Politika v ČR
Volby 2021 ČR

Počítám, že to tenkrát bylo divadlo.
Tedy doufám.


Taky jsem si říkal, že buď panu prezidentovi někdo "pomohl" a nebo je to jen hra o čas a snaží se rozhodit soupeře.


Druhá možnost je v tenise často využívaná taktika, kdy soupeř, který je na koni, se nechá vychladnout a je rozhozen tím, že protihráč si nechá ošetřit neexistující zranění a pokud je existující, tak není tak akutní, jak se ošetřovaný snaží předstírat.


[quote="pid:36906, uid:240"]Počítám, že to tenkrát bylo divadlo. Tedy doufám.[/quote] Taky jsem si říkal, že buď panu prezidentovi někdo "pomohl" a nebo je to jen hra o čas a snaží se rozhodit soupeře. Druhá možnost je v tenise často využívaná taktika, kdy soupeř, který je na koni, se nechá vychladnout a je rozhozen tím, že protihráč si nechá ošetřit neexistující zranění a pokud je existující, tak není tak akutní, jak se ošetřovaný snaží předstírat.

tady se nekdo nemuze dockat
Aj u nás v 2018 po vražde Kuciaka a následnom "antiFico" prevrate sa už videli vo vláde a rozdelovali si kreslá, ale Fico ich prechytračil61646fc3e05e8


[quote="pid:37124, uid:347"]tady se nekdo nemuze dockat[/quote]Aj u nás v 2018 po vražde Kuciaka a následnom "antiFico" prevrate sa už videli vo vláde a rozdelovali si kreslá, ale Fico ich prechytračil![61646fc3e05e8](serve/attachment&path=61646fc3e05e8)

Druhá možnost je v tenise často využívaná taktika

Jo táák.
Tak proto tehdy přijel Klaus za Zemanem do menocnice...
:-)


[quote="pid:37126, uid:181"]Druhá možnost je v tenise často využívaná taktika[/quote] Jo táák. Tak proto tehdy přijel Klaus za Zemanem do menocnice... :-)

Druhá možnost je v tenise často využívaná taktika, kdy soupeř, který je na koni, se nechá vychladnout a je rozhozen tím, že protihráč si nechá ošetřit neexistující zranění a pokud je existující, tak není tak akutní, jak se ošetřovaný snaží předstírat.


„Proto, chceme-li vést útok, musíme vypadat neschopně; pokud chceme použít síly, musíme vypadat nečinně; pokud jsme blízko, musí to vypadat, že jsme daleko; pokud jsme daleko, má nepřítel věřit, že jsme blízko" Sun Tzu


[quote="pid:37126, uid:181"]Druhá možnost je v tenise často využívaná taktika, kdy soupeř, který je na koni, se nechá vychladnout a je rozhozen tím, že protihráč si nechá ošetřit neexistující zranění a pokud je existující, tak není tak akutní, jak se ošetřovaný snaží předstírat.[/quote] „Proto, chceme-li vést útok, musíme vypadat neschopně; pokud chceme použít síly, musíme vypadat nečinně; pokud jsme blízko, musí to vypadat, že jsme daleko; pokud jsme daleko, má nepřítel věřit, že jsme blízko" Sun Tzu

„Proto, chceme-li vést útok, musíme vypadat neschopně; pokud chceme použít síly, musíme vypadat nečinně; pokud jsme blízko, musí to vypadat, že jsme daleko; pokud jsme daleko, má nepřítel věřit, že jsme blízko" Sun Tzu


Ano, přesně tak.


Poté se stává, že hráč/ka, který uvěří, že soupeř je zraněný - respektive, že zranění nedovoluje soupeři hrát naplno, do něj pak třeba chvilku nejde tak tvrdě, šetří síly nebo prostě ztratí koncentraci.
Vždyť je přece zraněný, toho musím dorazit i na čtvrt plynu.
A pak nastává nemilé zjištění, že náskok je najednou pryč a někdy, že ho i ten "zraněný" soupeř mele hlava nehlava.


[quote="pid:37132, uid:347"]„Proto, chceme-li vést útok, musíme vypadat neschopně; pokud chceme použít síly, musíme vypadat nečinně; pokud jsme blízko, musí to vypadat, že jsme daleko; pokud jsme daleko, má nepřítel věřit, že jsme blízko" Sun Tzu[/quote] Ano, přesně tak. Poté se stává, že hráč/ka, který uvěří, že soupeř je zraněný - respektive, že zranění nedovoluje soupeři hrát naplno, do něj pak třeba chvilku nejde tak tvrdě, šetří síly nebo prostě ztratí koncentraci. Vždyť je přece zraněný, toho musím dorazit i na čtvrt plynu. A pak nastává nemilé zjištění, že náskok je najednou pryč a někdy, že ho i ten "zraněný" soupeř mele hlava nehlava.
Upravené 11. 10. 2021 o 19:54

Zdravím,
pokusím se o trochu obšírnější analýzu. Dělám to poprvé a nerad chodím s kůží na trh, ale myslím, že je to potřeba(a to i pro mě, abych viděl, jestli to studium k něčemu je). Koneckonců i špatná analýza je analýza, která se dá v komunitě opravit či doplnit o další střípky.


Zkusíme začít od celku k jednotlivostem. Takže jistě všichni víme, že GP dostal civilizaci na hranici katastrofy na všech úrovních. Reálně před ním stojí úkol přestavby světa. A k tomu se ovšem vážou problémy, které musí řešit.


  1. Trápí jej krach civilizace a možný konec planety Země, což má řešit koronavirus, skrze který postupně omezuje spotřebu, způsobuje se nedostatek a nutí tak společnost přejít na jiný způsob žití na planetě Zemi.

  2. Trápí jej jeho vlastní nástroje, které si v minulosti vytvořil. Státní elita USA a odcházející Velká Británie se nedokáží smířit s jejich ustupující rolí, nedokáží pochopit, že už pro ně není místo a stále kladou odpor. To se projevuje všude, kam sahá vliv těchto starých struktur. Včetně u nás.


Víme, že GP hodlá přestavět USA. To je ozvučeno dostatečně. Ale je také nutné přestavět celou dnešní podobu Evropy. Už víme, že migrační vlna měla smést Evropu a zejména západní část připravit pro formaci budoucího chalifátu(což ovšem není tak jisté v tuto dobu)


Také jsme už slyšeli, že východní Evropy zůstane jaksi svá, ovšem v jaké podobě, to se právě nyní rozhoduje. A nyní přicházíme k nám. K naší lokalitě. Nicméně připomeňme si ještě dva scénáře, které se týkají vyloženě nás. Jedná se o Trojmoří a Rakousko-Uhersko 2.0.


V zásadě lze to shrnout takto. Projekt Trojmoří je propagovaný Polskem, jenž se cítí hlavou celého spolku, v tichosti podporovanou Británií, jenž má sjednotit východní Evropu proti Rusku.


V jakém stavu se nyní nachází země V4? Polsko a Maďarsko jsou společně v rostoucím konfliktu s EU(Bruselem). Slovensko má potíže se svou státnosti, je ochromené. Naše volby dopadly, jak dopadly, k tomu se snad ještě dostanu. A zmiňme i Rakousko, které má také své potíže a také není nejlepší v kondici.


Proč to píšu? Protože chci poukázat na takovou věc. Které země jsou nyní v konfliktu s EU? Polsko a Maďarsko. Proč Polsko? Zdá se, že Polsko má za úkol roztříštit EU a v zájmu Británie sjednotit východ, zatímco zbytek Evropy padne a začlení se postupně do islámského chalifátu(procesy, které toto podporují, jsou již známy).


A co to Maďarsko? To má dle mě souvislost s projektem Rakousko-Uhersko 2.0. Jak docílíme sjednocení bývalých zemí tohoto bývalého státu? Tenkrát to šlo přes královskou/císařskou linii. Prostě se tu přiženili a hotovo. Bylo to jejich. Dnes to už není možné. Jak to udělají tedy? Musí oslabit státnost všech objektů řízení vyjma jednoho, který bude mít dostatečnou stabilitu, na jehož základě tyto státy pak sblíží. Podle mě je to Maďarsko.


No, dobře, ale proč tedy vůbec vzniká tato potřeba zase v nějaké obdobě obrodit Rakousko-Uhersko? Protože je potřebná určitá protiváha proti Trojmoří. A také proto…


Pamatujeme si ještě na Novou hedvábnou stezku? Pokus o sjednocení Eurasie? Já nevím, moc už o něm neslyšíme. Zato se tu objevila jiná varianta, a to spojení od Vladivostoku až po Lisabon. Myslím, že Rusko tuto iniciativu převzalo, sjednotit Eurasii.


V jistém smyslu se jedná o záchranu pro západní Evropu. A věřím, že tamější elity si nepřejí zahynout pod tíhou islámu. Pro ně je to východisko. A proto tyto elity budou podporovat raději Rakousko-Uhersko 2.0 než Trojmoří. A myslím, že i GP bude podporovat tuto variantu spíše.


Proč si to myslím? Svědčí o tom jednak jakási rehabilitace Habsburků v naší zemi, a tak dále, probíhající už před volbami. A druhak, výsledky voleb, kde SPOLU se mi jeví jako propagátor této rehabilitace. Poslední věcí je, že Piráti, kteří jsou napojení spíše na Státní elitu USA(a tím si myslím, že i na Británii) byli víceméně vyšachováni. O STANu mnoho nevím, přiznám se. Vždy mi přišli nevýrazní a myslím si, že se zapojí tam, kde to bude výhodnější.


Co se týče výsledku voleb… Babiš společně s ANO splnili svou roli. Pomohli stabilizovat Česko a V4, zároveň Babiš je člověkem, který splnil roli klamného cíle. Stále platí, že svět musí být začištěn od služebníčků, lokajů a těch, kteří odmítají nové podmínky, které přicházejí.


Pálili na něj ze všech děl a ze všech stran. Stejně tak na prezidenta Zemana. Stáli v cestě liberalismu, stáli v cestě jejich způsobu života. A během toho každý odhaloval své pozice. Liberalismus je ovšem také na cestě do pekel a proto i on musí být odepsán. A bude odepsán řízeně. Lidé uvidí, jak liberální strany rozkrádají zemi. A uvidí, že se ani mezi sebou nebudou moci dohodnout, protože jejich stabilita je mizerná. Stojí totiž na nenávisti.


Pan prezident Zeman je nyní v nemocnici. O jeho zdraví mnoho nevíme(přesto posílám jemu podporu a přání k brzkému uzdravení), ovšem tento akt znamená prudkou brzdu v euforii vítězných koalic. Sami tvrdí, že tohle je stav, jaký jsme tu nikdy neměli. Musí být opatrní. Velmi opatrní. Ačkoliv si už rozdělují posty, reálně si neví rady, co teď.


A myslím, že ANO dostane nový úkol v nastalé situaci. Babiš zkorigoval sám sebe a ohlásil, že klidně půjde do opozice(to bych mu radil, tvrdil mi v dopise, že se bude za nás rvát až do roztrhání těla). Proces tedy běží dále.


Ačkoliv jsem tvrdil, že je podporovaná varianta Rakouska-Uherska 2.0, vyjádřím trochu optimismu a řeknu, že na tuto variantu, minimálně v plné míře nedojde. Možná nějaká forma sblížení, ale nevěřím, že se jim podaří to dát zase do kupy jako stát. Potenciální nová vláda složená ze SPOLU a PírSTANu nemá stabilitu. Je tam velké vnitřní pnutí, které se projeví časem. Jejich kampaň byla postavená na nenávisti a ne na státotvořivosti. Nedotáhnou to do konce, protože to nemá podporu od HNR.


A navíc tu zůstaly ty další strany, které v podstatě jen čekají, až se tato potenciální vláda rozsype a bude obviněna ze všeho. Strany, které jsou nyní na střídačce, mají oddechový čas na to, aby se daly do kupy. A my také nesmíme polevit v našem úsilí. Parametry pobíhajícího procesu se do té doby mohou změnit a potenciální dílčí cíl již nebude žádoucí.


Poslední věcí, kterou ještě zmíním, bude o voličích. Setkávám se se dvěma druhy voličů, kteří volili koalice. První je „lebo Fico“, totiž pardon. „Protože Babiš“… Podobnost se Slovenskem je jen čistě náhodná. Tito lidé volili tyto s koalice, aby tam nebyl Babiš. Absolutní neporozumění procesu. To co do nich nalili, to v sobě nesou. Jako klobásy.
Druhá skupina je ta, která volila koalice, aby si zachovali svůj nadstandardní životní styl. Co je jim po ostatních a spravedlnosti? Absolutní nepochopení procesu, tentokrát účelu koronaviru a toho, že nadstandardní životní styl nebude zachován tak, jak jej znají. Vsadili na špatného koně. Ten kůň je sice dlouho vozil, ale už dávno zapomněli, že ten kůň je starý, má u huby pěnu, nohama sotva vleče a umírá.


No, tož, přeji všem, kteří volili takto, aby neskončili semletí.


Zdravím, pokusím se o trochu obšírnější analýzu. Dělám to poprvé a nerad chodím s kůží na trh, ale myslím, že je to potřeba(a to i pro mě, abych viděl, jestli to studium k něčemu je). Koneckonců i špatná analýza je analýza, která se dá v komunitě opravit či doplnit o další střípky. Zkusíme začít od celku k jednotlivostem. Takže jistě všichni víme, že GP dostal civilizaci na hranici katastrofy na všech úrovních. Reálně před ním stojí úkol přestavby světa. A k tomu se ovšem vážou problémy, které musí řešit. 1. Trápí jej krach civilizace a možný konec planety Země, což má řešit koronavirus, skrze který postupně omezuje spotřebu, způsobuje se nedostatek a nutí tak společnost přejít na jiný způsob žití na planetě Zemi. 2. Trápí jej jeho vlastní nástroje, které si v minulosti vytvořil. Státní elita USA a odcházející Velká Británie se nedokáží smířit s jejich ustupující rolí, nedokáží pochopit, že už pro ně není místo a stále kladou odpor. To se projevuje všude, kam sahá vliv těchto starých struktur. Včetně u nás. Víme, že GP hodlá přestavět USA. To je ozvučeno dostatečně. Ale je také nutné přestavět celou dnešní podobu Evropy. Už víme, že migrační vlna měla smést Evropu a zejména západní část připravit pro formaci budoucího chalifátu(což ovšem není tak jisté v tuto dobu) Také jsme už slyšeli, že východní Evropy zůstane jaksi svá, ovšem v jaké podobě, to se právě nyní rozhoduje. A nyní přicházíme k nám. K naší lokalitě. Nicméně připomeňme si ještě dva scénáře, které se týkají vyloženě nás. Jedná se o Trojmoří a Rakousko-Uhersko 2.0. V zásadě lze to shrnout takto. Projekt Trojmoří je propagovaný Polskem, jenž se cítí hlavou celého spolku, v tichosti podporovanou Británií, jenž má sjednotit východní Evropu proti Rusku. V jakém stavu se nyní nachází země V4? Polsko a Maďarsko jsou společně v rostoucím konfliktu s EU(Bruselem). Slovensko má potíže se svou státnosti, je ochromené. Naše volby dopadly, jak dopadly, k tomu se snad ještě dostanu. A zmiňme i Rakousko, které má také své potíže a také není nejlepší v kondici. Proč to píšu? Protože chci poukázat na takovou věc. Které země jsou nyní v konfliktu s EU? Polsko a Maďarsko. Proč Polsko? Zdá se, že Polsko má za úkol roztříštit EU a v zájmu Británie sjednotit východ, zatímco zbytek Evropy padne a začlení se postupně do islámského chalifátu(procesy, které toto podporují, jsou již známy). A co to Maďarsko? To má dle mě souvislost s projektem Rakousko-Uhersko 2.0. Jak docílíme sjednocení bývalých zemí tohoto bývalého státu? Tenkrát to šlo přes královskou/císařskou linii. Prostě se tu přiženili a hotovo. Bylo to jejich. Dnes to už není možné. Jak to udělají tedy? Musí oslabit státnost všech objektů řízení vyjma jednoho, který bude mít dostatečnou stabilitu, na jehož základě tyto státy pak sblíží. Podle mě je to Maďarsko. No, dobře, ale proč tedy vůbec vzniká tato potřeba zase v nějaké obdobě obrodit Rakousko-Uhersko? Protože je potřebná určitá protiváha proti Trojmoří. A také proto… Pamatujeme si ještě na Novou hedvábnou stezku? Pokus o sjednocení Eurasie? Já nevím, moc už o něm neslyšíme. Zato se tu objevila jiná varianta, a to spojení od Vladivostoku až po Lisabon. Myslím, že Rusko tuto iniciativu převzalo, sjednotit Eurasii. V jistém smyslu se jedná o záchranu pro západní Evropu. A věřím, že tamější elity si nepřejí zahynout pod tíhou islámu. Pro ně je to východisko. A proto tyto elity budou podporovat raději Rakousko-Uhersko 2.0 než Trojmoří. A myslím, že i GP bude podporovat tuto variantu spíše. Proč si to myslím? Svědčí o tom jednak jakási rehabilitace Habsburků v naší zemi, a tak dále, probíhající už před volbami. A druhak, výsledky voleb, kde SPOLU se mi jeví jako propagátor této rehabilitace. Poslední věcí je, že Piráti, kteří jsou napojení spíše na Státní elitu USA(a tím si myslím, že i na Británii) byli víceméně vyšachováni. O STANu mnoho nevím, přiznám se. Vždy mi přišli nevýrazní a myslím si, že se zapojí tam, kde to bude výhodnější. Co se týče výsledku voleb… Babiš společně s ANO splnili svou roli. Pomohli stabilizovat Česko a V4, zároveň Babiš je člověkem, který splnil roli klamného cíle. Stále platí, že svět musí být začištěn od služebníčků, lokajů a těch, kteří odmítají nové podmínky, které přicházejí. Pálili na něj ze všech děl a ze všech stran. Stejně tak na prezidenta Zemana. Stáli v cestě liberalismu, stáli v cestě jejich způsobu života. A během toho každý odhaloval své pozice. Liberalismus je ovšem také na cestě do pekel a proto i on musí být odepsán. A bude odepsán řízeně. Lidé uvidí, jak liberální strany rozkrádají zemi. A uvidí, že se ani mezi sebou nebudou moci dohodnout, protože jejich stabilita je mizerná. Stojí totiž na nenávisti. Pan prezident Zeman je nyní v nemocnici. O jeho zdraví mnoho nevíme(přesto posílám jemu podporu a přání k brzkému uzdravení), ovšem tento akt znamená prudkou brzdu v euforii vítězných koalic. Sami tvrdí, že tohle je stav, jaký jsme tu nikdy neměli. Musí být opatrní. Velmi opatrní. Ačkoliv si už rozdělují posty, reálně si neví rady, co teď. A myslím, že ANO dostane nový úkol v nastalé situaci. Babiš zkorigoval sám sebe a ohlásil, že klidně půjde do opozice(to bych mu radil, tvrdil mi v dopise, že se bude za nás rvát až do roztrhání těla). Proces tedy běží dále. Ačkoliv jsem tvrdil, že je podporovaná varianta Rakouska-Uherska 2.0, vyjádřím trochu optimismu a řeknu, že na tuto variantu, minimálně v plné míře nedojde. Možná nějaká forma sblížení, ale nevěřím, že se jim podaří to dát zase do kupy jako stát. Potenciální nová vláda složená ze SPOLU a PírSTANu nemá stabilitu. Je tam velké vnitřní pnutí, které se projeví časem. Jejich kampaň byla postavená na nenávisti a ne na státotvořivosti. Nedotáhnou to do konce, protože to nemá podporu od HNR. A navíc tu zůstaly ty další strany, které v podstatě jen čekají, až se tato potenciální vláda rozsype a bude obviněna ze všeho. Strany, které jsou nyní na střídačce, mají oddechový čas na to, aby se daly do kupy. A my také nesmíme polevit v našem úsilí. Parametry pobíhajícího procesu se do té doby mohou změnit a potenciální dílčí cíl již nebude žádoucí. Poslední věcí, kterou ještě zmíním, bude o voličích. Setkávám se se dvěma druhy voličů, kteří volili koalice. První je „lebo Fico“, totiž pardon. „Protože Babiš“… Podobnost se Slovenskem je jen čistě náhodná. Tito lidé volili tyto s koalice, aby tam nebyl Babiš. Absolutní neporozumění procesu. To co do nich nalili, to v sobě nesou. Jako klobásy. Druhá skupina je ta, která volila koalice, aby si zachovali svůj nadstandardní životní styl. Co je jim po ostatních a spravedlnosti? Absolutní nepochopení procesu, tentokrát účelu koronaviru a toho, že nadstandardní životní styl nebude zachován tak, jak jej znají. Vsadili na špatného koně. Ten kůň je sice dlouho vozil, ale už dávno zapomněli, že ten kůň je starý, má u huby pěnu, nohama sotva vleče a umírá. No, tož, přeji všem, kteří volili takto, aby neskončili semletí.
Upravené 11. 10. 2021 o 19:55

https://www.mix24.cz/nemocneho-prezidenta-zrejme-v-lanech-drzeli-nasilim-zachranil-ho-az-babis-rika-lekarka/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=YRjh6BexXhc-202110111855&dop_id=13854653


tohle už je křeč
vypadá to na výživný týden 2


https://www.mix24.cz/nemocneho-prezidenta-zrejme-v-lanech-drzeli-nasilim-zachranil-ho-az-babis-rika-lekarka/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=YRjh6BexXhc-202110111855&dop_id=13854653 tohle už je křeč vypadá to na výživný týden 2

Thorn :dobrý pokus o rozbor, díky za přesah z české kotliny


Thorn :dobrý pokus o rozbor, díky za přesah z české kotliny

Jen pro ilustraci: Když hyena píše takovým citlivým, inteligentním způsobem Mynářovi a ještě s tím pochlubí.


https://twitter.com/okundra/status/1447153600711495687

Jen pro ilustraci: Když hyena píše takovým citlivým, inteligentním způsobem Mynářovi a ještě s tím pochlubí. https://twitter.com/okundra/status/1447153600711495687
Upravené 11. 10. 2021 o 23:04

Kdo se diví a čemu se diví ?

Ahoj Boletusi. Ja se treba divim tomu malemu procentu pro KSCM. Volil jsem je.
Jeste dva dny pred volbami prohlasoval Buran, ze pod pet procent je to tezko uveritelne. Volil jsem je nezavisle na nazorech na tomhletom foru a nazorech Burana. A stojim si za tim.
Takze probehl podle Tebe "scenar", tzn, ze si myslis, ze byly ty volby zmanipulovany? Ja si myslim, ze jo. Tak by bylo dobry to na rovinu rict.
Jeste si pamatuju, jak jsem byl nervozni, jestli vyjde druha prezidentska volba Zemanovi. Vysla. A kdyby nevysla, tak bys zase napsal, ze to byl "scenar", (a ze tam ten scenar byl), a kdyz to vyslo, tak ze narodni sily zvitezily? Obe varianty byly tenkrat mozne, stejne jako ted.
Byval jsi optimista, ted pises jako zklamany realista a mistni diskutujici Ti prijdou naivni. To nejsme. A ti smejdi Volny a Slachta (mimo jiny vznikly v podobny dobe jako koalice) rozbili tu pronarodni bunku. Pro jsou tyhleti dva horsi jak Bartos s kalouskem dohromady. Bartos, Kalousek, Fiala aspol jsou normalni smejdi, kdezto Volny a Slachta jsou zradcove naroda. Bartos aspon deklaruje, ze mu o cechy vubec nejde, takze je citelny. Kdezto Volny a Slachta udelali normalni podvod na lidech s dobrym (spatne rozlisenym) umyslem.


[quote="pid:37068, uid:57"]Kdo se diví a čemu se diví ?[/quote] Ahoj Boletusi. Ja se treba divim tomu malemu procentu pro KSCM. Volil jsem je. Jeste dva dny pred volbami prohlasoval Buran, ze pod pet procent je to tezko uveritelne. Volil jsem je nezavisle na nazorech na tomhletom foru a nazorech Burana. A stojim si za tim. Takze probehl podle Tebe "scenar", tzn, ze si myslis, ze byly ty volby zmanipulovany? Ja si myslim, ze jo. Tak by bylo dobry to na rovinu rict. Jeste si pamatuju, jak jsem byl nervozni, jestli vyjde druha prezidentska volba Zemanovi. Vysla. A kdyby nevysla, tak bys zase napsal, ze to byl "scenar", (a ze tam ten scenar byl), a kdyz to vyslo, tak ze narodni sily zvitezily? Obe varianty byly tenkrat mozne, stejne jako ted. Byval jsi optimista, ted pises jako zklamany realista a mistni diskutujici Ti prijdou naivni. To nejsme. A ti smejdi Volny a Slachta (mimo jiny vznikly v podobny dobe jako koalice) rozbili tu pronarodni bunku. Pro jsou tyhleti dva horsi jak Bartos s kalouskem dohromady. Bartos, Kalousek, Fiala aspol jsou normalni smejdi, kdezto Volny a Slachta jsou zradcove naroda. Bartos aspon deklaruje, ze mu o cechy vubec nejde, takze je citelny. Kdezto Volny a Slachta udelali normalni podvod na lidech s dobrym (spatne rozlisenym) umyslem.

Ono k tomu, žít venku a být vlastencem, může být mnohem více pohledů než se zde píše a debatuje.


Stejně jako množství důvodů k opuštění rodné země. Druhá otázka je vůle návratu zpět a za jakých podmínek.


Následně, k tabulce výsledků voleb v zahraničí, může hrát roli i to, že tito lidé venku trpí a tak ten samý úděl přejí i těm druhým, co zůstali a tak se o to snaží tímto způsobem přičinit.


Pravda je, a to sleduji již delší dobu, že v zahraničí lidé volí většinou v neprospěch České nezávislosti a samostatnosti. Uvedu příklad z presidentských voleb, kde zcela jednoznačně vítězil Drahoš a Zeman měl jen velmi malé procento. (výsledky ze zastupitelských úřadů)


Nakonec nelze vyloučit ani mstu, za něco co ten jedinec nějak emocionálně vnímá tak, že se potřebuje ostatním jako celku pomstít za svůj subjektivní emocionální pocit.


Volit doma, ve svém volebním okrsku je to nejsprávnější.


Ono k tomu, žít venku a být vlastencem, může být mnohem více pohledů než se zde píše a debatuje. Stejně jako množství důvodů k opuštění rodné země. Druhá otázka je vůle návratu zpět a za jakých podmínek. Následně, k tabulce výsledků voleb v zahraničí, může hrát roli i to, že tito lidé venku trpí a tak ten samý úděl přejí i těm druhým, co zůstali a tak se o to snaží tímto způsobem přičinit. Pravda je, a to sleduji již delší dobu, že v zahraničí lidé volí většinou v neprospěch České nezávislosti a samostatnosti. Uvedu příklad z presidentských voleb, kde zcela jednoznačně vítězil Drahoš a Zeman měl jen velmi malé procento. (výsledky ze zastupitelských úřadů) Nakonec nelze vyloučit ani mstu, za něco co ten jedinec nějak emocionálně vnímá tak, že se potřebuje ostatním jako celku pomstít za svůj subjektivní emocionální pocit. Volit doma, ve svém volebním okrsku je to nejsprávnější.
Upravené 12. 10. 2021 o 01:58

To že neprošla ČSSD a KSČM je evidentní záměr . Babiš nesměl mít nikoho do tahu .
Nicméně přejme to té vlastizrádné sebrance , at si přebere koryta . Vstupují do vody , která se začíná vařit .


To že neprošla ČSSD a KSČM je evidentní záměr . Babiš nesměl mít nikoho do tahu . Nicméně přejme to té vlastizrádné sebrance , at si přebere koryta . Vstupují do vody , která se začíná vařit .

To že neprošla ČSSD a KSČM je evidentní záměr
Já má takový pocit, že větší zlo způsobily rozbíječské formace: šlachtovci, volnýblok, apod. A samozřejmě volič, který jim naletěl. To, že tradiční levicové strany propadly, může znamenat obrodný proces v nich. Se zhoršováním životních podmínek pro spodních 9,5 miliónů občanů v ČR bude zcela určitě vznikat nová společenská poptávka po lídrech a stranách, které budou mít v hledáčku hlavně vlast a její občany. Ten aspikový týpek v červeném svetru by rozhodně dobrou práci pro ČR neudělal. Stejně jako současní komunisté, kteří se tak hodně brání opřít se ideově o Skálu.


PS. Ještě přidávám zprávu ze Sputniku - komunisté a socdem se chtějí spojit. Podporuje to Hamajda, Konečná, Dolejš. Pozitivně se k tomu vyjadřuje i Hašek. U té první trojice mne napadá: "Starého psa novým kouskům nenaučíš". U Haška teď nevím - bral jsem ho jako prezidentského člověka v ČSSD.


[quote="pid:37176, uid:185"]To že neprošla ČSSD a KSČM je evidentní záměr[/quote]Já má takový pocit, že větší zlo způsobily rozbíječské formace: šlachtovci, volnýblok, apod. A samozřejmě volič, který jim naletěl. To, že tradiční levicové strany propadly, může znamenat obrodný proces v nich. Se zhoršováním životních podmínek pro spodních 9,5 miliónů občanů v ČR bude zcela určitě vznikat nová společenská poptávka po lídrech a stranách, které budou mít v hledáčku hlavně vlast a její občany. Ten aspikový týpek v červeném svetru by rozhodně dobrou práci pro ČR neudělal. Stejně jako současní komunisté, kteří se tak hodně brání opřít se ideově o Skálu. PS. Ještě přidávám zprávu ze [Sputniku](https://cz.sputniknews.com/20211010/po-debaklu-cssd-a-kscm-ve-volbach-se-spekuluje-o-jejich-spojeni-veri-ze-levice-je-potrebna-16124398.html) - komunisté a socdem se chtějí spojit. Podporuje to Hamajda, Konečná, Dolejš. Pozitivně se k tomu vyjadřuje i Hašek. U té první trojice mne napadá: "Starého psa novým kouskům nenaučíš". U Haška teď nevím - bral jsem ho jako prezidentského člověka v ČSSD.
Upravené 12. 10. 2021 o 07:25

Podporuje to Hamajda, Konečná, Dolejš. Pozitivně se k tomu vyjadřuje i Hašek.


Josef Skála:
https://cz.sputniknews.com/20211011/josef-skala-putin-prohral-ceske-volby-pak-uprimnou-soustrast-volicum-16132516.html


[quote="pid:37177, uid:260"]Podporuje to Hamajda, Konečná, Dolejš. Pozitivně se k tomu vyjadřuje i Hašek.[/quote] Josef Skála: https://cz.sputniknews.com/20211011/josef-skala-putin-prohral-ceske-volby-pak-uprimnou-soustrast-volicum-16132516.html

Takze probehl podle Tebe "scenar", tzn, ze si myslis, ze byly ty volby zmanipulovany? Ja si myslim, ze jo. Tak by bylo dobry to na rovinu rict.

Můj pohled, Boletus se určitě vyjádří sám za sebe. Dílčí kroky kterými dosáhli svého cíle: Odchod Kaldy a knížete do důchodu, formace koalic SPOLU a PirSranu, akce Ústavního soudu, založení stran rozbíječů (Přísaha, Volný atd) s cílem rozdrobení hlasů nespokojených, manipulace volebních odhadů = ovlivnění nejistých + vytvoření prostoru pro úpravu volebních výsledků, podle potřeby řiditelné korespondenční hlasování ze zahraničí...
Nakonec jim to úplně nevyšlo podle plánů a museli sáhnout k dost viditelným úpravám výsledků. Propad KSČM a ČSSD pod 5% byl vynucený. Pokud k ANO a SPD přičteme propadlé hlasy (téměř milion) tak většina národa hlasovala proti nim = podporu národa nemají ani náhodou. Až si to národ po prvotním zděšení v hlavách přepočítá, spadne důvěra v "demokracii" ještě níž. Navíc situace se velmi rychle změní u skupiny voličů, kterou správně popsal Thorn:
„Protože Babiš“… Podobnost se Slovenskem je jen čistě náhodná. Tito lidé volili tyto s koalice, aby tam nebyl Babiš. Absolutní neporozumění procesu. To co do nich nalili, to v sobě nesou. Jako klobásy.

Tito voliči velmi rychle zjistí, že se nic nezlepšilo, spíš naopak.
Závěr: Utrpěli vítězství. Dal bych jim prostor ke zrychlenému odpisu protinárodní politiky. Restart/obroda dne už spíš jen deklarativně pronárodních stran je také nutný = dostali příležitost k záchraně. Takže žádná tragédie, musíme pracovat dál.
Plus, bylo by dobré na základě těchto zkušenosti připravit opatření bránící manipulaci s volebními výsledky.


[quote="pid:37169, uid:446"]Takze probehl podle Tebe "scenar", tzn, ze si myslis, ze byly ty volby zmanipulovany? Ja si myslim, ze jo. Tak by bylo dobry to na rovinu rict.[/quote] Můj pohled, Boletus se určitě vyjádří sám za sebe. Dílčí kroky kterými dosáhli svého cíle: Odchod Kaldy a knížete do důchodu, formace koalic SPOLU a PirSranu, akce Ústavního soudu, založení stran rozbíječů (Přísaha, Volný atd) s cílem rozdrobení hlasů nespokojených, manipulace volebních odhadů = ovlivnění nejistých + vytvoření prostoru pro úpravu volebních výsledků, podle potřeby řiditelné korespondenční hlasování ze zahraničí... Nakonec jim to úplně nevyšlo podle plánů a museli sáhnout k dost viditelným úpravám výsledků. Propad KSČM a ČSSD pod 5% byl vynucený. Pokud k ANO a SPD přičteme propadlé hlasy (téměř milion) tak většina národa hlasovala proti nim = podporu národa nemají ani náhodou. Až si to národ po prvotním zděšení v hlavách přepočítá, spadne důvěra v "demokracii" ještě níž. Navíc situace se velmi rychle změní u skupiny voličů, kterou správně popsal Thorn: [quote="pid:37138, uid:209"]„Protože Babiš“… Podobnost se Slovenskem je jen čistě náhodná. Tito lidé volili tyto s koalice, aby tam nebyl Babiš. Absolutní neporozumění procesu. To co do nich nalili, to v sobě nesou. Jako klobásy.[/quote] Tito voliči velmi rychle zjistí, že se nic nezlepšilo, spíš naopak. Závěr: Utrpěli vítězství. Dal bych jim prostor ke zrychlenému odpisu protinárodní politiky. Restart/obroda dne už spíš jen deklarativně pronárodních stran je také nutný = dostali příležitost k záchraně. Takže žádná tragédie, musíme pracovat dál. Plus, bylo by dobré na základě těchto zkušenosti připravit opatření bránící manipulaci s volebními výsledky.

Mimochodem, existuje zásadní rozpor mezi obrazem kampaně a výsledky voleb.
Kam přijelo Spolu nebo Pirstan, prázdná náměstí, pár lidí, většinou jen členů. Zhmotněný nezájem.
Najednou to vyhrává volby. Buď je lidi sice volili, ale bez zájmu, nebo je něco špatně

Veď je to očividné, že je niečo “ špatně”.
Už ste zabudli na upozornenie voliča v piatok na to, že nedostal volebné lístky ANO? Až po upozornení a domáhania sa ich mu predseda okrskovej volebnej komisie dal.
Ja položím len dve otázky:


  1. ako je to možné, čo robil zástupca ANO v danej volebnej komisii? Alebo mal nariadené prižmurovať nad tým oči?
  2. Ak si daná volebná komisia dovolila segregovať volebné lístky ANO, tak kde je potom záruka, že aj sčítanie prebehlo korektne, a kde je záruka, že neboli platné hlasy ANO dodatočne zneplatnené alebo nahradené inými...

[quote="pid:37056, uid:372"]Mimochodem, existuje zásadní rozpor mezi obrazem kampaně a výsledky voleb. Kam přijelo Spolu nebo Pirstan, prázdná náměstí, pár lidí, většinou jen členů. Zhmotněný nezájem. Najednou to vyhrává volby. Buď je lidi sice volili, ale bez zájmu, nebo je něco špatně[/quote] Veď je to očividné, že je niečo “ špatně”. Už ste zabudli na upozornenie voliča v piatok na to, že nedostal volebné lístky ANO? Až po upozornení a domáhania sa ich mu predseda okrskovej volebnej komisie dal. Ja položím len dve otázky: 1. ako je to možné, čo robil zástupca ANO v danej volebnej komisii? Alebo mal nariadené prižmurovať nad tým oči? 2. Ak si daná volebná komisia dovolila segregovať volebné lístky ANO, tak kde je potom záruka, že aj sčítanie prebehlo korektne, a kde je záruka, že neboli platné hlasy ANO dodatočne zneplatnené alebo nahradené inými...

A ti smejdi Volny a Slachta (mimo jiny vznikly v podobny dobe jako koalice) rozbili tu pronarodni bunku.

Ve volebním vysílaní Svobodného rádia moderátor zmínil, že jistý Adam Benjamin Bartoš (předseda Národní demokracie a podle mých dlouhodobých výpočtů imitačně-provokační subjekt, v těchto volbách v koalici s rozštěpenou Aliancí národních sil) trousí informaci, že Volný blok je placený Pentou...


[quote="pid:37169, uid:446"]A ti smejdi Volny a Slachta (mimo jiny vznikly v podobny dobe jako koalice) rozbili tu pronarodni bunku.[/quote] Ve volebním vysílaní Svobodného rádia moderátor zmínil, že jistý Adam Benjamin Bartoš (předseda Národní demokracie a podle mých dlouhodobých výpočtů imitačně-provokační subjekt, v těchto volbách v koalici s rozštěpenou Aliancí národních sil) trousí informaci, že Volný blok je placený Pentou...

a kde je záruka, že neboli platné hlasy ANO dodatočne zneplatnené alebo nahradené inými...
ten isty scenar ako v SR (ESET->CIA) a vlastne aj v US smile
kto ma vacsiu moc, volic ci komisar kto scitava hlasy ?


[quote="pid:37184, uid:112"]a kde je záruka, že neboli platné hlasy ANO dodatočne zneplatnené alebo nahradené inými...[/quote]ten isty scenar ako v SR (ESET->CIA) a vlastne aj v US ]:) kto ma vacsiu moc, volic ci komisar kto scitava hlasy ?
Upravené 12. 10. 2021 o 09:50

Kdezto Volny a Slachta udelali normalni podvod na lidech s dobrym (spatne rozlisenym) umyslem.

Jak dlouho bude trvat, než si lidé všimnou opakujícího se scénáře?
Že se před volbami vždy vyrojí nové straničky nebo ožijou tradiční trpaslící, profesionální podpětiprocentníci, kteří se “překvapivě” do Sněmovny zase nedostanou.
Od roku 1989, kolik “nových” stran se do parlamentu dostalo? (když nepočítám produkty štěpení typu Unie svobody)
Pokud dobře počítám, tak jenom Ano a SPD.
Je přece vidět, co musí být, aby to vyšlo. Buď tam musí být miliardář (Ano) nebo několik let tvrdé denodenní masírky všemi dostupnými kanály, pořádání demonstrací a nosné téma (jako rok 2015 a migrační cunami), na kterém ta strana fakt vyroste (SPD - moc dobře se pamatuju, jak tenkrát Okamura makal a říkal jsem si, kolik let to ještě chce takto vydržet - proto jsem se nedivil, že polevil, když do parlamentu prošel; jeho tehdejší tempo mi přišlo nelidské :-) (a to tam beztak budou ještě nějaké “neviditelné” prachy).
A takzvaná “alternativa” nezapomněla letos troubit hesla typu “Volte srdcem”, “je čas volit malé strany, tentokrát už to fakt vyjde”, “Okamura už je jejich, však se podívejte, je v parlamentu, a co udělal - nic”. Jediné Svobodné rádio bylo hlásnou troubou SPD, jinak to byla bída.
Přece není možné čekat, že trpasličí strana, která ze zmátoří těsně před volbami a začne vyvíjet jakous-takous činnost srovnatelnou s úsilím dostat se do zastupitelstva menšího města, dostane cca 300 000 hlasů (pokud počítám správně co je cca třeba na těch 5%). A předtím její činnost = pár let 1x týdně pořad v rádiu, které poslouchá pár tisíc lidí...
Kolikrát se to bude muset zopakovat, než si to všimne dost lidí?


Dodatek:
Ještě bych volení trpaslíků pochopil, kdyby nebyla možnost jiné volny pro konzervativního a vlasteneckého voliče...


Dodatek2:
Ještě mě doplnil goulem

Ještě byly Věci veřejné, ale pokud se nepletu, tak to byla větev ODS a pak Piráti.

ale to bych hodil do pytle "styl Ano" - Vít Bárta byl, aspoň oficiálně, "podnikatel/milionář". Bylo takových víc, kdo do VV lil prachy, mimo jiné i Bakala viz zde sekce "Financování"
https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C4%9Bci_ve%C5%99ejn%C3%A9
Kromě toho, Věci veřejné, než se dostaly do parlamentu, tak relativně úspěšně nějakou dobu působily v pražské komunální politice.


[quote="pid:37169, uid:446"]Kdezto Volny a Slachta udelali normalni podvod na lidech s dobrym (spatne rozlisenym) umyslem.[/quote] Jak dlouho bude trvat, než si lidé všimnou opakujícího se scénáře? Že se před volbami vždy vyrojí nové straničky nebo ožijou tradiční trpaslící, profesionální podpětiprocentníci, kteří se “překvapivě” do Sněmovny zase nedostanou. Od roku 1989, kolik “nových” stran se do parlamentu dostalo? (když nepočítám produkty štěpení typu Unie svobody) Pokud dobře počítám, tak jenom Ano a SPD. Je přece vidět, co musí být, aby to vyšlo. Buď tam musí být miliardář (Ano) nebo několik let tvrdé denodenní masírky všemi dostupnými kanály, pořádání demonstrací a nosné téma (jako rok 2015 a migrační cunami), na kterém ta strana fakt vyroste (SPD - moc dobře se pamatuju, jak tenkrát Okamura makal a říkal jsem si, kolik let to ještě chce takto vydržet - proto jsem se nedivil, že polevil, když do parlamentu prošel; jeho tehdejší tempo mi přišlo nelidské :-) (a to tam beztak budou ještě nějaké “neviditelné” prachy). A takzvaná “alternativa” nezapomněla letos troubit hesla typu “Volte srdcem”, “je čas volit malé strany, tentokrát už to fakt vyjde”, “Okamura už je jejich, však se podívejte, je v parlamentu, a co udělal - nic”. Jediné Svobodné rádio bylo hlásnou troubou SPD, jinak to byla bída. Přece není možné čekat, že trpasličí strana, která ze zmátoří těsně před volbami a začne vyvíjet jakous-takous činnost srovnatelnou s úsilím dostat se do zastupitelstva **menšího města**, dostane cca 300 000 hlasů (pokud počítám správně co je cca třeba na těch 5%). A předtím její činnost = pár let 1x týdně pořad v rádiu, které poslouchá pár tisíc lidí... Kolikrát se to bude muset zopakovat, než si to všimne dost lidí? Dodatek: Ještě bych volení trpaslíků pochopil, kdyby nebyla možnost jiné volny pro konzervativního a vlasteneckého voliče... Dodatek2: Ještě mě doplnil goulem [quote="pid:37191, uid:473"]Ještě byly Věci veřejné, ale pokud se nepletu, tak to byla větev ODS a pak Piráti.[/quote] ale to bych hodil do pytle "styl Ano" - Vít Bárta byl, aspoň oficiálně, "podnikatel/milionář". Bylo takových víc, kdo do VV lil prachy, mimo jiné i Bakala viz zde sekce "Financování" https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C4%9Bci_ve%C5%99ejn%C3%A9 Kromě toho, Věci veřejné, než se dostaly do parlamentu, tak relativně úspěšně nějakou dobu působily v **pražské** komunální politice.
Upravené 12. 10. 2021 o 11:27

bral jsem ho jako prezidentského člověka v ČSSD.
Kdybych nad někým z ČSSD uvažoval na tento post, jako že neuvažuji, byl by to pravděpodobně, p. Škromach.


[quote="pid:37177, uid:260"]bral jsem ho jako prezidentského člověka v ČSSD.[/quote] Kdybych nad někým z ČSSD uvažoval na tento post, jako že neuvažuji, byl by to pravděpodobně, p. Škromach.

Od roku 1989, kolik “nových” stran se do parlamentu dostalo?


Ještě byly Věci veřejné, ale pokud se nepletu, tak to byla větev ODS a pak Piráti.


[quote="pid:37188, uid:240"]Od roku 1989, kolik “nových” stran se do parlamentu dostalo?[/quote] Ještě byly Věci veřejné, ale pokud se nepletu, tak to byla větev ODS a pak Piráti.

"Prezidentův stav se totiž podle informací PL zlepšuje a hlava státu je nadále připravena vést rokování o sestavení budoucího kabinetu. Jelikož je Miloš Zeman šachový velmistr v rámci svých exekutivních možností, nabízí se celá škála příležitostí pro jeho vyniknutí. Jedna z nich dosud nebyla medializována.


PL se proto zamýšlí nad konotacemi, pakliže by Miloš Zeman pověřil sestavením vlády Víta Rakušana (STAN).
Ač je pravděpodobné, že takto mizivá politická síla nikdy nebude pověřena sestavením vlády, PL se i přesto rozhodly teoretický scénář rozvést. Je tu totiž několik prvků, které stojí za zamyšlení. ......
Pakliže by Miloš Zeman podobnou cestu zvolil, tento záměr by v něm hrál zásadní roli.


Proč? I na to existuje jednoduchá odpověď. Výhrady prezidenta k pravicové politice.


Rakušan by zcela jistě vložil klín mezi zdánlivě přátelské vztahy uvnitř SPOLU. Dominantní postavení má ODS, ačkoli vůči hnutí ANO nemá ani polovinu poslanců.
....
Je však reálné, že by Rakušan při vyjednávání o vládě neměl tolik zkušeností a kupil by chyby. Krom starostování v Kolíně neměl nikdy takto výraznou zodpovědnost.


V zákulisí se i nadále počítá s tím, že prvním pokusem o sestavení budoucího kabinetu bude v horizontu dvou až tří týdnů pověřen Andrej Babiš."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ukrizovani-pravice-Zemanuv-sach-mat-Staci-aby-prezident-poveril-sestavenim-vlady-Rakusana-679976


"Prezidentův stav se totiž podle informací PL zlepšuje a hlava státu je nadále připravena vést rokování o sestavení budoucího kabinetu. Jelikož je Miloš Zeman šachový velmistr v rámci svých exekutivních možností, nabízí se celá škála příležitostí pro jeho vyniknutí. Jedna z nich dosud nebyla medializována. PL se proto zamýšlí nad konotacemi, pakliže by Miloš Zeman pověřil sestavením vlády Víta Rakušana (STAN). Ač je pravděpodobné, že takto mizivá politická síla nikdy nebude pověřena sestavením vlády, PL se i přesto rozhodly teoretický scénář rozvést. Je tu totiž několik prvků, které stojí za zamyšlení. ...... Pakliže by Miloš Zeman podobnou cestu zvolil, tento záměr by v něm hrál zásadní roli. Proč? I na to existuje jednoduchá odpověď. Výhrady prezidenta k pravicové politice. Rakušan by zcela jistě vložil klín mezi zdánlivě přátelské vztahy uvnitř SPOLU. Dominantní postavení má ODS, ačkoli vůči hnutí ANO nemá ani polovinu poslanců. .... Je však reálné, že by Rakušan při vyjednávání o vládě neměl tolik zkušeností a kupil by chyby. Krom starostování v Kolíně neměl nikdy takto výraznou zodpovědnost. V zákulisí se i nadále počítá s tím, že prvním pokusem o sestavení budoucího kabinetu bude v horizontu dvou až tří týdnů pověřen Andrej Babiš." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ukrizovani-pravice-Zemanuv-sach-mat-Staci-aby-prezident-poveril-sestavenim-vlady-Rakusana-679976

Zajímavé je, že všichni lidé, které znám, včetně lidí z naší vesnice ( bavíme se o tom často, hlavně v obchodě)tak jsou zděšení a nikdo z nich nevolil Spolu. Podle mě to opravdu byla manipulace s volbami. Volit Topku a Piráty? Neznám nikoho.


Zajímavé je, že všichni lidé, které znám, včetně lidí z naší vesnice ( bavíme se o tom často, hlavně v obchodě)tak jsou zděšení a nikdo z nich nevolil Spolu. Podle mě to opravdu byla manipulace s volbami. Volit Topku a Piráty? Neznám nikoho.

Neznám nikoho.
Říká se tomu sociální bublina. Já ač nevolil SPOLU, znám dost lidí, co jeli na vlně anti-babiš, takže se tomu nedivím. Nicméně, pokud proběhla manipulace s hlasy, dali si pozor, aby to nebyl nějaký extrém, a zase ono okřídlené hlasování z ciziny, největší prasárna.


[quote="pid:37205, uid:88"]Neznám nikoho.[/quote] Říká se tomu sociální bublina. Já ač nevolil SPOLU, znám dost lidí, co jeli na vlně anti-babiš, takže se tomu nedivím. Nicméně, pokud proběhla manipulace s hlasy, dali si pozor, aby to nebyl nějaký extrém, a zase ono okřídlené hlasování z ciziny, největší prasárna.

mohla bych se zkusenych analytiku zeptat na jejich nazor k "otevreme cesko"? jak jsem zde jiz psala, kamaradka kandidovala za toto hnuti a premlouvala me, abych je volila, coz jsem odmitla. bohuzel tim, ze je s nimi spolupracuje, zcela jim veri, ale i na zaklade toho, co mi rikala, to vypadalo svym zpusobem verohodne, ale kdyz jsem se ji ted ptala, co bude dal s hnutim a to mi nedokazala odpovedet.


mohla bych se zkusenych analytiku zeptat na jejich nazor k "otevreme cesko"? jak jsem zde jiz psala, kamaradka kandidovala za toto hnuti a premlouvala me, abych je volila, coz jsem odmitla. bohuzel tim, ze je s nimi spolupracuje, zcela jim veri, ale i na zaklade toho, co mi rikala, to vypadalo svym zpusobem verohodne, ale kdyz jsem se ji ted ptala, co bude dal s hnutim a to mi nedokazala odpovedet.

Je to možné že sociální bublina. Ale ani moje kamarádky a známí z jiného města i příbuzní je nevolili. A že to extrémně nezměnili je jasné , nemůžou na sebe extra upozornit.


Je to možné že sociální bublina. Ale ani moje kamarádky a známí z jiného města i příbuzní je nevolili. A že to extrémně nezměnili je jasné , nemůžou na sebe extra upozornit.

Říká se tomu sociální bublina. Já ač nevolil SPOLU, znám dost lidí, co jeli na vlně anti-babiš, takže se tomu nedivím. Nicméně, pokud proběhla manipulace s hlasy, dali si pozor, aby to nebyl nějaký extrém, a zase ono okřídlené hlasování z ciziny, největší prasárna.
budte vdacni za vasu socialnu bublinu, moja bublina je AntiBabis a ProVakcin.


[quote="pid:37212, uid:149"]Říká se tomu sociální bublina. Já ač nevolil SPOLU, znám dost lidí, co jeli na vlně anti-babiš, takže se tomu nedivím. Nicméně, pokud proběhla manipulace s hlasy, dali si pozor, aby to nebyl nějaký extrém, a zase ono okřídlené hlasování z ciziny, největší prasárna.[/quote] budte vdacni za vasu socialnu bublinu, moja bublina je AntiBabis a ProVakcin.

Moderator

Je dobré, že se začíná s hodnocením Voleb 2021 už mimo prizma "dali-nedali". Podstatné je pochopit výsledek Voleb v kontextu s vnejším prostředím mimo ČR. Zodpovědět otázky PROČ,JAK a KAM. Pro mně ve volbách probíhaly tyto důležité procesy , zdaleka neřízené jedním řídícím subjektem :
1) oslabení velmi potentního pronárodního bloku sil . Jak- umělým odběrem hlasů přes zorganizované a zaplacené "sběrače Volný blok,TSS,Přísaha a marginály. Reálně - do 10% mínus vůči druhé nejsilnější politické síle SPD . Satisfakce pro tyto krtky- někteří si sáhnou na prachy přes 1,5%-ní bonus a pak v klidu odsmrdí.
2) oslabení dalších dvou voličsky pronárodních, ale řídícími elitami naopak vedených proti národním zájmům. KSČM (Dolejšovské křídlo) a ČSSD (Hamejda) reálně dalších mínus 8 procent od pronárodních voličů. Hledat v Dolejším a Hamáčkovi cokoli pročeského je ztráta času. Aspen a Bronštejn- to jsou jejich guru.Tam byla taktika průhledná-dostat se těsně pod 5% a odlákat co nejvíce hlasů na propadnutí.
3) vrácení do hry ANO , ale to je vynucený krok, jinak už mělo být marginalizováno. Ale právě VNĚJŠÍ faktor určil nadstátním kurátorům ANO, že tam Ondru ještě jednou pošlou.


Nechci se rozepisovat dále, ale čím jsou tyto volby typické ? propadlo DALEKO nejvíce hlasů všech těch naivků a ti si doufejme rozmyslí, zda volit bludičky Volný,Majerová a poslušný policajt Šlachta.
Záměrně zde nepíši nic o určitě využitých "sčítacích korekcích". Ale myslím, že tak brutální jak v USA v listopadu 2020 nebyly. A na tom, co jsem napsal, prd změnily.
K volbám jsem psal na jaře a v létě dva články na kob-forum.eu
https://kob-forum.eu/2021/04/02/kampak-miri-tento-spolek-turistu-uvaha/
https://kob-forum.eu/2021/05/08/o-co-pujde-ve-volbach-2021-zamysleni/
Posuďtě sami...


Je dobré, že se začíná s hodnocením Voleb 2021 už mimo prizma "dali-nedali". Podstatné je pochopit výsledek Voleb v kontextu s vnejším prostředím mimo ČR. Zodpovědět otázky PROČ,JAK a KAM. Pro mně ve volbách probíhaly tyto důležité procesy , zdaleka neřízené jedním řídícím subjektem : 1) oslabení velmi potentního pronárodního bloku sil . Jak- umělým odběrem hlasů přes zorganizované a zaplacené "sběrače Volný blok,TSS,Přísaha a marginály. Reálně - do 10% mínus vůči druhé nejsilnější politické síle SPD . Satisfakce pro tyto krtky- někteří si sáhnou na prachy přes 1,5%-ní bonus a pak v klidu odsmrdí. 2) oslabení dalších dvou voličsky pronárodních, ale řídícími elitami naopak vedených proti národním zájmům. KSČM (Dolejšovské křídlo) a ČSSD (Hamejda) reálně dalších mínus 8 procent od pronárodních voličů. Hledat v Dolejším a Hamáčkovi cokoli pročeského je ztráta času. Aspen a Bronštejn- to jsou jejich guru.Tam byla taktika průhledná-dostat se těsně pod 5% a odlákat co nejvíce hlasů na propadnutí. 3) vrácení do hry ANO , ale to je vynucený krok, jinak už mělo být marginalizováno. Ale právě VNĚJŠÍ faktor určil nadstátním kurátorům ANO, že tam Ondru ještě jednou pošlou. Nechci se rozepisovat dále, ale čím jsou tyto volby typické ? propadlo DALEKO nejvíce hlasů všech těch naivků a ti si doufejme rozmyslí, zda volit bludičky Volný,Majerová a poslušný policajt Šlachta. Záměrně zde nepíši nic o určitě využitých "sčítacích korekcích". Ale myslím, že tak brutální jak v USA v listopadu 2020 nebyly. A na tom, co jsem napsal, prd změnily. K volbám jsem psal na jaře a v létě dva články na kob-forum.eu https://kob-forum.eu/2021/04/02/kampak-miri-tento-spolek-turistu-uvaha/ https://kob-forum.eu/2021/05/08/o-co-pujde-ve-volbach-2021-zamysleni/ Posuďtě sami...
Upravené 12. 10. 2021 o 12:24

karolina stonjekova

Tohleje jen megakráva nic víc :-))


[quote="pid:37232, uid:347"]karolina stonjekova[/quote] Tohleje jen megakráva nic víc :-))

Faltýnek: ANO míří do opozice


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-ustaveni-klubu-ods-top-09-kdu-csl-ano-spd-vlada.A211012_081032_domaci_kop


EDIT:


Babiš: Zeman mi v neděli sdělil, že mě pověří sestavením vlády


Faltýnek: ANO míří do opozice https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-ustaveni-klubu-ods-top-09-kdu-csl-ano-spd-vlada.A211012_081032_domaci_kop EDIT: Babiš: Zeman mi v neděli sdělil, že mě pověří sestavením vlády
Upravené 12. 10. 2021 o 14:43

Já má takový pocit, že větší zlo způsobily rozbíječské formace:


A ta rekordně vysoká účast v Praze ti nepřijde podezřelá?
70% mi přijde docela dost...


V Ústeckém kraji, kde vyhrál Babiš, účast 57,65%


https://volby.cz/pls/ps2021/ps?xjazyk=CZ


Všechny kraje, kde vyhrálo ANO, mají volební účast do 65%, některé i do 60%.
Zatímco všechny kraje, kde vyhrálo SPOLU, mají volební účast nad 65%


Byl to skutečně jen Antibabiš nebo tam, kde byly síly vyrovnané, proběhla "drobná úprava algoritmu"?


Jak by řekl Trump...vedl jsem o hodně a prohrál jsem o trošku.
Když se podíváme na Americké volby, tak samozřejmě, bez voličů, kteří volili na protest, z nenávisti vůči Trumpovi (a nebo na Slovensku proti Ficovi), by to nešlo, protože korekce by byly příliš okaté.
Přesto jsem přesvědčen, že při sčítání ty korekce byly i u nás.


Opravdu by Praha nemohla počítat stejně rychle jako ostatní, kdyby výsledky nebyly značně zmanipulované?
Vždyť ve Středočeském kraji hlasovalo oficiálně více lidí, než v Praze a Vysočina a Moravskoslezský kraj nejsou v počtu celkových hlasů zase tak daleko za Prahou...


[quote="pid:37177, uid:260"]Já má takový pocit, že větší zlo způsobily rozbíječské formace:[/quote] A ta rekordně vysoká účast v Praze ti nepřijde podezřelá? 70% mi přijde docela dost... V Ústeckém kraji, kde vyhrál Babiš, účast 57,65% https://volby.cz/pls/ps2021/ps?xjazyk=CZ Všechny kraje, kde vyhrálo ANO, mají volební účast do 65%, některé i do 60%. Zatímco všechny kraje, kde vyhrálo SPOLU, mají volební účast nad 65% Byl to skutečně jen Antibabiš nebo tam, kde byly síly vyrovnané, proběhla "drobná úprava algoritmu"? Jak by řekl Trump...vedl jsem o hodně a prohrál jsem o trošku. Když se podíváme na Americké volby, tak samozřejmě, bez voličů, kteří volili na protest, z nenávisti vůči Trumpovi (a nebo na Slovensku proti Ficovi), by to nešlo, protože korekce by byly příliš okaté. Přesto jsem přesvědčen, že při sčítání ty korekce byly i u nás. Opravdu by Praha nemohla počítat stejně rychle jako ostatní, kdyby výsledky nebyly značně zmanipulované? Vždyť ve Středočeském kraji hlasovalo oficiálně více lidí, než v Praze a Vysočina a Moravskoslezský kraj nejsou v počtu celkových hlasů zase tak daleko za Prahou...
Upravené 12. 10. 2021 o 15:52

Opravdu by Praha nemohla počítat stejně rychle jako ostatní, kdyby výsledky nebyly značně zmanipulované?

Pravda je, že subjektivně mám pocit, že sčítání hlasů je volby od voleb rychlejší.
Ale to bude určitě tím, že máme rychlejší a rychlejší počítače...
:-)


[quote="pid:37270, uid:181"]Opravdu by Praha nemohla počítat stejně rychle jako ostatní, kdyby výsledky nebyly značně zmanipulované?[/quote] Pravda je, že subjektivně mám pocit, že sčítání hlasů je volby od voleb rychlejší. Ale to bude určitě tím, že máme rychlejší a rychlejší počítače... :-)

Mrzutý Rakušan. A vyšel vysmátý Babiš, smál se mu a řekl pravdu o Zemanovi**
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrzuty-Rakusan-A-vysel-vysmaty-Babis-smal-se-mu-a-rekl-pravdu-o-Zemanovi-680051


"Vyjádřil se i ke slovům prezidenta Miloše Zemana, který před volbami řekl, že po volbách pověří sestavením vlády předsedu nejsilnější politické strany, očekává tedy Babiš od něj pověření v průběhu listopadu? „Uvidíme. V neděli, když jsem mluvil s panem prezidentem, tak ano, mluvil o tom, že když nastane ta chvíle, tak mě osloví. Opakovaně to tak říkal a je na mně, jestli to pověření přijmu, nebo nepřijmu,“ uvedl Babiš, že s hlavou státu hovořil 30 minut. Zároveň uvedl, že jak se rozhodne, ještě neví, všichni si mají počkat, až jej prezident pověří.


Ale zpět ještě ke zdraví prezidenta. „Žasnu, jak novináři dokážou spekulovat, že to nebylo, to jednání, a že já jsem ho zachraňoval a takové nesmysly. Já jsem tam přišel na 11. hodinu, v 11.30 přišel pan Zavoral a ve 12 byl plánován odvoz pana prezidenta do nemocnice, takže to bylo plánováno dopředu. Nějaké ty řeči, že já jsem volal záchranku, a tyhle nesmysly, to není pravda. Pan prezident byl unaven, musí se léčit a léčí se v nemocnici a je v péči lékařů,“ dodal Babiš."


Tak se mi zdá, že Andrej Babiš, v opozici, se od pana prezidenta naučil sví protivníky "provokovat". To si Fiala aspol. "užijí"...


**Mrzutý Rakušan. A vyšel vysmátý Babiš, smál se mu a řekl pravdu o Zemanovi****** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrzuty-Rakusan-A-vysel-vysmaty-Babis-smal-se-mu-a-rekl-pravdu-o-Zemanovi-680051 "Vyjádřil se i ke slovům prezidenta Miloše Zemana, který před volbami řekl, že po volbách pověří sestavením vlády předsedu nejsilnější politické strany, očekává tedy Babiš od něj pověření v průběhu listopadu? „Uvidíme. V neděli, když jsem mluvil s panem prezidentem, tak ano, mluvil o tom, že když nastane ta chvíle, tak mě osloví. Opakovaně to tak říkal a je na mně, jestli to pověření přijmu, nebo nepřijmu,“ uvedl Babiš, že s hlavou státu hovořil 30 minut. Zároveň uvedl, že jak se rozhodne, ještě neví, všichni si mají počkat, až jej prezident pověří. Ale zpět ještě ke zdraví prezidenta. „Žasnu, jak novináři dokážou spekulovat, že to nebylo, to jednání, a že já jsem ho zachraňoval a takové nesmysly. Já jsem tam přišel na 11. hodinu, v 11.30 přišel pan Zavoral a ve 12 byl plánován odvoz pana prezidenta do nemocnice, takže to bylo plánováno dopředu. Nějaké ty řeči, že já jsem volal záchranku, a tyhle nesmysly, to není pravda. Pan prezident byl unaven, musí se léčit a léčí se v nemocnici a je v péči lékařů,“ dodal Babiš." **Tak se mi zdá, že Andrej Babiš, v opozici, se od pana prezidenta naučil sví protivníky "provokovat". To si Fiala aspol. "užijí"...**

Číslo 5 žije.


"Zeman z nemocnice jmenoval předsedu Krajského soudu v Brně"
12.10.2021
"Prezident Miloš Zeman, který je v současné době hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v pražských Střešovicích, v úterý jmenoval předsedu Krajského soudu v Brně Milana Čečotku. Na stránkách Pražského hradu o tom informoval mluvčí Jiří Ovčáček."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-z-nemocnice-jmenoval-predsedu-krajskeho-soudu-v-brne-40374704


Číslo 5 žije. "**Zeman z nemocnice jmenoval předsedu Krajského soudu v Brně**" 12.10.2021 "Prezident Miloš Zeman, který je v současné době hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v pražských Střešovicích, v úterý jmenoval předsedu Krajského soudu v Brně Milana Čečotku. Na stránkách Pražského hradu o tom informoval mluvčí Jiří Ovčáček." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-z-nemocnice-jmenoval-predsedu-krajskeho-soudu-v-brne-40374704

"Babiš: Prezident mi potvrdil, že mě pověří sestavením vlády"
12.10.2021
"Končící premiér Andrej Babiš v úterý uvedl, že mu během nedělního setkání prezident Miloš Zeman sdělil, že jej pověří sestavením vlády. Od neděle je Zeman hospitalizován v nemocnici. Babiš taktéž řekl, že předseda ODS a lídr koalice Spolu Petr Fiala odmítl jeho nabídku k vyjednávání o vládě."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-prezident-mi-potvrdil-ze-me-poveri-sestavenim-vlady-40374711


"„Hovořil o tom, že když nastane chvíle, osloví mě s pověřením k sestavení vlády,” řekl Babiš v rozhovoru, který odvysílala ČT. „Je na mně, jestli to pověření přijmu, nebo nepřijmu,” dodal."


"Babiš: Prezident mi potvrdil, že mě pověří sestavením vlády" 12.10.2021 "Končící premiér Andrej Babiš v úterý uvedl, že mu **během nedělního setkání prezident Miloš Zeman sdělil, že jej pověří sestavením vlády**. Od neděle je Zeman hospitalizován v nemocnici. Babiš taktéž řekl, že předseda ODS a lídr koalice Spolu Petr Fiala odmítl jeho nabídku k vyjednávání o vládě." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-prezident-mi-potvrdil-ze-me-poveri-sestavenim-vlady-40374711 "„Hovořil o tom, že **když nastane chvíle**, osloví mě s pověřením k sestavení vlády,” řekl Babiš v rozhovoru, který odvysílala ČT. „Je na mně, jestli to pověření přijmu, nebo nepřijmu,” dodal."

Vítejte v realitě


"Optimista se učí anglicky, pesimista se učí čínsky a realista se učí štípat dříví, topit v kamnech a vařit po tábornicku… Na žádnou střelbu totiž nedojde. Ani nedojde na žádný náhlý konec světa. Pěkně pomaloučku nám všem dojdou peníze. Pozvolna také dojde zboží… a než opravdu začne být zle, nikdo už nebude mít náladu bojovat, protože bude mít mnohem přízemnější starosti. Elektřina vypadne až pak. Jako poslední lopata hlíny na hrobečku evropské civilizace.


Loni hodně lidem vadilo, že musí sedět doma kvůli rádoby epidemii, která přece vůbec neexistuje. Začíná to vypadat, že brzy budou sedět doma z bídy. Která na rozdíl od covidu bude hodně všudypřítomná. Ta si nebude vybírat jen staré lidi se špatnou imunitou.


Ne, fakt bych si nedělal starosti s emisními předpisy. Všechna “zakázaná” kamna se teď prodávají za babku. Kupte si je. I v paneláku se dá z okna vystrčit roura. Až to bude zapotřebí, budou na ty předpisy kašlat všichni. A jeďte se podívat do Chánova a učte se od nepřizpůsobivých občanů, jak se žije v paneláku bez připojené vody. Oni nejsou nepřizpůsobiví. Naopak, jsou přizpůsobiví, až se vám protočí panenky. Pro blízkou budoucnost vás mají co naučit."


https://www.novarepublika.cz/2021/10/vitejte-v-realite


"„K obědu měl dnes pan prezident meruňkové buchty, na zítřek (středu) si objednal vinnou klobásu s bramborovou kaší,” "
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hrad-se-vyjadri-k-postupu-zemana-ve-stredu-40374725#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=yKVSSf4OYoE-202110121508&dop_id=40374725&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Nevím, zda takovou informaci média, ale i někteří naši "politici, lékaři a občané" přežijí ve zdraví ?!


**Vítejte v realitě** "Optimista se učí anglicky, pesimista se učí čínsky a realista se učí štípat dříví, topit v kamnech a vařit po tábornicku… Na žádnou střelbu totiž nedojde. Ani nedojde na žádný náhlý konec světa. Pěkně pomaloučku nám všem dojdou peníze. Pozvolna také dojde zboží… a než opravdu začne být zle, nikdo už nebude mít náladu bojovat, protože bude mít mnohem přízemnější starosti. Elektřina vypadne až pak. Jako poslední lopata hlíny na hrobečku evropské civilizace. Loni hodně lidem vadilo, že musí sedět doma kvůli rádoby epidemii, která přece vůbec neexistuje. Začíná to vypadat, že brzy budou sedět doma z bídy. Která na rozdíl od covidu bude hodně všudypřítomná. Ta si nebude vybírat jen staré lidi se špatnou imunitou. Ne, fakt bych si nedělal starosti s emisními předpisy. Všechna “zakázaná” kamna se teď prodávají za babku. Kupte si je. I v paneláku se dá z okna vystrčit roura. Až to bude zapotřebí, budou na ty předpisy kašlat všichni.** A jeďte se podívat do Chánova a učte se od nepřizpůsobivých občanů, jak se žije v paneláku bez připojené vody. Oni nejsou nepřizpůsobiví. Naopak, jsou přizpůsobiví, až se vám protočí panenky. Pro blízkou budoucnost vás mají co naučit."** https://www.novarepublika.cz/2021/10/vitejte-v-realite **"„K obědu měl dnes pan prezident meruňkové buchty, na zítřek (středu) si objednal vinnou klobásu s bramborovou kaší,” "** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hrad-se-vyjadri-k-postupu-zemana-ve-stredu-40374725#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=yKVSSf4OYoE-202110121508&dop_id=40374725&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz **Nevím, zda takovou informaci média, ale i někteří naši "politici, lékaři a občané" přežijí ve zdraví ?!**
Upravené 12. 10. 2021 o 17:40

Já, po dnešním vystoupení ANO a Babiše mám dojem, že jsou rádi, že budou v opozici. Nijak se o posty ve sněmovně nebijí a vše z jejich strany vypadá tak nějak vlažně.
To co předvádí je imitační činnost.


Já, po dnešním vystoupení ANO a Babiše mám dojem, že jsou rádi, že budou v opozici. Nijak se o posty ve sněmovně nebijí a vše z jejich strany vypadá tak nějak vlažně. To co předvádí je imitační činnost.

https://www.novarepublika.cz/2021/10/vitejte-v-realite


Mě také zaujalo:


"V pátek jsme se potkali a kolega mi povídá, že jeho manželka celý týden nedělá nic jiného, než jako personální ředitelka odbavuje žádosti o práci a životopisy jednoho vysokého manažera Škodovky za druhým. Ne po desítkách, ale po stovkách.


Škodovka ode dneška zastavuje výrobu. Komplet. Prý pro nedostatek čipů. Prý je všechno pod kontrolou a skoro o nic nejde. Až na to, že tam dneska Babiš jede na jednání o státní pomoci. Já nevím jak vy, ale tady nám vysoce postavení škodováčtí papaláši, kteří jsou rovněž špičkami ve svých oborech, hlasují nohama a zdrhají, dokud to ještě jde. Zdrhají, dokud je kam zdrhnout, dokud je ta dnešní plná zaměstnanost. Zdrhají jak jen mohou, protože vědí víc než co se nám dává k přečtení v novinách.


Škodovka je totiž poslední opravdový hi-tech průmysl, co máme. Který dělá celky a nejen díly. Dělá 5% HDP a 10% exportu. Jsou na ní navázány tisíce a statisíce dalších existencí. Nejen přímí dodavatelé, ale i kadeřnice, hospodští, zelináři a pronajímatelé drahých boleslavských bytů. Jsou na ni navázány tisíce a tisíce hypoték v drahém regionu.


A není to jen Škodovka. O hnojivech jsem vám už říkal. Že zdražily na čtyřnásobek a nikdo je nekupuje. Od pátku už to není pravda. Od pátku platí, že už vám neprodají ani to drahé hnojivo. To totiž není naše národní specifikum. Tohle se děje v celé Ojrópě. A na západ od nás existují bohatěji dotovaní zemědělci, kteří by si ještě nějaký ten dusičnan amonný či močovinu koupili… A tak se všechno od nás bere a odváží se tam. Co jiného také ne? I chemičky chtějí přežít. Ve čtvrtek bylo hnojivo jen drahé. Teď už je zcela nedostupné. Ze dne na den. Tečka.


Aniž bych si chtěl hrát na prognostika v automobilovém průmyslu, mám hroznou chuť prohlásit, že se dnes škodováčtí dělníci dozvědí, že dostanou “jen” 80% výdělků za sezení doma, ale za dva týdny se dozvědí, že to bude míň a pak zase míň a pak už se dozvědí, že je čeká výpověď za odstupné, které už zaplatí stát. A s nimi se sveze všechno ostatní."




Babiš by musel být blázen, kdyby se teď hnal do vlády. Jen v tom nechme demoblok vykoupat. Možná se právě v Praze chystá pohřeb neoliberalismu.


[quote="pid:37293, uid:270"]https://www.novarepublika.cz/2021/10/vitejte-v-realite[/quote] Mě také zaujalo: "V pátek jsme se potkali a kolega mi povídá, že jeho manželka celý týden nedělá nic jiného, než jako personální ředitelka odbavuje žádosti o práci a životopisy jednoho vysokého manažera Škodovky za druhým. Ne po desítkách, ale po stovkách. Škodovka ode dneška zastavuje výrobu. Komplet. Prý pro nedostatek čipů. Prý je všechno pod kontrolou a skoro o nic nejde. Až na to, že tam dneska Babiš jede na jednání o státní pomoci. Já nevím jak vy, ale tady nám vysoce postavení škodováčtí papaláši, kteří jsou rovněž špičkami ve svých oborech, hlasují nohama a zdrhají, dokud to ještě jde. Zdrhají, dokud je kam zdrhnout, dokud je ta dnešní plná zaměstnanost. Zdrhají jak jen mohou, protože vědí víc než co se nám dává k přečtení v novinách. Škodovka je totiž poslední opravdový hi-tech průmysl, co máme. Který dělá celky a nejen díly. Dělá 5% HDP a 10% exportu. Jsou na ní navázány tisíce a statisíce dalších existencí. Nejen přímí dodavatelé, ale i kadeřnice, hospodští, zelináři a pronajímatelé drahých boleslavských bytů. Jsou na ni navázány tisíce a tisíce hypoték v drahém regionu. A není to jen Škodovka. O hnojivech jsem vám už říkal. Že zdražily na čtyřnásobek a nikdo je nekupuje. Od pátku už to není pravda. Od pátku platí, že už vám neprodají ani to drahé hnojivo. To totiž není naše národní specifikum. Tohle se děje v celé Ojrópě. A na západ od nás existují bohatěji dotovaní zemědělci, kteří by si ještě nějaký ten dusičnan amonný či močovinu koupili… A tak se všechno od nás bere a odváží se tam. Co jiného také ne? I chemičky chtějí přežít. Ve čtvrtek bylo hnojivo jen drahé. Teď už je zcela nedostupné. Ze dne na den. Tečka. Aniž bych si chtěl hrát na prognostika v automobilovém průmyslu, mám hroznou chuť prohlásit, že se dnes škodováčtí dělníci dozvědí, že dostanou “jen” 80% výdělků za sezení doma, ale za dva týdny se dozvědí, že to bude míň a pak zase míň a pak už se dozvědí, že je čeká výpověď za odstupné, které už zaplatí stát. A s nimi se sveze všechno ostatní." ------------------------------------------------- Babiš by musel být blázen, kdyby se teď hnal do vlády. Jen v tom nechme demoblok vykoupat. Možná se právě v Praze chystá pohřeb neoliberalismu.
Upravené 13. 10. 2021 o 13:06

Pro stále věřící ve Volného a ten přebíhací spolek kolem něho , který se tak rád sápe po příležitosti . Sledujte , zda dále krtek-spáč Volný bude vyvíjet nějakou aktivitu . Pokud je zapálený do obrany lidí a chce za ně bojovat , tak bude bojovat z každé pozice . A pokud jsem měl pravdu , s jeho klasifikací krtka-spáče , tak o něm už neuslyšíme .


Pro stále věřící ve Volného a ten přebíhací spolek kolem něho , který se tak rád sápe po příležitosti . Sledujte , zda dále krtek-spáč Volný bude vyvíjet nějakou aktivitu . Pokud je zapálený do obrany lidí a chce za ně bojovat , tak bude bojovat z každé pozice . A pokud jsem měl pravdu , s jeho klasifikací krtka-spáče , tak o něm už neuslyšíme .

tak o něm už neuslyšíme


Na to bych si i vsadil. Bez nějakého rizika.


[quote="pid:37320, uid:185"]tak o něm už neuslyšíme[/quote] Na to bych si i vsadil. Bez nějakého rizika.

Ještě s tou Škodovkou. Je to čirá fantazie a zejména tu druhou polovinu příliš neočekávám, nicméně...


Co když VW řekne: Těch pár elektroaut můžeme vyrobit i v našich závodech v Německu (abychom zachovali zdejší místa). Tudíž zavíráme krám.
A co když pak Škodovku koupí třeba nějaká ruská firma (automobilovou divizi založil třeba Kalašnikov) a nakonec jí zachrání?
Co by mohlo změnit vnímání většiny lidí více? Západu i Ruska?


Ještě s tou Škodovkou. Je to čirá fantazie a zejména tu druhou polovinu příliš neočekávám, nicméně... Co když VW řekne: Těch pár elektroaut můžeme vyrobit i v našich závodech v Německu (abychom zachovali zdejší místa). Tudíž zavíráme krám. A co když pak Škodovku koupí třeba nějaká ruská firma (automobilovou divizi založil třeba Kalašnikov) a nakonec jí zachrání? Co by mohlo změnit vnímání většiny lidí více? Západu i Ruska?

A co když pak Škodovku koupí třeba nějaká ruská firma
Na ruském trhu by se Škodovka měla asi dobře. Stejně si ale myslím, že kauzalita je jasná - od maršála Koněva k dalším postupným krokům, a pak třeba i ke Škodovce.


[quote="pid:37323, uid:372"]A co když pak Škodovku koupí třeba nějaká ruská firma[/quote]Na ruském trhu by se Škodovka měla asi dobře. Stejně si ale myslím, že kauzalita je jasná - od maršála Koněva k dalším postupným krokům, a pak třeba i ke Škodovce.

d maršála Koněva k dalším postupným krokům


To myslíte vážně? Pod taktovkou řeporyjského Novotného ve funkci ministra zahraničí ?!


[quote="pid:37326, uid:260"]d maršála Koněva k dalším postupným krokům[/quote] To myslíte vážně? Pod taktovkou řeporyjského Novotného ve funkci ministra zahraničí ?!

Co když na tom Zeman není tak blbě. A je připraveno... Erik Best si všímal. Auta, souhra, žádná náhoda


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Co-kdyz-na-tom-Zeman-neni-tak-blbe-A-je-pripraveno-Erik-Best-si-vsimal-Auta-souhra-zadna-nahoda-680065


Co když na tom Zeman není tak blbě. A je připraveno... Erik Best si všímal. Auta, souhra, žádná náhoda https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Co-kdyz-na-tom-Zeman-neni-tak-blbe-A-je-pripraveno-Erik-Best-si-vsimal-Auta-souhra-zadna-nahoda-680065

Pod taktovkou řeporyjského Novotného ve funkci ministra zahraničí ?!
Myslel jsem to tak, že je nejprve nutné důstojně vyřešit ostudnou kauzu se sochou maršála Koněva. Pak se může jít dál.


[quote="pid:37340, uid:270"]Pod taktovkou řeporyjského Novotného ve funkci ministra zahraničí ?![/quote]Myslel jsem to tak, že je nejprve nutné důstojně vyřešit ostudnou kauzu se sochou maršála Koněva. Pak se může jít dál.

Problémy Škoda Auto v číslech - pokles tržeb o 1 mld. Kč
sníží celkový HDP o 600 mil. Kč a ztrátu 600 míst
https://www.kurzy.cz/zpravy/613180-problemy-skoda-auto-v-cislech-pokles-trzeb-o-1-mld-kc-snizi-celkovy-hdp-o-600-mil-kc-a-ztratu/


Problémy Škoda Auto v číslech - pokles tržeb o 1 mld. Kč sníží celkový HDP o 600 mil. Kč a ztrátu 600 míst https://www.kurzy.cz/zpravy/613180-problemy-skoda-auto-v-cislech-pokles-trzeb-o-1-mld-kc-snizi-celkovy-hdp-o-600-mil-kc-a-ztratu/

Best skvele shrnul to, ceho si vetsina z nas nejspis vsimla. Dokonce jsem i na obdobne teorie narazil na socialnich sitich, lec vsichni Zemanovi odpurci maji rozum zatemneny primitivni nenavisti a chuti po krvi. Zkratka odmitaji uznat jinou verzi nez tu, ze Zeman kazdym okamzikem zaklepe backorama. To je pro prezidenta dalsi vyhoda.


Nicmene, po zkusenostech z USA, si myslim, ze siroka verejnost neuvidi nejaky realny vystup toho, co Zeman behem sveho klidu na praci vymysli - tzn. na tvrdy stret Babis proti vsem nedojde. Prezident se po nejake dobe proste vrati do Lan a bude uradovat dal a tim to pro masy a msm skonci. Na nas bude rozeznat ty drobne nuance a zmeny v procesech a urcit, co a kde ma na svedomi neviditelna ruka prezidenta


EDIT: Taky nezapominejme, ze Kauza Feri jeste neni vyresena a muze jeste byt pouzita.


Best skvele shrnul to, ceho si vetsina z nas nejspis vsimla. Dokonce jsem i na obdobne teorie narazil na socialnich sitich, lec vsichni Zemanovi odpurci maji rozum zatemneny primitivni nenavisti a chuti po krvi. Zkratka odmitaji uznat jinou verzi nez tu, ze Zeman kazdym okamzikem zaklepe backorama. To je pro prezidenta dalsi vyhoda. Nicmene, po zkusenostech z USA, si myslim, ze siroka verejnost neuvidi nejaky realny vystup toho, co Zeman behem sveho klidu na praci vymysli - tzn. na tvrdy stret Babis proti vsem nedojde. Prezident se po nejake dobe proste vrati do Lan a bude uradovat dal a tim to pro masy a msm skonci. Na nas bude rozeznat ty drobne nuance a zmeny v procesech a urcit, co a kde ma na svedomi neviditelna ruka prezidenta EDIT: Taky nezapominejme, ze Kauza Feri jeste neni vyresena a muze jeste byt pouzita.
Upravené 13. 10. 2021 o 07:24

Myslel jsem to tak, že je nejprve nutné důstojně vyřešit ostudnou kauzu se sochou maršála Koněva. Pak se může jít dál.


Fiala, Rakušan, Pekarová Adamová, Bartoš, Jurečka ? To si zřejmě "počkáme"...


[quote="pid:37422, uid:260"]Myslel jsem to tak, že je nejprve nutné důstojně vyřešit ostudnou kauzu se sochou maršála Koněva. Pak se může jít dál.[/quote] Fiala, Rakušan, Pekarová Adamová, Bartoš, Jurečka ? To si zřejmě "počkáme"...

To si zřejmě "počkáme"...
Anebo taky ne. Kdo ví, co bude za měsíc nebo dva. Třeba jenom začne úřadovat generál Mráz. I pevní ve víře mohou vyměknout.


[quote="pid:37433, uid:270"]To si zřejmě "počkáme"...[/quote]Anebo taky ne. Kdo ví, co bude za měsíc nebo dva. Třeba jenom začne úřadovat generál Mráz. I pevní ve víře mohou vyměknout.

Co když na tom Zeman není tak blbě. A je připraveno... Erik Best si všímal.

Mno, Erik Best si všímal, možná i četl.
Nechť mluví moje ego.
Začal to Tristan zde
Prezident, je ve vážnem stavu odvezen po návštěvě A. Babiše, je možné, že je to stejná akce jako schůzka s V. Klausem.

(Do té doby jsem se díval a neviděl. Přiznám se, že mě ten starý lišák dostal a už jsem si začal chystat kapesníky...)
No a Tristanovu přihrávku zpracovala moje maličkost zde
To by ovšem Zeman musel zahrát tu skloněnou hlavu. Ale dobře, zkusím to propočítat.


Ale v jedné věci byl Erik publikačně rychlejší...

A ještě doufám, že mu teď někdo “nepomohl” (nemohu nevzpomenout na Stalina 1953).
Ten čistě náhodný souběh s volbami, Pandorou, volebním zákonem, nesourodými koalicemi, ajánevímsčímvšímještě...ti potkani se opravdu hóóódně posnažili, aby jim to “vyšlo”...

Ještě bych se vrátil k tomuto povzdechu, pro někoho možná příliš konspiračnímu.
Paměť davu je 14 dnů. Takže pojďme si připomenout jeden starší řetízek událostí, tak říkajíc "z vrtulníku" :-)
i. VKml (syn VKst, který má "Institut Václava Klause" placený PPF jistého Petra) založí hnutí Trikolora
ii. VKst se snažil dotlačit SPD a Trikoloru do koalice (Best píše: "Měl projev těsně před smrtí Kellnera, kde vyzýval tyto strany, aby se spojily." )
iii. Petr nepřežije nepovedenou vrtulníkovou lyžovačku na Aljašce
iv. VKml skládá funkci předsedy-otce zakladatele, protože mu "chybí energie"
v. předsedkyní se stává Zuzka, která sice dělá co může, ale VKml to přece jen není
vi. jako poslední zoufalý krok Zuzka jde do koalice se Svobodnými a Soukromníky, dokonce se v předvolebních debatách "vymezuje" proti SPD


[quote="pid:37415, uid:317"]Co když na tom Zeman není tak blbě. A je připraveno... Erik Best si všímal.[/quote] Mno, Erik Best si všímal, možná i četl. Nechť mluví moje ego. Začal to Tristan zde [quote="pid:36915, uid:149"]Prezident, je ve vážnem stavu odvezen po návštěvě A. Babiše, je možné, že je to stejná akce jako schůzka s V. Klausem.[/quote] (Do té doby jsem se díval a neviděl. Přiznám se, že mě ten starý lišák dostal a už jsem si začal chystat kapesníky...) No a Tristanovu přihrávku zpracovala moje maličkost zde [quote="pid:36941, uid:240"]To by ovšem Zeman musel zahrát tu skloněnou hlavu. Ale dobře, zkusím to propočítat.[/quote] Ale v jedné věci byl Erik publikačně rychlejší... [quote="pid:36906, uid:240"]A ještě doufám, že mu teď někdo “nepomohl” (nemohu nevzpomenout na Stalina 1953). Ten čistě náhodný souběh s volbami, Pandorou, volebním zákonem, nesourodými koalicemi, ajánevímsčímvšímještě...ti potkani se opravdu hóóódně posnažili, aby jim to “vyšlo”...[/quote] Ještě bych se vrátil k tomuto povzdechu, pro někoho možná příliš konspiračnímu. Paměť davu je 14 dnů. Takže pojďme si připomenout jeden starší řetízek událostí, tak říkajíc "z vrtulníku" :-) i. VKml (syn VKst, který má "Institut Václava Klause" placený PPF jistého Petra) založí hnutí Trikolora ii. VKst se snažil dotlačit SPD a Trikoloru do koalice (Best píše: "Měl projev těsně před smrtí Kellnera, kde vyzýval tyto strany, aby se spojily." ) iii. Petr nepřežije nepovedenou vrtulníkovou lyžovačku na Aljašce iv. VKml skládá funkci předsedy-otce zakladatele, protože mu "chybí energie" v. předsedkyní se stává Zuzka, která sice dělá co může, ale VKml to přece jen není vi. jako poslední zoufalý krok Zuzka jde do koalice se Svobodnými a Soukromníky, dokonce se v předvolebních debatách "vymezuje" proti SPD
Upravené 13. 10. 2021 o 09:37

Problémy Škoda Auto v číslech - pokles tržeb o 1 mld. Kč
Ta situace je velice složitá, dříve mě napadli úvahy typu, že by to měl stát "vykoupit" od Němců, ale co s auty, že?
Myslím si, že zachraňovat škodovku nemá v dlouhodobém horizontu smysl, jelikož segment automotiv, je na odpis na seznamu u GP.


Pak by tedy muselo dojít k transformaci výroby, na něco co má perspektivu, využít znalosti a pracovní zkušenosti, při budování něčeho nového.


Pokud se stát soustředí na záchranu automobilky a nezmění uvažování, směrem od automotiv k jinému typu výroby, a to nehovořím o všech těch subdodavatelích, kteří nemají práci pro své lidi a neví jak dál, změna výrobního programu je běh na dlouhou trať, s ohledem na ISO a legislativu, ale ono to asi nepůjde jinak, bohužel po listopadová vláda stát postavila ekonomiku a průmysl na vratkých nohách jménem automotive. A když tento jde do kopru, tak logicky i naše ekonomika...


[quote="pid:37424, uid:78"]Problémy Škoda Auto v číslech - pokles tržeb o 1 mld. Kč[/quote] Ta situace je velice složitá, dříve mě napadli úvahy typu, že by to měl stát "vykoupit" od Němců, ale co s auty, že? Myslím si, že zachraňovat škodovku nemá v dlouhodobém horizontu smysl, jelikož segment automotiv, je na odpis na seznamu u GP. Pak by tedy muselo dojít k transformaci výroby, na něco co má perspektivu, využít znalosti a pracovní zkušenosti, při budování něčeho nového. Pokud se stát soustředí na záchranu automobilky a nezmění uvažování, směrem od automotiv k jinému typu výroby, a to nehovořím o všech těch subdodavatelích, kteří nemají práci pro své lidi a neví jak dál, změna výrobního programu je běh na dlouhou trať, s ohledem na ISO a legislativu, ale ono to asi nepůjde jinak, bohužel po listopadová vláda stát postavila ekonomiku a průmysl na vratkých nohách jménem automotive. A když tento jde do kopru, tak logicky i naše ekonomika...

To co má smysl vyrábět , v době kdy se osekává kamionová doprava , jsou vlakové soupravy , coby pilíř státní infrastruktury . Škodovka může jít tímto směrem .


To co má smysl vyrábět , v době kdy se osekává kamionová doprava , jsou vlakové soupravy , coby pilíř státní infrastruktury . Škodovka může jít tímto směrem .

Sebranka dostala svůj Mene tekel .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vase-deb-lni-kecy-57-proti-vam-0-35-a-jste-v-haji-Fialovlada-chytla-varovani-Bude-horko-680109
V minulých letech nebyl jediný týden , kdy by sebranka někde nevyhrožovala . Ted okusí svůj chlebíček .
Zde je pohled na koncepci sebranky.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Schillerova-porazila-ODSaka-Udiv-po-vcerejsi-TV-Pry-bude-hur-nez-za-Kalouska-680112
Prázdná slova a nastavené ucho , čekajíce na povel od páníčka . My vlastní koncepci nepotřebujeme , My se zeptáme , na co se máme ptát . Stačí si jen vzpomenout na to , jak Prouza zjištoval u Merkelové , na co se jí má Sobotka zeptat .


Sebranka dostala svůj Mene tekel . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vase-deb-lni-kecy-57-proti-vam-0-35-a-jste-v-haji-Fialovlada-chytla-varovani-Bude-horko-680109 V minulých letech nebyl jediný týden , kdy by sebranka někde nevyhrožovala . Ted okusí svůj chlebíček . Zde je pohled na koncepci sebranky. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Schillerova-porazila-ODSaka-Udiv-po-vcerejsi-TV-Pry-bude-hur-nez-za-Kalouska-680112 Prázdná slova a nastavené ucho , čekajíce na povel od páníčka . My vlastní koncepci nepotřebujeme , My se zeptáme , na co se máme ptát . Stačí si jen vzpomenout na to , jak Prouza zjištoval u Merkelové , na co se jí má Sobotka zeptat .

Voda, lesy , poda sa musia znárodnit a dat do rukou štátu - obcí



Voda, lesy , poda sa musia znárodnit a dat do rukou štátu - obcí - nesmie sa predávat zahraničním korporacím - tolko podnikov sa bude budovat od znovu https://www.nasrestart.cz/images/2020_10/2020_10_20__01.mp4
Upravené 13. 10. 2021 o 10:10

Pro stále věřící ve Volného a ten přebíhací spolek kolem něho , který se tak rád sápe po příležitosti . Sledujte , zda dále krtek-spáč Volný bude vyvíjet nějakou aktivitu . Pokud je zapálený do obrany lidí a chce za ně bojovat , tak bude bojovat z každé pozice . A pokud jsem měl pravdu , s jeho klasifikací krtka-spáče , tak o něm už neuslyšíme .


Poctari, vcera mi na youtube vybehlo video, kde volny mluvi o tom, ze se bude poradat nejaka konference VB. mozna je to jen nejaka planovana dohra, kdy pak rekne, ze se dohodli, ze skonci. nicmene ujistuje, ze pokracovat ve svem usili bude.


https://www.youtube.com/watch?v=EqbjnQKl-Hs


[quote="pid:37320, uid:185"]Pro stále věřící ve Volného a ten přebíhací spolek kolem něho , který se tak rád sápe po příležitosti . Sledujte , zda dále krtek-spáč Volný bude vyvíjet nějakou aktivitu . Pokud je zapálený do obrany lidí a chce za ně bojovat , tak bude bojovat z každé pozice . A pokud jsem měl pravdu , s jeho klasifikací krtka-spáče , tak o něm už neuslyšíme .[/quote] Poctari, vcera mi na youtube vybehlo video, kde volny mluvi o tom, ze se bude poradat nejaka konference VB. mozna je to jen nejaka planovana dohra, kdy pak rekne, ze se dohodli, ze skonci. nicmene ujistuje, ze pokracovat ve svem usili bude. https://www.youtube.com/watch?v=EqbjnQKl-Hs
Upravené 13. 10. 2021 o 10:30

tak Volny moze byt pouzity o 4 roky a je mozne, ze vtedy to bude este dolezitejsie ako teraz. Ako uz tu bolo povedane, mozno Babis si celkom aj uzije trochu volna a nech si pravica vypije to, co na krajinu ide (smola je, ze to bude znamenat pravdepodobne privatizaciu zvyskov, odsuhlasenie skrytej migracie a posilnenie EU pravomoci, ale je mozne, ze ta sa do tych cias aj sama rozpadne alebo obmedzi). Za tych par clankov, co napise niekam na parlamentni listy alebo inde alebo zavesi video na youtube by mu to mohlo stat, aj jeho sponzorom.


tak Volny moze byt pouzity o 4 roky a je mozne, ze vtedy to bude este dolezitejsie ako teraz. Ako uz tu bolo povedane, mozno Babis si celkom aj uzije trochu volna a nech si pravica vypije to, co na krajinu ide (smola je, ze to bude znamenat pravdepodobne privatizaciu zvyskov, odsuhlasenie skrytej migracie a posilnenie EU pravomoci, ale je mozne, ze ta sa do tych cias aj sama rozpadne alebo obmedzi). Za tych par clankov, co napise niekam na parlamentni listy alebo inde alebo zavesi video na youtube by mu to mohlo stat, aj jeho sponzorom.
Upravené 13. 10. 2021 o 10:55

Aleš Gerloch: Prezident má přihlížet k volbám, ale jmenovat může kohokoliv
Zdroj: https://www.denik.cz/volby-ps-2021/volby-rozhovor-gerloch-prezident-jmenovani-premier-vlada-cesko.html

"Předseda Senátu Miloš Vystrčil se z pověření stran zastoupených v organizačním výboru horní komory obrátil na vedoucího Kanceláře prezidenta republiky Vratislava Mynáře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu Miloše Zemana. Měl by mu kancléř vyhovět?**


Myslím, že ne. Patří to do režimu, který upravuje zákon o jednacím řádu Senátu. Ten dává každému senátorovi možnost obracet se na vedoucí správních úřadů, aby mu poskytli informace, které potřebuje k výkonu svého mandátu. Ti je ale nemohou vydat, pokud jde o utajované skutečnosti nebo režim mlčenlivosti, což se v daném případě vztahuje na zdravotní stav. Sám vedoucí kanceláře by potřeboval souhlas prezidenta republiky, aby takovouto informaci předal. Navíc se nezdá, že je k tomu věcně důvod, neboť z hlediska jmenování vlády tu není nebezpečí z prodlení."


**Aleš Gerloch: Prezident má přihlížet k volbám, ale jmenovat může kohokoliv** Zdroj: https://www.denik.cz/volby-ps-2021/volby-rozhovor-gerloch-prezident-jmenovani-premier-vlada-cesko.html ** _"Předseda Senátu Miloš Vystrčil se z pověření stran zastoupených v organizačním výboru horní komory obrátil na vedoucího Kanceláře prezidenta republiky Vratislava Mynáře s žádostí o sdělení, jaké jsou prognózy vývoje zdravotního stavu Miloše Zemana. Měl by mu kancléř vyhovět?_**** **Myslím, že ne.** Patří to do režimu, který upravuje zákon o jednacím řádu Senátu. Ten dává každému senátorovi možnost obracet se na vedoucí správních úřadů, aby mu poskytli informace, které potřebuje k výkonu svého mandátu. Ti je ale nemohou vydat, pokud jde o utajované skutečnosti nebo režim mlčenlivosti, což se v daném případě vztahuje na zdravotní stav. **Sám vedoucí kanceláře by potřeboval souhlas prezidenta republiky, aby takovouto informaci předal. Navíc se nezdá, že je k tomu věcně důvod, neboť z hlediska jmenování vlády tu není nebezpečí z prodlení."**

@JabiPun - dovolím si malé popostrčení (úvahu) : proč by povolební proces v ČR. ale i v Německu, měl běžet v jiném rychlostním režimu, než ostatní a vzájemně provázané globální procesy? Teď je "trendy" tažení globálního štrůdlu-v čase - s permenentně hlídanou výškou amplitudy VF procesu.Je to zjevné úplně všude. Kdo tohle hlídá ? No především starší kluci, protože JEN TOHLE je limitujhící podmínkou udržení řiditelnost globálních procesů.Putinovi tohle tažení v čase plně vyhovuje, protože s každou minutou je ztráta KRVE u konkurujícího subjektu kritičtější a síla domácí páté kolony úměrně tomu klesa. Kdo spěchá ? PaX amerikánské státní elity , a to z mnoha důvodů, všechny jsou hluboce existenční.
Takže nehledejme zjevné, i ČR musí být v souladu s globálním hřištěm

@JabiPun - dovolím si malé popostrčení (úvahu) : proč by povolební proces v ČR. ale i v Německu, měl běžet v jiném rychlostním režimu, než ostatní a vzájemně provázané globální procesy? Teď je "trendy" tažení globálního štrůdlu-v čase - s permenentně hlídanou výškou amplitudy VF procesu.Je to zjevné úplně všude. Kdo tohle hlídá ? No především starší kluci, protože JEN TOHLE je limitujhící podmínkou udržení řiditelnost globálních procesů.Putinovi tohle tažení v čase plně vyhovuje, protože s každou minutou je ztráta KRVE u konkurujícího subjektu kritičtější a síla domácí páté kolony úměrně tomu klesa. Kdo spěchá ? PaX amerikánské státní elity , a to z mnoha důvodů, všechny jsou hluboce existenční. Takže nehledejme zjevné, i ČR musí být v souladu s globálním hřištěm

„Jestliže se projeví společný efekt zdražování základních potravin, hrozícího nedostatku energie, prudkého nárůstu inflace, kritické bytové nouze a popřípadě další vlny covidu, může být Babiš upřímně rád, že volby dopadly tak, jak dopadly,“ komentuje známý sociolog, bývalý europoslanec, profesor Jan Keller.



Babiš ještě bude rád. Ti neví, co je čeká. Keller nové vládě

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Babis-jeste-bude-rad-Ti-nevi-co-je-ceka-Keller-nove-vlade-680119


„Jestliže se projeví společný efekt zdražování základních potravin, hrozícího nedostatku energie, prudkého nárůstu inflace, kritické bytové nouze a popřípadě další vlny covidu, může být Babiš upřímně rád, že volby dopadly tak, jak dopadly,“ komentuje známý sociolog, bývalý europoslanec, profesor Jan Keller. ** Babiš ještě bude rád. Ti neví, co je čeká. Keller nové vládě** https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Babis-jeste-bude-rad-Ti-nevi-co-je-ceka-Keller-nove-vlade-680119

nesmie sa predávat zahraničním korporacím


tolko podnikov sa bude budovat od znovu https://www.nasrestart.cz/images/2020_10/2020_10_20__01.mp4


V cukrovaru v Hrochově Týnci jsem byl v roce 2006, nedlouho před prodejem a uzavřením.
Byl to ten moment, kdy mě, jakožto ještě školáka, opustily poslední zbytky myšlenek, že by to s námi EU mohla myslet dobře.


Škoda, že ty fotky a videa (leč v chabé kvalitě), asi už nikde nemám.


[quote="pid:37459, uid:78"]nesmie sa predávat zahraničním korporacím tolko podnikov sa bude budovat od znovu https://www.nasrestart.cz/images/2020_10/2020_10_20__01.mp4 [/quote] V cukrovaru v Hrochově Týnci jsem byl v roce 2006, nedlouho před prodejem a uzavřením. Byl to ten moment, kdy mě, jakožto ještě školáka, opustily poslední zbytky myšlenek, že by to s námi EU mohla myslet dobře. Škoda, že ty fotky a videa (leč v chabé kvalitě), asi už nikde nemám.
Upravené 13. 10. 2021 o 13:04

dovolím si malé popostrčení (úvahu) : proč by povolební proces v ČR. ale i v Německu, měl běžet v jiném rychlostním režimu, než ostatní a vzájemně provázané globální procesy? Teď je "trendy" tažení globálního štrůdlu-v čase - s permenentně hlídanou výškou amplitudy VF procesu.


V expertním časopisu The National interest vychází článek:
Aby USA ustály proti Rusku a Číně, musí přistoupit na rozdělení sfér vlivu


Na mne to působí, jako kdyby ‘někdo’ chtěl běžící proces roztáhnout v čase, zpomalit, získat čas. (viz zmínka o “více než půlstoletí” míru v Evropě)


[quote="pid:37472, uid:57"]dovolím si malé popostrčení (úvahu) : proč by povolební proces v ČR. ale i v Německu, měl běžet v jiném rychlostním režimu, než ostatní a vzájemně provázané globální procesy? Teď je "trendy" tažení globálního štrůdlu-v čase - s permenentně hlídanou výškou amplitudy VF procesu.[/quote] [quote="pid:37246, uid:158"]V expertním časopisu The National interest vychází článek: Aby USA ustály proti Rusku a Číně, musí přistoupit na rozdělení sfér vlivu[/quote] [quote="pid:37406, uid:240"]Na mne to působí, jako kdyby ‘někdo’ chtěl běžící proces roztáhnout v čase, zpomalit, získat čas. (viz zmínka o “více než půlstoletí” míru v Evropě)[/quote]

Poctari, vcera mi na youtube vybehlo video, kde volny mluvi o tom, ze se bude poradat nejaka konference VB. mozna je to jen nejaka planovana dohra, kdy pak rekne, ze se dohodli, ze skonci. nicmene ujistuje, ze pokracovat ve svem usili bude.

Zajímavé video.
Jedno je jisté, z Volného je republiková "celebrita", kterou zná prakticky každý.
Možná to tak někomu nepřijde, ale počítám, že to je určitý kapitál, který by někdo dokázal využít.
Zajímavá je Volného zmínka - skoro na konci videa, čas 15:15 - o prezidentských volbách.
:-)


Přidávám ještě Volného zhodnocení voleb (délka 04:19), slibuje že nekončí.
https://www.youtube.com/watch?v=OI35l7J6lnQ


Uvidíme.


[quote="pid:37460, uid:347"]Poctari, vcera mi na youtube vybehlo video, kde volny mluvi o tom, ze se bude poradat nejaka konference VB. mozna je to jen nejaka planovana dohra, kdy pak rekne, ze se dohodli, ze skonci. nicmene ujistuje, ze pokracovat ve svem usili bude.[/quote] Zajímavé video. Jedno je jisté, z Volného je republiková "celebrita", kterou zná prakticky každý. Možná to tak někomu nepřijde, ale počítám, že to je určitý kapitál, který by někdo dokázal využít. Zajímavá je Volného zmínka - skoro na konci videa, čas 15:15 - o prezidentských volbách. :-) Přidávám ještě Volného zhodnocení voleb (délka 04:19), slibuje že nekončí. https://www.youtube.com/watch?v=OI35l7J6lnQ Uvidíme.
Upravené 13. 10. 2021 o 13:32

Pamatujete tenhle článek?


„Mohu potvrdit, že pan prezident nejdříve poslal Donaldu Trumpovi oficiální pohlednici se zvířátky z farmy, kde Donaldu Trumpovi poblahopřál, načež se mu podařilo v nestřežený okamžik získat svůj telefon, který má zakázaný, protože nedojedl kaši a kouřil v posteli, a zavolal Donaldu Trumpovi. Podle našeho zjištění Donaldovi pogratuloval ke znovuzvolení,“ přiznal na tiskové konferenci prezidentův tiskový mluvčí Jiří Ovčáček.


Gratulace Miloše Zemana směrem k Donaldu Trumpovi zaskočila mnohé české politiky i odborníky na mezinárodní vztahy. Premiér Andrej Babiš opatrně naznačoval, že by se měl někdo na pana prezidenta podívat, jestli je v pořádku.
https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/103924/milos-zeman-poblahopral-trumpovi-ke-znovuzvoleni-pan-prezident-je-jenom-pretazeny-omlouval-zemana-ovcacek.html


S tou bramborovou kaší a vinnou klobásou teď Zeman s Ovčáčkem pěkně potrolili.
...A nebo se podařilo do Reflexu tento článek propašovat zcela záměrně již dávno předem?


Pamatujete tenhle článek? „Mohu potvrdit, že pan prezident nejdříve poslal Donaldu Trumpovi oficiální pohlednici se zvířátky z farmy, kde Donaldu Trumpovi poblahopřál, načež se mu podařilo v nestřežený okamžik získat svůj telefon, který má zakázaný, protože nedojedl kaši a kouřil v posteli, a zavolal Donaldu Trumpovi. Podle našeho zjištění Donaldovi pogratuloval ke znovuzvolení,“ přiznal na tiskové konferenci prezidentův tiskový mluvčí Jiří Ovčáček. Gratulace Miloše Zemana směrem k Donaldu Trumpovi zaskočila mnohé české politiky i odborníky na mezinárodní vztahy. Premiér Andrej Babiš opatrně naznačoval, že by se měl někdo na pana prezidenta podívat, jestli je v pořádku. https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/103924/milos-zeman-poblahopral-trumpovi-ke-znovuzvoleni-pan-prezident-je-jenom-pretazeny-omlouval-zemana-ovcacek.html S tou bramborovou kaší a vinnou klobásou teď Zeman s Ovčáčkem pěkně potrolili. ...A nebo se podařilo do Reflexu tento článek propašovat zcela záměrně již dávno předem?
Upravené 13. 10. 2021 o 13:32

Pamatujete tenhle článek?

Nepamatuji.
Ale asi bych měl, vyšel 11.11.2020.
Je to ovšem z rubriky "Divoký kačer".


[quote="pid:37497, uid:181"]Pamatujete tenhle článek?[/quote] Nepamatuji. Ale asi bych měl, vyšel 11.11.2020. Je to ovšem z rubriky "**Divoký kačer**".
Upravené 13. 10. 2021 o 13:49

A nebo se podařilo do Reflexu tento článek propašovat zcela záměrně již dávno předem?


"Škvár" z Reflexu nemá smysl vůbec komentovat !


[quote="pid:37497, uid:181"]A nebo se podařilo do Reflexu tento článek propašovat zcela záměrně již dávno předem?[/quote] "Škvár" z Reflexu nemá smysl vůbec komentovat !

"Škvár" z Reflexu nemá smysl vůbec komentovat !


Bez emocí, v klidu, si přečti ten článek. (Samozřejmě, nikoho nenutím.)
Zkus víc číst mezi řádky.
Třeba též najdeš skryté jinotaje.


pan prezident nejdříve poslal Donaldu Trumpovi oficiální pohlednici se zvířátky z farmy, kde Donaldu Trumpovi poblahopřál

6166e52eaf56d


načež se mu podařilo v nestřežený okamžik získat svůj telefon, který má zakázaný, protože nedojedl kaši a kouřil v posteli


„K obědu měl dnes pan prezident meruňkové buchty, na zítřek (středu) si objednal vinnou klobásu s bramborovou kaší,” informoval v úterý Ovčáček.

Mimochodem, koukněte na čas zveřejnění....11:44
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/buchty-a-klobasa-na-aro-pro-prezidenta-jako-diabetika-nesmysl-mini-lekar-40374811


Zeman měl v nemocnici buchty a klobásu? Nedělejte si z nás pr*el, vzkazují lidé Ovčáčkovi
https://cnn.iprima.cz/zeman-mel-v-nemocnici-buchty-a-klobasu-nedelejte-si-z-nas-pr-el-vzkazuji-lide-ovcackovi-35644


Dále z článku z Reflexu:
„Ujišťuji, že pan prezident je naprosto v pořádku. Nejen fyzicky, ale i mentálně."


[quote="pid:37500, uid:270"]"Škvár" z Reflexu nemá smysl vůbec komentovat ![/quote] Bez emocí, v klidu, si přečti ten článek. (Samozřejmě, nikoho nenutím.) Zkus víc číst mezi řádky. Třeba též najdeš skryté jinotaje. [quote="pid:37497, uid:181"]pan prezident nejdříve poslal Donaldu Trumpovi oficiální pohlednici se zvířátky z farmy, kde Donaldu Trumpovi poblahopřál[/quote] ![6166e52eaf56d](serve/attachment&path=6166e52eaf56d) [quote="pid:37497, uid:181"]načež se mu podařilo v nestřežený okamžik získat svůj telefon, který má zakázaný, protože nedojedl kaši a kouřil v posteli[/quote] _„K obědu měl dnes pan prezident meruňkové buchty, **na zítřek (středu) si objednal vinnou klobásu s bramborovou kaší**,” informoval v úterý Ovčáček. _ Mimochodem, koukněte na čas zveřejnění....11:44 https://www.novinky.cz/domaci/clanek/buchty-a-klobasa-na-aro-pro-prezidenta-jako-diabetika-nesmysl-mini-lekar-40374811 Zeman měl v nemocnici buchty a klobásu? Nedělejte si z nás pr*el, vzkazují lidé Ovčáčkovi https://cnn.iprima.cz/zeman-mel-v-nemocnici-buchty-a-klobasu-nedelejte-si-z-nas-pr-el-vzkazuji-lide-ovcackovi-35644 Dále z článku z Reflexu: _„Ujišťuji, že pan prezident je naprosto v pořádku. Nejen fyzicky, ale i mentálně."_

Myslím si, že zachraňovat škodovku nemá v dlouhodobém horizontu smysl, jelikož segment automotiv, je na odpis na seznamu u GP

Nesazel bych tolik na GP a jeho plany. Dost nevychazeji a prijde mne skoda podlehat myslence, ze GP je vsemocny. Neni a nebude. Tu silu mu dodavaji porazenecky nalady, je to egregor a zivi se jima.


[quote="pid:37449, uid:149"]Myslím si, že zachraňovat škodovku nemá v dlouhodobém horizontu smysl, jelikož segment automotiv, je na odpis na seznamu u GP[/quote] Nesazel bych tolik na GP a jeho plany. Dost nevychazeji a prijde mne skoda podlehat myslence, ze GP je vsemocny. Neni a nebude. Tu silu mu dodavaji porazenecky nalady, je to egregor a zivi se jima.

Myslím si, že zachraňovat škodovku nemá v dlouhodobém horizontu smysl, jelikož segment automotiv, je na odpis na seznamu u GP.


To co má smysl vyrábět , v době kdy se osekává kamionová doprava , jsou vlakové soupravy ,


Já nevím, budeme jezdit na koni? Nebo se poddáme GP? Přesně to chtějí. Žádná auta, na povolení vlakem. A sedět v zemljance na prdeli.


[quote="pid:37449, uid:149"]Myslím si, že zachraňovat škodovku nemá v dlouhodobém horizontu smysl, jelikož segment automotiv, je na odpis na seznamu u GP.[/quote] [quote="pid:37452, uid:185"]To co má smysl vyrábět , v době kdy se osekává kamionová doprava , jsou vlakové soupravy ,[/quote] Já nevím, budeme jezdit na koni? Nebo se poddáme GP? Přesně to chtějí. Žádná auta, na povolení vlakem. A sedět v zemljance na prdeli.

Voda, lesy , poda sa musia znárodnit a dat do rukou štátu - obcí
No to snad nemyslíte vážně...daso.


  • právní stránka... není poválečný únor 1948
  • prostředky na náhradu za vyvlastnění.....máme??
  • odborníky na živočišnou a rostlinnou výrobu ve státním sektoru máme??
  • vám Agrofert nestačí, chcete státní Agroprd??

[quote="pid:37459, uid:78"]Voda, lesy , poda sa musia znárodnit a dat do rukou štátu - obcí[/quote]No to snad nemyslíte vážně...daso. - právní stránka... není poválečný únor 1948 - prostředky na náhradu za vyvlastnění.....máme?? - odborníky na živočišnou a rostlinnou výrobu ve státním sektoru máme?? - vám Agrofert nestačí, chcete státní Agroprd??

Vedi.Vini......

Zavádějící nadpis: Diagnóza Zemana veřejněna


Jeden by si myslel, že Zeman dal souhlas.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/diagnoza-prezidenta-zemana-zverejnena-40374864#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=AihYJwav5Ry-202110131602&dop_id=40374864&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Ale pak se ukáže, že Deník N "cituje informované zdroje".


Zeman je prý dezorientovaný a obtížně komunikuje.
Nechybí poznámka o snaze senátorů se Zemana zbavit kvůli zdravotímu stavu.


To jsou tak zasraný hyeny, doufám, že to pro ně bude mít konsekvence, včetně tý vobludy z Kazachstánu, která Džamila zove se.


Zavádějící nadpis: Diagnóza Zemana veřejněna Jeden by si myslel, že Zeman dal souhlas. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/diagnoza-prezidenta-zemana-zverejnena-40374864#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=AihYJwav5Ry-202110131602&dop_id=40374864&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Ale pak se ukáže, že Deník N "cituje informované zdroje". Zeman je prý dezorientovaný a obtížně komunikuje. Nechybí poznámka o snaze senátorů se Zemana zbavit kvůli zdravotímu stavu. To jsou tak zasraný hyeny, doufám, že to pro ně bude mít konsekvence, včetně tý vobludy z Kazachstánu, která Džamila zove se.
Upravené 13. 10. 2021 o 18:06

Dobře ví že na Zemana nemůžou, kdyby mohli tak už by ho dávno sestřelili. Tak alespon dělají bububu a v podstatě připravují kampan pro nějakýho dalšího jejich kandidáta.


Dobře ví že na Zemana nemůžou, kdyby mohli tak už by ho dávno sestřelili. Tak alespon dělají bububu a v podstatě připravují kampan pro nějakýho dalšího jejich kandidáta.

Napadáte a znevažujete naši práci, ohradila se nemocnice, kde leží Zeman


Ústřední vojenská nemocnice v Praze se ohradila proti vlně „spekulací, dezinformací a bohužel někdy i útočných vyjádření“ k léčbě prezidenta Miloše Zemana, který je od neděle na její Klinice anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny. „Neoprávněně vrhají stín na ÚVN,“ soudí její mluvčí Jitka Zinke.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-uvn-lecba-hospitalizace-nemocnice-prezident-hrad-vlada.A211013_162912_domaci_remy


smile DEMOžumpa teď bude dostávat postupně céres ze všech stran.


**Napadáte a znevažujete naši práci, ohradila se nemocnice, kde leží Zeman** Ústřední vojenská nemocnice v Praze se ohradila proti vlně „spekulací, dezinformací a bohužel někdy i útočných vyjádření“ k léčbě prezidenta Miloše Zemana, který je od neděle na její Klinice anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny. „Neoprávněně vrhají stín na ÚVN,“ soudí její mluvčí Jitka Zinke. Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-uvn-lecba-hospitalizace-nemocnice-prezident-hrad-vlada.A211013_162912_domaci_remy 8) DEMOžumpa teď bude dostávat postupně céres ze všech stran.
Upravené 13. 10. 2021 o 18:25

dnes mi znama rekla, ze zdroj ze statni sfery ji mel rict, ze se ceka na jare brutalni ekonomicka reforma a v nemecku uz se tisknou potravinove listky. resila jsem potom se znamym auto, ojetinu. rekl mi, ze auta nejsou a kdyz, tak ta cela sla desne nahoru. rekl, ze mala auta se udajne vubec uz nemaji delat a jejich koupe se uz ani nevyplati. vypravel mi taky, jak resil reseni pojistne udalosti po tornadu. udajne, kdyby zadnou pojistku nemel, vysel by z toho mnohem lepe, protoze by dostal vic penez. pojistovna s nim naprosto vybehla a samozrejme zdrazeni pojistky o 100 procent uz.


dalsi vec, ktera se tyka volneho bloku. nevim, jestli nekdo z vas sleduje pavla zitka. ja si rada delam mozaiku z ruznych veci. on neustale mluvi o podvodech u voleb. taky rekl, ze marian bojko snad mel prohlasit, ze kdyz si lidi zvolili, co si zvolili, tak ty koncetraky si zaslouzi. marian bojko se uplne vytratil z povedomi, ze by tedy dochazelo k pomalemu utlumu?


dnes mi znama rekla, ze zdroj ze statni sfery ji mel rict, ze se ceka na jare brutalni ekonomicka reforma a v nemecku uz se tisknou potravinove listky. resila jsem potom se znamym auto, ojetinu. rekl mi, ze auta nejsou a kdyz, tak ta cela sla desne nahoru. rekl, ze mala auta se udajne vubec uz nemaji delat a jejich koupe se uz ani nevyplati. vypravel mi taky, jak resil reseni pojistne udalosti po tornadu. udajne, kdyby zadnou pojistku nemel, vysel by z toho mnohem lepe, protoze by dostal vic penez. pojistovna s nim naprosto vybehla a samozrejme zdrazeni pojistky o 100 procent uz. dalsi vec, ktera se tyka volneho bloku. nevim, jestli nekdo z vas sleduje pavla zitka. ja si rada delam mozaiku z ruznych veci. on neustale mluvi o podvodech u voleb. taky rekl, ze marian bojko snad mel prohlasit, ze kdyz si lidi zvolili, co si zvolili, tak ty koncetraky si zaslouzi. marian bojko se uplne vytratil z povedomi, ze by tedy dochazelo k pomalemu utlumu?

Zavádějící nadpis: Diagnóza Zemana veřejněna

Jdou na to chytře:
i. zveřejněna = publikována liberastními prestituty z deníku N-enávist
ii. za diagnózu mazaně vybrali jaterní encefalopatii


Jaterní encefalopatie:
a. všichni přece "víme", že MZ chlastá, proto "musí" mít hyn játra
b. takže vybereme takovou jaterní chorobu, aby z toho plynulo, že je chabrus i "na hlavu" ("Encefalopatie je popisný termín označující globální dysfunkci mozku.", viz též
https://www.wikiskripta.eu/w/Encefalopatie
https://www.wikiskripta.eu/w/Jatern%C3%AD_encefalopatie )
c. tím pádem pádem máme "podložené" snahy o odstavení MZ, protože bez hlavy nemůže vykonávat


Sorijako, ale tuhle perlu ještě musím přiložit, protože to je ze všeho úplně moc nejvíc...
"U Zemana bych očekával dietnější stravu než buchty a klobásu, řekl šéf lékařů"
13.10.2021
"Prezident České lékařské komory Milan Kubek ve středu pro Rádio Impuls reagoval na otázky, které vyvolal jídelníček prezidenta Miloše Zemana. Ten na jednotce nejvyšší intezivní péče ARO v Ústřední vojenské nemocnici podle mluvčího obědval například meruňkové buchty nebo vinnou klobásu s bramborovou kaší. „Nejsem hepatolog, ale spíš bych to viděl na dietnější stravu,“ řekl Kubek."
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prezident-milos-zeman-v-nemocnici-strava-klobasa-lekar-kubek.A211013_130810_domaci_vank


[quote="pid:37531, uid:372"]Zavádějící nadpis: Diagnóza Zemana veřejněna[/quote] Jdou na to chytře: i. zveřejněna = publikována liberastními prestituty z deníku N-enávist ii. za diagnózu mazaně vybrali jaterní encefalopatii Jaterní encefalopatie: a. všichni přece "víme", že MZ chlastá, proto "musí" mít hyn játra b. takže vybereme takovou jaterní chorobu, aby z toho plynulo, že je chabrus i "na hlavu" ("Encefalopatie je popisný termín označující globální dysfunkci mozku.", viz též https://www.wikiskripta.eu/w/Encefalopatie https://www.wikiskripta.eu/w/Jatern%C3%AD_encefalopatie ) c. tím pádem pádem máme "podložené" snahy o odstavení MZ, protože bez hlavy nemůže vykonávat Sorijako, ale tuhle perlu ještě musím přiložit, protože to je ze všeho úplně moc nejvíc... "U Zemana bych očekával dietnější stravu než buchty a klobásu, řekl šéf lékařů" 13.10.2021 "Prezident České lékařské komory Milan Kubek ve středu pro Rádio Impuls reagoval na otázky, které vyvolal jídelníček prezidenta Miloše Zemana. Ten **na jednotce nejvyšší intezivní péče ARO** v Ústřední vojenské nemocnici podle mluvčího obědval například meruňkové buchty nebo vinnou klobásu s bramborovou kaší. „Nejsem hepatolog, ale spíš bych to viděl na dietnější stravu,“ řekl Kubek." https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prezident-milos-zeman-v-nemocnici-strava-klobasa-lekar-kubek.A211013_130810_domaci_vank
Upravené 13. 10. 2021 o 19:52
1 ... 345678
57.18k
537
65
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept