Zahraniční analytici
Panarin 5.6.2021 – Bude-li se Putinovi styskat po Merkel
Y

President Putin dostal na Foru k tomuto tematu radu otazek.
Zde par odpovedi:
-Angela Merkel je spolehlivy a stabilni partner.
-Doufa, ze nova vlada Nemecka zachova stabilni politicke a ekonomicke vztahy s Ruskem.
-Zejmena Putin zachranil Merkel (je o tom vice videi). Pripomenme si Argentinu – Summit dvacitky. Jak Merkelova vletela se svym vladnim specialem do britskeho, vzdusneho prostoru, vsechny systemy v letadle prestaly fungovat. S letadlem se podarilo pristat v Koline nad Rynem. Merkel se dostala do Madridu pravidelnym leteckym spojem a z Madridu letela se spanelskymi aeroliniemi do Argentiny, kde se ubytovala ve stejnem hotelu jako Putin, jen na jinem poschodi. Putinova ochrana pro ni byla prioritou. Vsichni se mi opet smali, co to zase povidam. Potom ale nemecka rozvedka hovorila o utoku na letadlo kanclerky Nemecka a o vnejsim vmesovani. Akorat nerekli, ze to byla britska akce.
-Merkel ma na stole portret Kateriny Velike, Rurikovny. Vzpomenme Odessa – mesto Kateriny Velike – a ona tam mohla zalozit Novou Rus. Britske letectvo rozbombardovalo jeji misto narozeni a take misto narozeni manzelky Petra I., Rurikovny, i kdyz toto bylo dost daleko od mista prvniho. To znamena, ze oni zcela vedome nicili vsechny znaky slovanstvi. Cele Baltske pobrezi je slovanske.
Severni proud 2 je slovansky plynovod! Znovu jsme sjednotili prani Ruriku a knizete Svetoslava, ruskeho knizete, ktery chtel zalozit na Dunaji mesto a odtud vyjit k severnimu pobrezi Nemecka, aby sjednotil vsechna slovanska uzemi.
V tomto kontextu je plynovod sakralni, slovansky. Proto se porad Britove snazi Severni proud 2 znicit.
-Zkratka Merkel porad masirovali i psychotronnimi zbranemi. To delali Britove, kteri namirili zbran na Merkel ze sveho velvyslanectvi. Ona vedela, kde muze hledat zachranu. Pouze u Putina.
V teto souvislosti A. Merkel a jeji upevnovani vztahu s Ruskem musi pokracovat.
Putin rekl, „My se musime pratelit“.
Dopis hrabete Durnovo, psal v roce 1914 carovi Nikolajevovi, ze nase ekonomicke zajmy a ekonomicke zajmy Nemecka do sebe plne zapadaji a nas spolecny nepritel je Anglie a je treba ji zahnat na ostrovy, aby odtud nevylezala. Londyn zalozili take Slovane, Trojanci. Proto se „Kolo casu“ musi vratit a Londyn, 3. Kartago musi 9.9.2021 krachnout.
Putinovi se nebude styskat po A. Merkel, Putin bude stavet podle historie „Slovansky svaz“. Tim se zabyva uz desetileti.
https://www.youtube.com/watch?v=LZtSy5L4ycY


President Putin dostal na Foru k tomuto tematu radu otazek. Zde par odpovedi: -Angela Merkel je spolehlivy a stabilni partner. -Doufa, ze nova vlada Nemecka zachova stabilni politicke a ekonomicke vztahy s Ruskem. -Zejmena Putin zachranil Merkel (je o tom vice videi). Pripomenme si Argentinu – Summit dvacitky. Jak Merkelova vletela se svym vladnim specialem do britskeho, vzdusneho prostoru, vsechny systemy v letadle prestaly fungovat. S letadlem se podarilo pristat v Koline nad Rynem. Merkel se dostala do Madridu pravidelnym leteckym spojem a z Madridu letela se spanelskymi aeroliniemi do Argentiny, kde se ubytovala ve stejnem hotelu jako Putin, jen na jinem poschodi. Putinova ochrana pro ni byla prioritou. Vsichni se mi opet smali, co to zase povidam. Potom ale nemecka rozvedka hovorila o utoku na letadlo kanclerky Nemecka a o vnejsim vmesovani. Akorat nerekli, ze to byla britska akce. -Merkel ma na stole portret Kateriny Velike, Rurikovny. Vzpomenme Odessa – mesto Kateriny Velike – a ona tam mohla zalozit Novou Rus. Britske letectvo rozbombardovalo jeji misto narozeni a take misto narozeni manzelky Petra I., Rurikovny, i kdyz toto bylo dost daleko od mista prvniho. To znamena, ze oni zcela vedome nicili vsechny znaky slovanstvi. Cele Baltske pobrezi je slovanske. **Severni proud 2 je slovansky plynovod!** Znovu jsme sjednotili prani Ruriku a knizete Svetoslava, ruskeho knizete, ktery chtel zalozit na Dunaji mesto a odtud vyjit k severnimu pobrezi Nemecka, aby sjednotil vsechna slovanska uzemi. V tomto kontextu je plynovod sakralni, slovansky. Proto se porad Britove snazi Severni proud 2 znicit. -Zkratka Merkel porad masirovali i psychotronnimi zbranemi. To delali Britove, kteri namirili zbran na Merkel ze sveho velvyslanectvi. Ona vedela, kde muze hledat zachranu. Pouze u Putina. V teto souvislosti A. Merkel a jeji upevnovani vztahu s Ruskem musi pokracovat. Putin rekl, „My se musime pratelit“. Dopis hrabete Durnovo, psal v roce 1914 carovi Nikolajevovi, ze nase ekonomicke zajmy a ekonomicke zajmy Nemecka do sebe plne zapadaji a nas spolecny nepritel je Anglie a je treba ji zahnat na ostrovy, aby odtud nevylezala. Londyn zalozili take Slovane, Trojanci. Proto se „Kolo casu“ musi vratit a Londyn, 3. Kartago musi 9.9.2021 krachnout. Putinovi se nebude styskat po A. Merkel, Putin bude stavet podle historie „Slovansky svaz“. Tim se zabyva uz desetileti. https://www.youtube.com/watch?v=LZtSy5L4ycY
Upravené 5. 6. 2021 o 19:37

Zaujal mě tento článek:


https://www.czechfreepress.cz/evropa/severni-proud-2-a-svobodny-stat-bavorsko.html


Odpis poloviny Německa? Pokud se podíváme na mapu, máme východní země a Bavorsko, kde nejvíce vzdorují "velké proměně".


Nord Stream končí v Meklenbursku - Předním Pomořansku. "...(v níž mimochodem do roku 1918 vládla téměř tisíc let původem slovanská dynastie"smile


Německé automobilky hodlají končit se spalovacími motory. Až na BMW.


Zelení v těchto zemích paběrkují, vztaženo k jejich preferencím v ostatních spolkových zemích.


Kdo vyjednává v Rusku Sputnik? Bavorsko a naposledy Sasko.


Zřejmě je to varianta pro případ, že na podzim zvítězí Zelení.


"Taková rekonfigurace, pokud by k ní došlo, by znamenala zrození nové Evropy. Nepravděpodobné? Možná. Nicméně v roce 1987 předpoklady, že dojde k přehodnocení poválečných hranic v Evropě, k demontáži Sovětského svazu, Jugoslávie a Československa, byly mnohem nepravděpodobnější."


Napadá mě, že spojenectví východu a Bavorska by poskytlo základ pro obnovu celého Německa, podobně (samozřejmě za jiných okolností), jako Donbas obnoví státnost na Ukrajině?


Zaujal mě tento článek: https://www.czechfreepress.cz/evropa/severni-proud-2-a-svobodny-stat-bavorsko.html Odpis poloviny Německa? Pokud se podíváme na mapu, máme východní země a Bavorsko, kde nejvíce vzdorují "velké proměně". Nord Stream končí v Meklenbursku - Předním Pomořansku. "...(v níž mimochodem do roku 1918 vládla téměř tisíc let původem slovanská dynastie") Německé automobilky hodlají končit se spalovacími motory. Až na BMW. Zelení v těchto zemích paběrkují, vztaženo k jejich preferencím v ostatních spolkových zemích. Kdo vyjednává v Rusku Sputnik? Bavorsko a naposledy Sasko. Zřejmě je to varianta pro případ, že na podzim zvítězí Zelení. "Taková rekonfigurace, pokud by k ní došlo, by znamenala zrození nové Evropy. Nepravděpodobné? Možná. Nicméně v roce 1987 předpoklady, že dojde k přehodnocení poválečných hranic v Evropě, k demontáži Sovětského svazu, Jugoslávie a Československa, byly mnohem nepravděpodobnější." Napadá mě, že spojenectví východu a Bavorska by poskytlo základ pro obnovu celého Německa, podobně (samozřejmě za jiných okolností), jako Donbas obnoví státnost na Ukrajině?
557
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept