Zahraničná politika
O dotahování matic v Rusku

O dotahování matic
https://colonelcassad.livejournal.com/6829040.html


Duma RF přijala zákony:


  1. zákon, který zpřísňuje kontrolu oběhu zbraní.
  2. zákon o blokování „pomlouvačných informací na internetu“, umožňující blokovat weby, které odmítají smazat pomlouvačné informace.
  3. zákon, který zakazuje veřejné srovnávání nacistického Německa a SSSR.
  4. zákon o trestu za opakované řízení pod vlivem alkoholu
  5. zákon zakazující občanům RF účastnit se činností podvratných neziskových organizací mimo Ruskou federaci

A to vše cca 2 týdny před schůzkou Biden - Putin v Ženevě...


O dotahování matic https://colonelcassad.livejournal.com/6829040.html Duma RF přijala zákony: 1. zákon, který zpřísňuje kontrolu oběhu zbraní. 2. zákon o blokování „pomlouvačných informací na internetu“, umožňující blokovat weby, které odmítají smazat pomlouvačné informace. 3. zákon, který zakazuje veřejné srovnávání nacistického Německa a SSSR. 4. zákon o trestu za opakované řízení pod vlivem alkoholu 5. zákon zakazující občanům RF účastnit se činností podvratných neziskových organizací mimo Ruskou federaci A to vše cca 2 týdny před schůzkou Biden - Putin v Ženevě...

zákon, který zakazuje veřejné srovnávání nacistického Německa a SSSR.


Ten by se hodil i u nás.


[quote="pid:19187, uid:270"]zákon, který zakazuje veřejné srovnávání nacistického Německa a SSSR.[/quote] Ten by se hodil i u nás.

@Ludvík Smýkal Jako střelec a člověk stavějící svobodu na 1. místo a považující svobodu slova, za nedotknutelnou
mám z bodu 1 a 2 trochu husí kůži. Co přesně jsou ty "pomluvy" ? Může to u soudu někdo rozporovat ?
A co se týče Ruské zbraňové legislativy... škoda mluvit. Já bych raději viděl, kdyby dalšímu útoku jako v Kazani
předešli tím, že by si učitelé udělali zbrojáky, koupili pistole, naučili se je používat a bojovat a nosili je.
Taková mentalita v Rusku však není a ani zákony to nedovolují a obávám se, že dlouho ještě nebudou.

Co se toho dalšího týče, tak to je dobré a jak říká @Jiří. i u nás by se to hodilo.

@Ludvík Smýkal Jako střelec a člověk stavějící svobodu na 1. místo a považující svobodu slova, za nedotknutelnou mám z bodu 1 a 2 trochu husí kůži. Co přesně jsou ty "pomluvy" ? Může to u soudu někdo rozporovat ? A co se týče Ruské zbraňové legislativy... škoda mluvit. Já bych raději viděl, kdyby dalšímu útoku jako v Kazani předešli tím, že by si učitelé udělali zbrojáky, koupili pistole, naučili se je používat a bojovat a nosili je. Taková mentalita v Rusku však není a ani zákony to nedovolují a obávám se, že dlouho ještě nebudou. Co se toho dalšího týče, tak to je dobré a jak říká @Jiří. i u nás by se to hodilo.

mám z bodu 1 a 2 trochu husí kůži.


Muze mit nekdo vysvetlit proc kdyz @ Quilden je zatim hodnoceni nula a ja dam palec nahoru mi to ukaze, ze nemohu hodnotit prispevek 2x...?
Takze to je ta svoboda slova....?


[quote="pid:19243, uid:518"]mám z bodu 1 a 2 trochu husí kůži.[/quote] Muze mit nekdo vysvetlit proc kdyz @ Quilden je zatim hodnoceni nula a ja dam palec nahoru mi to ukaze, ze nemohu hodnotit prispevek 2x...? Takze to je ta svoboda slova....?

No to je srandy pytel.


Čuk a Gek před několika lety otrávili i básníka smile


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bellingcat-travici-navalneho-sli-i-po-basnikovi-bykovovi-166926#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=91DAXWO9VWq-202106092056&dop_id=166926&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


No to je srandy pytel. Čuk a Gek před několika lety otrávili i básníka :D https://www.seznamzpravy.cz/clanek/bellingcat-travici-navalneho-sli-i-po-basnikovi-bykovovi-166926#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=91DAXWO9VWq-202106092056&dop_id=166926&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Muze mit nekdo vysvetlit proc kdyz @ Quilden je zatim hodnoceni nula a ja dam palec nahoru mi to ukaze, ze nemohu hodnotit prispevek 2x...?

lebo keď niekto dal palec dolu, to zas odpočítava z toho istého čísla (je iba jedno číslo). Keď je 0, môže to znamenať, že je rovnaký počet zaevidovaných súhlasov aj nesúhlasov (aspoň si myslím, že to tak funguje)


dokonca sa mi stalo, že mal môj príspevok -2, a jedna čitateľka si to rozmyslela, vrátila svoje mínus a ešte jej to dovolilo zmeniť názor, dať druhé plus a dostalo sa to na 0. (ak som to vtedy dobre vydedukoval z oznámení)


[quote="pid:19245, uid:346"]Muze mit nekdo vysvetlit proc kdyz @ Quilden je zatim hodnoceni nula a ja dam palec nahoru mi to ukaze, ze nemohu hodnotit prispevek 2x...? [/quote] lebo keď niekto dal palec dolu, to zas odpočítava z toho istého čísla (je iba jedno číslo). Keď je 0, môže to znamenať, že je rovnaký počet zaevidovaných súhlasov aj nesúhlasov (aspoň si myslím, že to tak funguje) dokonca sa mi stalo, že mal môj príspevok -2, a jedna čitateľka si to rozmyslela, vrátila svoje mínus a ešte jej to dovolilo zmeniť názor, dať druhé plus a dostalo sa to na 0. (ak som to vtedy dobre vydedukoval z oznámení)
727
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept