Naši analytici
V Německu vypukl okolo koronaviru další velký skandál!

Je potřeba připomenout praxi , kdy se lékaři zamknou před pacienty a ordinují na dálku . Každý takový-á , by měl minimálně přijít o možnost vydávat se za lékaře . Nemluvě o přešetření , kolik lidí , kterým bylo a stále je odepíráno zdravotní vyšetření a zároveň státem odpírané léčebné prostředky , bylo takto záměrně zavražděno , v rámci dlouhodobě připravené covid genocidy .
Kriminál je zde malý trest a toto se týká i velké části obvodních , prý lékařů .


Je potřeba připomenout praxi , kdy se lékaři zamknou před pacienty a ordinují na dálku . Každý takový-á , by měl minimálně přijít o možnost vydávat se za lékaře . Nemluvě o přešetření , kolik lidí , kterým bylo a stále je odepíráno zdravotní vyšetření a zároveň státem odpírané léčebné prostředky , bylo takto záměrně zavražděno , v rámci dlouhodobě připravené covid genocidy . Kriminál je zde malý trest a toto se týká i velké části obvodních , prý lékařů .

Kriminál je zde malý trest
Máme tady institut Božích mlýnů. Někteří poznají sílu svého studu, zvláště pak, když si uvědomí, že mají jen malý kousek od svého profesního kolegy dr. Josefa Mengeleho. Jiné semele kolektivní vědomí Hippokratovy přísahy ... Ale asi jsem to už zmiňoval. U "velkých ryb" se bude provádět před tribunálem komparace jejich činů s Norimberským kodexem.


PS. Věřím, že ten tribunál bude vojenský. Jsme ve válce, tak proč ne ...


[quote="pid:19714, uid:185"]Kriminál je zde malý trest[/quote]Máme tady institut Božích mlýnů. Někteří poznají sílu svého studu, zvláště pak, když si uvědomí, že mají jen malý kousek od svého profesního kolegy dr. Josefa Mengeleho. Jiné semele kolektivní vědomí Hippokratovy přísahy ... Ale asi jsem to už zmiňoval. U "velkých ryb" se bude provádět před tribunálem komparace jejich činů s Norimberským kodexem. PS. Věřím, že ten tribunál bude vojenský. Jsme ve válce, tak proč ne ...

v rámci dlouhodobě připravené covid genocidy

většinou ze zištných důvodů (ale i jiných), se ke covid fašistům přidalo opravdu mnoho spoluobčanů. Je to podobné, jako když Němci bojovali za Nacisty. Většina se přidala a jen malá část se postavila otevřeně proti. Doktoři nejsou ničím výjimeční. Tak nějak se od nich očekává, že jejich morálka by měla být vyšší, ale ukazuje se že není.
Podstata je v tom, že přidat se ke straně zla je "dobrovolným" rozhodnutím každého jedince, který má možnost odmítnout, ale bude ho to něco stát. Ti co investovali do své kariéry nejvíce (námahy, času, peněz...) mají v reálu největší motivaci podřídit se, aby o své "investice" nepřišli.
Takže vykonavateli covid fašismu a genocidy jsou desetitisíce konkrétních lidí z lidu (nejen doktorů), kteří morálně neobstáli. Potrestat bude možné jen nejkřiklavější případy, jako v případě Nacistů po válce. Plánovači a organizátoři plně využili vypěstované slabé morálky ve stádě.
A ještě k těm lékařům. Všeobecná averze k této profesi, která po provalení COVIDu hrozí, nepřinese krátkodobě prospěch doktorům, ale ani pacientům. Je to zvětší počty předčasně zesnulých. Předpokládám ale, že i zde, jako v celé společnosti, krize nakonec pomůže ke zlepšení - k vyčištění chlívku.
Můj dojem je, že hlavní cíl je co nejvíc atomizovat společnost: Očkovaní/neočkovaní, doktoři/pacienti, policajti/občani, mladí/staří atd.


[quote="pid:19714, uid:185"]v rámci dlouhodobě připravené covid genocidy[/quote] většinou ze zištných důvodů (ale i jiných), se ke covid fašistům přidalo opravdu mnoho spoluobčanů. Je to podobné, jako když Němci bojovali za Nacisty. Většina se přidala a jen malá část se postavila otevřeně proti. Doktoři nejsou ničím výjimeční. Tak nějak se od nich očekává, že jejich morálka by měla být vyšší, ale ukazuje se že není. Podstata je v tom, že přidat se ke straně zla je "dobrovolným" rozhodnutím každého jedince, který má možnost odmítnout, ale bude ho to něco stát. Ti co investovali do své kariéry nejvíce (námahy, času, peněz...) mají v reálu největší motivaci podřídit se, aby o své "investice" nepřišli. Takže vykonavateli covid fašismu a genocidy jsou desetitisíce konkrétních lidí z lidu (nejen doktorů), kteří morálně neobstáli. Potrestat bude možné jen nejkřiklavější případy, jako v případě Nacistů po válce. Plánovači a organizátoři plně využili vypěstované slabé morálky ve stádě. A ještě k těm lékařům. Všeobecná averze k této profesi, která po provalení COVIDu hrozí, nepřinese krátkodobě prospěch doktorům, ale ani pacientům. Je to zvětší počty předčasně zesnulých. Předpokládám ale, že i zde, jako v celé společnosti, krize nakonec pomůže ke zlepšení - k vyčištění chlívku. Můj dojem je, že hlavní cíl je co nejvíc atomizovat společnost: Očkovaní/neočkovaní, doktoři/pacienti, policajti/občani, mladí/staří atd.

MegaCoviSkandál! Pandemická karanténa 20/21 byla vyhlášena na základě falešných údajů!


https://m.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/rechnungshof-bericht-enthuellt-der-grosse-betrug-mit-den-intensivbetten-76696870,view=conversionToLogin.bildMobile.html###wt_ref=http%3A%2F%2Fmichalapetr.cz%2Fdoku.php%3Fid%3Dstart&wt_t=1623563459028


Německý spolkový kontrolní úřad odeslal Merklové zprávu o miliardových podvodech v německém zdravotnictví! Skutečná pecka se píše na straně 29 kontrolní zprávy, které je zatím neveřejná! Podle ní - Německá vláda vyhlašovala protiepidemická karanténní opatření na přelomu roku 2020/21 na základě falešných údajů německých nemocnic! Ty, aby vylákaly neoprávněné dotace, hlásily vyšší počet lůžek intenzivní péče obsazený těžkými pacienty s COVID-19! Celkem jde prý o neuvěřitelných 13 700 falešně hlášených obsazených lůžek! Německý tisk zuří! 20 miliard EUR rozkradeno! Ale hlavně - na základě falešné hysterie o přeplněnosti nemocnic těžkými pacienty s COVID-19 se vyhlašovala pandemická opatření a zpřísňovala se! Za rozvrat německé ekonomiky a život Němců mohou falešná pandemická data!


A jak to bylo v Česku a na Slovensku? Tady se asi určitě nic vyšetřovat nebude!


https://youtu.be/HjhcJM23zvM


MegaCoviSkandál! Pandemická karanténa 20/21 byla vyhlášena na základě falešných údajů! https://m.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/rechnungshof-bericht-enthuellt-der-grosse-betrug-mit-den-intensivbetten-76696870,view=conversionToLogin.bildMobile.html###wt_ref=http%3A%2F%2Fmichalapetr.cz%2Fdoku.php%3Fid%3Dstart&wt_t=1623563459028 Německý spolkový kontrolní úřad odeslal Merklové zprávu o miliardových podvodech v německém zdravotnictví! Skutečná pecka se píše na straně 29 kontrolní zprávy, které je zatím neveřejná! Podle ní - Německá vláda vyhlašovala protiepidemická karanténní opatření na přelomu roku 2020/21 na základě falešných údajů německých nemocnic! Ty, aby vylákaly neoprávněné dotace, hlásily vyšší počet lůžek intenzivní péče obsazený těžkými pacienty s COVID-19! Celkem jde prý o neuvěřitelných 13 700 falešně hlášených obsazených lůžek! Německý tisk zuří! 20 miliard EUR rozkradeno! Ale hlavně - na základě falešné hysterie o přeplněnosti nemocnic těžkými pacienty s COVID-19 se vyhlašovala pandemická opatření a zpřísňovala se! Za rozvrat německé ekonomiky a život Němců mohou falešná pandemická data! A jak to bylo v Česku a na Slovensku? Tady se asi určitě nic vyšetřovat nebude! https://youtu.be/HjhcJM23zvM
Upravené 13. 6. 2021 o 08:02

Věřím, že ten tribunál bude vojenský. Jsme ve válce, tak proč ne ...


Přesně. Tohle nesmí vyhnít do ztracena. Ale tribunál by měl jít do větší hloubky než Norimberský, kde moc v pozadí všeho vystupovala jako (spolu)žalobce. A většina nacistů navíc dál žila v klidu buď přímo v Německu, nebo v Jižní Americe.
Pokud tedy nehrozilo, že prozradí pravdu, pak o ně bylo postaráno jinak (Hess, Eichmann...).


[quote="pid:19754, uid:260"]Věřím, že ten tribunál bude vojenský. Jsme ve válce, tak proč ne ...[/quote] Přesně. Tohle nesmí vyhnít do ztracena. Ale tribunál by měl jít do větší hloubky než Norimberský, kde moc v pozadí všeho vystupovala jako (spolu)žalobce. A většina nacistů navíc dál žila v klidu buď přímo v Německu, nebo v Jižní Americe. Pokud tedy nehrozilo, že prozradí pravdu, pak o ně bylo postaráno jinak (Hess, Eichmann...).

Můj dojem je, že hlavní cíl je co nejvíc atomizovat společnost: Očkovaní/neočkovaní, doktoři/pacienti, policajti/občani, mladí/staří atd.
to tvrdím už dlouho a stále hlasitěji.Z hlediska řízení je důležitější nejprve vytvořit společnost "nepřátel", než se snažit pomocí nějakého konkrétního silového nástroje jednu část společnosti likvidovat. Fašizmus na dvorku a v ulici dovede bez cizí vložené energie zázraky. Tak nějak "po sousedsku"


[quote="pid:19765, uid:177"]Můj dojem je, že hlavní cíl je co nejvíc atomizovat společnost: Očkovaní/neočkovaní, doktoři/pacienti, policajti/občani, mladí/staří atd.[/quote] to tvrdím už dlouho a stále hlasitěji.Z hlediska řízení je důležitější nejprve vytvořit společnost "nepřátel", než se snažit pomocí nějakého konkrétního silového nástroje jednu část společnosti likvidovat. Fašizmus na dvorku a v ulici dovede bez cizí vložené energie zázraky. Tak nějak "po sousedsku"
1.34k
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept