Politika v ČR
Poslanci odmítli zákon kvůli covid pasu.

Poslanci odmítli zákon kvůli covid pasu. Označili ho za nadbytečný
9.června 2021 14:52, aktualizováno 16:18
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-covid-pas-digital-green-certificate-cestovani-evropska-unie.A210609_144248_domaci_kop


"Proti zákonu lidé celý den demonstrovali u Sněmovny. Evropský parlament zavedení takzvaných covidových pasů jasnou většinou schválil.


Pro zrychlené projednání vládního návrhu zákona, kterým mělo být v Česku umožněno vydávání digitálních zelených certifikátů, hlasovalo jen 58 ze 135 přítomných poslanců. Pouze poslanci ANO a ČSSD."


"Vojtěch řekl, že nemůže zaručit, že potvrzení o očkování či očkování bude dlouhodobě fungovat."


Problém je, že ministr Vojtěch řekl, dle stenoprotokolu, zcela něco jiného než je uvedeno v článku:


"Já pouze říkám jediné: Já nemohu garantovat, nemohu tady zaručit, zcela odpovědně, že ten systém, tak jak je nastaven, bez té zákonné opory, bude dlouhodobě fungovat. Myslím si, že to nemohu zodpovědně zaručit. Omlouvám se za to. A pokud ten systém bude narušen nějakým soudním rozhodnutím, zrušením mimořádného opatření, nebo něco podobného, tak bohužel pak si budete muset toto obhájit před svými voliči, pokud nebudete pro ten zákon hlasovat."


https://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/109schuz/s109005.htm


Poslanci odmítli zákon kvůli covid pasu. Označili ho za nadbytečný 9.června 2021 14:52, aktualizováno 16:18 Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/snemovna-covid-pas-digital-green-certificate-cestovani-evropska-unie.A210609_144248_domaci_kop "Proti zákonu lidé celý den demonstrovali u Sněmovny. Evropský parlament zavedení takzvaných covidových pasů jasnou většinou schválil. Pro zrychlené projednání vládního návrhu zákona, kterým mělo být v Česku umožněno vydávání digitálních zelených certifikátů, hlasovalo jen 58 ze 135 přítomných poslanců. Pouze poslanci ANO a ČSSD." "Vojtěch řekl, že nemůže zaručit, že potvrzení o očkování či očkování bude dlouhodobě fungovat." Problém je, že ministr Vojtěch řekl, dle stenoprotokolu, zcela něco jiného než je uvedeno v článku: "Já pouze říkám jediné: Já nemohu garantovat, nemohu tady zaručit, zcela odpovědně, že ten systém, tak jak je nastaven, bez té zákonné opory, bude dlouhodobě fungovat. Myslím si, že to nemohu zodpovědně zaručit. Omlouvám se za to. A pokud ten systém bude narušen nějakým soudním rozhodnutím, zrušením mimořádného opatření, nebo něco podobného, tak bohužel pak si budete muset toto obhájit před svými voliči, pokud nebudete pro ten zákon hlasovat." https://www.psp.cz/eknih/2017ps/stenprot/109schuz/s109005.htm
Upravené 9. 6. 2021 o 18:02

Procesy pozoruhodně zrychlují .To nebude asi blížícími se dovolenými ? Domnívám se, že většina hlasujících vůbec nemá páru, která bije. Žijí v režimu Ano, ne.


Procesy pozoruhodně zrychlují .To nebude asi blížícími se dovolenými ? Domnívám se, že většina hlasujících vůbec nemá páru, která bije. Žijí v režimu Ano, ne.

Já nemohu garantovat, nemohu tady zaručit, zcela odpovědně, že ten systém, tak jak je nastaven, bez té zákonné opory, bude dlouhodobě fungovat.

ale ved to su predsa vyborne spravy. Kazdopadne treba ostat ostrazity. Ako uz Kulich spominal v inej teme, na tej demonstracii zaznela aj Slovenska hymna. Az bude dalsia, budem musiet zobrat dovolenku a ist sa tam pozriet osobne.


[quote="pid:19215, uid:270"]Já nemohu garantovat, nemohu tady zaručit, zcela odpovědně, že ten systém, tak jak je nastaven, bez té zákonné opory, bude dlouhodobě fungovat.[/quote] ale ved to su predsa vyborne spravy. Kazdopadne treba ostat ostrazity. Ako uz Kulich spominal v inej teme, na tej demonstracii zaznela aj Slovenska hymna. Az bude dalsia, budem musiet zobrat dovolenku a ist sa tam pozriet osobne.

Moderator

Procesy pozoruhodně zrychlují .To nebude asi blížícími se dovolenými ? Domnívám se, že většina hlasujících vůbec nemá páru, která bije. Žijí v režimu Ano, ne.

Jejej to jsem natvrdlý. Mohl byste to Boletusi trochu rozvést - hlasující žijí v režimu Ano, ne ...


[quote="pid:19221, uid:57"]Procesy pozoruhodně zrychlují .To nebude asi blížícími se dovolenými ? Domnívám se, že většina hlasujících vůbec nemá páru, která bije. Žijí v režimu Ano, ne.[/quote] Jejej to jsem natvrdlý. Mohl byste to Boletusi trochu rozvést - hlasující žijí v režimu Ano, ne ...
Upravené 9. 6. 2021 o 21:23

zevně řízené hlasovací mašinky. Pochopit smysl ano čí ne je nad síly mnoha zastupitelů. Procesy jsou prostě příliš rychlé a složité.


zevně řízené hlasovací mašinky. Pochopit smysl ano čí ne je nad síly mnoha zastupitelů. Procesy jsou prostě příliš rychlé a složité.

@Boletus Přesně smile Vzal jste mi to z úst.
A tohle je u nich vidět už dlouho... Je taky občas vidět (a hlavně teď v Covidismu), že oni vlastně chtějí ten fašis.. ehm Covidismus
prosazovat taky a ještě tvrdší, ale chytřeji, aby to lidi přijali a udělat tady z toho (jak říká Pjakin) "digitální gulag".
A on ten Andrejko, všivák, jim to tak kazí a lidi to jen sere a oni ještě musí být proti... protože Andrejko smile .
Ty rozpaky jsou doslova hmatatelné smile

@Boletus Přesně :D Vzal jste mi to z úst. A tohle je u nich vidět už dlouho... Je taky občas vidět (a hlavně teď v Covidismu), že oni vlastně chtějí ten fašis.. ehm Covidismus prosazovat taky a ještě tvrdší, ale chytřeji, aby to lidi přijali a udělat tady z toho (jak říká Pjakin) "digitální gulag". A on ten Andrejko, všivák, jim to tak kazí a lidi to jen sere a oni ještě musí být proti... protože Andrejko :D . Ty rozpaky jsou doslova hmatatelné :D

Procesy pozoruhodně zrychlují .To nebude asi blížícími se dovolenými ? Domnívám se, že většina hlasujících vůbec nemá páru, která bije. Žijí v režimu Ano, ne.


Ale zatím média hlasitě mlčí o Fauciho emailech a chrlí na nás své výkaly, ve stylu za Covid mohou mývali a cibetky apod...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covid-prisel-z-cinskych-kozesinovych-farem-tvrdi-nemecky-virolog-drosten-166887


Jak dlouho je možné takto sprostě lhát?


[quote="pid:19221, uid:57"]Procesy pozoruhodně zrychlují .To nebude asi blížícími se dovolenými ? Domnívám se, že většina hlasujících vůbec nemá páru, která bije. Žijí v režimu Ano, ne.[/quote] Ale zatím média hlasitě mlčí o Fauciho emailech a chrlí na nás své výkaly, ve stylu za Covid mohou mývali a cibetky apod... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/covid-prisel-z-cinskych-kozesinovych-farem-tvrdi-nemecky-virolog-drosten-166887 Jak dlouho je možné takto sprostě lhát?

Ale zatím média hlasitě mlčí o Fauciho emailech


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prulomovy-unik-Cenzura-zprav-o-covidu-S-podporou-mocnych-mist-666768?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


PL už něco napsalo a já se to snažil dostat k F. Kubáskovi, ale ten to přečet z Washington Post a řek, že tam píšou, že se nic neděje atd. a tím to uzavřel...
Myslí, že by KSB komunita měla mít svůj YT kanál, kde budeme moci ozvučovat věci.
Pokusím se mu napsat víc zpráv a označit konkrétní maily, které si má přeložit (on neumí anglicky), ale je to bída...


[quote="pid:19263, uid:181"]Ale zatím média hlasitě mlčí o Fauciho emailech[/quote] https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prulomovy-unik-Cenzura-zprav-o-covidu-S-podporou-mocnych-mist-666768?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz PL už něco napsalo a já se to snažil dostat k F. Kubáskovi, ale ten to přečet z Washington Post a řek, že tam píšou, že se nic neděje atd. a tím to uzavřel... Myslí, že by KSB komunita měla mít svůj YT kanál, kde budeme moci ozvučovat věci. Pokusím se mu napsat víc zpráv a označit konkrétní maily, které si má přeložit (on neumí anglicky), ale je to bída...

mývali a cibetky
Světově uznávaný lžiprofesor Drosten, zaměstnán na lžiklinice Charité, prosadil lžipcr-testy k potvrzení kovidu (lživého). Anebo je to jinak?


[quote="pid:19263, uid:181"]mývali a cibetky[/quote]Světově uznávaný lžiprofesor Drosten, zaměstnán na lžiklinice Charité, prosadil lžipcr-testy k potvrzení kovidu (lživého). Anebo je to jinak?
Upravené 10. 6. 2021 o 09:00

a já se to snažil dostat k F. Kubáskovi

Kdo nebo co je F. Kubásek?
(asi jsem 100 let za opicema)


[quote="pid:19267, uid:518"]a já se to snažil dostat k F. Kubáskovi[/quote] Kdo nebo co je F. Kubásek? (asi jsem 100 let za opicema)

@JS22 To je v tom, že mnozí přeceňují roli české politické scény. Sledujte procesy zejména v RSA, tam je epicentrum "zemětřesení" a odtud se odráží po chapadlech PaX Americana s určitým zpožděním do Světa . No a to hlavní zpoždění je ve většině hlav podpindosího "lidu služebného".
Taková Miruna Němcovic žije určitě v módu "mínus dva roky".

@JS22 To je v tom, že mnozí přeceňují roli české politické scény. Sledujte procesy zejména v RSA, tam je epicentrum "zemětřesení" a odtud se odráží po chapadlech PaX Americana s určitým zpožděním do Světa . No a to hlavní zpoždění je ve většině hlav podpindosího "lidu služebného". Taková Miruna Němcovic žije určitě v módu "mínus dva roky".

https://www.youtube.com/channel/UCmB0qQFal60mzi-x2XDqyvA

A-ha. (děkuji)


Takže já už jsem doma.
Je to TyTrubka kanál "Incorrect CZ"/František Kubásek.
Zajímavé logo kanálu: barvy žlutá/černá/bílá - pro mne z hlediska barvy jasná řeč. Samotné logo má tvar vypínače, který je před zeměkoulí.
Taky má docela rozsáhle webové stránky https://www.incorrect.cz/, které fungují cca od 11/2017.
Všechno to vypadá jako "uan-men-šou" a přitom dle vlastních slov z jeho webu "ŽÁDNÝ MINIMÁLNÍ LIMIT PRO PROVOZ WEBU NENÍ POTŘEBA. CHODÍM DO PRÁCE A FINANČNÍ STRÁNKA JE JEN MOTIVAČNÍM BONUSEM."
Je aktivní na sociálních sítích - celkem 12 účtů na 8-mi platformách, pokud dobře počítám.
Jak to ten kluk jenom stíhá při tom zaměstnání?


Tak jsem si projel natočená videa tohoto YT-kanálu.
Tak třebáááá, kolikrát tam bude něco o SPD...
A našel jsem!
Jedno jediné videjko.
Kdo se chce dozvědět, jak funguje v SPD "mentální koncentrák", je možné si pustit prvních cca 10 minut.


"Robert Vašíček: SPD není demokratická, za sochu Koněva jsem bojoval, osvobození odděluji od Vrbětic"
8.5.2021
https://www.youtube.com/watch?v=3DSWbR7hbHI


Více k osobě pana Vašíčka zde

"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"
https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-26-robert-vasicek-kdopak-slizne-smetanu-oficialni-dukazy-o-propojeni-spd-s-cssd-ano-ods-a-top-09/
Hovoří spjaščij Robert Vašíček ex-místo předseda regionálního klubu SPD Praha, naštěstí už i ex-člen SPD.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd-tomio-okamura-robert-vasicek.A210405_175655_domaci_indr


a zde je rozbor toho pořadu

Pořad jsem vyslechl po částech a musel jsem se držet, abych ne :-C=
Je to plné nechutných manipulativních technik.


K panu Vašíčkovi se ještě někdy vrátím, zjistil jsem o něm ještě nějaké další zajímavosti...


[quote="pid:19299, uid:402"]https://www.youtube.com/channel/UCmB0qQFal60mzi-x2XDqyvA[/quote] A-ha. (děkuji) Takže já už jsem doma. Je to TyTrubka kanál "Incorrect CZ"/František Kubásek. Zajímavé logo kanálu: barvy žlutá/černá/bílá - pro mne z hlediska barvy jasná řeč. Samotné logo má tvar vypínače, který je před zeměkoulí. Taky má docela rozsáhle webové stránky https://www.incorrect.cz/, které fungují cca od 11/2017. Všechno to vypadá jako "uan-men-šou" a přitom dle vlastních slov z jeho webu "ŽÁDNÝ MINIMÁLNÍ LIMIT PRO PROVOZ WEBU NENÍ POTŘEBA. CHODÍM DO PRÁCE A FINANČNÍ STRÁNKA JE JEN MOTIVAČNÍM BONUSEM." Je aktivní na sociálních sítích - celkem 12 účtů na 8-mi platformách, pokud dobře počítám. **Jak to ten kluk jenom stíhá při tom zaměstnání?** Tak jsem si projel natočená videa tohoto YT-kanálu. Tak třebáááá, kolikrát tam bude něco o SPD... A našel jsem! Jedno jediné videjko. Kdo se chce dozvědět, jak funguje v SPD "mentální koncentrák", je možné si pustit prvních cca 10 minut. "Robert Vašíček: SPD není demokratická, za sochu Koněva jsem bojoval, osvobození odděluji od Vrbětic" 8.5.2021 https://www.youtube.com/watch?v=3DSWbR7hbHI Více k osobě pana Vašíčka zde [quote="pid:13708, uid:240"]"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09" https://www.svobodny-vysilac.cz/2021-04-26-robert-vasicek-kdopak-slizne-smetanu-oficialni-dukazy-o-propojeni-spd-s-cssd-ano-ods-a-top-09/ Hovoří spjaščij Robert Vašíček ex-místo předseda regionálního klubu SPD Praha, naštěstí už i ex-člen SPD. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd-tomio-okamura-robert-vasicek.A210405_175655_domaci_indr[/quote] a zde je rozbor toho pořadu [quote="pid:13739, uid:240"]Pořad jsem vyslechl po částech a musel jsem se držet, abych ne :-C= Je to plné nechutných manipulativních technik.[/quote] K panu Vašíčkovi se ještě někdy vrátím, zjistil jsem o něm ještě nějaké další zajímavosti...
Upravené 11. 6. 2021 o 03:30

@Počtář
Je to v podstatě takový pravicově konzervativní komentátor,
dost podobný Xaverovi. Dělá rozhovory a zprávy na YT, ale jen jako bokovku, jinak je řidič.

@Počtář Je to v podstatě takový pravicově konzervativní komentátor, dost podobný Xaverovi. Dělá rozhovory a zprávy na YT, ale jen jako bokovku, jinak je řidič.

12 účtů na 8-mi platformách


musím poupravit je skutečně aktivní jen na 4: YT, FB, Tw, Vk
Zbytek jsou neaktivní promazané nebo smazané.


[quote="pid:19303, uid:240"]12 účtů na 8-mi platformách[/quote] musím poupravit je skutečně aktivní jen na 4: YT, FB, Tw, Vk Zbytek jsou neaktivní promazané nebo smazané.

Nic necakane ... v USA vacsina statov zakazala kovid pasy. V izraeli kovid pasy fungovali asi 2 mesiace, potom ich potichu zrusili. Dovolenkujuci po prichode do egypta ako prve tlacia tamojsim kontrolam kovid pasy do hlavy a kontrolori na nich pozeraju, ci im nesibe, kedze Egypt ziadne kovid pasy nepotrebuje vidiet. Takze to len tu v EU existuje akasi tlupa somarov uznavajucich kult KovidPas a kazdeho sa snazia tym kultom znasilnit a strasit.


Nic necakane ... v USA vacsina statov zakazala kovid pasy. V izraeli kovid pasy fungovali asi 2 mesiace, potom ich potichu zrusili. Dovolenkujuci po prichode do egypta ako prve tlacia tamojsim kontrolam kovid pasy do hlavy a kontrolori na nich pozeraju, ci im nesibe, kedze Egypt ziadne kovid pasy nepotrebuje vidiet. Takze to len tu v EU existuje akasi tlupa somarov uznavajucich kult KovidPas a kazdeho sa snazia tym kultom znasilnit a strasit.

k osobě pana Vašíčka

Nemusim nic cist, staci videt obrazek, chybi na nem jen cylindr a kralici .... smile


[quote="pid:19303, uid:240"]k osobě pana Vašíčka[/quote] Nemusim nic cist, staci videt obrazek, chybi na nem jen cylindr a kralici .... :D
Upravené 10. 6. 2021 o 16:43

@Počtář
Tak Vašíček je ... Vašíček.. nechme plavat smile
ale má tam jinak dobré rozhovory i slidmi o kterých by jinak slyšet nebylo, ale podle mě si zaslouží zviditelnit. (To soukromé ZOO)

Jinak na "konspirace" moc není smile , ale Great Reset a WEF tam ozvučil dobře.
Teď mají celý projekt společně s Matějem Gregorem Proti.EU.


@Počtář Tak Vašíček je ... Vašíček.. nechme plavat :D ale má tam jinak dobré rozhovory i slidmi o kterých by jinak slyšet nebylo, ale podle mě si zaslouží zviditelnit. (To soukromé ZOO) Jinak na "konspirace" moc není :D , ale Great Reset a WEF tam ozvučil dobře. Teď mají celý projekt společně s Matějem Gregorem Proti.EU.

v USA vacsina statov zakazala kovid pasy

Mel bys prosim Te nejaky info, ktere staty to jsou, aspon odkaz. Ja zatim vim o Floride a Texasu.
Diky


[quote="pid:19321, uid:106"]v USA vacsina statov zakazala kovid pasy[/quote] Mel bys prosim Te nejaky info, ktere staty to jsou, aspon odkaz. Ja zatim vim o Floride a Texasu. Diky

Tak Vašíček je ... Vašíček.. nechme plavat
ale má tam jinak dobré rozhovory i slidmi o kterých by jinak slyšet nebylo, ale podle mě si zaslouží zviditelnit.

Tak Vašíčka - minimálně zde na fóru - rozhodně plavat nenechám.
A že má F. Kubásek dobré rozhovory a zaslouží zviditelnit?
Aeronet má taky výborné články, když odhlédneme od těch “občasných” prasečin, kterým věnuji vlákno zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1075/konec-aeronetu-v-čech-aacute-ch-aneb-čučka-sem-čučka-tam/1
Subjektivně to na mne působí tak, že se nám tady občas objevuje takový nešvar.
Totiž přikládání neadekvátní váhy produkci tzv. "pana VK".


Ale chápu proč je dobré nechat Vašíčka plavat a ozvučit Kubáska, který mu dal prostor.


Okamura věčná opozice ?!


To je trouba ten Tomio ... pokud tedy už neví, že Andrejko s tím po volbách šlehne a půjde na důchod (vypadá na to ). To by to pak mohl být rozumný výrok...


Takže: jaký je společný jmenovatel Kubáska, aeronetu a studia Tapin-Radio Svobodného vysílače? Zdá se, že tito jmenovaní rádi šijou do SPD a Okamury těsně před volbami. A minimálně aeronet vždy těsně před každými volbami.

Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí!
Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”.
Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami.
“Voliči SPD zase naletěli:


“... podle informací, které jsem dostali od bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, hlasovali jednomyslně a společně s ostatními členy výboru...”

Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme?
Aktuální pořad na Tapin-Radiu:
"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"


Takže Kubásek je durak ili vrag? A nebo je to další imitačně-provokační projekt? Podobně jako další subjekty, což rozebírám ve vláknu zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1229/k-imitačně-provokačn%C3%AD-činnosti/post-14754#post-14754

Původně jako reakce na jeden komentář. Ale nějak se mi to rozrostlo.
Předpokládám, že v předvolební době by toto téma mohlo být užitečné.
Korekcím se nebráním.


Což velmi dobře víš.
Quilgene.


[quote="pid:19396, uid:518"]Tak Vašíček je ... Vašíček.. nechme plavat ale má tam jinak dobré rozhovory i slidmi o kterých by jinak slyšet nebylo, ale podle mě si zaslouží zviditelnit.[/quote] Tak Vašíčka - minimálně zde na fóru - rozhodně plavat nenechám. A že má F. Kubásek dobré rozhovory a zaslouží zviditelnit? Aeronet má taky výborné články, když odhlédneme od těch “občasných” prasečin, kterým věnuji vlákno zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1075/konec-aeronetu-v-čech-aacute-ch-aneb-čučka-sem-čučka-tam/1 [quote="pid:7935, uid:240"]Subjektivně to na mne působí tak, že se nám tady občas objevuje takový nešvar. Totiž přikládání neadekvátní váhy produkci tzv. "pana VK".[/quote] Ale chápu proč je dobré nechat Vašíčka plavat a ozvučit Kubáska, který mu dal prostor. [quote="pid:19208, uid:518"] Okamura věčná opozice ?! To je trouba ten Tomio ... pokud tedy už neví, že Andrejko s tím po volbách šlehne a půjde na důchod (vypadá na to ). To by to pak mohl být rozumný výrok...[/quote] Takže: jaký je společný jmenovatel Kubáska, aeronetu a studia Tapin-Radio Svobodného vysílače? Zdá se, že tito jmenovaní rádi šijou do SPD a Okamury **těsně před volbami**. A minimálně aeronet vždy těsně před **každými** volbami. [quote="pid:14956, uid:240"]Zákeřný a slizký aeronet znovu útočí! Koho zasáhne tentokrát jeho nesmlouvavé “padni-komu-padni”. Správně, zase SPD. Jak nečekané - těsně před volbami. “Voliči SPD zase naletěli:[/quote] [quote="pid:14956, uid:240"]“... podle informací, které jsem dostali od bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, hlasovali jednomyslně a společně s ostatními členy výboru...”[/quote] [quote="pid:13708, uid:240"]Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme? Aktuální pořad na Tapin-Radiu: "2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"[/quote] Takže Kubásek je durak ili vrag? A nebo je to další imitačně-provokační projekt? Podobně jako další subjekty, což rozebírám ve vláknu zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/1229/k-imitačně-provokačn%C3%AD-činnosti/post-14754#post-14754 [quote="pid:9263, uid:240"]Původně jako reakce na jeden komentář. Ale nějak se mi to rozrostlo. Předpokládám, že v předvolební době by toto téma mohlo být užitečné. Korekcím se nebráním.[/quote] Což velmi dobře víš. Quilgene.
Upravené 11. 6. 2021 o 03:42

Tak Vašíčka - minimálně zde na fóru - rozhodně plavat nenechám.


Myslel jsem to tak, že je to další kkt jako třeba Volný nebo Kalous a tady to snad všichni ví...
Proč mu věnovat čas ?!


Kubásek šije do všech, hlavně do Pirátů a EU. Je to bývalý volič ODS, taková ten, který volil ODS jako
pravicově konzervativní stranu. Proti Okamurovi a SPD přímo nikdy video nedělal a cíleně do nich nešil.
Dělá rozhovory a to s kde kým o kde čem. Určitě bych ho nesrovnával s Aeronetem smile .
Si prohlédněte víc jeho tvorby.


@Počtář vymýšlíš vzdušné zámky. Když shlédneš více jeho videí, tak uvidíš, že je to obyčejný chlápek od Prahy,
co ještě "věří na pravici a ten starý západ" a je skeptický ke všemu. K tomu rozhovoru s Vašíčkem se pak vyjádřil s tím,
že ten rozhovor se mu asi moc nepoved a že původně se měli bavit o něčem jiném, ale Vašíček to svedl na tohle...

On sám asi fanoušek SPD nebude, je to takový mladší Xaver. Ale dobře kritizuje marasmy z EU a Piráty. Tak jako Bobošíková.
Ta se taky tváří, že SPD není.


[quote="pid:19434, uid:240"]Tak Vašíčka - minimálně zde na fóru - rozhodně plavat nenechám.[/quote] Myslel jsem to tak, že je to další kkt jako třeba Volný nebo Kalous a tady to snad všichni ví... Proč mu věnovat čas ?! Kubásek šije do všech, hlavně do Pirátů a EU. Je to bývalý volič ODS, taková ten, který volil ODS jako pravicově konzervativní stranu. Proti Okamurovi a SPD přímo nikdy video nedělal a cíleně do nich nešil. Dělá rozhovory a to s kde kým o kde čem. Určitě bych ho nesrovnával s Aeronetem :D . Si prohlédněte víc jeho tvorby. @Počtář vymýšlíš vzdušné zámky. Když shlédneš více jeho videí, tak uvidíš, že je to obyčejný chlápek od Prahy, co ještě "věří na pravici a ten starý západ" a je skeptický ke všemu. K tomu rozhovoru s Vašíčkem se pak vyjádřil s tím, že ten rozhovor se mu asi moc nepoved a že původně se měli bavit o něčem jiném, ale Vašíček to svedl na tohle... On sám asi fanoušek SPD nebude, je to takový mladší Xaver. Ale dobře kritizuje marasmy z EU a Piráty. Tak jako Bobošíková. Ta se taky tváří, že SPD není.

Myslel jsem to tak, že je to další kkt jako třeba Volný

No vždyť jo, to se shodneme, podoba s Volným taky není náhodná, jak dobře víš z vlákna zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/661/projekt-voln-yacute/1&str=
které jste v tandemu s jajajaja celkem slušně “odklonili” využitím debaty o pojmech bolševik a trockista.


Kubásek šije do všech, hlavně do Pirátů a EU. Je to bývalý volič ODS, taková ten, který volil ODS jako
pravicově konzervativní stranu. Proti Okamurovi a SPD přímo nikdy video nedělal

A co je tohle?:
"Robert Vašíček: SPD není demokratická, za sochu Koněva jsem bojoval, osvobození odděluji od Vrbětic"
8.5.2021


Však jo, aeronet taky šije do všech, ale jenom do SPD opakovaně a těsně před volbama a s využitím jmenovitých osobních kauz a “osobních svědectví” různých “mučedníků”, co v SPD trpěli za vlast (protože HLP - hluboký lidský příběh vždycky zabírá), jako byla svého času kauza “Volný” viz zde

Zní to jako rajská hudba. Ale mně svítí červená kontrolka. Volný je bývalý předseda krajské organizace SPD Moravskoslezského kraje.

a nyní je to kauza “Vašíček”, jednou z vnitrostranického hlediska
Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme?
Aktuální pořad na Tapin-Radiu:
"2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"

a podruhé v rámci kauzy “Vrbětice” (hlasování v bezpečnostním výboru)
... podle informací, které jsem dostali od bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, hlasovali jednomyslně a společně s ostatními členy výboru...

Když, tak mi můžeš připomenout, kolik politiků (kromě Volného, Vašíčka a Petra Cvalína, politika KSČM okresního formátu) veřejně kdy dodávalo nebo dodává aeronetu “náměty na reportáž”. (jenom prosím neříkej, že to dělají jen ti odvážní...)


Kterým politikům je dovoleno ve veřejnopravní televizi opakovaně prohlašovat, že venca flaška je největší vlastizrádce. A v parlamentu veřejně ozvučovat pravdu o koronaviru a očkování?
Protože pokud máš odčerpat hlasy SPD, musíš být více vidět, být větší hrdina, říkat plnou pravdu na plnou hubu a všude. Prostě být papežštější než papež. A nemusí to být mnoho, stačí 1 nebo 2 procentíčka, však na prolezení TOP 0.9 do parlamentu taky nebylo potřeba mnoho, stačil jenom krátký výpadek.


@Počtář vymýšlíš vzdušné zámky. Když shlédneš více jeho videí, tak uvidíš, že je to obyčejný chlápek od Prahy,

Děkuji za poklonu. Ale ty zámky jsem podložil hmatatelnými a ověřitelnými indiciemi, každý si obraz může udělat sám:
Taky má docela rozsáhle webové stránky https://www.incorrect.cz/, které fungují cca od 11/2017.
Všechno to vypadá jako "uan-men-šou" a přitom dle vlastních slov z jeho webu "ŽÁDNÝ MINIMÁLNÍ LIMIT PRO PROVOZ WEBU NENÍ POTŘEBA. CHODÍM DO PRÁCE A FINANČNÍ STRÁNKA JE JEN MOTIVAČNÍM BONUSEM."
Je aktivní na sociálních sítích - celkem 12 účtů na 8-mi platformách, pokud dobře počítám.
Jak to ten kluk jenom stíhá při tom zaměstnání?

A jak píše Putinovec

Kapka jedu sem , kapka jedu tam a zabije to i nosorožce .

Takže nemusí být všechny výstupy aeronetu, Kubáska a spol pořád jenom proti SPD, nebo pořád jenom dezinfo a manipulace. Protože to by jim to pak nikdo nevěřil. Nemusí pršet, stačí, když kape.
Víme jaké procento lži (až 50%) je možné zamíchat mezi pravdu na 3. prioritě zobecněných prostředků řízení, aby to pro dav vypadalo pořád jako pravda.


K tomu rozhovoru s Vašíčkem se pak vyjádřil s tím,
že ten rozhovor se mu asi moc nepoved a že původně se měli bavit o něčem jiném, ale Vašíček to svedl na tohle...

Cože? To se jako snažíš o demidž kontrol, či co? A nebyl by nějaký zdroj, kde to Kubásek říká? Nebo jste spolu mluvili?:-) A když se mu rozhovor nepovedl, tak proč ho vůbec publikoval a furt ho má na kanále?
Jo, to existuje taková technika. Jeden politik řekne něco dehonestujícího o jiném a pak se mu omluví. Všichni jsou spokojení, ale jedovatá slina už vyletěla a slovo už neodpářeš. Ale omluvil se.


Ke srovnání Kubáska s Xaverem nebo Bobošíkovou se příliš vyjadřovat nemohu, k tomu nemám dost informací. Nicméně Xavera a Bobošíkovou - na rozdíl od Kubáska - počítám zatím za regulérní, nikoliv za imitačně-provokační.
Konec konců, Bobošíková není jediná, která naletěla Volfové, Konvička s Hamplem by mohli vyprávět. Uvidíme, co bude na to časem říkat Volný, vztah Volný-Volfová zhruba popsán zde
https://cs.wikipedia.org/wiki/Volný_blok


Quilgene.


[quote="pid:19447, uid:518"]Myslel jsem to tak, že je to další kkt jako třeba Volný[/quote] No vždyť jo, to se shodneme, podoba s Volným taky není náhodná, jak dobře víš z vlákna zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/661/projekt-voln-yacute/1&str= které jste v tandemu s jajajaja celkem slušně “odklonili” využitím debaty o pojmech bolševik a trockista. [quote="pid:19447, uid:518"]Kubásek šije do všech, hlavně do Pirátů a EU. Je to bývalý volič ODS, taková ten, který volil ODS jako pravicově konzervativní stranu. Proti Okamurovi a SPD přímo nikdy video nedělal[/quote] A co je tohle?: [quote="pid:19303, uid:240"]"Robert Vašíček: SPD není demokratická, za sochu Koněva jsem bojoval, osvobození odděluji od Vrbětic" 8.5.2021[/quote] Však jo, aeronet taky šije do všech, ale jenom do SPD opakovaně a těsně před volbama a s využitím jmenovitých **osobních kauz** a “osobních svědectví” různých “mučedníků”, co v SPD trpěli za vlast (protože HLP - hluboký lidský příběh vždycky zabírá), jako byla svého času kauza “Volný” viz zde [quote="pid:6173, uid:240"]Zní to jako rajská hudba. Ale mně svítí červená kontrolka. Volný je bývalý předseda krajské organizace SPD Moravskoslezského kraje.[/quote] a nyní je to kauza “Vašíček”, jednou z vnitrostranického hlediska [quote="pid:13708, uid:240"]Protože Tapin-Radio vysílá pořady pana VK z Aeronetu. Toho pana VK, který tak rád před volbami šije "padni-komu-padni", ale padá to vždy na SPD. A co to tady nemáme? Aktuální pořad na Tapin-Radiu: "2021-04-26 – Robert Vašíček: Kdopak slízne Smetanu? Oficiální důkazy o propojení SPD s ČSSD, ANO, ODS a Top 09"[/quote] a podruhé v rámci kauzy “Vrbětice” (hlasování v bezpečnostním výboru) [quote="pid:14956, uid:240"]... podle informací, které jsem dostali od bývalého člena SPD Roberta Vašíčka, hlasovali jednomyslně a společně s ostatními členy výboru...[/quote] Když, tak mi můžeš připomenout, kolik politiků (kromě Volného, Vašíčka a Petra Cvalína, politika KSČM okresního formátu) veřejně kdy dodávalo nebo dodává aeronetu “náměty na reportáž”. (jenom prosím neříkej, že to dělají jen ti odvážní...) Kterým politikům je dovoleno ve veřejnopravní televizi opakovaně prohlašovat, že venca flaška je největší vlastizrádce. A v parlamentu veřejně ozvučovat pravdu o koronaviru a očkování? Protože pokud máš odčerpat hlasy SPD, musíš být více vidět, být větší hrdina, říkat plnou pravdu na plnou hubu a všude. Prostě být papežštější než papež. A nemusí to být mnoho, stačí 1 nebo 2 procentíčka, však na prolezení TOP 0.9 do parlamentu taky nebylo potřeba mnoho, stačil jenom krátký výpadek. [quote="pid:19447, uid:518"]@Počtář vymýšlíš vzdušné zámky. Když shlédneš více jeho videí, tak uvidíš, že je to obyčejný chlápek od Prahy,[/quote] Děkuji za poklonu. Ale ty zámky jsem podložil hmatatelnými a ověřitelnými indiciemi, každý si obraz může udělat sám: [quote="pid:19303, uid:240"]Taky má docela rozsáhle webové stránky https://www.incorrect.cz/, které fungují cca od 11/2017. Všechno to vypadá jako "uan-men-šou" a přitom dle vlastních slov z jeho webu "ŽÁDNÝ MINIMÁLNÍ LIMIT PRO PROVOZ WEBU NENÍ POTŘEBA. CHODÍM DO PRÁCE A FINANČNÍ STRÁNKA JE JEN MOTIVAČNÍM BONUSEM." Je aktivní na sociálních sítích - celkem 12 účtů na 8-mi platformách, pokud dobře počítám. Jak to ten kluk jenom stíhá při tom zaměstnání?[/quote] A jak píše Putinovec [quote="pid:19291, uid:185"]Kapka jedu sem , kapka jedu tam a zabije to i nosorožce .[/quote] Takže nemusí být všechny výstupy aeronetu, Kubáska a spol pořád jenom proti SPD, nebo pořád jenom dezinfo a manipulace. Protože to by jim to pak nikdo nevěřil. Nemusí pršet, stačí, když kape. Víme jaké procento lži (až 50%) je možné zamíchat mezi pravdu na 3. prioritě zobecněných prostředků řízení, aby to pro dav vypadalo pořád jako pravda. [quote="pid:19447, uid:518"]K tomu rozhovoru s Vašíčkem se pak vyjádřil s tím, že ten rozhovor se mu asi moc nepoved a že původně se měli bavit o něčem jiném, ale Vašíček to svedl na tohle...[/quote] Cože? To se jako snažíš o demidž kontrol, či co? A nebyl by nějaký zdroj, kde to Kubásek říká? Nebo jste spolu mluvili?:-) A když se mu rozhovor nepovedl, tak proč ho vůbec publikoval a furt ho má na kanále? Jo, to existuje taková technika. Jeden politik řekne něco dehonestujícího o jiném a pak se mu omluví. Všichni jsou spokojení, ale jedovatá slina už vyletěla a slovo už neodpářeš. Ale omluvil se. Ke srovnání Kubáska s Xaverem nebo Bobošíkovou se příliš vyjadřovat nemohu, k tomu nemám dost informací. Nicméně Xavera a Bobošíkovou - na rozdíl od Kubáska - počítám zatím za regulérní, nikoliv za imitačně-provokační. Konec konců, Bobošíková není jediná, která naletěla Volfové, Konvička s Hamplem by mohli vyprávět. Uvidíme, co bude na to časem říkat Volný, vztah Volný-Volfová zhruba popsán zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Volný_blok Quilgene.
Upravené 11. 6. 2021 o 10:17

Poslanci odmítli zákon kvůli covid pasu. Označili ho za nadbytečný


pro hlasovaly kluby ANO a socani. demoblok byl proti, ale jen kvuli natlaku verejnosti a strachu, ze se jim to vymsti u voleb. chci verit, ze tento strach z mozneho ubytku volicu stranam vydrzi i pro pripad, ze vojtech se bude snazit o dalsi projednavani toho zakona.


btw: ten prenos z projednavani v PS jsem nevidela, ale vojtech tam mel udajne porad opakovat, jak je treba zakon schvalit, jak musime a EU...atd. jakou trafiku mu asi babis slibil za jeho horlivost ... trafika ve finsku ve hre urcite nikdy nebyla.


[quote="pid:19215, uid:270"]Poslanci odmítli zákon kvůli covid pasu. Označili ho za nadbytečný[/quote] pro hlasovaly kluby ANO a socani. demoblok byl proti, ale jen kvuli natlaku verejnosti a strachu, ze se jim to vymsti u voleb. chci verit, ze tento strach z mozneho ubytku volicu stranam vydrzi i pro pripad, ze vojtech se bude snazit o dalsi projednavani toho zakona. btw: ten prenos z projednavani v PS jsem nevidela, ale vojtech tam mel udajne porad opakovat, jak je treba zakon schvalit, jak musime a EU...atd. jakou trafiku mu asi babis slibil za jeho horlivost ... trafika ve finsku ve hre urcite nikdy nebyla.

jako třeba Volný nebo Kalous a tady to snad všichni ví...

A dáte Ty nebo jajajaja nějaký odkaz na toho Kalouse?
Toho taky ještě neznám :-)))


[quote="pid:19447, uid:518"]jako třeba Volný nebo Kalous a tady to snad všichni ví...[/quote] A dáte Ty nebo jajajaja nějaký odkaz na toho Kalouse? Toho taky ještě neznám :-)))

ale vojtech tam mel udajne porad opakovat, jak je treba zakon schvalit, jak musime a EU...atd. jakou trafiku mu asi babis slibil za jeho horlivost

Tak to je luxusní zhmotnění této anekdoty:
Anekdota (vyprávěl VVPj)
Byl jeden hrabě, Martvinov.


[quote="pid:19470, uid:347"]ale vojtech tam mel udajne porad opakovat, jak je treba zakon schvalit, jak musime a EU...atd. jakou trafiku mu asi babis slibil za jeho horlivost[/quote] Tak to je luxusní zhmotnění této anekdoty: [quote="pid:4949, uid:240"]Anekdota (vyprávěl VVPj) Byl jeden hrabě, Martvinov.[/quote]

Babiš a Vojtěch z aspik inštitutu, jsou jako dva jedoucí v tramvaji . Vojtěch byl přidělen , coby nadějná loutka , zastřešující covid podvod . Na tohle je Babiš malý pán . Ale to , že ANO zvedá pazour pro kdejakou prasárnu proti Českému národu , to za Babišem už plně jde a měl by se za to plně zodpovídat .
Členy-sebranku z aspik inštitutu , je potřeba zasadit do stejného rámce , jako vedení spolku NSDAP .
A připravit jim stejný konec .


Babiš a Vojtěch z aspik inštitutu, jsou jako dva jedoucí v tramvaji . Vojtěch byl přidělen , coby nadějná loutka , zastřešující covid podvod . Na tohle je Babiš malý pán . Ale to , že ANO zvedá pazour pro kdejakou prasárnu proti Českému národu , to za Babišem už plně jde a měl by se za to plně zodpovídat . Členy-sebranku z aspik inštitutu , je potřeba zasadit do stejného rámce , jako vedení spolku NSDAP . A připravit jim stejný konec .
1.79k
27
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept