Zahraničná politika
Ufo už i v Číně ?

https://www.rt.com/news/525739-chinese-military-ufo-tracking/


Podle článku mají svou jednotku na UFO i Číňani a řeší poslední dobou velký nárůst "úkazů".


U USA bych to bral jako informační hru a maskování proti rozpadu apod.. Amíci mají Roswell apod. moc rádi. Ale v Číně ? Že by se fakt něco dělo ?


Mimochodem taková úvaha... Kdyby tady cosi fakt lítalo, jako že nejspíše lítá, podle těch dokumentů... tak kdo to je ?


Když ne Rusko, ani USA a ani Čína ?
Že by Indové oprášili Vimánas ? smile


https://www.rt.com/news/525739-chinese-military-ufo-tracking/ Podle článku mají svou jednotku na UFO i Číňani a řeší poslední dobou velký nárůst "úkazů". U USA bych to bral jako informační hru a maskování proti rozpadu apod.. Amíci mají Roswell apod. moc rádi. Ale v Číně ? Že by se fakt něco dělo ? Mimochodem taková úvaha... Kdyby tady cosi fakt lítalo, jako že nejspíše lítá, podle těch dokumentů... tak kdo to je ? Když ne Rusko, ani USA a ani Čína ? Že by Indové oprášili Vimánas ? :D

Mimochodem taková úvaha... Kdyby tady cosi fakt lítalo, jako že nejspíše lítá, podle těch dokumentů... tak kdo to je ?


za chvíľku budú lietať komáre smile)


ale nie teraz vážne...
nevšímajte si ich hry...odpútavajú pozornosť od depopulácie...


[quote="pid:18779, uid:518"]Mimochodem taková úvaha... Kdyby tady cosi fakt lítalo, jako že nejspíše lítá, podle těch dokumentů... tak kdo to je ?[/quote] za chvíľku budú lietať komáre :)) ale nie teraz vážne... nevšímajte si ich hry...odpútavajú pozornosť od depopulácie...

Zdravia všetkým.
Tu si treba ujasniť pojmy. UFO nie sú mimozemšťania, to za prvé. Čokoľvek čo lieta a nie je hneď jasné čo je to tak sa to označí za UFO, na Slovensku ako NLO. Každý Štát ktorý má istú technologickú úroveň sa zaoberá NLO. Aj v bývalom ČeskoSlovensku taká jednotka bola. Oveľa zaujímavejšie sú organizácie ktoré sa zaoberajú mýtmi a legendami. Hľadajú artefakty a znalosti predpotopnych technológií. Slovo predpotopnych má zmenený význam v dnešných časoch. No je tam ukrytá pravda technológie z čias pred potopov , potopov na úrovni kontinentov. Veď aj značná čas populácie je pôvodom z iného solárneho systému.
S pozdravom Peter.


Zdravia všetkým. Tu si treba ujasniť pojmy. UFO nie sú mimozemšťania, to za prvé. Čokoľvek čo lieta a nie je hneď jasné čo je to tak sa to označí za UFO, na Slovensku ako NLO. Každý Štát ktorý má istú technologickú úroveň sa zaoberá NLO. Aj v bývalom ČeskoSlovensku taká jednotka bola. Oveľa zaujímavejšie sú organizácie ktoré sa zaoberajú mýtmi a legendami. Hľadajú artefakty a znalosti predpotopnych technológií. Slovo predpotopnych má zmenený význam v dnešných časoch. No je tam ukrytá pravda technológie z čias pred potopov , potopov na úrovni kontinentov. Veď aj značná čas populácie je pôvodom z iného solárneho systému. S pozdravom Peter.

@zahadum

Zrovna Číňani chtějí populaci zvyšovat smile viz. jejich změna politiky kolem dětí...


@Peter Peto

To jo, ale Čína o tom nikdy nemluvila. Ta pokud možno nemluví vůbec smile (kromě "reklam"smile.
Samozřejmě, že UFO je obecný pojem pro neidentifikovaný objekt... ale já samozřejmě mám namysli hlavně ty, co se "vymykají" fyzice o aerodynamice a setrvačnosti (inerci).


@zahadum Zrovna Číňani chtějí populaci zvyšovat :D viz. jejich změna politiky kolem dětí... @Peter Peto To jo, ale Čína o tom nikdy nemluvila. Ta pokud možno nemluví vůbec :D (kromě "reklam"). Samozřejmě, že UFO je obecný pojem pro neidentifikovaný objekt... ale já samozřejmě mám namysli hlavně ty, co se "vymykají" fyzice o aerodynamice a setrvačnosti (inerci).
Upravené 6. 6. 2021 o 09:44

@Quilgen
Zdravia ti.
Pre takéto úkazy už existujú iné oddelenia. Tie sú väčšinou pod záštitou letectva a tajných služieb. Nie tých čo sa zaoberajú špionážou. Ich hlavným cieľom je získať technológie, je jedno či už reverzným inžinierstvom alebo desifrovaním "neexistujúcich" textov na najrozjšich materiáloch. Z týchto organizácií sa na povrchu ukázali akurát Vrill a Thule no tie ďalšie sú prakticky neviditeľné. Lenže hlavný problém je v pochopení. Tieto organizácie hľadajú konkrétne osoby s istými schopnosťami aj tu na Slovensku prebehlo také hľadanie. Preto ti píšem zameraj sa na to čo sa stratilo a nie to čím nám mávajú popred oči na odpútanie pozornosti.
S pozdravom Peter.

@Quilgen Zdravia ti. Pre takéto úkazy už existujú iné oddelenia. Tie sú väčšinou pod záštitou letectva a tajných služieb. Nie tých čo sa zaoberajú špionážou. Ich hlavným cieľom je získať technológie, je jedno či už reverzným inžinierstvom alebo desifrovaním "neexistujúcich" textov na najrozjšich materiáloch. Z týchto organizácií sa na povrchu ukázali akurát Vrill a Thule no tie ďalšie sú prakticky neviditeľné. Lenže hlavný problém je v pochopení. Tieto organizácie hľadajú konkrétne osoby s istými schopnosťami aj tu na Slovensku prebehlo také hľadanie. Preto ti píšem zameraj sa na to čo sa stratilo a nie to čím nám mávajú popred oči na odpútanie pozornosti. S pozdravom Peter.

K tym pozorovanym ukazum .... sa velmi o tom nehovori, ale vysluzili generali vsetkych armad sveta maju s tym skusenosti. Hlavne ponorky. Uz tomu "javu" v mori aj dali polooficialny nazov "kvakeri". Tiez sa toho da vela najst na internete. Som videl ako dost vysokopostaveny byvaly rusky general hovoril o tom, ako kvakeri sa dost casto vyskytuju v oceanoch. Ako ich sleduju, ako zaznamenvaju ich pohyby vychadzajuce za hranice nasej techniky. Dalo by sa povedat, ze kvakeri su nieco ako podvodne NLO. By ma zaujimalo ci aj slova generala by spochibnili media mainstreamu .... ale zrejme ano. Vysledkom zaznamenavani pohybov kvakerov je, ze "neoficiálne", ponorky roznych armad sveta sa nepohybuju v urcitych oblastiach.... nie preto zeby tam stretli nepriatela, ale hlavne preto ze sa tam velmi vyskytuju kvakeri, tjs kapitani ponoriek su z toho nervozny, nevedia vyhodnotit ci kvaker je nepriatel zemskeho povodu alebo NLO. Pricom vystrel na kvakera moze skoncit velmi zle pre strielajuceho. Take zony kvakerov su bermudsky trojuhilnik, potom kdesi pri gronsku a este je ich par, uz nepametam. Zaujimave na tom je, ze vsetci vedia, ze take daco existuje, aj armady, aj "konspiratori" len mainstream, facebook, instagram a GP sa furt hraju na akychsi bohov, ktori urcia comu clovek ma verit a comu nie.
(tak aj dneska ma fb "upozornil" ze clovek v mojich priateloch uverejnil hoax, dakujem ti velmi pekne fb, ale ja taketo upozornenia nepotrebujem, ja nenosim hlavu na krku len preto aby mi do krku nenaprsalo, ja ju nosim na rozmyslanie. A este maju tu drzost napisat "preverovatel faktov ..."smile
60bc81a7a76ec


K tym pozorovanym ukazum .... sa velmi o tom nehovori, ale vysluzili generali vsetkych armad sveta maju s tym skusenosti. Hlavne ponorky. Uz tomu "javu" v mori aj dali polooficialny nazov "kvakeri". Tiez sa toho da vela najst na internete. Som videl ako dost vysokopostaveny byvaly rusky general hovoril o tom, ako kvakeri sa dost casto vyskytuju v oceanoch. Ako ich sleduju, ako zaznamenvaju ich pohyby vychadzajuce za hranice nasej techniky. Dalo by sa povedat, ze kvakeri su nieco ako podvodne NLO. By ma zaujimalo ci aj slova generala by spochibnili media mainstreamu .... ale zrejme ano. Vysledkom zaznamenavani pohybov kvakerov je, ze "neoficiálne", ponorky roznych armad sveta sa nepohybuju v urcitych oblastiach.... nie preto zeby tam stretli nepriatela, ale hlavne preto ze sa tam velmi vyskytuju kvakeri, tjs kapitani ponoriek su z toho nervozny, nevedia vyhodnotit ci kvaker je nepriatel zemskeho povodu alebo NLO. Pricom vystrel na kvakera moze skoncit velmi zle pre strielajuceho. Take zony kvakerov su bermudsky trojuhilnik, potom kdesi pri gronsku a este je ich par, uz nepametam. Zaujimave na tom je, ze vsetci vedia, ze take daco existuje, aj armady, aj "konspiratori" len mainstream, facebook, instagram a GP sa furt hraju na akychsi bohov, ktori urcia comu clovek ma verit a comu nie. (tak aj dneska ma fb "upozornil" ze clovek v mojich priateloch uverejnil hoax, dakujem ti velmi pekne fb, ale ja taketo upozornenia nepotrebujem, ja nenosim hlavu na krku len preto aby mi do krku nenaprsalo, ja ju nosim na rozmyslanie. A este maju tu drzost napisat "preverovatel faktov ...") ![60bc81a7a76ec](serve/attachment&path=60bc81a7a76ec)

Slovo predpotopnych má zmenený význam v dnešných časoch.

Ano. Proto, když se chce někdo vyhnout významu “předpotopní” ~ “zaostalý”, viděl jsem používat slova “dopotopní” a “po-potopní”. Nejen na levanetu.


[quote="pid:18799, uid:14"]Slovo predpotopnych má zmenený význam v dnešných časoch.[/quote] Ano. Proto, když se chce někdo vyhnout významu “předpotopní” ~ “zaostalý”, viděl jsem používat slova “dopotopní” a “po-potopní”. Nejen na levanetu.

ale ja taketo upozornenia nepotrebujem

Já to miluju.
To jsou chvíle, kdy lituju, že nemám fb, na takové upozornění bych si s chutí kliknul.
Taky miluju seznamy konspiračních webů, přece jen se ukazuje, že je neznám všechny.
:-)


[quote="pid:18811, uid:106"]ale ja taketo upozornenia nepotrebujem[/quote] Já to miluju. To jsou chvíle, kdy lituju, že nemám fb, na takové upozornění bych si s chutí kliknul. Taky miluju seznamy konspiračních webů, přece jen se ukazuje, že je neznám všechny. :-)
673
8
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept