Egregoriálno-matričné riadenie
Fiat bude zcela elektrickou značkou, nejpozději od roku 2030

Ano, nadpis původního článku skutečně mluví o autech, pokud ale přejdeme k autu jakožto nástroji řízení a slovo fiat ve smyslu fiat měn, tak článek "nevinně" mezi řádky naznačuje mnohé plány...



"Italská automobilka Fiat se zavázala, že se do roku 2030 stane značkou prodávající pouze elektromobily. Od roku 2025 bude postupně vyřazovat všechny své modely se spalovacími motory, a to v globální nabídce."



Takže do roku 2030 v plánu komplet likvidace hotovosti a od roku 2025 výrazný prořez v "globálním portfoliu fiat měn".



"V letech 2025 až 2030 bude naše produktová řada postupně zcela elektrická. Pro Fiat to bude radikální změna,“ řekl pro britský Autocar šéf značky Olivier François.


„Rozhodnutí o spuštění nové 500 s výlučně elektrickým pohonem bylo přijato před krizí spojenou s covid-19. Už tehdy jsme si byli vědomi toho, že svět nemůže podniknout žádné další kompromisy,“ uvedl."



https://www.novinky.cz/auto/clanek/fiat-bude-zcela-elektrickou-znackou-nejpozdeji-od-roku-2030-40362395


Ano, nadpis původního článku skutečně mluví o autech, pokud ale přejdeme k autu jakožto nástroji řízení a slovo fiat ve smyslu fiat měn, tak článek "nevinně" mezi řádky naznačuje mnohé plány... > "Italská automobilka Fiat se zavázala, že se do roku 2030 stane značkou prodávající pouze elektromobily. Od roku 2025 bude postupně vyřazovat všechny své modely se spalovacími motory, a to v globální nabídce." Takže do roku 2030 v plánu komplet likvidace hotovosti a od roku 2025 výrazný prořez v "globálním portfoliu fiat měn". > "V letech 2025 až 2030 bude naše produktová řada postupně zcela elektrická. Pro Fiat to bude radikální změna,“ řekl pro britský Autocar šéf značky Olivier François. > „Rozhodnutí o spuštění nové 500 s výlučně elektrickým pohonem bylo přijato před krizí spojenou s covid-19. Už tehdy jsme si byli vědomi toho, že svět nemůže podniknout žádné další kompromisy,“ uvedl." https://www.novinky.cz/auto/clanek/fiat-bude-zcela-elektrickou-znackou-nejpozdeji-od-roku-2030-40362395

"V letech 2025 až 2030 bude naše produktová řada postupně zcela elektrická.

.... digitalni, digitalni penize.


[quote="pid:18784, uid:181"]"V letech 2025 až 2030 bude naše produktová řada postupně zcela elektrická.[/quote] .... digitalni, digitalni penize.

Není tohle už trochu přehnané ? smile Vidět ve všem něco ? smile
(Neříkám, že to tak není)


Automobilky teď všechny chtějí tohle tlačit, ale když se podíváte na Asii a Rusko, tak tam na to tak hr nejsou...


Navíc El. peníze jen tak zavést nepůjdou. Hlavně tady v oblasti Trojmoří je proti tomu docela odpor. Rakušáci si to už dali do Ústavy
a u nás o tom už taky někteří mluví. Snad přejde od slov k činům !


Není tohle už trochu přehnané ? :D Vidět ve všem něco ? :D (Neříkám, že to tak není) Automobilky teď všechny chtějí tohle tlačit, ale když se podíváte na Asii a Rusko, tak tam na to tak hr nejsou... Navíc El. peníze jen tak zavést nepůjdou. Hlavně tady v oblasti Trojmoří je proti tomu docela odpor. Rakušáci si to už dali do Ústavy a u nás o tom už taky někteří mluví. Snad přejde od slov k činům !

Není tohle už trochu přehnané ? smile Vidět ve všem něco ?

Ne, není.


Navíc El. peníze jen tak zavést nepůjdou.


Co se říkává o prozrazených plánech? :-)


[quote="pid:18809, uid:518"]Není tohle už trochu přehnané ? smile Vidět ve všem něco ?[/quote] Ne, není. [quote="pid:18809, uid:518"]Navíc El. peníze jen tak zavést nepůjdou.[/quote] Co se říkává o prozrazených plánech? :-)

Automobilky teď všechny chtějí tohle tlačit,
Jo tlačí a tupé ovce po celém světě si neumí položit otázku, kde se všechna ta el. energie pro ty vozy vezme? Kdo jí vyrobí, kdo jí přenese, kdo jí jak uchová atd.


Ale hlavně, že budeme ECO, a električtí! Kdyby alespoň, bylo kde a jak ty vozítka nabíjet a co se týče baterií a ekologie, ani nehovořím... Je to fialovej hnus!


[quote="pid:18809, uid:518"]Automobilky teď všechny chtějí tohle tlačit,[/quote] Jo tlačí a tupé ovce po celém světě si neumí položit otázku, kde se všechna ta el. energie pro ty vozy vezme? Kdo jí vyrobí, kdo jí přenese, kdo jí jak uchová atd. Ale hlavně, že budeme ECO, a električtí! Kdyby alespoň, bylo kde a jak ty vozítka nabíjet a co se týče baterií a ekologie, ani nehovořím... Je to fialovej hnus!

kde se všechna ta el. energie pro ty vozy vezme?
No z aktualnych el. zdrojov nie sme schopny tolko energie vydobit. Ale keby, ze sa oprasia patenty Teslu a inych starsich vedcov, tak by nebol problem mat nejaky mnalicky generator aj rovno v aute.


[quote="pid:18876, uid:149"]kde se všechna ta el. energie pro ty vozy vezme?[/quote]No z aktualnych el. zdrojov nie sme schopny tolko energie vydobit. Ale keby, ze sa oprasia patenty Teslu a inych starsich vedcov, tak by nebol problem mat nejaky mnalicky generator aj rovno v aute.

No z aktualnych el. zdrojov nie sme schopny tolko energie vydobit. Ale keby, ze sa oprasia patenty Teslu a inych starsich vedcov, tak by nebol problem mat nejaky mnalicky generator aj rovno v aute


To už by je dávno zahrnuli do sériové výroby těch vozů, prostě je jasné, že omezení mobility lidí, je jejich priorita. Jezdit auty budou jen vyvolení. Zbytek má smůlu... Vždy to ve mě vře, když čtu ta prohlášení šéfů automobilek, a ruku v ruce s tím, jak státy na západ od nás omezují jadernou energii, kdo asi bude tu energii vyrábět a komu stoupne cena energií, když nastane ten hlad po nich, už letos jsem musel doplácet, a další zdražení je za dveřmi...


Auta co neujedou ani 300 km na jedno nabití, k čemu že to je, baterie, která představuje šílenou ekologickou zátěž, časovaná bomba, kterou ani neví jak uskladnit a zlikvidovat... Všichni se dočista pomátly...


[quote="pid:18877, uid:106"]No z aktualnych el. zdrojov nie sme schopny tolko energie vydobit. Ale keby, ze sa oprasia patenty Teslu a inych starsich vedcov, tak by nebol problem mat nejaky mnalicky generator aj rovno v aute[/quote] To už by je dávno zahrnuli do sériové výroby těch vozů, prostě je jasné, že omezení mobility lidí, je jejich priorita. Jezdit auty budou jen vyvolení. Zbytek má smůlu... Vždy to ve mě vře, když čtu ta prohlášení šéfů automobilek, a ruku v ruce s tím, jak státy na západ od nás omezují jadernou energii, kdo asi bude tu energii vyrábět a komu stoupne cena energií, když nastane ten hlad po nich, už letos jsem musel doplácet, a další zdražení je za dveřmi... Auta co neujedou ani 300 km na jedno nabití, k čemu že to je, baterie, která představuje šílenou ekologickou zátěž, časovaná bomba, kterou ani neví jak uskladnit a zlikvidovat... Všichni se dočista pomátly...
Upravené 7. 6. 2021 o 10:03

Takhle do roku 2030 bude dokončený ten další reset, řekl bych...


Takhle do roku 2030 bude dokončený ten další reset, řekl bych...

Mám takový pocit , že plány "jejich" budoucnosti , jsou už mnohokrát zvýrazněny , např . pod agendou 2030 . Nic nového se v jejich defektní morálce neobjeví.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DuPIHo9twhmI&ved=2ahUKEwiQ7qqmi4XxAhXDOuwKHXx3B6IQo7QBegQIBxAB&usg=AOvVaw0KPYagk7b0q7wRrndYbPIg
Což je na jednu stranu dobře . Lépe když se o ně postará neúprosný tlak prostředí , než je zatrpklé nechat škodit dál .


Mám takový pocit , že plány "jejich" budoucnosti , jsou už mnohokrát zvýrazněny , např . pod agendou 2030 . Nic nového se v jejich defektní morálce neobjeví. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DuPIHo9twhmI&ved=2ahUKEwiQ7qqmi4XxAhXDOuwKHXx3B6IQo7QBegQIBxAB&usg=AOvVaw0KPYagk7b0q7wRrndYbPIg Což je na jednu stranu dobře . Lépe když se o ně postará neúprosný tlak prostředí , než je zatrpklé nechat škodit dál .
676
9
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept