Zahraničná politika
Lukašenko dovolil zástupcom Luhanskej republiky vypočuť zadržaného neonacistu Protaseviča

Generálna prokuratúra Luhanskej ľudovej republiky sa pred niekoľkými dňami obrátila na Bielorusko so žiadosťou o poskytnutie zadržaného na vykonanie vyšetrovacích úkonov. Podľa agentúry TASS bieloruský prezident Alexander Lukašenko vyhovel žiadosti Generálnej prokuratúry Luhanskej ľudovej republiky a umožnil jej predstaviteľom navštíviť bývalého bojovníka nacistického práporu „Azov“ Romana Protaseviča.
https://zemavek.sk/lukasenko-dovolil-zastupcom-luhanskej-republiky-vypocut-zadrzaneho-neonacistu-protasevica/


Generálna prokuratúra Luhanskej ľudovej republiky sa pred niekoľkými dňami obrátila na Bielorusko so žiadosťou o poskytnutie zadržaného na vykonanie vyšetrovacích úkonov. Podľa agentúry TASS bieloruský prezident Alexander Lukašenko vyhovel žiadosti Generálnej prokuratúry Luhanskej ľudovej republiky a umožnil jej predstaviteľom navštíviť bývalého bojovníka nacistického práporu „Azov“ Romana Protaseviča. https://zemavek.sk/lukasenko-dovolil-zastupcom-luhanskej-republiky-vypocut-zadrzaneho-neonacistu-protasevica/

A proč nepřizve orgány Luhanské republiky k vyšetřování do Běloruska? Takhle se Protasevič ztratí po cestě a Baťka bude zase z obliga, vyžehlí si to u západních partnerů..... Zmetek!


A proč nepřizve orgány Luhanské republiky k vyšetřování do Běloruska? Takhle se Protasevič ztratí po cestě a Baťka bude zase z obliga, vyžehlí si to u západních partnerů..... Zmetek!

Evropská média zapomněla na Protaseviče? Zbytečně. Teď začíná to nejzajímavější.


Generální prokuratura DLR dokázala účast Protaseviče na „zvěrských“ vraždách


Policisté DLR dostali nezvratné důkazy o tom, že vůdce běloruské opozice Roman Protasevič byl zapojen do činnosti „Azova“ a brutálních vražd civilistů na Donbasu. Oznámil to generální prokurátor republiky Sergej Gorenko.


Roman Protasevich učinil přiznání, které umožnilo dosáhnout významného pokroku ve vyšetřování trestního případu. Je třeba poznamenat, že díky tomu se donucovací orgány DLR budou moci odvolat k mezinárodním institucím pro lidská práva.
https://smotrim.ru/article/2576247


Evropská média zapomněla na Protaseviče? Zbytečně. Teď začíná to nejzajímavější. Generální prokuratura DLR dokázala účast Protaseviče na „zvěrských“ vraždách Policisté DLR dostali nezvratné důkazy o tom, že vůdce běloruské opozice Roman Protasevič byl zapojen do činnosti „Azova“ a brutálních vražd civilistů na Donbasu. Oznámil to generální prokurátor republiky Sergej Gorenko. Roman Protasevich učinil přiznání, které umožnilo dosáhnout významného pokroku ve vyšetřování trestního případu. Je třeba poznamenat, že díky tomu se donucovací orgány DLR budou moci odvolat k mezinárodním institucím pro lidská práva. https://smotrim.ru/article/2576247
576
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept