História
Výsledek z Arizony během Ženevy?

Zajímavá souvislost auditu v Maricopa County a setkání Putin-Biden v Ženevě
https://t.me/ksbspravy/5211
den před zahájením summitu by se mohly objevit první indikátory.
A 14.6. má Donald narozeniny....


Zajímavá souvislost auditu v Maricopa County a setkání Putin-Biden v Ženevě https://t.me/ksbspravy/5211 den před zahájením summitu by se mohly objevit první indikátory. A 14.6. má Donald narozeniny....

Zajímavě zvolená kategorie pro tohle téma...
:-)


Zajímavě zvolená kategorie pro tohle téma... :-)

pardon, překlep. Ale snad to vejde do Historie. Ta termínová souhra je pozoruhodná...


pardon, překlep. Ale snad to vejde do Historie. Ta termínová souhra je pozoruhodná...

Myslím, že veľmi dobre zvolená kategória, nakoľko dnes Boletus nie je jediný ktorý poukázal na historický miľník....
V Oriho blogu je ozvučená existencia toho kto je GP a to, že nie je jediným globálnym hráčom....
Traja do Tanga?


  1. júna 2021 / oracle911bloghttps://oracle911blog.wordpress.com/2021/06/07/traja-do-tanga/

Myslím, že veľmi dobre zvolená kategória, nakoľko dnes Boletus nie je jediný ktorý poukázal na historický miľník.... V Oriho blogu je ozvučená existencia toho kto je GP a to, že nie je jediným globálnym hráčom.... Traja do Tanga? 7. júna 2021 / oracle911blog https://oracle911blog.wordpress.com/2021/06/07/traja-do-tanga/

Ori to ma cele nejake popletene.Na vrcholu nad GP je Satan, padly andel, ktery se snazi Bohu dokazat, ze je lepsi nez my.
Velicko to popisoval primerem z Koranu, kdyz se ho ptali, kdo je GP.


Ori to ma cele nejake popletene.Na vrcholu nad GP je Satan, padly andel, ktery se snazi Bohu dokazat, ze je lepsi nez my. Velicko to popisoval primerem z Koranu, kdyz se ho ptali, kdo je GP.

Ori to ma cele nejake popletene.Na vrcholu nad GP je Satan, padly andel


Satan může být ten nelidský egregor (nestvořený lidmi), který @Oracle při popisu GP uvádí na vrcholu struktury - popisuješ to jinými slovy stejně (a dle mě mylně rozporuješ).

Subjektnost Satana je problematické přesně určit, proto ty mýty o padlém andělovi (možná je to autonomní mechanismus odrážející naši morálku). Mýty podstatu informace zachovávají, ale nelze je brát úplně doslova.


[quote="pid:18988, uid:266"]Ori to ma cele nejake popletene.Na vrcholu nad GP je Satan, padly andel[/quote] Satan může být ten nelidský egregor (nestvořený lidmi), který @Oracle při popisu GP uvádí na vrcholu struktury - popisuješ to jinými slovy stejně (a dle mě mylně rozporuješ). Subjektnost Satana je problematické přesně určit, proto ty mýty o padlém andělovi (možná je to autonomní mechanismus odrážející naši morálku). Mýty podstatu informace zachovávají, ale nelze je brát úplně doslova.
Upravené 8. 6. 2021 o 08:51

Velicko to popisoval primerem z Koranu, kdyz se ho ptali, kdo je GP.


K videu od Velička:


Nehovořil přímo o GP, ani o Satanu ani o egregorech ani o subjektnosti u těchto tří pojmů. Hovořil o motivech současného GP. Což se dá shrnout do prohlášení "nehledejte v jednání GP lidskou logiku". Mezi řádky se dá vyčíst, že nezáleží na kvalitě objektu (Satan z ohně, lidé z hlíny), ale na mravnosti objektu, na tom kdo má vhodnější kvalitnější záměry a dokáže se jich držet i za nepříznivých podmínek. Satan vede spor o kvalitě duší lidí, snaží se dokázat jak jsou nemorální a tedy bezcenní. Satan nás nepotřebuje zničit přímo, přeje si přivést všechny duše do pekla. Zdá se to snadná práce, ale mezi lidmi se zatím nachází odolné duše, které se svést do pekla nedají.


Satana nepovažují přímo za celého GP, ale za jeho součást (nějaká část informačně algoritmického zabezpečení - hlavně ty motivy jednání, o kterých ve videu mluvil Veličko). Přesné rozlišení do jaké míry je to subjekt nebo mechanismus zatím nemám.


[quote="pid:18988, uid:266"]Velicko to popisoval primerem z Koranu, kdyz se ho ptali, kdo je GP.[/quote] K videu od Velička: Nehovořil přímo o GP, ani o Satanu ani o egregorech ani o subjektnosti u těchto tří pojmů. Hovořil o motivech současného GP. Což se dá shrnout do prohlášení "nehledejte v jednání GP lidskou logiku". Mezi řádky se dá vyčíst, že nezáleží na kvalitě objektu (Satan z ohně, lidé z hlíny), ale na mravnosti objektu, na tom kdo má vhodnější kvalitnější záměry a dokáže se jich držet i za nepříznivých podmínek. Satan vede spor o kvalitě duší lidí, snaží se dokázat jak jsou nemorální a tedy bezcenní. Satan nás nepotřebuje zničit přímo, přeje si přivést všechny duše do pekla. Zdá se to snadná práce, ale mezi lidmi se zatím nachází odolné duše, které se svést do pekla nedají. Satana nepovažují přímo za celého GP, ale za jeho součást (nějaká část informačně algoritmického zabezpečení - hlavně ty motivy jednání, o kterých ve videu mluvil Veličko). Přesné rozlišení do jaké míry je to subjekt nebo mechanismus zatím nemám.
Upravené 8. 6. 2021 o 14:43

Napadá mě ještě jedna možnost.


Co když je příprava summitu ze strany Ruska jen zástěrka? Jestli nejde o udržení bažiny na uzdě do očekávatelného finále?
14.6 se má přestat počítat v Maricopa County. Výsledky problesknou asi brzy nato.
Co když následně proběhne odpis USA, ozvučen zrušením summitu ze strany Ruska s poukazem, že budou jednat až s legitimním prezidentem?


Napadá mě ještě jedna možnost. Co když je příprava summitu ze strany Ruska jen zástěrka? Jestli nejde o udržení bažiny na uzdě do očekávatelného finále? 14.6 se má přestat počítat v Maricopa County. Výsledky problesknou asi brzy nato. Co když následně proběhne odpis USA, ozvučen zrušením summitu ze strany Ruska s poukazem, že budou jednat až s legitimním prezidentem?

Ženevský summit bude první v historii, na který přijede ruský prezident "z pozice síly". Putin může samozřejmě použít efekt "Primakov", ale na to by musela emerická strana provést něco velmi třaskavého. Putin nemá na summitu co ztratit a z emerické strany ani co získat. Ale má jedinečnou příležitost použít Jóžina jako rekvizitu a sdělit ne Americe, ale Světu "při příležitosti summitu" nějaké nové červené čáry.


Ženevský summit bude první v historii, na který přijede ruský prezident "z pozice síly". Putin může samozřejmě použít efekt "Primakov", ale na to by musela emerická strana provést něco velmi třaskavého. Putin nemá na summitu co ztratit a z emerické strany ani co získat. Ale má jedinečnou příležitost použít Jóžina jako rekvizitu a sdělit ne Americe, ale Světu "při příležitosti summitu" nějaké nové červené čáry.
1.82k
10
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept