Zahraniční analytici
Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 7 июня 2021 г

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 07.06.2021
Obsah


  1. 00:34 Petrohradské medzinárodné ekonomické fórum 2021. Putin: „Vy si myslíte, že musíme všetkých kŕmiť?"
  2. 18:33 Petrohradské medzinárodné ekonomické fórum 2021. Putin: „Oni majú proti nám len to jedno jediné - že chcú brzdiť náš rozvoj."
  3. 21:49 Petrohradské medzinárodné ekonomické fórum 2021. Putin: „SŠA sebaisto kráčajú, istou chôdzou a pevným krokom priamou cestou ZSSR."
  4. 55:06 Znalosti a ich šírenie ako JEDINÝ spôsob na odvrátenie vojny. VEĽMI DÔRAZNÁ výzva na samoštúdium a čítanie kníh KSB a DVTR.

https://www.youtube.com/watch?v=6TrXXqdYnk4


https://uloz.to/tamhle/Yq0MPqsf67ul/name/Nahrano-12-6-2021-v-10-52-31#!
kniha sad roste sam
http://leva-net.webnode.cz/products/sad-roste-sam1//


Knihy vnitřního prediktoru SSSR v češtině i slovenštině naleznete na www.leva-net.webnode.cz, www.dotu.ru nebo můžete zakoupit v knižní podobě na KSBPRESS.cz Web na výuku KSB a DVTŘ https://konceptual.eu/


Knihu Valerije Viktoroviče Pjakina O světě křivých zrcadel I. a II. si můžete objednat na: https://zakazanevzdelani.cz/


Z hlediska faktologie (nejde o konceptuální pohled) doporučuji i knihu Nikolaje Starikova - Kdo přinutil Hitlera přepadnout Stalina a Bůh synergie od Jiřího Šifrina k zakoupení tamtéž.


Je k dispozici nové fórum Koncepce https://kob-forum.eu/


Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 07.06.2021 Obsah 1. 00:34 Petrohradské medzinárodné ekonomické fórum 2021. Putin: „Vy si myslíte, že musíme všetkých kŕmiť?" 2. 18:33 Petrohradské medzinárodné ekonomické fórum 2021. Putin: „Oni majú proti nám len to jedno jediné - že chcú brzdiť náš rozvoj." 3. 21:49 Petrohradské medzinárodné ekonomické fórum 2021. Putin: „SŠA sebaisto kráčajú, istou chôdzou a pevným krokom priamou cestou ZSSR." 4. 55:06 Znalosti a ich šírenie ako JEDINÝ spôsob na odvrátenie vojny. VEĽMI DÔRAZNÁ výzva na samoštúdium a čítanie kníh KSB a DVTR. https://www.youtube.com/watch?v=6TrXXqdYnk4 https://uloz.to/tamhle/Yq0MPqsf67ul/name/Nahrano-12-6-2021-v-10-52-31#! kniha sad roste sam http://leva-net.webnode.cz/products/sad-roste-sam1// Knihy vnitřního prediktoru SSSR v češtině i slovenštině naleznete na www.leva-net.webnode.cz, www.dotu.ru nebo můžete zakoupit v knižní podobě na KSBPRESS.cz Web na výuku KSB a DVTŘ https://konceptual.eu/ Knihu Valerije Viktoroviče Pjakina O světě křivých zrcadel I. a II. si můžete objednat na: https://zakazanevzdelani.cz/ Z hlediska faktologie (nejde o konceptuální pohled) doporučuji i knihu Nikolaje Starikova - Kdo přinutil Hitlera přepadnout Stalina a Bůh synergie od Jiřího Šifrina k zakoupení tamtéž. Je k dispozici nové fórum Koncepce https://kob-forum.eu/
Upravené 13. 6. 2021 o 14:24

Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 07.06.2021


V tomto dílu mě velmi zaujalo rozebrání pojmů meziregionální konglogerát a mnohoregionální blok. V.V.Pjakin Ukázal jak se každý celek složený z více států nebo národů označuje za impérium. Jenže tenhle termín nerozlišuje jak je sociální super systém v impériu uspořádán - je úplně něco jiného impérium USA (meziregionální konglogerát) a něco úplně jiného impérium SSSR/Rusko (mnohoregionální blok). Vysvětluje, že konglomerát má omezenou zdrojovou stabilitu a tudíž impérium tohoto typu nemá nikdy dlouhé trvání. Přidám svůj pohled: je to algoritmicky "hra letadlo", kdy při vzniku impérium vysává svoje periferie až dojde do stavu, že se periferie začnou hroutit a pak již není kde brát. Dobře to Pjakin vysvětluje na příkladu USA. Kádry do USA přicházeli z celého světa (odborníci a podnikatelé tam měli možnost svoje sny realizovat), jenže ti postupně docházejí (jako např. došli trofejní Němci). No a v současnosti je ničen vzdělávací systém v koloniích a není již kde brát a tak je kádrů zoufalý nedostatek (šance pro lid, pokud začne se samostudiem - už se děje).


[quote="pid:19707, uid:78"]Otázka - Odpověď V.V. Pjakina ze dne 07.06.2021[/quote] V tomto dílu mě velmi zaujalo rozebrání pojmů meziregionální konglogerát a mnohoregionální blok. V.V.Pjakin Ukázal jak se každý celek složený z více států nebo národů označuje za impérium. Jenže tenhle termín nerozlišuje jak je sociální super systém v impériu uspořádán - je úplně něco jiného impérium USA (meziregionální konglogerát) a něco úplně jiného impérium SSSR/Rusko (mnohoregionální blok). Vysvětluje, že konglomerát má omezenou zdrojovou stabilitu a tudíž impérium tohoto typu nemá nikdy dlouhé trvání. Přidám svůj pohled: je to algoritmicky "hra letadlo", kdy při vzniku impérium vysává svoje periferie až dojde do stavu, že se periferie začnou hroutit a pak již není kde brát. Dobře to Pjakin vysvětluje na příkladu USA. Kádry do USA přicházeli z celého světa (odborníci a podnikatelé tam měli možnost svoje sny realizovat), jenže ti postupně docházejí (jako např. došli trofejní Němci). No a v současnosti je ničen vzdělávací systém v koloniích a není již kde brát a tak je kádrů zoufalý nedostatek (šance pro lid, pokud začne se samostudiem - už se děje).
Upravené 13. 6. 2021 o 10:26

konglomerát má omezenou zdrojovou stabilitu a tudíž impérium tohoto typu nemá nikdy dlouhé trvání.
Podrobne som to rozobral a aj prakticky v chronologickej postupnosti cca 1800 rokov popísal v 4-8 časti MČT
expanzia-stagnácia-transformácia (sprevádzaná úpadkom a likvidáciou starého)


[quote="pid:19807, uid:426"]konglomerát má omezenou zdrojovou stabilitu a tudíž impérium tohoto typu nemá nikdy dlouhé trvání.[/quote]Podrobne som to rozobral a aj prakticky v chronologickej postupnosti cca 1800 rokov popísal v 4-8 časti MČT **expanzia-stagnácia-transformácia** (sprevádzaná úpadkom a likvidáciou starého)
754
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept