o těch, o kterých - stylem "padni komu padni", čirou náhodou před volbami, ala pan VK - hovoří. Tahle bruselanka (a další lidé mimo území ČR a SR) by se asi měli zamyslet na tím, že "každý pracuje na sebe do té míry, kolik toho zná a chápe a každý pracuje na jiné do té míry, kolik toho jiní znají a chápou více". A když už s takovým gustem Konečná hovoří o kabátech, měla by se podívat do zrcadla. Kabát sice nepřevlékla, ale počítám, že jí nějak zmodral... Není nad to, když reprezentant (levicové) konzervativní strany smíchá minulost a plivance na reprezentanty jiné (středolevé) konzervativní strany. Doporučuji útržek z VVPj nazvaný "Pjakin o volbách obecně - výtah z Otázek a odpovědí ze dne 20.9.2021" (výběr a dabing Yveta Rychtaříková): https://odysee.com/@ProudN%C3%A1rodn%C3%ADHrdosti:4/Pjakin_o_volbach:3

Neco k tomu Okamurovi a SPD

Toto je rána do zad. Paní Konečná by si měla nejdříve zamést před vlastním prahem.
Pro mě je nejlepším ukazatelem, proti komu brojí Jourová, Brusel, média, kavárna a celý démon blok.
Nejsou to komunisté, ne, jediný bitý, kromě Babiše je SPD a Okamura. Podle toho si můžete udělat obrázek, kdo je pro EU problém.
Všimněte si, co dělala KSČ, když do Evropy proudili miliony migrantů. Mlčela jak partizán, Dolejš dokonce migranty vítal.
Takže, to, co paní Konečná teď říká, stéká po mně jak po pláštěnce.
Vidíte, proti komu vystupuje? Ne proti démonbloku, ale proti jediné straně, která má jako jediná minimálně vstřícný vztah k Rusku.
KSČM se k Rusku raději vůbec nevyjadřuje.
Závěrem. Nekoukejte na to, co kdo říká, ale na to, kdo s kým spolupracuje. Výstraha od EÚ nepřišla proti komunistům, výstraha přišla jen a pouze proti SPD.


JEDINĚ OKAMURU SE TA BANDA Z EU BOJÍ


[quote="pid:36557, uid:266"]Neco k tomu Okamurovi a SPD[/quote] Toto je rána do zad. Paní Konečná by si měla nejdříve zamést před vlastním prahem. Pro mě je nejlepším ukazatelem, proti komu brojí Jourová, Brusel, média, kavárna a celý démon blok. Nejsou to komunisté, ne, jediný bitý, kromě Babiše je SPD a Okamura. Podle toho si můžete udělat obrázek, kdo je pro EU problém. Všimněte si, co dělala KSČ, když do Evropy proudili miliony migrantů. Mlčela jak partizán, Dolejš dokonce migranty vítal. Takže, to, co paní Konečná teď říká, stéká po mně jak po pláštěnce. Vidíte, proti komu vystupuje? Ne proti démonbloku, ale proti jediné straně, která má jako jediná minimálně vstřícný vztah k Rusku. KSČM se k Rusku raději vůbec nevyjadřuje. Závěrem. Nekoukejte na to, co kdo říká, ale na to, kdo s kým spolupracuje. **Výstraha od EÚ nepřišla proti komunistům, výstraha přišla jen a pouze proti SPD.** **JEDINĚ OKAMURU SE TA BANDA Z EU BOJÍ**
Upravené 8. 10. 2021 o 14:21

Projev Lipovske

Projev je od 06:30.
Pozoruhodné.
Projekt neprojekt, možná to, co se v minulých volbách stalo s liberální TrOP 0.9, se zopakuje ještě jednou, tentokrát v konzervativní variantě.
Sledujme výpadky proudu či havárie vodovodu na ČSÚ.
Ať tak či tak, počítám, že minimálně Lipovská s těmito volbami ještě "nevykouří svou poslední cigaretu" :-)
Kádrová nouze je...


[quote="pid:36556, uid:266"]Projev Lipovske[/quote] Projev je od 06:30. Pozoruhodné. Projekt neprojekt, možná to, co se v minulých volbách stalo s liberální TrOP 0.9, se zopakuje ještě jednou, tentokrát v konzervativní variantě. Sledujme výpadky proudu či havárie vodovodu na ČSÚ. Ať tak či tak, počítám, že minimálně Lipovská s těmito volbami ještě "nevykouří svou poslední cigaretu" :-) Kádrová nouze je...

https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109495/vystrasit-mutaci-a-napichat-poslechnete-si-dramatizaci-nahravky-ktera-ukazuje-jak-babis-ridi-pandemii.html?fbclid=IwAR3RP54GpSrajcnrGbLs_Dq6pMygvrj1sE877I8ySmRLLmj1f6zkr5SmNcQ


Časopis Reflex získal unikátní neveřejnou nahrávku, na které Andrej Babiš úkoluje šéfa ÚZISu Ladislava Duška, hlavní hygieničku Pavlou Svrčinovou a 14 šéfů krajských hygienických stanic. Ta dokazuje, že celou dobu řídí pandemii sám premiér, nabádá úředníky k tomu, aby obcházeli právo i ústavu a strašili lidi. Originál nahrávky máme v redakci, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízíme vám proto dramatizaci, kdy čtou herci doslovný přepis Babišova jednání. Podívejte se na něj ve videu v úvodu článku.


reflex vydal 1. rijna. volebni timing.


https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109495/vystrasit-mutaci-a-napichat-poslechnete-si-dramatizaci-nahravky-ktera-ukazuje-jak-babis-ridi-pandemii.html?fbclid=IwAR3RP54GpSrajcnrGbLs_Dq6pMygvrj1sE877I8ySmRLLmj1f6zkr5SmNcQ Časopis Reflex získal unikátní neveřejnou nahrávku, na které Andrej Babiš úkoluje šéfa ÚZISu Ladislava Duška, hlavní hygieničku Pavlou Svrčinovou a 14 šéfů krajských hygienických stanic. Ta dokazuje, že celou dobu řídí pandemii sám premiér, nabádá úředníky k tomu, aby obcházeli právo i ústavu a strašili lidi. Originál nahrávky máme v redakci, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízíme vám proto dramatizaci, kdy čtou herci doslovný přepis Babišova jednání. Podívejte se na něj ve videu v úvodu článku. reflex vydal 1. rijna. volebni timing.
Upravené 8. 10. 2021 o 19:03

Ovčáček varuje před pučem po volbách


Však na tom pilně pracují


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/neni-cas-na-finesy-senatori-chteji-resit-zda-zeman-zvladne-vykonavat-urad-176917


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/videla-jsem-tisice-lidi-ve-stavu-jako-je-zeman-rika-psychiatricka-stehlikova-176617


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ustavni-expert-kysela-parlament-dostal-duvod-zbavit-zemana-pravomoci-176877


A desítky dalších výblitků.


Ta verbež má strašnej strach.


[quote="pid:36631, uid:307"]Ovčáček varuje před pučem po volbách[/quote] Však na tom pilně pracují https://www.seznamzpravy.cz/clanek/neni-cas-na-finesy-senatori-chteji-resit-zda-zeman-zvladne-vykonavat-urad-176917 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/videla-jsem-tisice-lidi-ve-stavu-jako-je-zeman-rika-psychiatricka-stehlikova-176617 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ustavni-expert-kysela-parlament-dostal-duvod-zbavit-zemana-pravomoci-176877 A desítky dalších výblitků. Ta verbež má strašnej strach.

K těm "starostem" o Zemanův zdravotní stav:
Pamatujete na Havla? Jak po nemocnicích strávil div ne půlku svého prezidentování? A jak mu bylo pak ke konci pořád špatně, jak se zadýchával a ani mluvit nemohl? A že tenkrát bylo vše v pořádku a nikdo se "neznepokojoval" a starosti o "zvládnutí funkce" neměl...


K těm "starostem" o Zemanův zdravotní stav: Pamatujete na Havla? Jak po nemocnicích strávil div ne půlku svého prezidentování? A jak mu bylo pak ke konci pořád špatně, jak se zadýchával a ani mluvit nemohl? A že tenkrát bylo vše v pořádku a nikdo se "neznepokojoval" a starosti o "zvládnutí funkce" neměl...

Originál nahrávky máme v redakci, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízíme vám proto dramatizaci, kdy čtou herci doslovný přepis Babišova jednání. Podívejte se na něj ve videu v úvodu článku.

Tak toto by som už nazval Volebná sabotáž. Inak sa to nazvať nedá...


[quote="pid:36623, uid:347"]Originál nahrávky máme v redakci, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízíme vám proto dramatizaci, kdy čtou herci doslovný přepis Babišova jednání. Podívejte se na něj ve videu v úvodu článku.[/quote] Tak toto by som už nazval Volebná sabotáž. Inak sa to nazvať nedá...

Neco k tomu Okamurovi a SPD


Neviděla jsem, nečetla jsem, protože to je na FB, který nemám a ani mít nechci. Natož abych mu něco sdělovala.
Vyrozuměla jsem, že je tam cosi dost nelichotivého na adresu SPD. No... on už pan Skála upozorňoval na komunistické "výhonky", které jsou vedené k zášti a nenávisti. Místo toho, aby hledaly spojence. Ono taky pod vedením kohosi jako p. Filip nelze diplomatické chování očekávat. Ten člověk pohřbil stranu KSČM dokonale a taky ji dokonale zbavil všeho, co mělo cosi společného se slovem "komunistický". Dneska není rozdíl mezi smýšlením KSČM a TOP09.
Takže - vyčítat cosi SPD je odporné a hnusné, protože SPD se aspoň snaží starat se o naše národní zájmy. Je vidět, je slyšet a stojí za ní nějaká práce, nějaké činy. Na rozdíl od KSČM, která je i v těžkých časech voličům naprosto neviditelná a tiše si v té sněmovně příštipkaří. A ještě si těsně před volbami musí "pomáhat" odpornostmi.


[quote="pid:36557, uid:266"]Neco k tomu Okamurovi a SPD[/quote] Neviděla jsem, nečetla jsem, protože to je na FB, který nemám a ani mít nechci. Natož abych mu něco sdělovala. Vyrozuměla jsem, že je tam cosi dost nelichotivého na adresu SPD. No... on už pan Skála upozorňoval na komunistické "výhonky", které jsou vedené k zášti a nenávisti. Místo toho, aby hledaly spojence. Ono taky pod vedením kohosi jako p. Filip nelze diplomatické chování očekávat. Ten člověk pohřbil stranu KSČM dokonale a taky ji dokonale zbavil všeho, co mělo cosi společného se slovem "komunistický". Dneska není rozdíl mezi smýšlením KSČM a TOP09. Takže - vyčítat cosi SPD je odporné a hnusné, protože SPD se aspoň snaží starat se o naše národní zájmy. Je vidět, je slyšet a stojí za ní nějaká práce, nějaké činy. Na rozdíl od KSČM, která je i v těžkých časech voličům naprosto neviditelná a tiše si v té sněmovně příštipkaří. A ještě si těsně před volbami musí "pomáhat" odpornostmi.

Volebná sabotáž

No však jde o Reflex, ne? Tady musí člověk vždy vytáhnout "rezervu". smile


nenavist k babisovi

Blbé je, že mu právě to nahání "body". Stává se z něj pro lidi něco jako "mučedník". Což pro ČR není zrovna dobře. Myslím si, že "čas babišů" už uplynul a je čas na jiný "level" politika.


[quote="pid:36645, uid:6"]Volebná sabotáž[/quote] No však jde o Reflex, ne? Tady musí člověk vždy vytáhnout "rezervu". :) [quote="pid:36535, uid:347"]nenavist k babisovi[/quote] Blbé je, že mu právě to nahání "body". Stává se z něj pro lidi něco jako "mučedník". Což pro ČR není zrovna dobře. Myslím si, že "čas babišů" už uplynul a je čas na jiný "level" politika.

Časopis Reflex získal unikátní neveřejnou nahrávku, na které Andrej Babiš úkoluje šéfa ÚZISu Ladislava Duška, hlavní hygieničku Pavlou Svrčinovou a 14 šéfů krajských hygienických stanic. Ta dokazuje, že celou dobu řídí pandemii sám premiér, nabádá úředníky k tomu, aby obcházeli právo i ústavu a strašili lidi. Originál nahrávky máme v redakci, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízíme vám proto dramatizaci

Aha. Takže třeba takhle:
"Počtář získal unikátní neveřejnou nahrávku z roku 2010, na které je konečně dokázáno, že Američani skutečně byli na Měsíci, a to naposledy tajně v prosinci/decembri roku 2019. To dokazuje, že se celou dobu všechny konspirační teorie mýlí. Originál nahrávky má Počtář u sebe doma na poličce, ale nemůže ji zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízí vám proto dramatizaci. Podívejte se na ni ve videu na TyTrubce, sledujte od času 00:31."
https://www.youtube.com/watch?v=VPvwlsR6JiQ


Jinak k té reflexí dramatizaci. Když odhlédnu od osob, obsazení a účelu, možná by to jako parodie bylo místy i vtipné.
Ale to nemůžu, protože když vidím tu slizkou prodejnou progresivní liberocouru Měcháčka, tak se mi otevírá kudla v kapse.


[quote="pid:36623, uid:347"]Časopis Reflex získal unikátní neveřejnou nahrávku, na které Andrej Babiš úkoluje šéfa ÚZISu Ladislava Duška, hlavní hygieničku Pavlou Svrčinovou a 14 šéfů krajských hygienických stanic. Ta dokazuje, že celou dobu řídí pandemii sám premiér, nabádá úředníky k tomu, aby obcházeli právo i ústavu a strašili lidi. Originál nahrávky máme v redakci, ale nemůžeme jej zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízíme vám proto dramatizaci[/quote] Aha. Takže třeba takhle: "Počtář získal unikátní neveřejnou nahrávku z roku 2010, na které je konečně dokázáno, že Američani skutečně byli na Měsíci, a to naposledy tajně v prosinci/decembri roku 2019. To dokazuje, že se celou dobu všechny konspirační teorie mýlí. Originál nahrávky má Počtář u sebe doma na poličce, ale nemůže ji zveřejnit kvůli ochraně informačních zdrojů. Nabízí vám proto dramatizaci. Podívejte se na ni ve videu na TyTrubce, sledujte od času 00:31." https://www.youtube.com/watch?v=VPvwlsR6JiQ Jinak k té reflexí dramatizaci. Když odhlédnu od osob, obsazení a účelu, možná by to jako parodie bylo místy i vtipné. Ale to nemůžu, protože když vidím tu slizkou prodejnou progresivní liberocouru Měcháčka, tak se mi otevírá kudla v kapse.
Upravené 8. 10. 2021 o 22:25

Ja vam nevim, ja Okamurovi a hlavne Fialovi moc neverim.
Za me spise ten Volny blok.


Ja vam nevim, ja Okamurovi a hlavne Fialovi moc neverim. Za me spise ten Volny blok.

Tady je Mayerova k Okamurovi

Jako kdyby soutěžila s Konečnou.


Když už je tady řeč o Trikolóře+Svobodní+Soukromníci.
Zde jsou (nové) limity pro vstup do Sněmovny.


Strana nebo hnutí 5 %
Dvoučlenné koalice 8 %
Tříčlenné koalice 11 %
Vícečlenné koalice 11 %


Jsem zvědavý na těch jejich 11%.


Dodatek:
Abych někoho neuvedl v omyl: jak mne upozornil jajajaja a Jiří. (viz příspěvky níže), tak TSS kandidují jako jedna strana, takže jim stačí 5%. Nějak mi nedošlo, že 1+1+1 může v dnešní době být rovno 1...


[quote="pid:36654, uid:266"]Tady je Mayerova k Okamurovi[/quote] Jako kdyby soutěžila s Konečnou. Když už je tady řeč o Trikolóře+Svobodní+Soukromníci. Zde jsou (nové) limity pro vstup do Sněmovny. Strana nebo hnutí 5 % Dvoučlenné koalice 8 % **Tříčlenné koalice** 11 % Vícečlenné koalice 11 % Jsem zvědavý na těch jejich 11%. Dodatek: Abych někoho neuvedl v omyl: jak mne upozornil jajajaja a Jiří. (viz příspěvky níže), tak TSS kandidují jako jedna strana, takže jim stačí 5%. Nějak mi nedošlo, že 1+1+1 může v dnešní době být rovno 1...
Upravené 8. 10. 2021 o 22:40

Jsem zvědavý na těch jejich 11%.


Oni ale kandidují jako jedna strana. Myslím ale, že se před volbami znemožnili dostatečně, tak ani těch 5 % nepřekonají.


[quote="pid:36662, uid:240"]Jsem zvědavý na těch jejich 11%.[/quote] Oni ale kandidují jako jedna strana. Myslím ale, že se před volbami znemožnili dostatečně, tak ani těch 5 % nepřekonají.

Oni ale kandidují jako jedna strana.

Cože?
Něco mi uteklo?
1+1+1=1?
:-)


[quote="pid:36665, uid:372"]Oni ale kandidují jako jedna strana.[/quote] Cože? Něco mi uteklo? 1+1+1=1? :-)

Volby za mřížemi: Informace vězni čerpají z televize, někteří se radí s dozorci


dnes 17:17
...
Jedním z prvních borských voličů byl Petr (57), který si odpykává 2,5 roku za podvod. „K volbám chodím pravidelně, takže ani ve věznici, kde jsem poprvé, jsem nevynechal. Orientoval jsem se podle médií, která tu mám možnost sledovat. Volil jsem uskupení Spolu, protože chci změnu v této zemi, za čtyři měsíce budu propuštěn na svobodu,“ nastínil. Krátce po něm vhodil do urny volební lístek i Lukáš ( 28 ), který má stejně dlouhý trest, ovšem za těžké ublížení na zdraví. „Šel jsem volit, protože mám příbuzné v pirátské straně a chci je podpořit i přesto, že tu ještě rok a půl budu. Já piráty volím vždy, i na svobodě, žádné volby nevynechám,“ uvedl mladík, který je za mřížemi již potřetí.
...
Zdroj: https://www.denik.cz/volby-ps-2021/volby-plzen-bory-veznice-20211008.html


Volby za mřížemi: Informace vězni čerpají z televize, někteří se radí s dozorci dnes 17:17 ... Jedním z prvních borských voličů byl Petr (57), který si odpykává 2,5 roku za podvod. „K volbám chodím pravidelně, takže ani ve věznici, kde jsem poprvé, jsem nevynechal. Orientoval jsem se podle médií, která tu mám možnost sledovat. Volil jsem uskupení Spolu, protože chci změnu v této zemi, za čtyři měsíce budu propuštěn na svobodu,“ nastínil. Krátce po něm vhodil do urny volební lístek i Lukáš ( 28 ), který má stejně dlouhý trest, ovšem za těžké ublížení na zdraví. „Šel jsem volit, protože mám příbuzné v pirátské straně a chci je podpořit i přesto, že tu ještě rok a půl budu. Já piráty volím vždy, i na svobodě, žádné volby nevynechám,“ uvedl mladík, který je za mřížemi již potřetí. ... Zdroj: https://www.denik.cz/volby-ps-2021/volby-plzen-bory-veznice-20211008.html
Upravené 8. 10. 2021 o 23:06

Volit Volného znamená mít špatnou pamět na to , jak tento krtek-spáč začínal .


Volit Volného znamená mít špatnou pamět na to , jak tento krtek-spáč začínal .

Žeby?


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Volebni-prusvih-Komise-vydala-listky-bez-Babisova-ANO-Odhalil-to-senior-A-je-toho-pry-vic-679641


3letý důchodce František J. přemýšlí, že si bude stěžovat na neregulérnost voleb. Mezi lístky, které dostal ve volební místnosti, totiž chyběl volební lístek hnutí ANO Andreje Babiše, což jej rozčílilo. Do schránky předtím lístky nedostal vůbec. Píše o tom Hradeckýdeník.cz.


František J. na celou věc upozornil předsedu volební komise, ten mu nejprve uvedl, že některé strany v obvodu nekandidují. „Tak jsem mu na nástěnce ukázal, že ANO v Hradci kandiduje. Předseda byl docela arogantní a vydal mi další lístky. Tam už ANO bylo,“ sdělil František J., že až poté tedy mohl odhlasovat. Obdobný případ, kdy mezi erárními lístky chybělo hnutí ANO, mu prý volala i známá z Chlumce.


Žeby? https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Volebni-prusvih-Komise-vydala-listky-bez-Babisova-ANO-Odhalil-to-senior-A-je-toho-pry-vic-679641 3letý důchodce František J. přemýšlí, že si bude stěžovat na neregulérnost voleb. Mezi lístky, které dostal ve volební místnosti, totiž chyběl volební lístek hnutí ANO Andreje Babiše, což jej rozčílilo. Do schránky předtím lístky nedostal vůbec. Píše o tom Hradeckýdeník.cz. František J. na celou věc upozornil předsedu volební komise, ten mu nejprve uvedl, že některé strany v obvodu nekandidují. „Tak jsem mu na nástěnce ukázal, že ANO v Hradci kandiduje. Předseda byl docela arogantní a vydal mi další lístky. Tam už ANO bylo,“ sdělil František J., že až poté tedy mohl odhlasovat. Obdobný případ, kdy mezi erárními lístky chybělo hnutí ANO, mu prý volala i známá z Chlumce.

3letý důchodce František J. přemýšlí, že si bude stěžovat na neregulérnost voleb. Mezi lístky, které dostal ve volební místnosti, totiž chyběl volební lístek hnutí ANO Andreje Babiše


Budete volit Bidena nebo Bidena?


....


Budeme mít také volební týdny a měsíce?


[quote="pid:36672, uid:372"]3letý důchodce František J. přemýšlí, že si bude stěžovat na neregulérnost voleb. Mezi lístky, které dostal ve volební místnosti, totiž chyběl volební lístek hnutí ANO Andreje Babiše[/quote] Budete volit Bidena nebo Bidena? .... Budeme mít také volební týdny a měsíce?
Upravené 9. 10. 2021 o 07:27

@Joe Kazdy v ramci sveho chapani.... To je asi tak vse, co bych rekl na Tve komentare v tomto vlakne

@Joe Kazdy v ramci sveho chapani.... To je asi tak vse, co bych rekl na Tve komentare v tomto vlakne
12345 ... 8
57.18k
537
65
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept