Politika v ČR
Několika slovy se dá v podstatě říci vše...

Projev prezidenta republiky na tiskové konferenci při pracovní návštěvě v Rakousku
https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-na-tiskove-konferenci-pri-pracovni-navsteve-v-rakousku-15997


"Vážím si nezávislé zahraniční politiky Rakouska. Oba dva naše státy shodně vyvěsily izraelskou vlajku, chtěl bych Vám za to poděkovat. Oceňuji Váš vyvážený postoj k Ruské federaci a, jak jsme o tom dnes diskutovali, nechuť k obnovování studenoválečnické atmosféry. Plně souhlasím s Vaším názorem, že i Rusko a zejména ruská Evropa patří do Evropy a že je neproduktivní Rusko z Evropy vylučovat a bránit se jednání s ním."


Projev prezidenta republiky na tiskové konferenci při pracovní návštěvě v Rakousku https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/projev-prezidenta-republiky-na-tiskove-konferenci-pri-pracovni-navsteve-v-rakousku-15997 "Vážím si nezávislé zahraniční politiky Rakouska. Oba dva naše státy shodně vyvěsily izraelskou vlajku, chtěl bych Vám za to poděkovat. Oceňuji Váš vyvážený postoj k Ruské federaci a, jak jsme o tom dnes diskutovali, nechuť k obnovování studenoválečnické atmosféry. Plně souhlasím s Vaším názorem, že i Rusko a zejména ruská Evropa patří do Evropy a že je neproduktivní Rusko z Evropy vylučovat a bránit se jednání s ním."
240
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept