Zahraničná politika
Americký inštruktor, ktorý cvičil ukrajinské ozbrojené sily, bol nájdený mŕtvy v oblasti Ľvova (VIDEO)

Americký inštruktor, ktorý cvičil ukrajinské ozbrojené sily, bol nájdený mŕtvy v oblasti Ľvova (VIDEO)


Zistilo sa, že 27. mája bol v hoteli v meste Shklo v oblasti Ľvova nájdený mŕtvy vojenský inštruktor Markus Pretorius narodený v roku 1974, ktorý je občanom USA.


Na nasledujúcom tlačovom brífingu to oznámil zástupca LPR UNM.


Je známe, že Pretorius vycvičil ukrajinského vojenského personálu na území takzvaného Medzinárodného strediska pre mier a bezpečnosť v Ľvovskej oblasti.


Počas predbežného konania sa preukázalo, že neexistujú nijaké viditeľné znaky násilnej smrti Pretoria.


Podľa výsledkov krvného testu bolo u zosnulého zistené značné množstvo alkoholu a drog.


Deň po objavení tela Američana pricestovali zástupcovia diplomatickej misie USA na Ukrajine, ktorí využili materiály vyšetrovania a zakázali vedúcemu strediska plukovníkovi Slisarchukovi zverejniť informácie týkajúce sa incidentu a údaje získané počas predbežného vyšetrovania .


"Ako muž, ktorý štyri roky pochoduje Shklo po poľných východoch v N. s. Oldichi z rokov 1988 až 1992, hlásim - miestni obyvatelia predávajú hrozný shmurdyak, ktorý má tú drzosť udeliť vysoký titul „mesačný svit“.


Zdroj: https://rusvesna.su/news/1622907239


Americký inštruktor, ktorý cvičil ukrajinské ozbrojené sily, bol nájdený mŕtvy v oblasti Ľvova (VIDEO) Zistilo sa, že 27. mája bol v hoteli v meste Shklo v oblasti Ľvova nájdený mŕtvy vojenský inštruktor Markus Pretorius narodený v roku 1974, ktorý je občanom USA. Na nasledujúcom tlačovom brífingu to oznámil zástupca LPR UNM. Je známe, že Pretorius vycvičil ukrajinského vojenského personálu na území takzvaného Medzinárodného strediska pre mier a bezpečnosť v Ľvovskej oblasti. Počas predbežného konania sa preukázalo, že neexistujú nijaké viditeľné znaky násilnej smrti Pretoria. Podľa výsledkov krvného testu bolo u zosnulého zistené značné množstvo alkoholu a drog. Deň po objavení tela Američana pricestovali zástupcovia diplomatickej misie USA na Ukrajine, ktorí využili materiály vyšetrovania a zakázali vedúcemu strediska plukovníkovi Slisarchukovi zverejniť informácie týkajúce sa incidentu a údaje získané počas predbežného vyšetrovania . "Ako muž, ktorý štyri roky pochoduje Shklo po poľných východoch v N. s. Oldichi z rokov 1988 až 1992, hlásim - miestni obyvatelia predávajú hrozný shmurdyak, ktorý má tú drzosť udeliť vysoký titul „mesačný svit“. Zdroj: https://rusvesna.su/news/1622907239
Upravené 7. 6. 2021 o 08:20

Preradil som to, lebo to je upratanie nepohodlných svedkov...


Preradil som to, lebo to je upratanie nepohodlných svedkov...

Moderátor

ci nahodou naml prsty v tom nedavnom odstrelovani dronom, kedy umrel ten maly chlapec v Donecku ?


ci nahodou naml prsty v tom nedavnom odstrelovani dronom, kedy umrel ten maly chlapec v Donecku ?
679
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept