Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 6.6.2021
Y

Rusko
Narozeniny ruskeho basnika, vestce, veduna, znachara ruskeho naroda
Alexandra Sergejevice Puskina.
Plne pole pusobnosti A. S. Puskina jeste neni uplne znamo. Jeste nejsou vsechny etapy jeho velike zivotni pouti zverejneny.


-V.V. Putin se zucastnil zaveru Fora ve Meste na Neve
-ucastnil se take odhaleni pamatniku Alexandra III., ruskeho imperatora. Za Alexandra III. Se nekonala zadna vetsi valka. Byly polozeny zaklady „Transsibirske magistraly“. Triumf tohoto obdobi nejen v Rusku. Alexandr III. se nedozil vysokeho veku, bylo mu 49 let, kdyz zemrel.
Putin rekl, ze se muzeme dostat vpred jen, kdyz budeme chranit pamatky hrdinu vlasti, pamatky velkych predku.
http://kremlin.ru/events/president/news/65751
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%BE%D0%B9_%D0%93%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86
(Velky Gatcinsky zamek na predmesti Petrohradu, kde je umisten pamatnik Alexandra III.)
-vicepremier Belousov vystoupil na Foru s velkym projevem o tom, jak se ekonomika Ruska obnovuje, a to rychleji, nez se predpokladalo, zhruba o 2 mesice. Belousov odvadi gigantickou praci. Byl v tymu Masljukova za Jelcina a tento tym zachranil ruskou ekonomiku, narust byl 1 600%. To same dela nyni za podpory Misustina a my vidime vysledky. Kdyby nebylo spasneho ledna 2020, tohle vsechno by nebylo.


USA
-Biden oznamil, ze neplanuje konfrontaci s Ruskem, chce konstruktivni a stabilni vztahy. Chce se setkat s Putinem 16.6.21 az po Summitu NATA 14.6. a po Setkani USA a EU 15.6.. Vystoupi pak na setkani s Putinem jako predstavitel „Kolektivniho Zapadu.
-konalo se vystoupeni D. Trumpa v S. Karoline na konferenci Republikancu. Z toho vypichnu tri klicove body:
-Cina je zodpovedna za Covid 19 a musi zaplatit USA 10 trilionu za vznikle skody v USA a na celem svete.
-Demokrate nici vlast. Vlast je treba zachranit.
-Biden drzi nespravny kurz a je treba kurz rychle zmenit.
Budeme sledovat dynamiku Trumpa po setkani Bidena s Putinem, pokud se bude v Zeneve konat, kdyz vsechno pujde normalne. Jeste uvidime. Trump vstupuje do politickeho deje. Brzy vystoupi v Texasu a jeste v rade statu. Trumpuv navrat v srpnu 21 – podari-li se. Amerika vstupuje do ostre faze zachrany.
Putin na Foru pronesl, ze Trump je ten, kdo muze Ameriku zachranit.


Madarsko
Demonstrace proti stavbe cinske university v Budapesti.


Afganistan
Terakt – autobus vjel na minu, 11 mrtvych. Za 20 let pritomnosti vojsk NATA na uzemi Afganistanu se zeme prevratila na nejvetsi trziste narkotik na svete. Vyrabi se zde 90% opia a zaroven je to nejvetsi rinek na svete se 40% terorizmu celeho sveta.


Syrie
V provincii Idlib napadli teroriste vladni vojska a dostali odpoved. Vice jak 70 diversantu bylo zniceno.


Zaver:
bude patrit Belorusku. To pracuje na sankcich proti Zapadu, sdelil jeho premier.
https://www.youtube.com/watch?v=iwcxaYM_00U


**Rusko** **Narozeniny** ruskeho basnika, vestce, veduna, znachara ruskeho naroda **Alexandra Sergejevice Puskina**. Plne pole pusobnosti A. S. Puskina jeste neni uplne znamo. Jeste nejsou vsechny etapy jeho velike zivotni pouti zverejneny. -V.V. Putin se zucastnil zaveru Fora ve Meste na Neve -ucastnil se take odhaleni pamatniku Alexandra III., ruskeho imperatora. Za Alexandra III. Se nekonala zadna vetsi valka. Byly polozeny zaklady „Transsibirske magistraly“. Triumf tohoto obdobi nejen v Rusku. Alexandr III. se nedozil vysokeho veku, bylo mu 49 let, kdyz zemrel. Putin rekl, ze se muzeme dostat vpred jen, kdyz budeme chranit pamatky hrdinu vlasti, pamatky velkych predku. http://kremlin.ru/events/president/news/65751 https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%88%D0%BE%D0%B9_%D0%93%D0%B0%D1%82%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86 (Velky Gatcinsky zamek na predmesti Petrohradu, kde je umisten pamatnik Alexandra III.) -vicepremier Belousov vystoupil na Foru s velkym projevem o tom, jak se ekonomika Ruska obnovuje, a to rychleji, nez se predpokladalo, zhruba o 2 mesice. Belousov odvadi gigantickou praci. Byl v tymu Masljukova za Jelcina a tento tym zachranil ruskou ekonomiku, narust byl 1 600%. To same dela nyni za podpory Misustina a my vidime vysledky. Kdyby nebylo spasneho ledna 2020, tohle vsechno by nebylo. **USA** -Biden oznamil, ze neplanuje konfrontaci s Ruskem, chce konstruktivni a stabilni vztahy. Chce se setkat s Putinem 16.6.21 az po Summitu NATA 14.6. a po Setkani USA a EU 15.6.. Vystoupi pak na setkani s Putinem jako predstavitel „Kolektivniho Zapadu. -konalo se vystoupeni D. Trumpa v S. Karoline na konferenci Republikancu. Z toho vypichnu tri klicove body: -Cina je zodpovedna za Covid 19 a musi zaplatit USA 10 trilionu za vznikle skody v USA a na celem svete. -Demokrate nici vlast. Vlast je treba zachranit. -Biden drzi nespravny kurz a je treba kurz rychle zmenit. Budeme sledovat dynamiku Trumpa po setkani Bidena s Putinem, pokud se bude v Zeneve konat, kdyz vsechno pujde normalne. Jeste uvidime. Trump vstupuje do politickeho deje. Brzy vystoupi v Texasu a jeste v rade statu. Trumpuv navrat v srpnu 21 – podari-li se. Amerika vstupuje do ostre faze zachrany. Putin na Foru pronesl, ze Trump je ten, kdo muze Ameriku zachranit. **Madarsko** Demonstrace proti stavbe cinske university v Budapesti. **Afganistan** Terakt – autobus vjel na minu, 11 mrtvych. Za 20 let pritomnosti vojsk NATA na uzemi Afganistanu se zeme prevratila na nejvetsi trziste narkotik na svete. Vyrabi se zde 90% opia a zaroven je to nejvetsi rinek na svete se 40% terorizmu celeho sveta. **Syrie** V provincii Idlib napadli teroriste vladni vojska a dostali odpoved. Vice jak 70 diversantu bylo zniceno. **Zaver:** bude patrit Belorusku. To pracuje na sankcich proti Zapadu, sdelil jeho premier. https://www.youtube.com/watch?v=iwcxaYM_00U
Upravené 6. 6. 2021 o 13:28

Z Trumpova prednesu v S. Karoline:
Trump požaduje od Číny reparace
Ve svém projevu Trump vyzval Čínu, aby zaplatila 10 miliard dolarů za reparace Spojeným státům a světu za řešení koronaviru. Stejně tak by země světa neměly splácet své dluhy Číně.
Trump se připojil ke skupine republikánských politiků, kritizujících Fauciho za jeho zvládnutí pandemie Corona. Fauci není "skvělý doktor, ale skvělý herec," řekl Trump. V pandemii udělal téměř všechno špatně a také se mýlil ve svém hodnocení původu viru.
Možná prezidentská kandidatura 2024
Trump slíbil, že pomůže republikánům ve volbách do kongresu v roce 2022 a znovu naznačil možnou kandidaturu na prezidenta v roce 2024. "Přežití Ameriky závisí na naší schopnosti volit republikány na všech úrovních, počínaje volbami v polovině příštího roku," řekl Trump.
-Bývalý americký prezident také označil trestní vyšetřování zahájené proti němu Úřadem newyorského generálního prokurátora za poslední pokus amerických demokratů ho svrhnout. New York Generální Prokurátor Letitia James vyšetřuje, zda Trumpova Organizace nezkreslila hodnoty nemovitostí pro zajištění úvěrů a získala tak ekonomické a daňové výhody.
https://www.krone.at/2430984


Z Trumpova prednesu v S. Karoline: **Trump požaduje od Číny reparace** Ve svém projevu Trump vyzval Čínu, aby zaplatila 10 miliard dolarů za reparace Spojeným státům a světu za řešení koronaviru. Stejně tak by země světa neměly splácet své dluhy Číně. Trump se připojil ke skupine republikánských politiků, kritizujících Fauciho za jeho zvládnutí pandemie Corona. Fauci není "skvělý doktor, ale skvělý herec," řekl Trump. V pandemii udělal téměř všechno špatně a také se mýlil ve svém hodnocení původu viru. **Možná prezidentská kandidatura 2024** Trump slíbil, že pomůže republikánům ve volbách do kongresu v roce 2022 a znovu naznačil možnou kandidaturu na prezidenta v roce 2024. "Přežití Ameriky závisí na naší schopnosti volit republikány na všech úrovních, počínaje volbami v polovině příštího roku," řekl Trump. -Bývalý americký prezident také označil trestní vyšetřování zahájené proti němu Úřadem newyorského generálního prokurátora za poslední pokus amerických demokratů ho svrhnout. New York Generální Prokurátor Letitia James vyšetřuje, zda Trumpova Organizace nezkreslila hodnoty nemovitostí pro zajištění úvěrů a získala tak ekonomické a daňové výhody. https://www.krone.at/2430984
526
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept