Politika v ČR
Volby 2021 ČR

Asi nastal čas založit toto téma.


Babiš už asi taky začal.


“Omluvit se? Ani náhodou, vzkázal Babiš Pirátům k předžalobní výzvě”
12.6.2021
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/andrej-babis-pirati-predzalobni-vyzva-migrace-omluva.A210612_123853_domaci_vlc
“Premiér Andrej Babiš se odmítl omluvit Pirátům, kteří ho k tomu minulý týden vyzvali v předžalobní výzvě kvůli výroku, že chtějí lidem zdaňovat přebytečné metry bytů a nastěhovat do domácností migranty. Podle opoziční strany jsou jediným Babišovým programem právě Piráti, premiér podle nich mluví o migraci, ale nezvládl koronavirovou pandemii.”


Asi nastal čas založit toto téma. Babiš už asi taky začal. “Omluvit se? Ani náhodou, vzkázal Babiš Pirátům k předžalobní výzvě” 12.6.2021 https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/andrej-babis-pirati-predzalobni-vyzva-migrace-omluva.A210612_123853_domaci_vlc “Premiér Andrej Babiš se odmítl omluvit Pirátům, kteří ho k tomu minulý týden vyzvali v předžalobní výzvě kvůli výroku, že chtějí lidem zdaňovat přebytečné metry bytů a nastěhovat do domácností migranty. Podle opoziční strany jsou jediným Babišovým programem právě Piráti, premiér podle nich mluví o migraci, ale nezvládl koronavirovou pandemii.”

Tak tenhle příspěvek může být klidně i ve vlákně vtipy.


Titulek fotky v článku: "Lídři SPOLU se houpou v Liberci na provaze" - cože? už to prasklo? (otazníky - Počtář)


"„Ještě párkrát a konec.“ Petr Fiala se houpe. A narazil víc, než by čekal"
15.06.2021 8:22
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jeste-parkrat-a-konec-Petr-Fiala-se-houpe-A-narazil-vic-nez-by-cekal-667440
"Marketingoví experti SPOLU asi nečekali reakci na fotografii z Liberce, na které se lídři koalice houpou na provazech ve vědeckém muzeu IQLandia. Na sociálních sítích totiž sklidili výsměch, zvláště kvůli tomu, že se předseda ODS Petr Fiala houpal v saku. „To je bizár,“ zaznělo. Jeden z členů ODS už chce celý tým Petra Fialy vyměnit. „Dávám tomu ještě tak deset, maximálně 15 dementních fotek ‚tří lídrů‘ jako tahle, a hodím to tam Sandokanovi,“ pohrozil novinář Miloš Čermák. Padla i narážka na slavný večerníček a jeho znělku."


Tak tenhle příspěvek může být klidně i ve vlákně vtipy. **Titulek fotky v článku**: "Lídři SPOLU se houpou v Liberci na provaze" - cože? už to prasklo? (otazníky - Počtář) "„Ještě párkrát a konec.“ Petr Fiala se houpe. A narazil víc, než by čekal" 15.06.2021 8:22 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jeste-parkrat-a-konec-Petr-Fiala-se-houpe-A-narazil-vic-nez-by-cekal-667440 "Marketingoví experti SPOLU asi nečekali reakci na fotografii z Liberce, na které se lídři koalice houpou na provazech ve vědeckém muzeu IQLandia. Na sociálních sítích totiž sklidili výsměch, zvláště kvůli tomu, že se předseda ODS Petr Fiala houpal v saku. „To je bizár,“ zaznělo. Jeden z členů ODS už chce celý tým Petra Fialy vyměnit. „Dávám tomu ještě tak deset, maximálně 15 dementních fotek ‚tří lídrů‘ jako tahle, a hodím to tam Sandokanovi,“ pohrozil novinář Miloš Čermák. Padla i narážka na slavný večerníček a jeho znělku."
Upravené 15. 6. 2021 o 13:37

"Piráti budou žalovat Babiše kvůli slovům o migrantech"
15.6.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirati-budou-zalovat-babise-kvuli-slovum-o-migrantech-40363360
"Piráti budou žalovat premiéra Andreje Babiše (ANO) kvůli jeho výroku, že strana chce lidem zdaňovat přebytečné metry bytů a nastěhovat do domácností migranty. Novinkám to v úterý řekl šéf pirátských poslanců Jakub Michálek."


"„Neočekáváme, že by se to stihlo projednat do voleb, ale chceme, aby bylo jasné, že ty informace, které se šíří, jsou lži,“ doplnil."


"Piráti budou žalovat Babiše kvůli slovům o migrantech" 15.6.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirati-budou-zalovat-babise-kvuli-slovum-o-migrantech-40363360 "Piráti budou žalovat premiéra Andreje Babiše (ANO) kvůli jeho výroku, že strana chce lidem zdaňovat přebytečné metry bytů a nastěhovat do domácností migranty. Novinkám to v úterý řekl šéf pirátských poslanců Jakub Michálek." "„Neočekáváme, že by se to stihlo projednat do voleb, ale chceme, aby bylo jasné, že ty informace, které se šíří, jsou lži,“ doplnil."

Když už jsem si s tímto dal práci, tak to šupnu i sem:

Takhle se vyjadřovat, když tu máme podpindosnickou demožumpu, které se snaží kralovat námořní lupiči? Propagující všemožné progresivní úchylnosti, jako daně z nemovitosti z tržní ceny, zdaňování “nadměrné” plochy bytů, vyhledávání “nevyužitých” bytů podle spotřeby elektřiny, nepodmíněný příjem, digitální koncentrák, jsou to vítači krimigrantů, propagátoři multikulti, diverzity, inkluze, homomanželství, polyamorie, transgenderu, genderismu, neomezeného počtu pohlaví, pohlaví chtějí zrušit z občanky, podporují meetoo, antifa-terror, grýn dýl, všemožné tzv. “sdílení”, jsou to eurohujeři zalezlí až po paty do brusele, chtějí euro-měnu, nevadí jim euro-chalífát, koketují s černou magií a tajnými spolky...
Beztak jsem nevypočítal všechno!


Když už jsem si s tímto dal práci, tak to šupnu i sem: [quote="pid:20133, uid:240"]Takhle se vyjadřovat, když tu máme podpindosnickou demožumpu, které se snaží kralovat námořní lupiči? Propagující všemožné progresivní úchylnosti, jako daně z nemovitosti z tržní ceny, zdaňování “nadměrné” plochy bytů, vyhledávání “nevyužitých” bytů podle spotřeby elektřiny, nepodmíněný příjem, digitální koncentrák, jsou to vítači krimigrantů, propagátoři multikulti, diverzity, inkluze, homomanželství, polyamorie, transgenderu, genderismu, neomezeného počtu pohlaví, pohlaví chtějí zrušit z občanky, podporují meetoo, antifa-terror, grýn dýl, všemožné tzv. “sdílení”, jsou to eurohujeři zalezlí až po paty do brusele, chtějí euro-měnu, nevadí jim euro-chalífát, koketují s černou magií a tajnými spolky... Beztak jsem nevypočítal všechno![/quote]

To to parádně posrali. Hrábě velikost kombajnu.Ty nájmy už nesmyjou a ještě se to rozňachňá...


To to parádně posrali. Hrábě velikost kombajnu.Ty nájmy už nesmyjou a ještě se to rozňachňá...

a ještě se to rozňachňá

AŇO, AŇO
;-)


[quote="pid:20215, uid:57"]a ještě se to rozňachňá[/quote] AŇO, AŇO ;-)

Zdá se, že předvolební kampaň SPD je opravdu geniální.
Když na základě ní protivníci hlásí do médií, že SPD půjde nad 15%!
:-))


"„On to umí. Jediný. Nad 15%.“ Okamuro, slav: Tato žena se tě bojí"
16.06.2021 9:21
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-On-to-umi-Jediny-Nad-15-Okamuro-slav-Tato-zena-se-te-boji-667580
"Obavy z kampaně SPD s levnými potravinami jsou stále přítomné. Dnes je vyjádřila novinářka Apolena Rychlíková z A2larmu, proslulá svou prací na reportáži o Dominiku Ferim. Podle ní se „markeťák české krajní pravice“ trefil dokonale, kampaň zabere a Okamurovo hnutí překoná 15 %. Ceny totiž zajímají každého a o dvojí kvalitě všichni vědí. Že to Okamura nemyslí upřímně prý nikomu vadit nebude. Rychlíková si stěžuje, že ostatní strany mu vyklidily prostor, a už vidí ohrožení demokracie."


"„Babiš vytáhl obligátní téma migrace, stoupající Šlachtova Přísaha začala brnkat na antiromskou strunu a Piráti a STAN jsou důsledkem neustálého nálepkování v absolutní křeči. Namísto nastolování vlastní agendy jen odráží útoky, snaží se lovit mezi voliči koalice Spolu a urputně se pokouší přesvědčit společnost, že jsou dnes prakticky napravo od ODS,“ kritizuje vládu i opozici Rychlíková. Do předsedy ODS si kopla kvůli řečem o nošení saka, o ČSSD ani mluvit nechtěla a i komunisté podle ní budou rádi za pár mandátů.
„Pak je tu Tomio Okamura, který prostě mezitím koná,“ shledává Rychlíková. Letáky SPD jsou podle ní obdobou řetězových mailů."


Zdá se, že předvolební kampaň SPD je opravdu geniální. Když na základě ní **protivníci hlásí do médií**, že SPD půjde **nad 15%**! :-)) "„On to umí. Jediný. Nad 15%.“ Okamuro, slav: Tato žena se tě bojí" 16.06.2021 9:21 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-On-to-umi-Jediny-Nad-15-Okamuro-slav-Tato-zena-se-te-boji-667580 "Obavy z kampaně SPD s levnými potravinami jsou stále přítomné. Dnes je vyjádřila novinářka Apolena Rychlíková z A2larmu, proslulá svou prací na reportáži o Dominiku Ferim. Podle ní se „markeťák české krajní pravice“ trefil dokonale, kampaň zabere a Okamurovo hnutí překoná 15 %. Ceny totiž zajímají každého a o dvojí kvalitě všichni vědí. Že to Okamura nemyslí upřímně prý nikomu vadit nebude. Rychlíková si stěžuje, že ostatní strany mu vyklidily prostor, a už vidí ohrožení demokracie." "„Babiš vytáhl obligátní téma migrace, stoupající Šlachtova Přísaha začala brnkat na antiromskou strunu a Piráti a STAN jsou důsledkem neustálého nálepkování v absolutní křeči. Namísto nastolování vlastní agendy jen odráží útoky, snaží se lovit mezi voliči koalice Spolu a urputně se pokouší přesvědčit společnost, že jsou dnes prakticky napravo od ODS,“ kritizuje vládu i opozici Rychlíková. Do předsedy ODS si kopla kvůli řečem o nošení saka, o ČSSD ani mluvit nechtěla a i komunisté podle ní budou rádi za pár mandátů. „Pak je tu Tomio Okamura, který prostě mezitím koná,“ shledává Rychlíková. Letáky SPD jsou podle ní obdobou řetězových mailů."

Jenom, bože, houšť. A větší kapky.


“Piráti v Praze chtějí parkovací zóny rezidentům dvojnásobně zdražit”
17.6.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirati-v-praze-chteji-parkovaci-zony-rezidentum-dvojnasobne-zdrazit-40363632
“Podle šéfa pražského zastupitelského klubu Pirátů Viktora Mahrika by se měla roční cena za rezidenční parkování v městských zónách zdvojnásobit. Reagoval tak na čtvrtečním zastupitelstvu na interpelaci občana, který si stěžoval na výši ceny jízdného v MHD oproti ceně parkování pro rezidenty. Mahrik mu dal za pravdu a mluvil o „parkovacím socialismu“.”


Zdražování parkování v programu určitě měli. Četl jsem ho 3x.
(kecám)


Jenom, bože, houšť. A větší kapky. “Piráti v Praze chtějí parkovací zóny rezidentům dvojnásobně zdražit” 17.6.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pirati-v-praze-chteji-parkovaci-zony-rezidentum-dvojnasobne-zdrazit-40363632 “Podle šéfa pražského zastupitelského klubu Pirátů Viktora Mahrika by se měla roční cena za rezidenční parkování v městských zónách zdvojnásobit. Reagoval tak na čtvrtečním zastupitelstvu na interpelaci občana, který si stěžoval na výši ceny jízdného v MHD oproti ceně parkování pro rezidenty. Mahrik mu dal za pravdu a mluvil o „parkovacím socialismu“.” Zdražování parkování v programu určitě měli. Četl jsem ho 3x. (kecám)

"Pražské Podolí a Zlíchov spojí nový most za miliardu"
18.6.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prazske-podoli-a-zlichov-spoji-novy-most-za-miliardu-40363669
"Pražští zastupitelé ve čtvrtek schválili stavbu nového přemostění Vltavy. Dvorecký most spojí Zlíchov a Podolí a využít jej budou moci chodci, cyklisté, tramvaje a autobusy a rovněž složky integrovaného záchranného systému. Město vypíše tendr za 972 milionů, přičemž stavět by se mělo začít příští rok na jaře a hotovo by mělo být za tři roky."


Když chce Bukanýr pražáky nasrat, zahlásí, že jim postaví most přes Vltavu, po kterém bude moct jezdit/chodit každý, kromě aut.


"Pražské Podolí a Zlíchov spojí nový most za miliardu" 18.6.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/prazske-podoli-a-zlichov-spoji-novy-most-za-miliardu-40363669 "Pražští zastupitelé ve čtvrtek schválili stavbu nového přemostění Vltavy. Dvorecký most spojí Zlíchov a Podolí a využít jej budou moci chodci, cyklisté, tramvaje a autobusy a rovněž složky integrovaného záchranného systému. Město vypíše tendr za 972 milionů, přičemž stavět by se mělo začít příští rok na jaře a hotovo by mělo být za tři roky." Když chce Bukanýr pražáky nasrat, zahlásí, že jim postaví most přes Vltavu, po kterém bude moct jezdit/chodit každý, **kromě** aut.

Když chce Bukanýr pražáky nasrat, zahlásí, že jim postaví most přes Vltavu, po kterém bude moct jezdit/chodit každý, kromě aut.

Pražské dopravě by pomohli nejlépe tím, kdyby byla veřejná doprava zdarma.
Bylo by to bez násilí na lidech a dosáhli by stejného výsledku.


[quote="pid:20738, uid:240"]Když chce Bukanýr pražáky nasrat, zahlásí, že jim postaví most přes Vltavu, po kterém bude moct jezdit/chodit každý, kromě aut.[/quote] Pražské dopravě by pomohli nejlépe tím, kdyby byla veřejná doprava zdarma. Bylo by to bez násilí na lidech a dosáhli by stejného výsledku.

"Je to šílené. S experimentem Prahy na řidičích dochází obyvatelům Holešovic trpělivost"
18.6.2021
https://www.novinky.cz/stalo-se/clanek/je-to-silene-s-experimentem-prahy-na-ridicich-dochazi-obyvatelum-holesovic-trpelivost-40363637
"Dopravní experiment v pražských Holešovičkách, který měl ulevit hustému provozu v tunelu Blanka, způsobil pravý opak. Důkazem jsou každodenní kolony a tlačenice v postranních ulicích, jak lidé popisují v diskuzních fórech na internetu. Lidé hlavně volají po nápravě a starosta Prahy 7 Jan Čižinský se kvůli tomu sešel s náměstkem pro dopravu Adamem Scheinherrem (oba Praha sobě)."


Bezkonkurenční předvolební kampaň bukanýrů v Práglu je v plném proudu.
Díky Babišovu kšr-agentovi Scheinherrovi.


A mohla by takováto kampaň běžet, kdyby je minule Babiš nenechal v Praze vyhrát? Pravda, asi to nebylo z jeho makovice...


"Je to šílené. S experimentem Prahy na řidičích dochází obyvatelům Holešovic trpělivost" 18.6.2021 https://www.novinky.cz/stalo-se/clanek/je-to-silene-s-experimentem-prahy-na-ridicich-dochazi-obyvatelum-holesovic-trpelivost-40363637 "Dopravní experiment v pražských Holešovičkách, který měl ulevit hustému provozu v tunelu Blanka, způsobil pravý opak. Důkazem jsou **každodenní kolony a tlačenice v postranních ulicích, jak lidé popisují v diskuzních fórech na internetu**. Lidé hlavně volají po nápravě a starosta Prahy 7 Jan Čižinský se kvůli tomu sešel s náměstkem pro dopravu Adamem Scheinherrem (**oba Praha sobě**)." Bezkonkurenční předvolební kampaň bukanýrů v Práglu je v plném proudu. Díky Babišovu kšr-agentovi Scheinherrovi. A mohla by takováto kampaň běžet, kdyby je minule Babiš **nenechal** v Praze vyhrát? Pravda, asi to nebylo z jeho makovice...

Pražské dopravě by pomohli nejlépe tím

Jejich cílem není pomáhat, ale trockisticky škodit.
Viz
"Praha chce snížit emise CO2 na nulu do roku 2050"
20.6.2019
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/praha-chce-snizit-emise-co2-na-nulu-do-roku-2050-40287357
"Zastupitelé ve čtvrtek vyhlásili v Praze klimatický závazek, při kterém chce vedení města do roku 2030 snížit množství emisí oxidu uhličitého o 45 procent a do roku 2050 chce, aby byla metropole bezuhlíková. Zhruba za rok chce mít magistrát hotový plán konkrétních opatření i s jejich harmonogramem. Opozice kritizovala závazek pro nekonkrétnost."


[quote="pid:20739, uid:312"]Pražské dopravě by pomohli nejlépe tím[/quote] Jejich cílem není pomáhat, ale trockisticky škodit. Viz "Praha chce snížit emise CO2 na nulu do roku 2050" 20.6.2019 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/praha-chce-snizit-emise-co2-na-nulu-do-roku-2050-40287357 "Zastupitelé ve čtvrtek vyhlásili v Praze klimatický závazek, při kterém chce vedení města do roku 2030 snížit množství emisí oxidu uhličitého o 45 procent a do roku 2050 chce, aby byla metropole bezuhlíková. Zhruba za rok chce mít magistrát hotový plán konkrétních opatření i s jejich harmonogramem. Opozice kritizovala závazek pro nekonkrétnost."

Scénář, který plánuje kavárna pro Zemana po letošních volbách. Předpokládají totiž, že budou ovládat senát i sněmovnu natolik, že MZ odvolají a předseda senátu bude jmenovat (jejich) premiéra.


"Damoklův meč nad hlavou prezidenta"
22.6.2021
https://www.irozhlas.cz/komentare/kroupa-komentar-zeman-senat-odvolani_2106221352_piv
"Senátní zahraniční výbor se zabýval otázkou, zda je prezident republiky Miloš Zeman schopen vykonávat svou funkci, a dospěl k závěru, že nikoli. Komise pro Ústavu k tomu požádala o vyjádření experty. Je tedy docela dobře možné, že o návrhu na zbavení prezidenta pravomocí bude po nějaké době hlasovat plénum Senátu a v případě, že bude schválen, rozběhne se tato procedura naplno."


Scénář, který plánuje kavárna pro Zemana po letošních volbách. Předpokládají totiž, že budou ovládat senát i sněmovnu natolik, že MZ odvolají a předseda senátu bude jmenovat (jejich) premiéra. "Damoklův meč nad hlavou prezidenta" 22.6.2021 https://www.irozhlas.cz/komentare/kroupa-komentar-zeman-senat-odvolani_2106221352_piv "Senátní zahraniční výbor se zabýval otázkou, zda je prezident republiky Miloš Zeman schopen vykonávat svou funkci, a dospěl k závěru, že nikoli. Komise pro Ústavu k tomu požádala o vyjádření experty. Je tedy docela dobře možné, že o návrhu na zbavení prezidenta pravomocí bude po nějaké době hlasovat plénum Senátu a v případě, že bude schválen, rozběhne se tato procedura naplno."

Tady je jejich budoucí skvadra...
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pirati-volby-kandidati-na-ministry-prehledne.A210622_085650_domaci_knn/16#space-a


Z některých jmen by člověk brečel....je jasné, co je cílem. Totální rozklad zbytku, který ještě funguje.
Jinak fascinuje mě, jak jsou si jistí, že získají takovou převahu, aby si mohli bez kompromisů určovat, kdo kde bude.


Tady je jejich budoucí skvadra... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pirati-volby-kandidati-na-ministry-prehledne.A210622_085650_domaci_knn/16#space-a Z některých jmen by člověk brečel....je jasné, co je cílem. Totální rozklad zbytku, který ještě funguje. Jinak fascinuje mě, jak jsou si jistí, že získají takovou převahu, aby si mohli bez kompromisů určovat, kdo kde bude.
Upravené 23. 6. 2021 o 07:28

V ČSSD stále převažují liberální klany. V jejich programových prioritách pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny, respektive až do roku 2030, jsou takové body jako uzákonění práva na eutanazii a zavedení manželství pro stejnopohlavní páry
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/CSSD-pripousti-eutanazii-Zeman-Takovy-zakon-shodim-668401


V ČSSD stále převažují liberální klany. V jejich programových prioritách pro nadcházející volby do Poslanecké sněmovny, respektive až do roku 2030, jsou takové body jako uzákonění práva na eutanazii a zavedení manželství pro stejnopohlavní páry https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/CSSD-pripousti-eutanazii-Zeman-Takovy-zakon-shodim-668401

již si postavili i vládní team
https://www.piratiastarostove.cz/aktuality/pirati-a-starostove-predstavuji-tym-profesionalu-pro-rizeni-teto-zeme/
https://www.pirati.cz/assets/pdf/PROGRAM_Pirati_a_Starostove.pdf


již si postavili i vládní team https://www.piratiastarostove.cz/aktuality/pirati-a-starostove-predstavuji-tym-profesionalu-pro-rizeni-teto-zeme/ https://www.pirati.cz/assets/pdf/PROGRAM_Pirati_a_Starostove.pdf
Upravené 24. 6. 2021 o 08:02

Mediální expert Petrov: Česká novinařina je mrtvá,
někteří žurnalisté jsou psychicky narušení
https://cz.sputniknews.com/20210628/medialni-expert-petrov-ceska-novinarina-je-mrtva-nekteri-zurnaliste-jsou-psychicky-naruseni-14982151.html


Mediální expert Petrov: Česká novinařina je mrtvá, někteří žurnalisté jsou psychicky narušení https://cz.sputniknews.com/20210628/medialni-expert-petrov-ceska-novinarina-je-mrtva-nekteri-zurnaliste-jsou-psychicky-naruseni-14982151.html

Parlamentní volby 2021: Předvolební průzkumy bez záruky
Posuďte sami, jak moc se liší výsledky jednotlivých kandidujících stran a koalic:
http://e-republika.cz/article4433-Parlamentni-volby-2021-P%C5%99edvolebni-pr%C5%AFzkumy-bez-zaruky-a-jeden-p%C5%99ekvapivy-u%C4%8Dastnik-p%C5%99edvolebni-kampan%C4%9B


Parlamentní volby 2021: Předvolební průzkumy bez záruky Posuďte sami, jak moc se liší výsledky jednotlivých kandidujících stran a koalic: http://e-republika.cz/article4433-Parlamentni-volby-2021-P%C5%99edvolebni-pr%C5%AFzkumy-bez-zaruky-a-jeden-p%C5%99ekvapivy-u%C4%8Dastnik-p%C5%99edvolebni-kampan%C4%9B

I kdyz ziji v Kanade, premyslim, ze pujdu na podzim na konzulat volit a to komunisty.


I kdyz ziji v Kanade, premyslim, ze pujdu na podzim na konzulat volit a to komunisty.

Bobošíková bude kandidovat za Volného.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jana-bobosikova-volby-snemovna-volny-blok-lubomir-volny.A210712_100137_domaci_ajez


Kolik hlasů ubere SPD? Spolukandiduje i DSSS s agentem BIS Vandasem.


Bobošíková bude kandidovat za Volného. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jana-bobosikova-volby-snemovna-volny-blok-lubomir-volny.A210712_100137_domaci_ajez Kolik hlasů ubere SPD? Spolukandiduje i DSSS s agentem BIS Vandasem.

pujdu na podzim na konzulat volit a to komunisty

Proč komunisty?


[quote="pid:24224, uid:266"]pujdu na podzim na konzulat volit a to komunisty[/quote] Proč komunisty?

I kdyz ziji v Kanade, premyslim, ze pujdu na podzim na konzulat volit a to komunisty.


Kdyby si tam udělali pořádek a šéfoval to Skála, tak to pochopím, ale s Konečnou a Filipem v čele ?!


[quote="pid:24224, uid:266"]I kdyz ziji v Kanade, premyslim, ze pujdu na podzim na konzulat volit a to komunisty.[/quote] Kdyby si tam udělali pořádek a šéfoval to Skála, tak to pochopím, ale s Konečnou a Filipem v čele ?!

Bobošíková bude kandidovat za Volného.


Haha smile , já to říkal, že rýpe furt do SPD a nadržuje Volnému Bloku a dělá mu reklamu.... tak teď už víme proč smile


[quote="pid:24229, uid:372"]Bobošíková bude kandidovat za Volného.[/quote] Haha :D , já to říkal, že rýpe furt do SPD a nadržuje Volnému Bloku a dělá mu reklamu.... tak teď už víme proč ;)

Každý čertík teď musí vystrčit růžky a zařadit se podle agendy . To je fajn , je to takový krok před odvšivením .


Každý čertík teď musí vystrčit růžky a zařadit se podle agendy . To je fajn , je to takový krok před odvšivením .

Proč komunisty?


Protoze jsem komunista.
SPD s Okamurou a Fialou to neni taky zadna vyhra.Okamura ma mentalne akorat tak na straseni uprchlikama a Fiala je cisty oportunista.
Doufam, ze v komunisticke strane dojde k obrode.A snad jako student KSB bych mel automaticky mit blizko ke komunismu.


[quote="pid:24231, uid:312"]Proč komunisty?[/quote] Protoze jsem komunista. SPD s Okamurou a Fialou to neni taky zadna vyhra.Okamura ma mentalne akorat tak na straseni uprchlikama a Fiala je cisty oportunista. Doufam, ze v komunisticke strane dojde k obrode.A snad jako student KSB bych mel automaticky mit blizko ke komunismu.

Doufam, ze v komunisticke strane dojde k obrode.A snad jako student KSB bych mel automaticky mit blizko ke komunismu.

Dnešní KS, je jenom název krabice s jiným obsahem. S bolševizvem nemá nic společného. A také v roce 2015 podpořila a vítala migranty.
Zajímavé, že jako komunista žiješ v Kanadě. Proč? Kdy si se tam přestěhoval? Nejsi náhodou socialistický emigrant? Tos musel žít v Kanadě, aby se ti otevřely oči?


[quote="pid:24364, uid:266"]Doufam, ze v komunisticke strane dojde k obrode.A snad jako student KSB bych mel automaticky mit blizko ke komunismu.[/quote] Dnešní KS, je jenom název krabice s jiným obsahem. S bolševizvem nemá nic společného. A také v roce 2015 podpořila a vítala migranty. Zajímavé, že jako komunista žiješ v Kanadě. Proč? Kdy si se tam přestěhoval? Nejsi náhodou socialistický emigrant? Tos musel žít v Kanadě, aby se ti otevřely oči?
Upravené 13. 7. 2021 o 07:48

Protoze jsem komunista.
SPD s Okamurou a Fialou to neni taky zadna vyhra.Okamura ma mentalne akorat tak na straseni uprchlikama a Fiala je cisty oportunista.
Doufam, ze v komunisticke strane dojde k obrode.A snad jako student KSB bych mel automaticky mit blizko ke komunismu.


Taky je budu volit (opakovaně). Nejsou dokonalí, ale přinejmenším je to zcela jasný signál fašistům. Navíc už z podstaty názvu své strany a názorové orientace jejich voličů nemůžou jít přímo proti zájmům národa, i když se tam najdou i škůdci (jako všude). Taky netrpělivě očekávám obrodu - novou vlnu bolševizace.


[quote="pid:24364, uid:266"]Protoze jsem komunista. SPD s Okamurou a Fialou to neni taky zadna vyhra.Okamura ma mentalne akorat tak na straseni uprchlikama a Fiala je cisty oportunista. Doufam, ze v komunisticke strane dojde k obrode.A snad jako student KSB bych mel automaticky mit blizko ke komunismu.[/quote] Taky je budu volit (opakovaně). Nejsou dokonalí, ale přinejmenším je to zcela jasný signál fašistům. Navíc už z podstaty názvu své strany a názorové orientace jejich voličů nemůžou jít přímo proti zájmům národa, i když se tam najdou i škůdci (jako všude). Taky netrpělivě očekávám obrodu - novou vlnu bolševizace.

Komici přivezou lidem komiky . To je vše , co mohou národu dát .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-a-SPOLU-privezou-autobusem-komiky-Bude-legrace-670448
Takováhle neschopná-všehoschopná prašivina chce něco řídit .


Komici přivezou lidem komiky . To je vše , co mohou národu dát . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-a-SPOLU-privezou-autobusem-komiky-Bude-legrace-670448 Takováhle neschopná-všehoschopná prašivina chce něco řídit .

Zajímavé, že jako komunista žiješ v Kanadě. Proč? Kdy si se tam přestěhoval? Nejsi náhodou socialistický emigrant? Tos musel žít v Kanadě, aby se ti otevřely oči?

Jsem tu od roku 2006.Momentalne jsem tady, mam 3 male deti, neni to take jednoduche se hned tak vratit.
Ale domu urcite chci.
Buran to vysvetlil presne, co se tyce tech komunistu.Myslim, ze kdyby je volilo vice lidi a byl na ne vytvoren tlak, tak budou muset pracovat v zajmu vetsiny.


[quote="pid:24372, uid:312"]Zajímavé, že jako komunista žiješ v Kanadě. Proč? Kdy si se tam přestěhoval? Nejsi náhodou socialistický emigrant? Tos musel žít v Kanadě, aby se ti otevřely oči?[/quote] Jsem tu od roku 2006.Momentalne jsem tady, mam 3 male deti, neni to take jednoduche se hned tak vratit. Ale domu urcite chci. Buran to vysvetlil presne, co se tyce tech komunistu.Myslim, ze kdyby je volilo vice lidi a byl na ne vytvoren tlak, tak budou muset pracovat v zajmu vetsiny.

Taky je budu volit (opakovaně). Nejsou dokonalí, ale přinejmenším je to zcela jasný signál fašistům. Navíc už z podstaty názvu své strany a názorové orientace jejich voličů nemůžou jít přímo proti zájmům národa, i když se tam najdou i škůdci (jako všude). Taky netrpělivě očekávám obrodu - novou vlnu bolševizace.>



Mám to stejně... Bohužel zatím někteří řadoví komunisté (a velmi dobří lidé) hodně obhajují mraksismus.


> Taky je budu volit (opakovaně). Nejsou dokonalí, ale přinejmenším je to zcela jasný signál fašistům. Navíc už z podstaty názvu své strany a názorové orientace jejich voličů nemůžou jít přímo proti zájmům národa, i když se tam najdou i škůdci (jako všude). Taky netrpělivě očekávám obrodu - novou vlnu bolševizace.> Mám to stejně... Bohužel zatím někteří řadoví komunisté (a velmi dobří lidé) hodně obhajují mraksismus.

Bohužel zatím někteří řadoví komunisté (a velmi dobří lidé) hodně obhajují mraksismus.


Nemá cenu proti tomu nějak zásadně bojovat. Jde o to co si pod tím marxismen/mraksismem ve skutečnosti představují. A to bude různé, část z nich jsou ve skutečnosti bolševici a ani o tom nevědí :-).
Dnes jsem četl komentář k úplně jinému článku na KOB fóru od paní Ireny - dávám jeho malou část, která je důležitá v této souvislosti: "Stalin využil nastartovaných (a podporovaných) procesů – revolučních – které měly sloužit pouze k rozbití Ruska jako impéria a otočil je směrem, který nebyl v plánu. Tj. realizoval deklarované cíle, které měly zůstat pouze deklarované k pozvednutí masy a rozbití státu."
Tzn. Stalin využil pozitivních deklarovaných cílů marxismu, které začal proti plánům GP měnit ve skutečnost.


[quote="pid:24477, uid:563"]Bohužel zatím někteří řadoví komunisté (a velmi dobří lidé) hodně obhajují mraksismus.[/quote] Nemá cenu proti tomu nějak zásadně bojovat. Jde o to co si pod tím marxismen/mraksismem ve skutečnosti představují. A to bude různé, část z nich jsou ve skutečnosti bolševici a ani o tom nevědí :-). Dnes jsem četl komentář k úplně jinému článku na KOB fóru od paní Ireny - dávám jeho malou část, která je důležitá v této souvislosti: "Stalin využil nastartovaných (a podporovaných) procesů – revolučních – které měly sloužit pouze k rozbití Ruska jako impéria a otočil je směrem, který nebyl v plánu. Tj. realizoval deklarované cíle, které měly zůstat pouze deklarované k pozvednutí masy a rozbití státu." Tzn. Stalin využil pozitivních deklarovaných cílů marxismu, které začal proti plánům GP měnit ve skutečnost.

Od 6.9-24.9.2021 bude u nás armádní cvičení zaměřené na vyhlášení válečného stavu.


https://www.czdefence.cz/clanek/czech-lion-cviceni-zamerene-na-vyhlaseni-valecneho-stavu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=8MQXmzLhqm1-202107141632&dop_id=12606434


Od 6.9-24.9.2021 bude u nás armádní cvičení zaměřené na vyhlášení válečného stavu. https://www.czdefence.cz/clanek/czech-lion-cviceni-zamerene-na-vyhlaseni-valecneho-stavu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=8MQXmzLhqm1-202107141632&dop_id=12606434

Čímpak ta sebranka chce vyhlašovat válečný stav . Že by tím sborem tanců a písní , kde je na jednoho vojáka dvacet kancelářských krys a platfusáků ?
To můžou zkusit , zaručuji jim jejich finální úspěch .


Čímpak ta sebranka chce vyhlašovat válečný stav . Že by tím sborem tanců a písní , kde je na jednoho vojáka dvacet kancelářských krys a platfusáků ? To můžou zkusit , zaručuji jim jejich finální úspěch .

Opravdu povedenou.

Souhlas, výborná hymna. Musím se smát, když tam Kolář zpívá "svárům sbohem dát" tak na obrázku je člověk s vidlema, jakože jim (sluničkářům) do toho všeho hodit vidle. nevím, jestli to byl záměr, ale toto se povedlo smile
Jinak v diskusi nálet trollů. Bojí se, a mají proč. Tak optimistická volební kampaň tady ještě nebyla.
Z kavárny se ozval řev!
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-nerozdychali-Kavarna-nadskocila-nad-hymnou-SPD-Co-tahaji-je-k-nevire-670715


[quote="pid:24751, uid:101"]Opravdu povedenou.[/quote] Souhlas, výborná hymna. Musím se smát, když tam Kolář zpívá "svárům sbohem dát" tak na obrázku je člověk s vidlema, jakože jim (sluničkářům) do toho všeho hodit vidle. nevím, jestli to byl záměr, ale toto se povedlo :D Jinak v diskusi nálet trollů. Bojí se, a mají proč. Tak optimistická volební kampaň tady ještě nebyla. Z kavárny se ozval řev! https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-nerozdychali-Kavarna-nadskocila-nad-hymnou-SPD-Co-tahaji-je-k-nevire-670715
Upravené 15. 7. 2021 o 17:33

Další strana, co si naběhla na své vlastní vidle. Vlastně - více stran, celé klubko pod názvem "Spolu". V článku je jejich volební spot, kde chtějí jako "zatočit s proruskými troly":
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tisice-a-tisice-proruskych-trolu-zakricelo-bolesti-Trapas-ODS-pokracuje-radsi-ani-nekoukejte-671512


Proboha - kdo jim radí? To už jsou několikátí s takto "jasnou" kampaní. Zůstane nám vůbec někdo volitelný?


Další strana, co si naběhla na své vlastní vidle. Vlastně - více stran, celé klubko pod názvem "Spolu". V článku je jejich volební spot, kde chtějí jako "zatočit s proruskými troly": https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tisice-a-tisice-proruskych-trolu-zakricelo-bolesti-Trapas-ODS-pokracuje-radsi-ani-nekoukejte-671512 Proboha - kdo jim radí? To už jsou několikátí s takto "jasnou" kampaní. Zůstane nám vůbec někdo volitelný?

Zůstane nám vůbec někdo volitelný?


Táto otázka žiaľ nezostane rečnícka, lebo močiar usilovne pracuje (s tichým súhlasom GP) na tom, aby sa z časti zopakovala situácia na Slovensku...


[quote="pid:26192, uid:203"]Zůstane nám vůbec někdo volitelný?[/quote] Táto otázka žiaľ nezostane rečnícka, lebo močiar usilovne pracuje (s tichým súhlasom GP) na tom, aby sa z časti zopakovala situácia na Slovensku...

Moderátor

Zůstane nám vůbec někdo volitelný?

A tys vážně uvažovala o volbě SPOLU? Je jen dobře, že se sami diskvalifikují.


[quote="pid:26192, uid:203"]Zůstane nám vůbec někdo volitelný?[/quote] A tys vážně uvažovala o volbě SPOLU? Je jen dobře, že se sami diskvalifikují.

Od 6.9-24.9.2021 bude u nás armádní cvičení


Zřejmě ani netuší, co činí...


[quote="pid:24642, uid:312"]Od 6.9-24.9.2021 bude u nás armádní cvičení[/quote] Zřejmě ani netuší, co činí...

“Drzost, nemám slovíčko omluvy. Václav Klaus se strašlivě rozčílil. Jde o olympiádu”
26.07.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drzost-nemam-slovicko-omluvy-Vaclav-Klaus-se-straslive-rozcilil-Jde-o-olympiadu-671539


Článek obsahuje zajímavou pasáž na téma voleb, poněkud nekorespondující s nadpisem i perexem.


“Exprezident se také rozhovořil k situaci před nadcházejícími sněmovními volbami. „Zajímala by mě jakákoliv volební kampaň, kdyby ji prováděly plnohodnotné politické strany. Ideologicky definované. Kdyby to nebyly výkřiky jednotlivostí, kdyby to bylo zastávání nějakého světonázoru, zastávání nějaké koncepce, kdyby se tedy spolu utkali ti nalevo a napravo a vyjmenovali hlavní aspekty svých postojů a podobně. Kdyby se utkávaly, tak to by bylo zajímavé, ale já mám pocit, že nic takového není. Hledají se zástupná témata a dělají se zástupná gesta,“ řekl Klaus.
Plnohodnotnou stranou jsou pro něj například komunisté. „Jakkoliv jsou odvarem svých původních komunistických myšlenek, ale všechny ostatní strany se skoro snaží, aby pokud možno žádnou ideovou myšlenku nevyslovily, a aby se pokud možno nezapletly do žádného z velkých témat současnosti...”


“Drzost, nemám slovíčko omluvy. Václav Klaus se strašlivě rozčílil. Jde o olympiádu” 26.07.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Drzost-nemam-slovicko-omluvy-Vaclav-Klaus-se-straslive-rozcilil-Jde-o-olympiadu-671539 Článek obsahuje zajímavou pasáž na téma voleb, poněkud nekorespondující s nadpisem i perexem. “Exprezident se také rozhovořil k situaci před nadcházejícími sněmovními volbami. „Zajímala by mě jakákoliv volební kampaň, kdyby ji prováděly **plnohodnotné** politické strany. **Ideologicky definované.** Kdyby to nebyly výkřiky jednotlivostí, kdyby to bylo **zastávání** nějakého **světonázoru**, zastávání nějaké **koncepce**, kdyby se tedy spolu utkali ti nalevo a napravo a vyjmenovali hlavní aspekty svých postojů a podobně. Kdyby se utkávaly, tak to by bylo zajímavé, ale já mám pocit, že nic takového není. Hledají se zástupná témata a dělají se zástupná gesta,“ řekl Klaus. **Plnohodnotnou stranou jsou pro něj například komunisté.** „Jakkoliv jsou odvarem svých původních komunistických myšlenek, ale všechny ostatní strany se skoro snaží, aby pokud možno žádnou ideovou myšlenku nevyslovily, a aby se pokud možno nezapletly do žádného z velkých témat současnosti...”

“Ke sněmovním volbám se přihlásilo 22 seskupení, méně než minule”
3.8.2021 (3+8 )
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ke-snemovnim-volbam-se-prihlasilo-22-seskupeni-mene-nez-minule-40368017
“K letošním volbám do Sněmovny předložilo kandidátní listiny 22 volebních seskupení. Je jich zhruba o třetinu méně než při minulých volbách před čtyřmi roky. Tehdy dodalo kandidátky 31 stran a hnutí. Vyplývá to ze zjištění ČTK na krajských úřadech a pražském magistrátu.”


Podobná situace už tady byla v roce 2009.


“Do boje o Poslaneckou sněmovnu se přihlásilo 22 stran”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-boje-o-poslaneckou-snemovnu-se-prihlasilo-22-stran-40235086


“Ke sněmovním volbám se přihlásilo **22 seskupení**, méně než minule” 3.8.2021 (3+8 ) https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ke-snemovnim-volbam-se-prihlasilo-22-seskupeni-mene-nez-minule-40368017 “K letošním volbám do Sněmovny předložilo kandidátní listiny 22 volebních seskupení. Je jich zhruba o třetinu méně než při minulých volbách před čtyřmi roky. Tehdy dodalo kandidátky 31 stran a hnutí. Vyplývá to ze zjištění ČTK na krajských úřadech a pražském magistrátu.” Podobná situace už tady byla v roce 2009. “Do boje o Poslaneckou sněmovnu se přihlásilo 22 stran” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-boje-o-poslaneckou-snemovnu-se-prihlasilo-22-stran-40235086

Takže Klaus začal studovat KSB?


Pravděpodobnější ale bude egregoriálně-matriční vliv šíření informací z KSB v Čechách a na Slovensku v posledních letech. Bezstrukturní řízení funguje.


Takže Klaus začal studovat KSB? Pravděpodobnější ale bude egregoriálně-matriční vliv šíření informací z KSB v Čechách a na Slovensku v posledních letech. Bezstrukturní řízení funguje.

“Po Babišovi při autogramiádě v Průhonicích někdo hodil vejce”
7.8.2021
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/namesti-v-pruhonicich-kde-premier-babis-toci-zmrzlinu-pokryly-stovky-krizu-40368399


“... Autogramiádu poznamenal incident za účasti radikálních odpůrců proticovidových opatření a očkování. Podle serveru SeznamZprávy dva z nich premiéra napadli, jeho směrem mělo letět vejce.”


“Po Babišovi při autogramiádě v Průhonicích někdo hodil vejce” 7.8.2021 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/namesti-v-pruhonicich-kde-premier-babis-toci-zmrzlinu-pokryly-stovky-krizu-40368399 “... Autogramiádu poznamenal incident za účasti radikálních odpůrců proticovidových opatření a očkování. Podle serveru SeznamZprávy dva z nich premiéra napadli, **jeho směrem mělo letět vejce**.”

Volby by drtivě vyhrálo ANO


Podle předvolebního průzkumu STEM, který ve čtvrtek zveřejnila stanice CNN Prima News, má nyní největší šance na vítězství ve volbách hnutí ANO. Získalo by 31,1 procenta hlasů, v pořadí druhá koalice SPOLU by měla zhruba o 10 procent hlasů méně.
https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/nejnovejsi-pruzkum-volby-by-drtive-vyhralo-ano-40369568


Ano, je pravda, že Piráti se velice dobře odepisují.
Nicméně, všimněte si, že Novinky vždy vyberou ten správný "model", který se jim hodí do zrovna podporovaného narativu.


Volby by drtivě vyhrálo ANO Podle předvolebního průzkumu STEM, který ve čtvrtek zveřejnila stanice CNN Prima News, má nyní největší šance na vítězství ve volbách hnutí ANO. Získalo by 31,1 procenta hlasů, v pořadí druhá koalice SPOLU by měla zhruba o 10 procent hlasů méně. https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/nejnovejsi-pruzkum-volby-by-drtive-vyhralo-ano-40369568 Ano, je pravda, že Piráti se velice dobře odepisují. Nicméně, všimněte si, že Novinky vždy vyberou ten správný "model", který se jim hodí do zrovna podporovaného narativu.

https://tv.idnes.cz/domaci/diplomatka-hybaskova-mela-v-praze-nehodu.V210824_120313_idnestv_krr


Zvláštní zmocněnkyně ministra zahraničí pro podporu Čechů do institucí EU Jana Hybášková a ředitel odboru států Blízkého východu a severní Afriky ministerstva zahraničí Petr Hladík měli v Praze 6 dopravní nehodu. Jejich auto nabouralo do čtyř dalších zaparkovaných vozidel a skončilo převrácené na boku. Oba diplomaté měli při dechové zkoušce přes 1,5 promile alkoholu v krvi


Ti si myslí že stojí nad zákony této země, tleskám policii, doufám že jí seberou papíry!!


https://tv.idnes.cz/domaci/diplomatka-hybaskova-mela-v-praze-nehodu.V210824_120313_idnestv_krr Zvláštní zmocněnkyně ministra zahraničí pro podporu Čechů do institucí EU Jana Hybášková a ředitel odboru států Blízkého východu a severní Afriky ministerstva zahraničí Petr Hladík měli v Praze 6 dopravní nehodu. Jejich auto nabouralo do čtyř dalších zaparkovaných vozidel a skončilo převrácené na boku. Oba diplomaté měli při dechové zkoušce přes 1,5 promile alkoholu v krvi Ti si myslí že stojí nad zákony této země, tleskám policii, doufám že jí seberou papíry!!

Kontroverzní lékařka Peková chce do Sněmovny. Slibuje i revoluci v boji s covidem


Molekulární genetička Soňa Peková se do povědomí lidí dostala loni na jaře. Později začala být známá i svými kontroverzními názory na pandemii koronaviru a očkování. Lékařka, která bývá odbornou obcí často kritizována, nyní míří do politiky. Kandiduje za hnutí Švýcarská demokracie. To volá například po odchodu z NATO a Evropské unie, ale také po zrušení EET či zavedení přímé demokracie. Hnutí navíc požaduje uvolnit veškerá protikoronavirová opatření.


Peková se rozhodla kandidovat za hnutí Švýcarská demokracie. Jako jednička povede kandidátku ve Středočeském kraji. Hnutí ji představuje jako lékařku a autorku „38 odborných publikací z oboru molekulární genetiky a mikrobiologie“.


„Ráda bych se věnovala především zlepšení dohledu nad laboratorními genetickými manipulacemi a jejich možným dopadem na životní prostředí, bezpečnost a zdraví lidí a zvířat. Dále pak odborným otázkám spojeným s implementací nových molekulárních léčiv,“ píše ke své kandidatuře na stránkách hnutí Peková.
https://cnn.iprima.cz/pekova-kandiduje-do-snemovny-laka-na-odchod-z-nato-eu-i-na-revoluci-boje-s-covidem-32326


Kontroverzní lékařka Peková chce do Sněmovny. Slibuje i revoluci v boji s covidem Molekulární genetička Soňa Peková se do povědomí lidí dostala loni na jaře. Později začala být známá i svými kontroverzními názory na pandemii koronaviru a očkování. Lékařka, která bývá odbornou obcí často kritizována, nyní míří do politiky. Kandiduje za hnutí** Švýcarská demokracie**. To volá například po odchodu z NATO a Evropské unie, ale také po zrušení EET či zavedení přímé demokracie. Hnutí navíc požaduje uvolnit veškerá protikoronavirová opatření. Peková se rozhodla kandidovat za hnutí Švýcarská demokracie. Jako jednička povede kandidátku ve Středočeském kraji. Hnutí ji představuje jako lékařku a autorku „**38** odborných publikací z oboru molekulární genetiky a mikrobiologie“. „Ráda bych se věnovala především zlepšení dohledu nad laboratorními genetickými manipulacemi a jejich možným dopadem na životní prostředí, bezpečnost a zdraví lidí a zvířat. Dále pak odborným otázkám spojeným s implementací nových molekulárních léčiv,“ píše ke své kandidatuře na stránkách hnutí Peková. https://cnn.iprima.cz/pekova-kandiduje-do-snemovny-laka-na-odchod-z-nato-eu-i-na-revoluci-boje-s-covidem-32326

JS22 a takhle se předem připravuje kádr . Stačí si vzpomenout na atomovou lejdy , za jakou pakáž šla do voleb . Nabídneme ovečkám dostatek možností koho si vybrat . I kdyby se ukázalo , že Peková na tuhle špínu nemá žaludek , nevadí . Bude elegantně zastíněna připravenou skvadrou , která jen čeká na svoji příležitost . Viz Volný a jeho zadání roztrhnout SPD .


JS22 a takhle se předem připravuje kádr . Stačí si vzpomenout na atomovou lejdy , za jakou pakáž šla do voleb . Nabídneme ovečkám dostatek možností koho si vybrat . I kdyby se ukázalo , že Peková na tuhle špínu nemá žaludek , nevadí . Bude elegantně zastíněna připravenou skvadrou , která jen čeká na svoji příležitost . Viz Volný a jeho zadání roztrhnout SPD .

Viz Volný a jeho zadání roztrhnout SPD .


nevim, jestli se volnemu podarilo roztrhnout SPD. sledovala jsem jednu diskusi na FB, bylo to na TVsalingrad. krome te pani renaty z tv salingrad, tam byl jiri cernohorsky, pavel zitko a lubomir volny. probihalo tam vzajemne obvinovani. po teto diskusi si myslim, ze zacal odliv volneho priznivcu. od te doby registruji negativni naladu ze strany lidi, kteri ho drive podporovali. mozna se mylim.


[quote="pid:30922, uid:185"]Viz Volný a jeho zadání roztrhnout SPD .[/quote] nevim, jestli se volnemu podarilo roztrhnout SPD. sledovala jsem jednu diskusi na FB, bylo to na TVsalingrad. krome te pani renaty z tv salingrad, tam byl jiri cernohorsky, pavel zitko a lubomir volny. probihalo tam vzajemne obvinovani. po teto diskusi si myslim, ze zacal odliv volneho priznivcu. od te doby registruji negativni naladu ze strany lidi, kteri ho drive podporovali. mozna se mylim.

Nepovedlo se to tak jako u Úsvitu .
https://radiozurnal.rozhlas.cz/tomio-okamura-o-situaci-v-hnuti-usvit-byl-puc-poslanci-se-vysplhali-po-mych-6268170
Okamura se z první podpásovky poučil a jakmile začal Volný , Bojko a spol vystrkovat růžky , okamžitě zrušil celou tuto moravskou odnož SPD . Tím zrádce odsunul , za cenu oslabení svých poslanců .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/uboha-zrada-a-rozvracecska-akce-okamurovi-se-po-letech-opet-rozpada-partaj-40274785
Takhle to funguje . Do strany naleze plánovaně vyslaná škodná a jedná dle zaúkolování .


Nepovedlo se to tak jako u Úsvitu . https://radiozurnal.rozhlas.cz/tomio-okamura-o-situaci-v-hnuti-usvit-byl-puc-poslanci-se-vysplhali-po-mych-6268170 Okamura se z první podpásovky poučil a jakmile začal Volný , Bojko a spol vystrkovat růžky , okamžitě zrušil celou tuto moravskou odnož SPD . Tím zrádce odsunul , za cenu oslabení svých poslanců . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/uboha-zrada-a-rozvracecska-akce-okamurovi-se-po-letech-opet-rozpada-partaj-40274785 Takhle to funguje . Do strany naleze plánovaně vyslaná škodná a jedná dle zaúkolování .

“„Pravdoláskařští politici najednou mlčí k výhrůžkám zabitím, když jde „jen“ o mne,“ Okamura kritizuje ignoraci výzev k jeho zneškodnění“
7.9.2021
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Pravdolaskarsti-politici-najednou-mlci-k-vyhruzkam-zabitim-kdyz-jde-jen-o-mne-Okamura-kritizuje-ignoraci-vyzev-k-jeho-zneskodneni-676115
“Předseda hnutí SPD se pozastavuje nad lhostejností, se kterou někteří čeští politici přistupují k vyjádření romských předáků k veřejné výzvě Ladislava Márthy k pobodání Tomia Okamury.”


“„Poté, co člen Koalice romských reprezentantů Libereckého kraje Ladislav Mártha ve videu veřejně vyzýval Romy k pobodání Tomia Okamury, protože chce SPD ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými, tak tuto výzvu jeho kolega a předseda Romské demokratické strany Miroslav Tancoš zlehčuje slovy: ‚Byla to ironie, dělal si z toho srandu a nemyslel to vážně.‘ Na video mě v pátek upozornila policie,“ popisuje Okamura.”


“„Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru, a k odstranění mojí osoby. Jako důvod Romové ve videu uvádějí to, že Okamura chce ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými. A zároveň Romové ve videu vyzývají ostatní Romy k tomu, aby ve volbách volili Piráty, kteří chtějí dávky zachovat,“ dodává.”


“„Pravdoláskařští politici najednou mlčí k výhrůžkám zabitím, když jde „jen“ o mne,“ Okamura kritizuje ignoraci výzev k jeho zneškodnění“ 7.9.2021 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Pravdolaskarsti-politici-najednou-mlci-k-vyhruzkam-zabitim-kdyz-jde-jen-o-mne-Okamura-kritizuje-ignoraci-vyzev-k-jeho-zneskodneni-676115 “Předseda hnutí SPD se pozastavuje nad lhostejností, se kterou někteří čeští politici přistupují k vyjádření romských předáků k veřejné výzvě Ladislava Márthy k pobodání Tomia Okamury.” “„Poté, co člen Koalice romských reprezentantů Libereckého kraje Ladislav Mártha ve videu veřejně vyzýval Romy k pobodání Tomia Okamury, protože chce SPD ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými, tak tuto výzvu jeho kolega a předseda Romské demokratické strany Miroslav Tancoš zlehčuje slovy: ‚Byla to ironie, dělal si z toho srandu a nemyslel to vážně.‘ Na video mě v pátek **upozornila policie**,“ popisuje Okamura.” “„Romští předáci z Libereckého kraje ve videu vyzývají všechny Romy k tomu, aby vzali nože a pobodali Okamuru, a k odstranění mojí osoby. **Jako důvod Romové ve videu uvádějí to, že Okamura chce ukončit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými.** A zároveň Romové ve videu vyzývají ostatní Romy k tomu, **aby ve volbách volili Piráty**, kteří chtějí dávky zachovat,“ dodává.”
Upravené 8. 9. 2021 o 15:49

volby su velkym lakadlom velkych slov


Babiš: Česko žiadneho ilegálneho migranta neprijme


Sami si budeme rozhodovať o tom, kto u nás bude pracovať a bývať, a nebude nám to nariaďovať Brusel, zdôraznil český premiér Andrej Babiš v exkluzívnom rozhovore pre Pravdu. O mesiac sa v Česku uskutočnia voľby do Poslaneckej snemovne, Babišovo hnutie ANO má cieľ vyhrať ich znovu a opäť zostaviť vládu.


volby su velkym lakadlom velkych slov Babiš: Česko žiadneho ilegálneho migranta neprijme Sami si budeme rozhodovať o tom, kto u nás bude pracovať a bývať, a nebude nám to nariaďovať Brusel, zdôraznil český premiér Andrej Babiš v exkluzívnom rozhovore pre Pravdu. O mesiac sa v Česku uskutočnia voľby do Poslaneckej snemovne, Babišovo hnutie ANO má cieľ vyhrať ich znovu a opäť zostaviť vládu.

výzva cikánských bossů volit Piráty nemá chybu . A hlavně nemá chybu to ZDůVODNĚNÍ. To jim(Pirátům) nepochybně pomůže. Polibek smrti ,skoro jako od vény Lahveho.


výzva cikánských bossů volit Piráty nemá chybu . A hlavně nemá chybu to ZDůVODNĚNÍ. To jim(Pirátům) nepochybně pomůže. Polibek smrti ,skoro jako od vény Lahveho.

“Facebook smazal Lubomíru Volnému účet se 100 000 návštěvníků pouhý měsíc před volbami, důvodem je prý hrozba “legalizace” Ivermectinu v ČR v případě vstupu Volného bloku do sněmovny! Farma lobby zřejmě rozhoduje už i o mazání účtů českých poslanců! Facebook není soukromá stránka soukromé firmy, je to veřejná platforma...”
7.9.2021
https://aeronet.cz/news/facebook-smazal-lubomiru-volnemu-ucet-se-100-000-navstevniku-pouhy-mesic-pred-volbami-duvodem-je-pry-hrozba-legalizace-ivermectinu-v-cr-v-pripade-vstupu-volneho-bloku-do-snemovny/


“Facebook smazal Lubomíru Volnému účet se 100 000 návštěvníků pouhý měsíc před volbami, důvodem je prý hrozba “legalizace” Ivermectinu v ČR v případě vstupu Volného bloku do sněmovny! Farma lobby zřejmě rozhoduje už i o mazání účtů českých poslanců! Facebook není soukromá stránka soukromé firmy, je to veřejná platforma...” 7.9.2021 https://aeronet.cz/news/facebook-smazal-lubomiru-volnemu-ucet-se-100-000-navstevniku-pouhy-mesic-pred-volbami-duvodem-je-pry-hrozba-legalizace-ivermectinu-v-cr-v-pripade-vstupu-volneho-bloku-do-snemovny/

Facebook není soukromá stránka soukromé firmy, je to veřejná platforma...


Naopak. Je to súkromná platforma, ktorej cieľom je špehovanie ľudí, sledovanie nálad v spoločnosti (napríklad pred voľbami) a ovplyvňovanie verejnej mienky. Tí, čo Facebook používajú, by sa nad sebou mali zamyslieť. A argument, že veď ja tam nič osobné nedávam, neobstojí.


[quote="pid:32418, uid:240"]Facebook není soukromá stránka soukromé firmy, je to veřejná platforma...[/quote] Naopak. Je to súkromná platforma, ktorej cieľom je špehovanie ľudí, sledovanie nálad v spoločnosti (napríklad pred voľbami) a ovplyvňovanie verejnej mienky. Tí, čo Facebook používajú, by sa nad sebou mali zamyslieť. A argument, že veď ja tam nič osobné nedávam, neobstojí.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 9. 2021 o 12:46

Tí, čo Facebook používajú, by sa nad sebou mali zamyslieť.

Záleží na čo FB používaš. Ja napríklad používam FB a sociálne siete čisto na účely informačnej vojny. Ak Američania nechali Talibom vojenskú techniku a zbrane za 80 miliárd dolárov, prečo by ich Talibovia nevyužili, hoc aj sú americké. Nepriateľa môžeš vyfackať aj jeho vlastnou rukou. To bol len príklad.


[quote="pid:32452, uid:623"]Tí, čo Facebook používajú, by sa nad sebou mali zamyslieť.[/quote] Záleží na čo FB používaš. Ja napríklad používam FB a sociálne siete čisto na účely informačnej vojny. Ak Američania nechali Talibom vojenskú techniku a zbrane za 80 miliárd dolárov, prečo by ich Talibovia nevyužili, hoc aj sú americké. Nepriateľa môžeš vyfackať aj jeho vlastnou rukou. To bol len príklad.

Je to súkromná platforma

Cituji z aeronetího článku:
"Facebook není soukromá společnost, ale je to společnost, která podniká pod ochranou výjimky sekce č. 230 amerického zákona o komunikacích.
Tato výjimka se vztahuje na provozovatele veřejných služeb, veřejných platforem, veřejných komunikačních nástrojů a veřejných vydavatelů, kteří si dobrovolně zvolí ochranu této sekce. Tato sekce č. 230 snímá z provozovatele veřejné služby či veřejné platformy trestní zodpovědnost za publikovaný obsah třetích osob. Tím pádem automaticky Facebook není a nikdy nebyl soukromou platformou. Sekce č. 230 odpovídá veřejnoprávnímu statusu v České republice. Rozdíl je v tom, že v ČR je veřejnoprávní status kontrolovaný sněmovnou, zatímco v USA status č. 230 kontroluje Federální komise pro komunikace (FCC).
Facebook je tak veřejnou platformou, která využívá ochrany sekce č. 230 zákona o komunikacích a všechen obsah na Facebooku je tak považován za veřejný projev na veřejném prostoru, nikoliv za projev na soukromém médiu."


Pravda, problematiku sekce 230 jsem si pořádně neověřoval a aeronet často záměrně argumenty překrucuje...
O sekci 230 se píše např. zde
https://www.theverge.com/21273768/section-230-explained-internet-speech-law-definition-guide-free-moderation
celé se mi to louskat nechce, ale už ze začátku mi to navozuje dojem, že i tentokrát aeronet s tou "veřejnoprávností" ksichtokniky blafuje...


[quote="pid:32452, uid:623"]Je to súkromná platforma[/quote] Cituji z aeronetího článku: "Facebook není soukromá společnost, ale je to společnost, která podniká pod ochranou výjimky sekce č. 230 amerického zákona o komunikacích. Tato výjimka se vztahuje na provozovatele veřejných služeb, veřejných platforem, veřejných komunikačních nástrojů a veřejných vydavatelů, kteří si dobrovolně zvolí ochranu této sekce. Tato sekce č. 230 snímá z provozovatele veřejné služby či veřejné platformy trestní zodpovědnost za publikovaný obsah třetích osob. Tím pádem automaticky Facebook není a nikdy nebyl soukromou platformou. Sekce č. 230 odpovídá veřejnoprávnímu statusu v České republice. Rozdíl je v tom, že v ČR je veřejnoprávní status kontrolovaný sněmovnou, zatímco v USA status č. 230 kontroluje Federální komise pro komunikace (FCC). Facebook je tak veřejnou platformou, která využívá ochrany sekce č. 230 zákona o komunikacích a všechen obsah na Facebooku je tak považován za veřejný projev na veřejném prostoru, nikoliv za projev na soukromém médiu." Pravda, problematiku sekce 230 jsem si pořádně neověřoval a aeronet často záměrně argumenty překrucuje... O sekci 230 se píše např. zde https://www.theverge.com/21273768/section-230-explained-internet-speech-law-definition-guide-free-moderation celé se mi to louskat nechce, ale už ze začátku mi to navozuje dojem, že i tentokrát aeronet s tou "veřejnoprávností" ksichtokniky blafuje...

Záleží na čo FB používaš. Ja napríklad používam FB a sociálne siete čisto na účely informačnej vojny. Ak Američania nechali Talibom vojenskú techniku a zbrane za 80 miliárd dolárov, prečo by ich Talibovia nevyužili, hoc aj sú americké. Nepriateľa môžeš vyfackať aj jeho vlastnou rukou. To bol len príklad.


To je ako dať sa zaočkovať, aby si mohol pracovať v nemocnici a pomáhať ľuďom (v niektorých štátoch je to povinné, v našom našťastie nie). Tvoj príklad kríva na jednu nohu. Používanie Facebooku je ako byť závislý na dodávkach streliva od nepriateľa, proti ktorému bojuješ, a ten ich môže kedykoľvek zastaviť, ak začneš ohrozovať jeho pozície. Tento môj príklad tiež kríva, pretože je nevhodný základ. Predstav si, že chceš šíriť vitamíny na posilnenie imunity pre ľudí, aby sa nedali zaočkovať, ale jediný výrobca vitamínov je Pfizer. Síce budeš ľuďom prospešný, ale zároveň budeš podporovať nepriateľa, proti ktorému bojuješ. Čím budeš úspešnejší, tým viac ho podporíš.


Nemám nič proti tomu, keď to niekto takto robí (používa Facebook), ale osobne sa mi to nezdá vhodné. Radšej vytvárajme vlastné platformy na šírenie informácii medzi ľudí. Aj Donald Trump pochopil, že namiesto využívania Twitteru, Facebooku a YouTubu mal od začiatku využívať aj iné platformy, alebo si vytvoriť vlastné kanály na komunikáciu s ľuďmi. Pochopila to aj Irena s Piakinom. Od začiatku mala paralelne využívať napríklad aj RuTube a patrične to ozvučovať textom priamo vo videách, aby sa to dostalo do povedomia divákov, a tí aby plynulo prešli na nové miesto v prípade výpadku. Takto prišla o veľa divákov, ktorí poznali len YouTube kanál, ale nič netušia napríklad o tomto fóre.


[quote="pid:32469, uid:6"]Záleží na čo FB používaš. Ja napríklad používam FB a sociálne siete čisto na účely informačnej vojny. Ak Američania nechali Talibom vojenskú techniku a zbrane za 80 miliárd dolárov, prečo by ich Talibovia nevyužili, hoc aj sú americké. Nepriateľa môžeš vyfackať aj jeho vlastnou rukou. To bol len príklad.[/quote] To je ako dať sa zaočkovať, aby si mohol pracovať v nemocnici a pomáhať ľuďom (v niektorých štátoch je to povinné, v našom našťastie nie). Tvoj príklad kríva na jednu nohu. Používanie Facebooku je ako byť závislý na dodávkach streliva od nepriateľa, proti ktorému bojuješ, a ten ich môže kedykoľvek zastaviť, ak začneš ohrozovať jeho pozície. Tento môj príklad tiež kríva, pretože je nevhodný základ. Predstav si, že chceš šíriť vitamíny na posilnenie imunity pre ľudí, aby sa nedali zaočkovať, ale jediný výrobca vitamínov je Pfizer. Síce budeš ľuďom prospešný, ale zároveň budeš podporovať nepriateľa, proti ktorému bojuješ. Čím budeš úspešnejší, tým viac ho podporíš. Nemám nič proti tomu, keď to niekto takto robí (používa Facebook), ale osobne sa mi to nezdá vhodné. Radšej vytvárajme vlastné platformy na šírenie informácii medzi ľudí. Aj Donald Trump pochopil, že namiesto využívania Twitteru, Facebooku a YouTubu mal od začiatku využívať aj iné platformy, alebo si vytvoriť vlastné kanály na komunikáciu s ľuďmi. Pochopila to aj Irena s Piakinom. Od začiatku mala paralelne využívať napríklad aj RuTube a patrične to ozvučovať textom priamo vo videách, aby sa to dostalo do povedomia divákov, a tí aby plynulo prešli na nové miesto v prípade výpadku. Takto prišla o veľa divákov, ktorí poznali len YouTube kanál, ale nič netušia napríklad o tomto fóre.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 9. 2021 o 15:42

Používanie Facebooku je ako byť závislý na dodávkach streliva od nepriateľa

Počítám, že zde mělo být "...používání JENOM facebooku...".
Jinak: Srdce mi souzní s Tvými argumenty...
...ale hlava říká, že je dobré rozvracet protivníka zevnitř nebo AI-KI-DO obracet jeho zbraně proti němu samotnému.


[quote="pid:32480, uid:623"]Používanie Facebooku je ako byť závislý na dodávkach streliva od nepriateľa[/quote] Počítám, že zde mělo být "...používání JENOM facebooku...". Jinak: Srdce mi souzní s Tvými argumenty... ...ale hlava říká, že je dobré rozvracet protivníka zevnitř nebo AI-KI-DO obracet jeho zbraně proti němu samotnému.

Počítám, že zde mělo být "...používání JENOM facebooku...".


Každý by sa mal na základe uvedených argumentov zamyslieť, ako a či vôbec chce Facebook používať. Ani jeden prístup nepovažujem len za dobrý alebo len za zlý. Podľa mňa je vhodné ho nepoužívať vôbec. Ale chápem, ak v tom niekto nejaký význam vidí, len si musí uvedomovať plusy a mínusy, aby nezostal nemilo prekvapený.


[quote="pid:32498, uid:240"]Počítám, že zde mělo být "...používání JENOM facebooku...".[/quote] Každý by sa mal na základe uvedených argumentov zamyslieť, ako a či vôbec chce Facebook používať. Ani jeden prístup nepovažujem len za dobrý alebo len za zlý. Podľa mňa je vhodné ho nepoužívať vôbec. Ale chápem, ak v tom niekto nejaký význam vidí, len si musí uvedomovať plusy a mínusy, aby nezostal nemilo prekvapený.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 9. 9. 2021 o 18:37

Facebook není střelivo ale platforma, bojovat na FB znamená přenášet boj na území protivníka. V podstatě to banování apod je naprosto logické.


Facebook není střelivo ale platforma, bojovat na FB znamená přenášet boj na území protivníka. V podstatě to banování apod je naprosto logické.

28.6.2021
Průzkum AMI Digital Index
https://mam.cz/zpravy/marketing/2021-06/na-sitich-travi-cesi-rekordni-dobu-facebook-vede-u-starsich/
Od začátku pandemie se zvýšil počet těch, kteří na sítích tráví ještě více než hodinu za den, jde o 67 procent Čechů a dokonce 78 procent Slováků. Slováci vedou i v průměrné době, kterou na sítích stráví – 183 minut, tedy více než o půl hodiny déle než Češi. Za poslední dva roky v Česku také vzrostl počet lidí, kteří sítě navštěvují každý den, a to na více než čtyři pětiny populace (76 %). Nejčastěji jsou na sociálních sítích mladší lidé do 29 let, denně je používá 95 procent z nich.


Z toho průzkumu mi vychází, že Facebook je něco jako rybník plný ryb a jestli někoho zruší, tak ten pak přivede nové lidi na nové platformy, třeba ne všechny, ale úspěch to určitě je. To samé popisují lépe také(rybářismile )v tomto vlákně. Tyhle volby budou určitě běžet na sítích, tak proč nelovit tam kde jsou ryby?


28.6.2021 Průzkum AMI Digital Index https://mam.cz/zpravy/marketing/2021-06/na-sitich-travi-cesi-rekordni-dobu-facebook-vede-u-starsich/ Od začátku pandemie se zvýšil počet těch, kteří na sítích tráví ještě více než hodinu za den, jde o 67 procent Čechů a dokonce 78 procent Slováků. Slováci vedou i v průměrné době, kterou na sítích stráví – 183 minut, tedy více než o půl hodiny déle než Češi. Za poslední dva roky v Česku také vzrostl počet lidí, kteří sítě navštěvují každý den, a to na více než čtyři pětiny populace (76 %). Nejčastěji jsou na sociálních sítích mladší lidé do 29 let, denně je používá 95 procent z nich. Z toho průzkumu mi vychází, že Facebook je něco jako rybník plný ryb a jestli někoho zruší, tak ten pak přivede nové lidi na nové platformy, třeba ne všechny, ale úspěch to určitě je. To samé popisují lépe také(rybáři:) )v tomto vlákně. Tyhle volby budou určitě běžet na sítích, tak proč nelovit tam kde jsou ryby?

Každý by sa mal na základe uvedených argumentov zamyslieť, ako a či vôbec chce Facebook používať.


Ještě bych přidal přirovnání o alkoholu a hospodě.
Nepiji alkohol, hospody mě nijak netáhnou, ale znamená to, že bych se jim měl vyhýbat i v případě, že lze něco domluvit jen tam?
Pokud s některými lidmi jinak, než v hospodě, kontakt nenavážeš, tak se zasekneš a stejně tam nepůjdeš, protože tam prodávají alkohol?


Však si můžeš dát například džus nebo minerálku, na podzim a v zimě třeba čaj.
Pár keců o tom, co to piješ, snad přežiješ a nikomu cpát, co má pít, přece nemusíš....


Samozřejmě, kdyby tam bylo extrémně zahulíno, asi by se mi nechtělo, ale to už teď moc nebývá.


[quote="pid:32501, uid:623"]Každý by sa mal na základe uvedených argumentov zamyslieť, ako a či vôbec chce Facebook používať.[/quote] Ještě bych přidal přirovnání o alkoholu a hospodě. Nepiji alkohol, hospody mě nijak netáhnou, ale znamená to, že bych se jim měl vyhýbat i v případě, že lze něco domluvit jen tam? Pokud s některými lidmi jinak, než v hospodě, kontakt nenavážeš, tak se zasekneš a stejně tam nepůjdeš, protože tam prodávají alkohol? Však si můžeš dát například džus nebo minerálku, na podzim a v zimě třeba čaj. Pár keců o tom, co to piješ, snad přežiješ a nikomu cpát, co má pít, přece nemusíš.... Samozřejmě, kdyby tam bylo extrémně zahulíno, asi by se mi nechtělo, ale to už teď moc nebývá.

Nepiji alkohol, hospody mě nijak netáhnou, ale znamená to, že bych se jim měl vyhýbat i v případě, že lze něco domluvit jen tam?


Všetko sa dá dohodnúť aj inde. A ak nie, stojí dohoda s niekým takým za to? Nikomu nevravím, že Facebook nemá používať, len že by sa mal zamyslieť nad jeho používaním. A na Facebooku extrémne nahúlené podľa mňa je.


[quote="pid:32519, uid:181"]Nepiji alkohol, hospody mě nijak netáhnou, ale znamená to, že bych se jim měl vyhýbat i v případě, že lze něco domluvit jen tam?[/quote] Všetko sa dá dohodnúť aj inde. A ak nie, stojí dohoda s niekým takým za to? Nikomu nevravím, že Facebook nemá používať, len že by sa mal zamyslieť nad jeho používaním. A na Facebooku extrémne nahúlené podľa mňa je.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Habsbursko-sudeťácký panevropský “profesor” nenápadně parazituje z dotací šikovným “neziskovým” byznysem...
(Zdá se, že článek vznikl za spolupráce “hnutí odporu” v ODS...)


“„To se nemělo stát. Ne teď.“ Odhalili jsme dotační království předsedy ODS Fialy. Desítky milionů tečou k panu profesorovi”
11.09.2021 5:00
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-se-nemelo-stat-Ne-ted-Odhalili-jsme-dotacni-kralovstvi-predsedy-ODS-Fialy-Desítky-milionu-tecou-k-xpanu-profesorovi-676397
“...Předseda ODS, štědře placený místopředseda Poslanecké sněmovny, poslanec, kritik. Fiala kritizuje především premiéra Babiše. Vadí mu to, jindy ono. Vadí mu Babišovy kroky, dotace. Jenomže Fiala není pouze politikem. Orientuje se v řadě dalších oblastí. Už v roce 1993 založil občanské sdružení Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), které se prý stalo jednou z nejúspěšnějších neziskových vzdělávacích a kulturních organizací. A právě do zmíněného spolku sídlícího v brněnské Venhudově ulici se PL podívaly… Výsledku se zdráhali uvěřit i někteří členové ODS. První část mapující dotace předsedy Petra Fialy právě začíná.


“Podle Hlídače státu Centrum pro studium demokracie a kultury uzavřelo za dobu své existence 82 smluv se státem v hodnotě 48 milionů korun a získalo celkem 116 dotací v hodnotě více než 28 milionů.”


“Během několika schůzek jsme předložili jihomoravským členům ODS, kteří nás na tématiku mimo jiné upozornili, pár dotazů. ... Prý to není vše. „Tohle nemělo jít ven, ne teď. Hodně se totiž mluvilo o dalších aktivitách vědeckých týmů v nemocnicích v Brně, to byly ještě vyšší sumy,“ sdělili redakci.
Na dotaz, proč se postavili vlastnímu předsedovi, reagovali promptně. „To není náš předseda. Ale současně víme, že Martin Kuba se předsedou nestane, to je nesmysl, nevychází to.“...”


Habsbursko-sudeťácký panevropský “profesor” nenápadně parazituje z dotací šikovným “neziskovým” byznysem... (Zdá se, že článek vznikl za spolupráce “hnutí odporu” v ODS...) “„To se nemělo stát. Ne teď.“ Odhalili jsme dotační království předsedy ODS Fialy. Desítky milionů tečou k panu profesorovi” 11.09.2021 5:00 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-To-se-nemelo-stat-Ne-ted-Odhalili-jsme-dotacni-kralovstvi-predsedy-ODS-Fialy-Desítky-milionu-tecou-k-xpanu-profesorovi-676397 “...Předseda ODS, štědře placený místopředseda Poslanecké sněmovny, poslanec, kritik. Fiala kritizuje především premiéra Babiše. Vadí mu to, jindy ono. Vadí mu Babišovy kroky, dotace. Jenomže Fiala není pouze politikem. Orientuje se v řadě dalších oblastí. **Už v roce 1993 založil občanské sdružení Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK)**, které se prý stalo jednou z nejúspěšnějších neziskových vzdělávacích a kulturních organizací. A právě do zmíněného spolku sídlícího v brněnské Venhudově ulici se PL podívaly… Výsledku se zdráhali uvěřit i někteří členové ODS. **První část mapující dotace předsedy Petra Fialy právě začíná.**” “Podle Hlídače státu Centrum pro studium demokracie a kultury uzavřelo za dobu své existence 82 smluv se státem v hodnotě **48 milionů** korun a získalo celkem 116 dotací v hodnotě více než **28 milionů**.” “Během několika schůzek jsme předložili jihomoravským **členům ODS, kteří nás na tématiku mimo jiné upozornili**, pár dotazů. ... Prý to není vše. „Tohle nemělo jít ven, ne teď. Hodně se totiž mluvilo o dalších aktivitách vědeckých týmů v nemocnicích v Brně, to byly ještě vyšší sumy,“ sdělili redakci. Na dotaz, proč se postavili vlastnímu předsedovi, reagovali promptně. „**To není náš předseda.** Ale současně víme, že Martin Kuba se předsedou nestane, to je nesmysl, nevychází to.“...”

Jak je pěkně ta prýopozice odepisována , stejným tempem , jako její páníček .
Kdybych nezakopl o KSB , tak bych si mohl myslet , Bože , to je ale náhoda ? A zrovna ted , kdy podvratáci používají zdegenerovaného magora Babiše ml. , ke stejným cílům .


Jak je pěkně ta prýopozice odepisována , stejným tempem , jako její páníček . Kdybych nezakopl o KSB , tak bych si mohl myslet , Bože , to je ale náhoda ? A zrovna ted , kdy podvratáci používají zdegenerovaného magora Babiše ml. , ke stejným cílům .

Habsbursko-sudeťácký panevropský “profesor” nenápadně parazituje z dotací šikovným “neziskovým” byznysem...

Kujme železo, dokud je žhavé...


“„Tohle by měli voliči vědět!“ Xaver na stejné stopě jako PL. Neziskovka Petra Fialy, desítky milionů, Barma. A zaměstnaný synek?”
11.09.2021 10:10
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tohle-by-meli-volici-vedet-Xaver-na-stejne-stope-jako-PL-Neziskovka-Petra-Fialy-desitky-milionu-Barma-A-zamestnany-synek-676518
“Člen Rady České televize Luboš Xaver Veselý se v pátek večer na svém youtubovém kanále Xaver Live věnoval dotační kauze šéfa ODS Petra Fialy, na kterou dnes upozornily ParlamentníListy.cz. Podrobně prošel projekty, na něž neziskovka lídra koalice SPOLU čerpala peníze, a neskrýval údiv.”


“Ten mazaný krok je, že v neziskovce, kde vychází časopis Kontexty, je jedním z redaktorů Martin Fiala narozený v roce 1993... Nepodařilo se úplně ověřit, jak je to s jeho rodinou, ale vypadá to, že to bude syn pana profesora a lídra SPOLU,“ upozornil...”


[quote="pid:32675, uid:240"]Habsbursko-sudeťácký panevropský “profesor” nenápadně parazituje z dotací šikovným “neziskovým” byznysem...[/quote] Kujme železo, dokud je žhavé... “„Tohle by měli voliči vědět!“ Xaver na stejné stopě jako PL. Neziskovka Petra Fialy, desítky milionů, Barma. A zaměstnaný synek?” 11.09.2021 10:10 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Tohle-by-meli-volici-vedet-Xaver-na-stejne-stope-jako-PL-Neziskovka-Petra-Fialy-desitky-milionu-Barma-A-zamestnany-synek-676518 “Člen Rady České televize Luboš Xaver Veselý se v pátek večer na svém youtubovém kanále Xaver Live věnoval dotační kauze šéfa ODS Petra Fialy, na kterou dnes upozornily ParlamentníListy.cz. Podrobně prošel projekty, na něž neziskovka lídra koalice SPOLU čerpala peníze, a neskrýval údiv.” “Ten mazaný krok je, že v neziskovce, kde vychází časopis Kontexty, je **jedním z redaktorů Martin Fiala narozený v roce 1993**... Nepodařilo se úplně ověřit, jak je to s jeho rodinou, ale **vypadá to, že to bude syn pana profesora** a lídra SPOLU,“ upozornil...”
Upravené 11. 9. 2021 o 14:16

Loutkovodiči asi nepočítali s bezelstností nemocného člověka.


Babišovi mladšímu v boji se svým otcem pomáhalo 30 lidí i tajemný pan Bohdan Švarc. Po schůzce s bývalým poslancem TOP 09 Miroslavem Kalouskem a starostou Řeporyjí Pavlem Novotným (ODS) ho lidé „začali brát vážně“, říká novinářům Deníku N. Nyní žije z honoráře, který mu vyplácí šéfredaktor portálu FORUM 24 Pavel Šafr. Na otce podá trestní oznámení.


https://cz.sputniknews.com/20210911/ziji-na-honorar-od-safra-priznal-babis-ml-matka-na-me-zavolala-v-zeneve-sanitku-lici-svuj-osud-15796861.html


Ačkoli sám Babiš tvrdil, že pro stanovení diagnózy schizofrenie musí příznaky trvat nejméně měsíc, nyní stačil několikahodinový rozhovor se soudním znalcem z Ústí nad Labem i švédským psychiatrem.** Kontakt na ústeckého soudního znalce dostal od svého kamaráda a s psychiatrem se seznámil přes Facebook.


Loutkovodiči asi nepočítali s bezelstností nemocného člověka. Babišovi mladšímu v boji se svým otcem pomáhalo 30 lidí i tajemný pan Bohdan Švarc. Po schůzce s bývalým poslancem TOP 09 Miroslavem Kalouskem a starostou Řeporyjí Pavlem Novotným (ODS) ho lidé „začali brát vážně“, říká novinářům Deníku N. **Nyní žije z honoráře, který mu vyplácí šéfredaktor portálu FORUM 24 Pavel Šafr.** Na otce podá trestní oznámení. https://cz.sputniknews.com/20210911/ziji-na-honorar-od-safra-priznal-babis-ml-matka-na-me-zavolala-v-zeneve-sanitku-lici-svuj-osud-15796861.html Ačkoli sám Babiš tvrdil, že **pro stanovení diagnózy schizofrenie musí příznaky trvat nejméně měsíc**, **nyní stačil několikahodinový rozhovor se soudním znalcem z Ústí nad Labem i švédským psychiatrem.****** Kontakt na ústeckého soudního znalce dostal od svého kamaráda a s psychiatrem se seznámil přes Facebook.

To je skutečná sprostota tahat nemocného člověka vypovídat. Psychicky nemocný. Když jsem ho viděla v televizi vypovídat, bylo vidět že má naučených pár vět a v podstatě neví o čem mluví, že pouze papouškuje. Vidím to na obrovskou opičí pracku nejen pro pana Šafra, ale i ostatní zapojené osoby do této nechutné špinavosti. A ti, kterým jde především o peníze a získání špíny proti Babišovi , ti kteří už zaprodali duši se můžou těšit na opravdu velký kotel v pekle a nadstandartní teplíčko.


To je skutečná sprostota tahat nemocného člověka vypovídat. Psychicky nemocný. Když jsem ho viděla v televizi vypovídat, bylo vidět že má naučených pár vět a v podstatě neví o čem mluví, že pouze papouškuje. Vidím to na obrovskou opičí pracku nejen pro pana Šafra, ale i ostatní zapojené osoby do této nechutné špinavosti. A ti, kterým jde především o peníze a získání špíny proti Babišovi , ti kteří už zaprodali duši se můžou těšit na opravdu velký kotel v pekle a nadstandartní teplíčko.

“„To se nemělo stát. Ne teď.“ Odhalili jsme dotační království předsedy ODS Fialy. Desítky milionů tečou k panu profesorovi”

Hlavní média mlčí. SPOLU proti lidem (a našemu státu) plus Piráti mají jejich plnou podporu. Takže je otázkou, jak velký dopad to reálně bude mít. Zato útoky na Babiše mediální podporu mají. Podle mě je to každopádně hra na jistotu. Ani Babiš jim ve skutečnosti tak moc nevadí, je to jen umírněnější, pozvolnější cesta k stejným směrem. Volič si podle preferencí může vybrat mezi podporovanými (preferovanými prozápadními zaprodanci) nebo naopak "šikanovaným, pronárodním" ANO. Na ostatní (bez mediální pozornosti) mají zbýt jenom paběrky. Vyděšení z Pirátů a případně i SPOLU podle mého názoru jen posílí ANO.


[quote="pid:32675, uid:240"]“„To se nemělo stát. Ne teď.“ Odhalili jsme dotační království předsedy ODS Fialy. Desítky milionů tečou k panu profesorovi”[/quote] Hlavní média mlčí. SPOLU proti lidem (a našemu státu) plus Piráti mají jejich plnou podporu. Takže je otázkou, jak velký dopad to reálně bude mít. Zato útoky na Babiše mediální podporu mají. Podle mě je to každopádně hra na jistotu. Ani Babiš jim ve skutečnosti tak moc nevadí, je to jen umírněnější, pozvolnější cesta k stejným směrem. Volič si podle preferencí může vybrat mezi podporovanými (preferovanými prozápadními zaprodanci) nebo naopak "šikanovaným, pronárodním" ANO. Na ostatní (bez mediální pozornosti) mají zbýt jenom paběrky. Vyděšení z Pirátů a případně i SPOLU podle mého názoru jen posílí ANO.

Když už je to vlákno k volbám , takže k ovlivnění procesů řízení této koncentráční kolonie , tak si přečtěte výplody této mluvící hlavy - firemního psychologa , který prý kope za alternativu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Temna-slova-Pres-pul-milionu-duchodcu-se-odmita-ockovat-A-behem-nekolika-mesicu-jich-tisice-zemrou-na-covid-676553
Je dobré poznat jejich plody a tomu současná doba napomáhá .


Když už je to vlákno k volbám , takže k ovlivnění procesů řízení této koncentráční kolonie , tak si přečtěte výplody této mluvící hlavy - firemního psychologa , který prý kope za alternativu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Temna-slova-Pres-pul-milionu-duchodcu-se-odmita-ockovat-A-behem-nekolika-mesicu-jich-tisice-zemrou-na-covid-676553 Je dobré poznat jejich plody a tomu současná doba napomáhá .

Je dobré poznat jejich plody a tomu současná doba napomáhá .


Přesně. Já ho sice nikdy neměl úplně rád, ale oceňoval jsem jeho názory ohledně migrace, NWO, genderismu... nevím, jestli se zbláznil, nebo se probudil spící agent. Každopádně působí zoufale, asi tuší...


[quote="pid:32747, uid:185"]Je dobré poznat jejich plody a tomu současná doba napomáhá .[/quote] Přesně. Já ho sice nikdy neměl úplně rád, ale oceňoval jsem jeho názory ohledně migrace, NWO, genderismu... nevím, jestli se zbláznil, nebo se probudil spící agent. Každopádně působí zoufale, asi tuší...

výplody této mluvící hlavy - firemního psychologa , který prý kope za alternativu


Nejsou to jen jeho výplody (Přes půl milionu důchodců se odmítá očkovat. A během několika měsíců jich tisíce zemřou na covid). Už se tak vyjádřilo víc mluvících hlav. Naposledy strašilka Flégl.
Asi mají v úmyslu znovu aplikovat vyzkoušený letošní jarní scénář - absence preventivní a včasné lékařské péče a jakékoliv léčby (lékař pouze na telefonu a odvoz do nemocnice až když už je pozdě).


[quote="pid:32747, uid:185"]výplody této mluvící hlavy - firemního psychologa , který prý kope za alternativu[/quote] Nejsou to jen jeho výplody (Přes půl milionu důchodců se odmítá očkovat. A během několika měsíců jich tisíce zemřou na covid). Už se tak vyjádřilo víc mluvících hlav. Naposledy strašilka Flégl. Asi mají v úmyslu znovu aplikovat vyzkoušený letošní jarní scénář - absence preventivní a včasné lékařské péče a jakékoliv léčby (lékař pouze na telefonu a odvoz do nemocnice až když už je pozdě).

Hlavní média mlčí. SPOLU proti lidem (a našemu státu) plus Piráti mají jejich plnou podporu. Takže je otázkou, jak velký dopad to reálně bude mít.

To sice ano, ale počítám, že samotné Parlamentní listy už dnes mají docela slušný dosah. Což občas signalizují ti, kterým PL leží v žaludku.


[quote="pid:32746, uid:177"]Hlavní média mlčí. SPOLU proti lidem (a našemu státu) plus Piráti mají jejich plnou podporu. Takže je otázkou, jak velký dopad to reálně bude mít.[/quote] To sice ano, ale počítám, že samotné Parlamentní listy už dnes mají docela slušný dosah. Což občas signalizují ti, kterým PL leží v žaludku.

výplody této mluvící hlavy - firemního psychologa , který prý kope za alternativu

Ano, ohledně postoje k očkování Hampl “nepochopitelně” selhává, jakoby neguje sebe sama. A začíná mě tím srát čím dál víc.
O to víc, že doposud odváděl na místní poměry celkem slušnou vlasteneckou práci.
Proč jsi zrovna na tohoto jewreje tak přísný?


[quote="pid:32747, uid:185"]výplody této mluvící hlavy - firemního psychologa , který prý kope za alternativu[/quote] Ano, ohledně postoje k očkování Hampl “nepochopitelně” selhává, jakoby neguje sebe sama. A začíná mě tím srát čím dál víc. O to víc, že doposud odváděl na místní poměry celkem slušnou vlasteneckou práci. [quote="pid:29098, uid:240"]Proč jsi zrovna na tohoto jewreje tak přísný?[/quote]
1234 ... 8
57.18k
537
65
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept