Zahraničná politika
Minulosť výrobcov covidových vakcín je plná zločinov, podvodov a pokút

Ako uviedol v nedávnom videokomentári Russel Brand, niektoré z tých istých farmaceutických spoločností, ktoré majú dnes na starosti vývoj a výrobu zrýchlených vakcín proti ochoreniu COVID-19, sú zodpovedné aj za vznik opiátovej krízy, ktorá zabila toľko ľudí, koľko ich zomrelo na ochorenie COVID-19.
Väčšina z týchto firiem bola tiež v priebehu rokov usvedčená z ďalších neetických a zločinných činností, čo všetko spochybňuje ich etickú spôsobilosť.
https://www.badatel.net/minulost-vyrobcov-covidovych-vakcin-je-plna-zlocinov-podvodov-a-pokut/


Ako uviedol v nedávnom videokomentári Russel Brand, niektoré z tých istých farmaceutických spoločností, ktoré majú dnes na starosti vývoj a výrobu zrýchlených vakcín proti ochoreniu COVID-19, sú zodpovedné aj za vznik opiátovej krízy, ktorá zabila toľko ľudí, koľko ich zomrelo na ochorenie COVID-19. Väčšina z týchto firiem bola tiež v priebehu rokov usvedčená z ďalších neetických a zločinných činností, čo všetko spochybňuje ich etickú spôsobilosť. https://www.badatel.net/minulost-vyrobcov-covidovych-vakcin-je-plna-zlocinov-podvodov-a-pokut/

Hmm, slušnej oddíl...
Na víc je v článku ozvučena moje oblíbená zločinecká organizace "Lékaři bez hranic".


Hmm, slušnej oddíl... Na víc je v článku ozvučena moje oblíbená zločinecká organizace "Lékaři bez hranic".

Na víc je v článku ozvučena moje oblíbená zločinecká organizace "Lékaři bez hranic".


Co provedli ? Já žil v domnění, že to jsou normálně doktoři co jezdí po světě a léčí lidi zadarmo
v rámci charitativní činnosti. Takže jsou něco jako člověk v tísni ?! smile


[quote="pid:19079, uid:240"]Na víc je v článku ozvučena moje oblíbená zločinecká organizace "Lékaři bez hranic".[/quote] Co provedli ? Já žil v domnění, že to jsou normálně doktoři co jezdí po světě a léčí lidi zadarmo v rámci charitativní činnosti. Takže jsou něco jako člověk v tísni ?! :D

Já žil v domnění, že to jsou normálně doktoři co jezdí po světě a léčí lidi zadarmo

Takhle to možná začalo v roce 1971.
A takhke to možná fungovalo do roku 1979, kdy se Lékaři bez hranic rozdělují.
“Lékaři bez hranic pod vedením Dr. Clauda Malhureta a Dr. Francise Charhona mění systém práce. Dosud posílali do krizových oblastí jednotlivé lékaře, teď přecházejí k pevnější organizační struktuře umožňující poskytovat v krizových situacích kvalitnější lékařskou pomoc.
Na protest proti tomuto kroku opouští organizaci její spoluzakladatel Dr. Bernard Kouchner, který později zakládá další organizaci Médecins du Monde (Lékaři světa).”
https://www.lekari-bez-hranic.cz/casova-osa


Co dělají: napomáhají migraci, vakcinace, pokusy na lidech (najdi si “Lekári bez hraníc” v článku odkazovaném v prvním příspěvku od Atevi), zločinné “nutriční” programy, genocidy, ošetřování zraněných “civilistů” (čti teroristů) - jenom je třeba překládat z jejich new-speaku a číst mezi řádky.


“Jde o protest proti vietnamským úřadům, které našim týmům brání přinášet pomoc do Kambodži.” (1980) (proč asi?)
“Týmy Lékařů bez hranic ilegálně přecházejí pákistánsko-afghánské hranice a na mezcích cestují několik týdnů za zraněnými civilisty v odlehlých oblastech.” (1980 Afghánistán)
“Etiopská vláda vypovídá Lékaře bez hranic ze země...” (1985)
“Jsme první lékařskou organizací, která přináší svědectví o použití chemických zbraní při zásahu v kurdském městě Halábdža.” (1988 )
“Bývalá Jugoslávie. Konvoj Lékařů bez hranic, který evakuuje raněné z vukovarské nemocnice, se stává terčem útoku.” (1991, copak se asi nelíbilo těm “zlým” Srbům?)
“Burundi. Lékaři bez hranic posílají do oblasti 85 dobrovolníků, zpoždění dodávek zahraniční pomoci ovšem způsobuje v utečeneckých táborech hladomor.” (1993)
“Genocida ve Rwandě” (1994)
“Masakr ve Srebrenici. Náš tým je svědkem pádu „bezpečné zóny“ vyhlášené OSN a odsuzuje následný masakr více než 10 tisíc civilistů spáchaný srbskými ozbrojenými silami.” (1995)
“Meningitida v Nigérii. Lékaři bez hranic se pouštějí do rozsáhlého očkovacího a léčebného programu na pomoc 4,5 milionu lidí.” (1996)
“KLDR. Kvůli nemožnosti zajistit, aby se lékařská péče dostala k nejpotřebnějším, Lékaři bez hranic uzavírají po třech letech své programy v zemi. Nadále ovšem pokračují s pomocí uprchlíkům směřujícím do Číny.” (1998 )
“Nobelova cena. Lékaři bez hranic dostávají Nobelovu cenu za mír za „průkopnickou humanitární pomoc na několika kontinentech“.” (1990, a kdopak dostává nobelovy ceny “za mír”?)
“Žadatelé o azyl prchají do Evropy. Lékaři bez hranic rozšiřují programy pomoci pro žadatele o azyl a imigranty bez osobních dokladů ve Francii, Itálii, Španělsku a Belgii.” (2000)
“Pandemie HIV/AIDS. Lékaři bez hranic začínají poskytovat antiretrovirovou léčbu pacientům s AIDS. Týká se následujících sedmi zemí: Thajska, Kambodže, Kamerunu, Guatemaly, Keni, Malawi a Jihoafrické republiky.” (2001)
“Malárie zabíjí v Africe miliony lidí. Běžná antimalarika jako chlorochin stále častěji nefungují. Lékaři bez hranic proto ve velkém přecházejí na kombinovanou léčbu na bázi artemisininu a zasazují se o snadnější dostupnost této účinné látky.” (2002)
“Tsunami v Asii. Lékaři bez hranic žádají své dárce o možnost přesunout část finančních prostředků věnovaných na pomoc v tsunami zasažených oblastech do jiných krizových lékařských programů ve světě. 99 % oslovených souhlasí.” (2004, prostě ty příspěvky vytunelovali a místo na tsunami to dali kdoví na co)
“Reakce na krizi v západním Dárfúru. Lékaři bez hranic otevírají potravinová centra a kliniky a zahajují očkovací kampaně v západním Súdánu (Dárfúr) a v Čadu, kde trpí hladem statisíce uprchlíků před násilím.” (2004)
“Očkovací kampaň proti spalničkám v Demokratické republice Kongo. Lékaři bez hranic zahajují rozsáhlou očkovací kampaň proti spalničkám v Demokratické republice Kongo. Během pouhých několika týdnů naše týmy očkují 359.318 dětí mladších pěti let.” (2006)
“Nový lék proti malárii. Iniciativa za léky proti opomíjeným nemocem (Drugs for Neglected Diseases initiative, DNDi) a farmaceutická společnost Sanofi-Aventis společně představují ASAQ, levnou kombinovanou pilulku se snadným způsobem podávání.” (2007)
“Ebola v Ugandě. Týmy Lékařů bez hranic se potýkají s epidemií Eboly v Ugandě. Po rychlém vyhodnocení situace zahajují provoz izolovaných oddělení ve zdravotním středisku v Kikyu a v nemocnici v Bundibugyu.” (2007)
“Cyklón Nargis zasahuje Myanmar. Týmy Lékařů bez hranic, které již v zemi působily, pomáhají tisícům lidí, které vyhnal z domovů cyklón Nargis. Myanmarská vláda ovšem brání dalším pracovníkům ve vstupu do země.” (2008, proč asi brání?)
“Těžký rok v Súdánu. V reakci na narůstající násilí a epidemie zahajují Lékaři bez hranic krizovou intervenci na jihu země. V Dárfúru vláda vypovídá ze země dvě sekce Lékařů bez hranic...” (2009, proč asi vypovídá?)
“Lékaři bez hranic reagují na konflikt v Sýrii. V červenci Lékaři bez hranic spouštějí lékařské programy v Sýrii, a to i bez souhlasu syrské vlády.” (2012, pro teroristy)
“Lékaři bez hranic očkují v Guineji 117 tisíc lidí proti choleře. Poprvé v historii je v Africe na ochranu lidí před epidemií cholery použita vakcína podávaná perorálně ve dvou dávkách.” (2012)
“Zprávy o toxických nervových látkách v Sýrii. V srpnu Lékaři bez hranic informují, že více než 3 tisíce pacientů vykazuje příznaky vystavení toxickým nervovým látkám. Tito pacienti přicházejí do zdravotních center poblíž oblasti u Damašku, v níž pravděpodobně došlo k útoku chemickými zbraněmi.” (2013, tak jistě, byl to zlý Asad)
“Začíná boj proti bezprecedentní epidemii eboly. V březnu začínají Lékaři bez hranic bojovat s bezprecedentní epidemií eboly. Odkazují tak na rozsáhlé zeměpisné rozšíření viru.” (2014)
“Lékaři bez hranic omezují aktivity v Myanmaru. V březnu nařizuje vláda Myanmaru Lékařům bez hranic zastavit práci v některých oblastech země. Předchází tomu několik obvinění, že organizace podporuje muslimské etnikum Rohingyů na úkor budhistů v Rakhinském státě.” (2014)
“Záchranné operace ve Středozemním moři. Na začátku května vyplouvá na moře pod vlajkou Lékařů bez hranic a organizace MOAS loď MY Phoenix plně vybavená jako zdravotnické zařízení s cílem poskytnout péči migrantům, kteří se vydali na riskantní cestu do Evropy.
Konflikt na Ukrajině. V polovině května nabývají na síle boje na východní Ukrajině. Lékaři bez hranic poskytují zdravotní péči, psychologickou podporu a léky lidem na obou stranách konfliktu.” (2015, začátek černé invaze do Evropy)


Končím, dál už to nemají v češtině.


Jako “Člověk v plísni”, ale větší a horší.


[quote="pid:19100, uid:518"]Já žil v domnění, že to jsou normálně doktoři co jezdí po světě a léčí lidi zadarmo[/quote] Takhle to **možná** začalo v roce 1971. A takhke to **možná** fungovalo do roku 1979, kdy se Lékaři bez hranic rozdělují. “Lékaři bez hranic pod vedením Dr. Clauda Malhureta a Dr. Francise Charhona mění systém práce. Dosud posílali do krizových oblastí jednotlivé lékaře, teď přecházejí k pevnější organizační struktuře umožňující poskytovat v krizových situacích kvalitnější lékařskou pomoc. **Na protest proti tomuto kroku opouští organizaci její spoluzakladatel** Dr. Bernard Kouchner, který později zakládá další organizaci Médecins du Monde (Lékaři světa).” https://www.lekari-bez-hranic.cz/casova-osa Co dělají: napomáhají migraci, vakcinace, pokusy na lidech (najdi si “Lekári bez hraníc” v článku odkazovaném v prvním příspěvku od Atevi), zločinné “nutriční” programy, genocidy, ošetřování zraněných “civilistů” (čti teroristů) - jenom je třeba překládat z jejich new-speaku a číst mezi řádky. “Jde o protest proti vietnamským úřadům, které našim týmům brání přinášet pomoc do Kambodži.” (1980) (proč asi?) “Týmy Lékařů bez hranic ilegálně přecházejí pákistánsko-afghánské hranice a na mezcích cestují několik týdnů za zraněnými civilisty v odlehlých oblastech.” (1980 Afghánistán) “Etiopská vláda vypovídá Lékaře bez hranic ze země...” (1985) “Jsme první lékařskou organizací, která přináší svědectví o použití chemických zbraní při zásahu v kurdském městě Halábdža.” (1988 ) “Bývalá Jugoslávie. Konvoj Lékařů bez hranic, který evakuuje raněné z vukovarské nemocnice, se stává terčem útoku.” (1991, copak se asi nelíbilo těm “zlým” Srbům?) “Burundi. Lékaři bez hranic posílají do oblasti 85 dobrovolníků, zpoždění dodávek zahraniční pomoci ovšem způsobuje v utečeneckých táborech hladomor.” (1993) “Genocida ve Rwandě” (1994) “Masakr ve Srebrenici. Náš tým je svědkem pádu „bezpečné zóny“ vyhlášené OSN a odsuzuje následný masakr více než 10 tisíc civilistů spáchaný srbskými ozbrojenými silami.” (1995) “Meningitida v Nigérii. Lékaři bez hranic se pouštějí do rozsáhlého očkovacího a léčebného programu na pomoc 4,5 milionu lidí.” (1996) “KLDR. Kvůli nemožnosti zajistit, aby se lékařská péče dostala k nejpotřebnějším, Lékaři bez hranic uzavírají po třech letech své programy v zemi. Nadále ovšem pokračují s pomocí uprchlíkům směřujícím do Číny.” (1998 ) “Nobelova cena. Lékaři bez hranic dostávají Nobelovu cenu za mír za „průkopnickou humanitární pomoc na několika kontinentech“.” (1990, a kdopak dostává nobelovy ceny “za mír”?) “Žadatelé o azyl prchají do Evropy. Lékaři bez hranic rozšiřují programy pomoci pro žadatele o azyl a imigranty bez osobních dokladů ve Francii, Itálii, Španělsku a Belgii.” (2000) “Pandemie HIV/AIDS. Lékaři bez hranic začínají poskytovat antiretrovirovou léčbu pacientům s AIDS. Týká se následujících sedmi zemí: Thajska, Kambodže, Kamerunu, Guatemaly, Keni, Malawi a Jihoafrické republiky.” (2001) “Malárie zabíjí v Africe miliony lidí. Běžná antimalarika jako chlorochin stále častěji nefungují. Lékaři bez hranic proto ve velkém přecházejí na kombinovanou léčbu na bázi artemisininu a zasazují se o snadnější dostupnost této účinné látky.” (2002) “Tsunami v Asii. Lékaři bez hranic žádají své dárce o možnost přesunout část finančních prostředků věnovaných na pomoc v tsunami zasažených oblastech **do jiných** krizových lékařských programů ve světě. 99 % oslovených souhlasí.” (2004, prostě ty příspěvky vytunelovali a místo na tsunami to dali kdoví na co) “Reakce na krizi v západním Dárfúru. Lékaři bez hranic otevírají potravinová centra a kliniky a zahajují **očkovací** kampaně v západním Súdánu (Dárfúr) a v Čadu, kde trpí hladem statisíce uprchlíků před násilím.” (2004) “Očkovací kampaň proti spalničkám v Demokratické republice Kongo. Lékaři bez hranic zahajují rozsáhlou očkovací kampaň proti spalničkám v Demokratické republice Kongo. Během pouhých několika týdnů naše týmy očkují 359.318 dětí mladších pěti let.” (2006) “Nový lék proti malárii. Iniciativa za léky proti opomíjeným nemocem (Drugs for Neglected Diseases initiative, DNDi) a farmaceutická společnost Sanofi-Aventis společně představují ASAQ, levnou kombinovanou pilulku se snadným způsobem podávání.” (2007) “Ebola v Ugandě. Týmy Lékařů bez hranic se potýkají s epidemií Eboly v Ugandě. Po rychlém vyhodnocení situace zahajují provoz izolovaných oddělení ve zdravotním středisku v Kikyu a v nemocnici v Bundibugyu.” (2007) “Cyklón Nargis zasahuje Myanmar. Týmy Lékařů bez hranic, které již v zemi působily, pomáhají tisícům lidí, které vyhnal z domovů cyklón Nargis. Myanmarská vláda ovšem brání dalším pracovníkům ve vstupu do země.” (2008, proč asi brání?) “Těžký rok v Súdánu. V reakci na narůstající násilí a epidemie zahajují Lékaři bez hranic krizovou intervenci na jihu země. V Dárfúru vláda vypovídá ze země dvě sekce Lékařů bez hranic...” (2009, proč asi vypovídá?) “Lékaři bez hranic reagují na konflikt v Sýrii. V červenci Lékaři bez hranic spouštějí lékařské programy v Sýrii, a to i bez souhlasu syrské vlády.” (2012, pro teroristy) “Lékaři bez hranic očkují v Guineji 117 tisíc lidí proti choleře. Poprvé v historii je v Africe na ochranu lidí před epidemií cholery použita vakcína podávaná perorálně ve dvou dávkách.” (2012) “Zprávy o toxických nervových látkách v Sýrii. V srpnu Lékaři bez hranic informují, že více než 3 tisíce pacientů vykazuje příznaky vystavení toxickým nervovým látkám. Tito pacienti přicházejí do zdravotních center poblíž oblasti u Damašku, v níž **pravděpodobně** došlo k útoku chemickými zbraněmi.” (2013, tak jistě, byl to zlý Asad) “Začíná boj proti bezprecedentní epidemii eboly. V březnu začínají Lékaři bez hranic bojovat s bezprecedentní epidemií eboly. Odkazují tak na rozsáhlé zeměpisné rozšíření viru.” (2014) “Lékaři bez hranic omezují aktivity v Myanmaru. V březnu nařizuje vláda Myanmaru Lékařům bez hranic zastavit práci v některých oblastech země. Předchází tomu několik obvinění, že organizace podporuje muslimské etnikum **Rohingyů** na úkor budhistů v Rakhinském státě.” (2014) “Záchranné operace ve Středozemním moři. Na začátku května vyplouvá na moře pod vlajkou Lékařů bez hranic a organizace MOAS loď MY Phoenix plně vybavená jako zdravotnické zařízení s cílem poskytnout péči migrantům, kteří se vydali na riskantní cestu do Evropy. Konflikt na Ukrajině. V polovině května nabývají na síle boje na východní Ukrajině. Lékaři bez hranic poskytují zdravotní péči, psychologickou podporu a léky lidem na obou stranách konfliktu.” (2015, začátek černé invaze do Evropy) Končím, dál už to nemají v češtině. Jako “Člověk v plísni”, ale větší a horší.
Upravené 9. 6. 2021 o 01:19

Lékaři bez hranic


mnemotechnická pomůcka:
Lékaři "bez hranic" = Vše si dovolující lékaři bez jakékoliv etiky a svědomí (tyto hranice byly zničeny, už nejsou a ani se nestydí to uvést v názvu).


[quote="pid:19117, uid:240"]Lékaři bez hranic[/quote] mnemotechnická pomůcka: Lékaři "bez hranic" = Vše si dovolující lékaři bez jakékoliv etiky a svědomí (tyto hranice byly zničeny, už nejsou a ani se nestydí to uvést v názvu).
Upravené 9. 6. 2021 o 06:58
668
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept