Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 9.6.2021, Past Bidena na Harris (pro rustinare)
Y

Rusko
-Prevezmete zpravy z kremlin.ru
-Moskva-Petrohrad (Mesto na Neve) – otevrena nova cesta – RDZ? - kvantovy prenos informaci, novy technologicky prulom
-Na Sibiri pod Tomskem – nove jaderne centrum principialne noveho typu
-Roskosmos uz roky upada – jsou tam neporadky
-Rbc sdelila, ze Medvedev patrne nepovede stranu „Jednotne Rusko“
https://www.rbc.ru/politics/08/06/2021/60be58579a794725dcee2658
Proti nemu je vice negativnich hlasu, nez pozitivnich.
Pripomenme, ze se v Rusku v zari konaji parlamentni volby.
-Usakov, poradce V.V. Putina pro zahranicni politiku uvedl, ze o setkani Biden-Putin v Zeneve neni vse odsouhlaseno. Jde hlaska, ze ma hotel Intercontinental v Zeneve negativni klima vzhledem k Gorbacovi, a proto to neni dobre misto. Uvazuje se jine misto, napr. hotel Parke? Mela by tam zacinat priprava. Zatim neni proste nic odsouhlaseno.
-Erdogan vystupuje na strane Ruska, ma se setkat 14.6. s Bidenem a je siroce rozkrocen. On je jednou tak a po druhe naopak.


Vojenska sfera:
-Rusko rozmistuje Kynzaly na zapadni hranici. Proslycha se, ze budou umisteny v Belorusku. Pockame si na oficialni hlaseni.
-16.-19.6. budou probihat rusko-srbsko-beloruske manevry. To je vyborne! Slovanske bratrstvo je nutne upevnovat.


USA
-Administrace Bidena oznamila, ze Zelensky a jeho tym nespravne informovali o jejich tel. rozhovoru. Bylo korigovano.
-Biden – boj s terorizmem – americka vojska jsou vsude na zakladnach na BV. Ocekavaji stretnuti v Zeneve.


Belorusko
Vyzdvihlo dulezitost rozsledovani genocidy proti beloruskemu narodu behem 2. svetove valky. V teto souvislosti se dava hlavni vina byvalemu presidentovi Litvy Adamkusovi, ktery byl pomocnikem minskeho ? Palacina, ktery tam zabijel minske zidy (kolem 200 000 tisic), ale take Slovany, Belorusy, Rusy, Ukrajince. To je velmi spravne.
Zverstev se zucastnovali take obcane Nemecka a Ukrajiny. Vesnici Chatyn vypalili etnicti Ukrajinci.


Ukrajina
ma deficit el. energie, prerusili totiz dodavky z Ruska a BR. Bez proudu se ale obejit nedovedou, takze jsou nuceni el. energii brat opet od Ruska a BR.
Na Ukrajine stoupaji ceny vseho.


Afganistan
Opet terakt – tam se nachazi britsko-americka neziskovka, jejichz 10 spolupracovniku bylo zabito a 14 raneno.


Syrie
Izrael opet napadnul raketami ze vzdusneho prostoru Libanonu Syrii. System PVO znicil vsechny izraelske rakety.


Cina
V poslednich letech je Cina technologicky zazrak. Nyni zabalila ekonomicky contrabalik proti sankcim USA a rade evropskych zemi za lidska prava v Cine.


Zaver:
Situace ve svete je napjata, doufejme, ze nedojde k zadnemu vetsimu vojenskemu konfliktu. Zurnaliste se o to snazi. Nas ukol je Ser Chanovi vylamovat dalsi zuby.
https://www.youtube.com/watch?v=ckEczW4yxLY


**Rusko** -Prevezmete zpravy z kremlin.ru -Moskva-Petrohrad (Mesto na Neve) – otevrena nova cesta – RDZ? - kvantovy prenos informaci, novy technologicky prulom -Na Sibiri pod Tomskem – nove jaderne centrum principialne noveho typu -Roskosmos uz roky upada – jsou tam neporadky -Rbc sdelila, ze Medvedev patrne nepovede stranu „Jednotne Rusko“ https://www.rbc.ru/politics/08/06/2021/60be58579a794725dcee2658 Proti nemu je vice negativnich hlasu, nez pozitivnich. Pripomenme, ze se v Rusku v zari konaji parlamentni volby. -Usakov, poradce V.V. Putina pro zahranicni politiku uvedl, ze o setkani Biden-Putin v Zeneve neni vse odsouhlaseno. Jde hlaska, ze ma hotel Intercontinental v Zeneve negativni klima vzhledem k Gorbacovi, a proto to neni dobre misto. Uvazuje se jine misto, napr. hotel Parke? Mela by tam zacinat priprava. Zatim neni proste nic odsouhlaseno. -Erdogan vystupuje na strane Ruska, ma se setkat 14.6. s Bidenem a je siroce rozkrocen. On je jednou tak a po druhe naopak. **Vojenska sfera:** -Rusko rozmistuje Kynzaly na zapadni hranici. Proslycha se, ze budou umisteny v Belorusku. Pockame si na oficialni hlaseni. -16.-19.6. budou probihat rusko-srbsko-beloruske manevry. To je vyborne! Slovanske bratrstvo je nutne upevnovat. **USA** -Administrace Bidena oznamila, ze Zelensky a jeho tym nespravne informovali o jejich tel. rozhovoru. Bylo korigovano. -Biden – boj s terorizmem – americka vojska jsou vsude na zakladnach na BV. Ocekavaji stretnuti v Zeneve. **Belorusko** Vyzdvihlo dulezitost rozsledovani genocidy proti beloruskemu narodu behem 2. svetove valky. V teto souvislosti se dava hlavni vina byvalemu presidentovi Litvy Adamkusovi, ktery byl pomocnikem minskeho ? Palacina, ktery tam zabijel minske zidy (kolem 200 000 tisic), ale take Slovany, Belorusy, Rusy, Ukrajince. To je velmi spravne. Zverstev se zucastnovali take obcane Nemecka a Ukrajiny. Vesnici Chatyn vypalili etnicti Ukrajinci. **Ukrajina** ma deficit el. energie, prerusili totiz dodavky z Ruska a BR. Bez proudu se ale obejit nedovedou, takze jsou nuceni el. energii brat opet od Ruska a BR. Na Ukrajine stoupaji ceny vseho. **Afganistan** Opet terakt – tam se nachazi britsko-americka neziskovka, jejichz 10 spolupracovniku bylo zabito a 14 raneno. **Syrie** Izrael opet napadnul raketami ze vzdusneho prostoru Libanonu Syrii. System PVO znicil vsechny izraelske rakety. **Cina** V poslednich letech je Cina technologicky zazrak. Nyni zabalila ekonomicky contrabalik proti sankcim USA a rade evropskych zemi za lidska prava v Cine. **Zaver:** Situace ve svete je napjata, doufejme, ze nedojde k zadnemu vetsimu vojenskemu konfliktu. Zurnaliste se o to snazi. Nas ukol je Ser Chanovi vylamovat dalsi zuby. https://www.youtube.com/watch?v=ckEczW4yxLY
Upravené 9. 6. 2021 o 22:09

Nejnovejsi zprava
Na zakladne VVS v Texasu v San Antoniu se strili. Co se tam deje zatim neni znamo.
Pokracovani videa pro rustinare -
Past Bidena na Harris
https://www.youtube.com/watch?v=uVblDbZ7OhA


**Nejnovejsi zprava** **Na zakladne VVS v Texasu v San Antoniu se strili. Co se tam deje zatim neni znamo.** Pokracovani videa pro rustinare - **Past Bidena na Harris** https://www.youtube.com/watch?v=uVblDbZ7OhA

Uvazuje se jine misto, napr. hotel Parke?

Jednání ruského prezidenta Vladimira Putina a amerického lídra Joea Bidena proběhne ve vile La Grange, sdělil federální department švýcarského ministerstva zahraničí.
https://cz.sputniknews.com/20210610/uz-je-jasne-kde-se-v-zeneve-sejdou-putin-a-biden-14789316.html


[quote="pid:19161, uid:68"]Uvazuje se jine misto, napr. hotel Parke?[/quote] **Jednání ruského prezidenta Vladimira Putina a amerického lídra Joea Bidena proběhne ve vile La Grange, sdělil federální department švýcarského ministerstva zahraničí.** https://cz.sputniknews.com/20210610/uz-je-jasne-kde-se-v-zeneve-sejdou-putin-a-biden-14789316.html

ve vile La Grange

https://www.lidovky.cz/svet/neutralni-svycarsko-bude-hostit-setkani-bidena-s-putinem-v-honosne-vile-u-jezera-la-grange.A210610_113743_ln_zahranici_ele
V galerii je fotka vily s 9 okny v kazdem patre


[quote="pid:19352, uid:68"]ve vile La Grange[/quote] https://www.lidovky.cz/svet/neutralni-svycarsko-bude-hostit-setkani-bidena-s-putinem-v-honosne-vile-u-jezera-la-grange.A210610_113743_ln_zahranici_ele V galerii je fotka vily s 9 okny v kazdem patre
Upravené 10. 6. 2021 o 17:10
910
4
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept