Zahraničná politika
Do Budapešti pricestuje na budúci týždeň Putin i Salvini

Do Budapešti pricestuje na budúci týždeň Putin i Salvini


Putina do maďarského hlavného mesta pozval predseda Medzinárodnej federácie džuda.


Na budúci týždeň navštívi Budapešť ruský prezident Vladimir Putin, ako aj predseda talianskej ultrapravicovej strany Liga Severu Matteo Salvini. Informoval o tom v sobotu maďarský vládny denník Magyar Nemzet.


Putina do maďarského hlavného mesta pozval predseda Medzinárodnej federácie džuda (​IJF) Marius L. Vizer na majstrovstvá sveta v džude, ktoré sa začínajú v nedeľu.


Ruský prezident, ktorý je veľkým priaznivcom džuda, navštívil aj v roku 2017 budapeštianske majstrovstvá sveta, ktoré sa konali v športovej hale Papp László Sportaréna.


Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22675619/do-budapesti-pricestuje-na-buduci-tyzden-putin-i-salvini.html


Do Budapešti pricestuje na budúci týždeň Putin i Salvini Putina do maďarského hlavného mesta pozval predseda Medzinárodnej federácie džuda. Na budúci týždeň navštívi Budapešť ruský prezident Vladimir Putin, ako aj predseda talianskej ultrapravicovej strany Liga Severu Matteo Salvini. Informoval o tom v sobotu maďarský vládny denník Magyar Nemzet. Putina do maďarského hlavného mesta pozval predseda Medzinárodnej federácie džuda (​IJF) Marius L. Vizer na majstrovstvá sveta v džude, ktoré sa začínajú v nedeľu. Ruský prezident, ktorý je veľkým priaznivcom džuda, navštívil aj v roku 2017 budapeštianske majstrovstvá sveta, ktoré sa konali v športovej hale Papp László Sportaréna. Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22675619/do-budapesti-pricestuje-na-buduci-tyzden-putin-i-salvini.html
Upravené 6. 6. 2021 o 15:33
363
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept