Politika v SR
Pápež sa zrejme nestretne s Orbánom, viac času chce stráviť na Slovensku

Podľa aktuálneho programu hlavy katolíckej cirkvi bude 12. septembra o 11.00 h celebrovať záverečnú slávnostnú svätú omšu na Námestí hrdinov. V Budapešti strávi iba niekoľko hodín, potom odcestuje na Slovensko, kde strávi tri a pol dňa, napísal National Catholic Register.


Denník poznamenal, že zo strany maďarskej vlády i cirkevných vodcov boli a sú snahy dosiahnuť to, aby pápež František strávil viac času v Maďarsku a venoval sa viac maďarským veriacim. Vatikán sa však vedome bráni tomu, aby pri takejto významnej cirkevnej udalosti sa pápež stretol s politickými lídrami - nestretne sa teda ani s premiérom Viktorom Orbánom, ani s prezidentom Jánosom Áderom. Katolické médium citovalo anonymné maďarské vládne zdroje, ktoré naznačili nádej, že tento týždeň, alebo na budúci týždeň dostanú priaznivú reakciu z Vatikánu.


[Podľa aktuálneho programu](https://www.ta3.com/clanok/202684/papez-sa-zrejme-nestretne-s-orbanom-viac-casu-chce-stravit-na-slovensku?fbclid=IwAR16z2lbB0cRRsSKm09citN3Olexd7etxAuv3R6Jx_K3TjzSGEcmIqY1KkI) hlavy katolíckej cirkvi bude 12. septembra o 11.00 h celebrovať záverečnú slávnostnú svätú omšu na Námestí hrdinov. V Budapešti strávi iba niekoľko hodín, potom odcestuje na Slovensko, kde strávi tri a pol dňa, napísal National Catholic Register. Denník poznamenal, že zo strany maďarskej vlády i cirkevných vodcov boli a sú snahy dosiahnuť to, aby pápež František strávil viac času v Maďarsku a venoval sa viac maďarským veriacim. Vatikán sa však vedome bráni tomu, aby pri takejto významnej cirkevnej udalosti sa pápež stretol s politickými lídrami - nestretne sa teda ani s premiérom Viktorom Orbánom, ani s prezidentom Jánosom Áderom. Katolické médium citovalo anonymné maďarské vládne zdroje, ktoré naznačili nádej, že tento týždeň, alebo na budúci týždeň dostanú priaznivú reakciu z Vatikánu.

JankA

hlavný vatikánsky satanista sa bude snažiť stabilizovať riadenie na Slovensku? po tom ako sa podpindoská vláda utápa v bojoch medzi sebou, Vojna sliepok beží, o EXPERIMENT záujem klesol, Fico získava na sile a prieskum radí Slovensko spolu so Srbskom medzi najPROruskejšie štátnosti v európe? myslí si, že do hlinených figúrok Modrej klobásy a psychopata Igora s jeho suitou vdýchne život? no nato nemá kompetencie


hlavný vatikánsky satanista sa bude snažiť stabilizovať riadenie na Slovensku? po tom ako sa podpindoská vláda utápa v bojoch medzi sebou, Vojna sliepok beží, o EXPERIMENT záujem klesol, Fico získava na sile a prieskum radí Slovensko spolu so Srbskom medzi najPROruskejšie štátnosti v európe? myslí si, že do hlinených figúrok Modrej klobásy a psychopata Igora s jeho suitou vdýchne život? no nato nemá kompetencie
Upravené 5. 6. 2021 o 18:34

Pápež:
„Neviem, či sa apoštolské cesty uskutočnia alebo nie, len sa vám priznám, že pri tejto ceste som sa unavil oveľa viac než pri iných. Tých 84 rokov nepríde samo, má to svoje dôsledky... nuž uvidíme. Teraz budem musieť ísť do Maďarska na záverečnú svätú omšu Medzinárodného eucharistického kongresu, nie na návštevu krajiny, ale iba na svätú omšu. Ale Budapešť je na dve hodiny autom od Bratislavy, prečo nenavštíviť Slovensko? Neviem. Takto sa veci uberajú...
https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2021-03/preco-nenavstivit-slovensko-z-tlacovej-konferencie-papeza.html


Maďarsko je vybavené, tam len dá "pečiatku" na omšu a nerieši žiadnu návštevu krajiny. A následne tá "jeho túžba" nás navštíviť v dobe, kedy by mohlo byť referendum...


Po totálnom liberálnom záťahu a následom rozklade štátu si nás idú oťukať a usmerniť na vyšších prioritách.


Pápež: „Neviem, či sa apoštolské cesty uskutočnia alebo nie, len sa vám priznám, že pri tejto ceste som sa unavil oveľa viac než pri iných. Tých 84 rokov nepríde samo, má to svoje dôsledky... nuž uvidíme. Teraz budem musieť ísť do Maďarska na záverečnú svätú omšu Medzinárodného eucharistického kongresu, nie na návštevu krajiny, ale iba na svätú omšu. Ale Budapešť je na dve hodiny autom od Bratislavy, prečo nenavštíviť Slovensko? Neviem. **Takto sa veci uberajú...**“ https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2021-03/preco-nenavstivit-slovensko-z-tlacovej-konferencie-papeza.html Maďarsko je vybavené, tam len dá "pečiatku" na omšu a nerieši žiadnu návštevu krajiny. A následne tá "jeho túžba" nás navštíviť v dobe, kedy by mohlo byť referendum... Po totálnom liberálnom záťahu a následom rozklade štátu si nás idú oťukať a usmerniť na vyšších prioritách.

Napadla mi takáto paralela: Matovič a Tiso. Matovič má silné ukotvenie v kléruse a prípadná návšteva pápeža mi príde ako návšteva Hitlera. Pričom Matovič manévruje ako najlepšie vie, vtedy to boli deportácie, dnes testovanie/očkovanie - oboje taká istá genocída.


Napadla mi takáto paralela: Matovič a Tiso. Matovič má silné ukotvenie v kléruse a prípadná návšteva pápeža mi príde ako návšteva Hitlera. Pričom Matovič manévruje ako najlepšie vie, vtedy to boli deportácie, dnes testovanie/očkovanie - oboje taká istá genocída.

Moderátor

Matovič manévruje ako najlepšie vie


Neviem ci tato veta a celkovo nejake spojenie Matovic=manevruje je vobec odpovedajuce stavu.


Matovic manevruje = testujeme sa najviac v EU a mozno aj na svete.
Matovic manevruje = patrime medzi najhorsie krajiny z pohladu poctu umrti (nech su statistiky aj ciastocne upravene).
Matovic manevruje = mame jednu z najrozbitejsich ekonomik EU, najnizsiu pomoc, historicky jeden z najvyssich dlhov, mega deficit, poskrtane socialne opatrenia atd.


Ja osobne uz nechcem, aby Matovic manevroval...


[quote="pid:18933, uid:127"]Matovič manévruje ako najlepšie vie[/quote] Neviem ci tato veta a celkovo nejake spojenie Matovic=manevruje je vobec odpovedajuce stavu. Matovic manevruje = testujeme sa najviac v EU a mozno aj na svete. Matovic manevruje = patrime medzi najhorsie krajiny z pohladu poctu umrti (nech su statistiky aj ciastocne upravene). Matovic manevruje = mame jednu z najrozbitejsich ekonomik EU, najnizsiu pomoc, historicky jeden z najvyssich dlhov, mega deficit, poskrtane socialne opatrenia atd. Ja osobne uz nechcem, aby Matovic manevroval...

Ja osobne uz nechcem, aby Matovic manevroval.


Veď ani ja to nechcem, ale život nie je o tom, že sa dejú veci vždy tak, ako si želáme.


[quote="pid:18950, uid:254"]Ja osobne uz nechcem, aby Matovic manevroval.[/quote] Veď ani ja to nechcem, ale život nie je o tom, že sa dejú veci vždy tak, ako si želáme.

Moderátor

Pričom Matovič manévruje ako najlepšie vie, vtedy to boli deportácie, dnes testovanie/očkovanie - oboje taká istá genocída.


Trefa...


[quote="pid:18933, uid:127"]Pričom Matovič manévruje ako najlepšie vie, vtedy to boli deportácie, dnes testovanie/očkovanie - oboje taká istá genocída.[/quote] Trefa...

Moderátor

život nie je o tom, že sa dejú veci vždy tak, ako si želáme.


Podľa môjho názoru má Matovič preformatovať liberálov, nahrať "patriotom", popri tom rozložiť štátnosť SR, aby sme lahšie kĺzali do RU (alebo niečoho podobného). Áno, pri tom manévruje, ale nie v prospech SR, ale podľa zadania. Podľa výsledkov sa mu to darí, aj keď v určitých bodoch šašovsky krotí liberálov, aby to totálne neprestrelili, ale výsledok hovorí jasne...


Matovič je zapredaný idiot. Takto to vidím ja.


[quote="pid:18953, uid:127"]život nie je o tom, že sa dejú veci vždy tak, ako si želáme.[/quote] Podľa môjho názoru má Matovič preformatovať liberálov, nahrať "patriotom", popri tom rozložiť štátnosť SR, aby sme lahšie kĺzali do RU (alebo niečoho podobného). Áno, pri tom manévruje, ale nie v prospech SR, ale podľa zadania. Podľa výsledkov sa mu to darí, aj keď v určitých bodoch šašovsky krotí liberálov, aby to totálne neprestrelili, ale výsledok hovorí jasne... Matovič je zapredaný idiot. Takto to vidím ja.

Kulich, velmi dobre sa čítaš...píšeš jasne, zrozumitelne, kludne a inteligentne..


Kulich, velmi dobre sa čítaš...píšeš jasne, zrozumitelne, kludne a inteligentne..

Vidím to takto


Zaujimave, diky. Mohol si tam rozvinut svoj pohlad na Matovica.


K papezovej navsteve Madarska, ide skor o potvrdenie vplyvu, bez potrebnych velkych korekcii. Nejde ani tak o no no no, ze neberu migrantov. Z pohladu GP ma byt Madarsko "patrioticke", cize bez velkeho vplyvu migrantov. Tymi sa len tam strasi pre upevnenie "patriotizmu".


Čaputova a dar od papeza „Buďte poslami pokoja„. Caputova sa toho aj neustale drzi. Zapredana zlepena koalicia likviduje SR a ona stale ako treba vydrzat a dalsie hluposti. Toto moze byt aj postup papeza, ked nas pripadne navstivi a zmakcit potencial alebo dopad referenda, ak by bolo.


A ako pisies, Caputova cusi. Ostatni koalicnici robia coraz vacsie chyby. Fico (a dalsi) vytvara taky velky informacny tlak, aj bez podpory medii, ze hlupost v koalicii doslova kvitne, ale nie je to vdaka Matovicovi.


[quote="pid:18978, uid:127"]Vidím to takto[/quote] Zaujimave, diky. Mohol si tam rozvinut svoj pohlad na Matovica. K papezovej navsteve Madarska, ide skor o potvrdenie vplyvu, bez potrebnych velkych korekcii. Nejde ani tak o no no no, ze neberu migrantov. Z pohladu GP ma byt Madarsko "patrioticke", cize bez velkeho vplyvu migrantov. Tymi sa len tam strasi pre upevnenie "patriotizmu". Čaputova a dar od papeza „Buďte poslami pokoja„. Caputova sa toho aj neustale drzi. Zapredana zlepena koalicia likviduje SR a ona stale ako treba vydrzat a dalsie hluposti. Toto moze byt aj postup papeza, ked nas pripadne navstivi a zmakcit potencial alebo dopad referenda, ak by bolo. A ako pisies, Caputova cusi. Ostatni koalicnici robia coraz vacsie chyby. Fico (a dalsi) vytvara taky velky informacny tlak, aj bez podpory medii, ze hlupost v koalicii doslova kvitne, ale nie je to vdaka Matovicovi.

Otázka však znie, koho v Maďarsku to no-no-no posilní. Viď víkendové protesty proti čínskej univerzite, kde dokonca aj napísali opozičníci list čínskej vláde, že keď sa oni dostanú k moci, nemdovolia to postaviť. Pápež teda nepriamo podporuje práve opozíciu a vytvára tak ďalší tlak na Orbána, ktorý ho už má beztak z EÚ a ďalších štruktúr riadenia. Pripúšťam, že to môže mať aj iné ciele - napríklad ďalšie preverenie odolnosti Orbána alebo posilnenie patriotizmu a oddeľovanie nášho územia od zvyšku Európy v zmysle RU, Trojmoria alebo iného podobného projektu.


Čo sa Matoviča týka - času je málo a úloh mnoho, málokedy sa mi podarí napísať o všetkom.


Otázka však znie, koho v Maďarsku to no-no-no posilní. Viď víkendové protesty proti čínskej univerzite, kde dokonca aj napísali opozičníci list čínskej vláde, že keď sa oni dostanú k moci, nemdovolia to postaviť. Pápež teda nepriamo podporuje práve opozíciu a vytvára tak ďalší tlak na Orbána, ktorý ho už má beztak z EÚ a ďalších štruktúr riadenia. Pripúšťam, že to môže mať aj iné ciele - napríklad ďalšie preverenie odolnosti Orbána alebo posilnenie patriotizmu a oddeľovanie nášho územia od zvyšku Európy v zmysle RU, Trojmoria alebo iného podobného projektu. Čo sa Matoviča týka - času je málo a úloh mnoho, málokedy sa mi podarí napísať o všetkom.

Moderátor

Ministerstvo zdravotníctva v stredu informovalo o rokovaní šéfa rezortu Vladimíra Lengvarského s predsedom Konferencie biskupov Slovenska (KBS) a bratislavským arcibiskupom Stanislavom Zvolenským.
https://www.hlavnespravy.sk/minister-lengvarsky-rokoval-so-sefom-kbs-zvolenskym-o-ockovani/2569280


Vraj sa bavili o očkovaní, čo bola hlavná téma. Skôr to vyzerá, že komunikačná linka medzi Vatikánom a bažinou na Slovensku o postupe genocídy ide cez ministra zdravotníctva.


Ministerstvo zdravotníctva v stredu informovalo o rokovaní šéfa rezortu Vladimíra Lengvarského s predsedom Konferencie biskupov Slovenska (KBS) a bratislavským arcibiskupom Stanislavom Zvolenským. https://www.hlavnespravy.sk/minister-lengvarsky-rokoval-so-sefom-kbs-zvolenskym-o-ockovani/2569280 Vraj sa bavili o očkovaní, čo bola hlavná téma. Skôr to vyzerá, že komunikačná linka medzi Vatikánom a bažinou na Slovensku o postupe genocídy ide cez ministra zdravotníctva.

Pokračovanie nátlaku GP na Slovenskú republiku.


9.4.21 Matovič bol ponížene prosiť o pomocnú ruku v Maďarsku. Orgán prijal Matoviča pri maďarskej zástave.
https://www.youtube.com/watch?v=LUo1gGPP-ms


15.6.21 GLOBSEC konferencia v Bratislave, kde pridal "svoje" videoposolstvo aj pápež.
https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2021-06/videoposolstvo-papez-frantisek-globsec-forum-bratislava.html


21.6.21 prišla na SR predsedníčka eur. komisie von der Leyenová a fakticky pochválila prezidentku a dnešnú vládu a s Ficom sa nestretla (nechcela)
https://www.ta3.com/clanok/204239/takto-vyzerali-stretnutia-von-der-leyenovej-so-slovenskymi-politickymi-spickami


4.7.21 Pápežovi sa splnila "túžba". Oficiálne po 20 rokoch navštívi SR 12-15.9.21
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/593554-papez-frantisek-oficialne-potvrdil-septembrovu-navstevu-slovenska/


Pokračovanie nátlaku GP na Slovenskú republiku. 9.4.21 Matovič bol ponížene prosiť o pomocnú ruku v Maďarsku. Orgán prijal Matoviča pri maďarskej zástave. https://www.youtube.com/watch?v=LUo1gGPP-ms 15.6.21 GLOBSEC konferencia v Bratislave, kde pridal "svoje" videoposolstvo aj pápež. https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2021-06/videoposolstvo-papez-frantisek-globsec-forum-bratislava.html 21.6.21 prišla na SR predsedníčka eur. komisie von der Leyenová a fakticky pochválila prezidentku a dnešnú vládu a s Ficom sa nestretla (nechcela) https://www.ta3.com/clanok/204239/takto-vyzerali-stretnutia-von-der-leyenovej-so-slovenskymi-politickymi-spickami 4.7.21 Pápežovi sa splnila "túžba". Oficiálne po 20 rokoch navštívi SR 12-15.9.21 https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/593554-papez-frantisek-oficialne-potvrdil-septembrovu-navstevu-slovenska/

Písal som vlastnú analýzu ešte niekedy na jar o vstupe KDH do parlamentu s ňou súvisí aj návšteva Pápeža.



Chcem prispieť svojou analýzou do ksb fóra v našom "igorstáne". Sledujem to už dlhšiu dobu, ale neviem, či si niekto všimol, ako si GP pomaly a potichu pripravuje vstup KDH do parlamentu a možno aj do novej vlády. Hlina ako predseda KDH (človek GP) pred voľbami 2020 neuspel, zjavne sa o to zapríčinilo hlavne spojenie s Progresívnymi, ktorý riešili témy LGBTI, marihuanu atd. Od snemu, ktorý sa konal 22. augusta bol zvolený Majerský, ktorý začal s redizajnom loga a novou víziou v riadenie štátu. V Matovičovej ročnej vláde sa dialo niekoľko zaujímavých udalostí, ako sú téma potraty (vojna medzi Záborskou a Cigánikovou) a Krajčího vyhláškou o potratoch pre ženy nad 40 rokov. Ďalej Čaputová navštívila pred Vianocami 14.12. Pápeža a ten len pred nedávnom prisľúbil, že príde na krátku návštevu do Bratislavy 12.9. Keď sa pred nedávnom stal premiérom Heger, ktorý sa stretol so Zvolenským sa vzápätí začali otvárať ako prvé kostoly a samozrejme od pondelka sa do kostolov môže ísť bez testu. Tu je vidieť ako zasahuje cirkev do riadenia štátu. Sledujem aj, čo sa deje v bašte KDH v Prešove a Prešovskom kraji. Začínajú s rekonštrukciou Divadla Jonáša Záborského a stava sa aj diaľničný obchvat s tunelom, ktorý má byť otvorený v roku 2024. V športe sa toho deje dosť. Po všetkých naťahovačkách konečne schválili stavbu futbalového štadióna a nezabudlo sa aj na hokej. Do našej hokejovej extraligy sa po 22 rokoch vracia pod novým názvom HC Slavia Prešov (včera postúpila aj Spišská Nová Ves !!!). Všetko čo sa deje okolo cirkvi, kostolov a Prešova pozorne sledujem a je vidieť, že informácie nahrávajú práve KDH.



Zmeny nastali po niekoľkých mesiacoch - Pápež dnes definitívne potvrdil svoju návštevu na Slovensku (hlavne Prešov). Pred dvoma týždňami vznikol hokejový klub HC 21 Prešov. Všímam si určitú dobu, že KDH má po celej krajine billboardy s Majerským, to znamená príprava voličov na predčasné parlamentné voľby.


Písal som vlastnú analýzu ešte niekedy na jar o vstupe KDH do parlamentu s ňou súvisí aj návšteva Pápeža. > Chcem prispieť svojou analýzou do ksb fóra v našom "igorstáne". Sledujem to už dlhšiu dobu, ale neviem, či si niekto všimol, ako si GP pomaly a potichu pripravuje vstup KDH do parlamentu a možno aj do novej vlády. Hlina ako predseda KDH (človek GP) pred voľbami 2020 neuspel, zjavne sa o to zapríčinilo hlavne spojenie s Progresívnymi, ktorý riešili témy LGBTI, marihuanu atd. Od snemu, ktorý sa konal 22. augusta bol zvolený Majerský, ktorý začal s redizajnom loga a novou víziou v riadenie štátu. V Matovičovej ročnej vláde sa dialo niekoľko zaujímavých udalostí, ako sú téma potraty (vojna medzi Záborskou a Cigánikovou) a Krajčího vyhláškou o potratoch pre ženy nad 40 rokov. Ďalej Čaputová navštívila pred Vianocami 14.12. Pápeža a ten len pred nedávnom prisľúbil, že príde na krátku návštevu do Bratislavy 12.9. Keď sa pred nedávnom stal premiérom Heger, ktorý sa stretol so Zvolenským sa vzápätí začali otvárať ako prvé kostoly a samozrejme od pondelka sa do kostolov môže ísť bez testu. Tu je vidieť ako zasahuje cirkev do riadenia štátu. Sledujem aj, čo sa deje v bašte KDH v Prešove a Prešovskom kraji. Začínajú s rekonštrukciou Divadla Jonáša Záborského a stava sa aj diaľničný obchvat s tunelom, ktorý má byť otvorený v roku 2024. V športe sa toho deje dosť. Po všetkých naťahovačkách konečne schválili stavbu futbalového štadióna a nezabudlo sa aj na hokej. Do našej hokejovej extraligy sa po 22 rokoch vracia pod novým názvom HC Slavia Prešov (včera postúpila aj Spišská Nová Ves !!!). Všetko čo sa deje okolo cirkvi, kostolov a Prešova pozorne sledujem a je vidieť, že informácie nahrávajú práve KDH. Zmeny nastali po niekoľkých mesiacoch - Pápež dnes definitívne potvrdil svoju návštevu na Slovensku (hlavne Prešov). Pred dvoma týždňami vznikol hokejový klub HC 21 Prešov. Všímam si určitú dobu, že KDH má po celej krajine billboardy s Majerským, to znamená príprava voličov na predčasné parlamentné voľby.

Vladimír Lengvarský: Na stretnutí s pápežom sa budú môcť zúčastniť len plne zaočkovaní. Biskup Zvolenský všetkých prosí, aby to zobrali v dobrom. Vedenie štátu a cirkvi tak naďalej ignoruje vývoj v najzaočkovanejších krajinách
„Bolo nám komunikované, že z bezpečnostného hľadiska a z hľadiska technických možností je toto jediný reálny spôsob, ako počet účastníkov radikálne neobmedzovať,“ uviedol bratislavský arcibiskup.
https://www.hlavnespravy.sk/vladimir-lengvarsky-na-stretnuti-s-papezom-sa-budu-moct-zucastnit-len-plne-zaockovani/2613234


Vladimír Lengvarský: Na stretnutí s pápežom sa budú môcť zúčastniť len plne zaočkovaní. Biskup Zvolenský všetkých prosí, aby to zobrali v dobrom. Vedenie štátu a cirkvi tak naďalej ignoruje vývoj v najzaočkovanejších krajinách „Bolo nám komunikované, že z bezpečnostného hľadiska a z hľadiska technických možností je toto jediný reálny spôsob, ako počet účastníkov radikálne neobmedzovať,“ uviedol bratislavský arcibiskup. https://www.hlavnespravy.sk/vladimir-lengvarsky-na-stretnuti-s-papezom-sa-budu-moct-zucastnit-len-plne-zaockovani/2613234

Pápež sa sem nechystá len tak. My sme najdlhšie odolávali pokresťančovaniu. Možno im niečo nevychádza ako si predstavovali, tak na to potrebujú osobne dohliadnuť a osobnou prítomnosťou pápeža to podporiť. Ich plány sa im nepodarí dosiahnuť!


Pápež sa sem nechystá len tak. My sme najdlhšie odolávali pokresťančovaniu. Možno im niečo nevychádza ako si predstavovali, tak na to potrebujú osobne dohliadnuť a osobnou prítomnosťou pápeža to podporiť. **Ich plány sa im nepodarí dosiahnuť!**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 20. 7. 2021 o 16:22

najlepsie by bolo, keby na to stretnutie prislo len minimum ludi, aj ked fanatickych & zaockovanych krestanov bude asi vela.


najlepsie by bolo, keby na to stretnutie prislo len minimum ludi, aj ked fanatickych & zaockovanych krestanov bude asi vela.

Moderator

Najlepšie by bolo, ak by svoju návštevu zrušil. Snáď sa nám všetko podarí tak urobiť, aby jeho cesta sem bola zbytočná.


Najlepšie by bolo, ak by svoju návštevu zrušil. Snáď sa nám všetko podarí tak urobiť, aby jeho cesta sem bola zbytočná.

Poznate lepsi sposob na diskreditaciu cirkvy a odtrhnutiu cirkvy od naroda? Zacinam sa mi ten Ferov prichod celkom pozdavat este by mohli dat podmienku ze do kostola len zaockovani bez vynimiek pri presakujucich informaciach o tom ze co je to za sajrajt a odpore Slovakov kde 60-70 % sa ockovat neda sa vysporiadame s RKC ako nastrojom na ovladanie davu velmi rychlo a ti co hladaju Boha v kostole a nie v sebe, tym uz aj tak nik nepomoze a normalni farari taketo somariny dodrziavat nebudu


Poznate lepsi sposob na diskreditaciu cirkvy a odtrhnutiu cirkvy od naroda? Zacinam sa mi ten Ferov prichod celkom pozdavat este by mohli dat podmienku ze do kostola len zaockovani bez vynimiek pri presakujucich informaciach o tom ze co je to za sajrajt a odpore Slovakov kde 60-70 % sa ockovat neda sa vysporiadame s RKC ako nastrojom na ovladanie davu velmi rychlo a ti co hladaju Boha v kostole a nie v sebe, tym uz aj tak nik nepomoze a normalni farari taketo somariny dodrziavat nebudu

Navštívi Luník IX aj židovskú komunitu.
Program pápeža Františka na Slovensku je známy
. V potvrdenom programe je 17 dôležitých bodov.
Vrátane stretnutia s prezidentkou republiky v Prezidentskom paláci,
prijatia predsedu vlády i parlamentu,
ale i návštevy košického sídliska Luník IX.
Na Slovensku budú aj dve liturgie.
Jedna v Šaštíne a druhá v metropole Šariša.
Prešov navštívil aj predchodca pápeža Františka - Ján Pavol II.
Ten sa s veriacimi stretol pri mestskej hale pri mariánskych modlitbách.
Vladyka Ján Babjak - arcibiskup a metropolita Gréckokatolíckej cirkvi na Slovensku
netají nadšenie.
Priestranstvo pre mestskou halou v Prešove bude v tej chvíli jedným
z najstráženejších miest na zemi.
Odhad je, že by sa tu mohlo zmestiť do 50 tisíc ľudí.
Návštevu pápeža budú ale po 26-tich rokoch sprevádzať nielen bezpečnostné
ale aj protipandemické opatrenia.
Nateraz je voľnou vstupenkou na stretnutie s pápežom plné zaočkovanie
https://www.noviny.sk/slovensko/620505-navstivi-lunik-ix-aj-zidovsku-komunitu-program-papeza-frantiska-na-slovensku-je-znamy


Navštívi Luník IX aj židovskú komunitu. Program pápeža Františka na Slovensku je známy . V potvrdenom programe je 17 dôležitých bodov. Vrátane stretnutia s prezidentkou republiky v Prezidentskom paláci, prijatia predsedu vlády i parlamentu, ale i návštevy košického sídliska Luník IX. Na Slovensku budú aj dve liturgie. Jedna v Šaštíne a druhá v metropole Šariša. Prešov navštívil aj predchodca pápeža Františka - Ján Pavol II. Ten sa s veriacimi stretol pri mestskej hale pri mariánskych modlitbách. Vladyka Ján Babjak - arcibiskup a metropolita Gréckokatolíckej cirkvi na Slovensku netají nadšenie. Priestranstvo pre mestskou halou v Prešove bude v tej chvíli jedným z najstráženejších miest na zemi. Odhad je, že by sa tu mohlo zmestiť do 50 tisíc ľudí. Návštevu pápeža budú ale po 26-tich rokoch sprevádzať nielen bezpečnostné ale aj protipandemické opatrenia. Nateraz je voľnou vstupenkou na stretnutie s pápežom plné zaočkovanie https://www.noviny.sk/slovensko/620505-navstivi-lunik-ix-aj-zidovsku-komunitu-program-papeza-frantiska-na-slovensku-je-znamy

Navštívi Luník IX aj židovskú komunitu.


Rovno môžu zatvoriť kostoly... smile


[quote="pid:27547, uid:78"]Navštívi Luník IX aj židovskú komunitu.[/quote] Rovno môžu zatvoriť kostoly... :D

Moderátor

Odhad je, že by sa tu mohlo zmestiť do 50 tisíc ľudí.

Hm.Môj nepodstatný názor:účasť veriacich pri návšteve Jána Pavla ll rozhodne neprekonásmile .Som o tom presvedčenásmile ...Poznáme však,už roky,nastavenie mediálneho "počítadla" (to správne videnie cez šedý zákal)smile ...


[quote="pid:27547, uid:78"]Odhad je, že by sa tu mohlo zmestiť do 50 tisíc ľudí.[/quote] Hm.Môj nepodstatný názor:účasť veriacich pri návšteve Jána Pavla ll rozhodne neprekoná;) .Som o tom presvedčená:) ...Poznáme však,už roky,nastavenie mediálneho "počítadla" (to správne videnie cez šedý zákal);) ...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Som zvedavy, udalost na jesen riesia podla letnych not. Uz sa tesim, ako budu riesit a vysvetlovat nakazenych. Dufam, ze secko bude naozaj len pre zaockovanych.


Som zvedavy, udalost na jesen riesia podla letnych not. Uz sa tesim, ako budu riesit a vysvetlovat nakazenych. Dufam, ze secko bude naozaj len pre zaockovanych.

Moderator

My sme najdlhšie odolávali pokresťančovaniu.

My ani zďaleka nie, ale Pobaltie.


[quote="pid:25508, uid:623"]My sme najdlhšie odolávali pokresťančovaniu.[/quote] My ani zďaleka nie, ale Pobaltie.

My sme najdlhšie odolávali pokresťančovaniu.

Přitom by stačilo, aby na setkání s Papežem nikdo nepřišel, aby tam byl jako kůl v plotě.


[quote="pid:25508, uid:623"]My sme najdlhšie odolávali pokresťančovaniu.[/quote] Přitom by stačilo, aby na setkání s Papežem nikdo nepřišel, aby tam byl jako kůl v plotě.

Novinári pokrývajúci návštevu pápeža na Slovensku musia byť zaočkovaní


s tym tato zapredana banda asi problem mat nebude smile


[quote="pid:28005, uid:111"]Novinári pokrývajúci návštevu pápeža na Slovensku musia byť zaočkovaní[/quote] s tym tato zapredana banda asi problem mat nebude :D

V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané!
https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/10/v-madarsku-nezaockovani-na-papezovu-omsu-ist-mozu-u-nas-to-maju-zakazane/


**V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané!** https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/10/v-madarsku-nezaockovani-na-papezovu-omsu-ist-mozu-u-nas-to-maju-zakazane/

V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané!


Hovorím, prišiel na Slovensku odstreliť cirkev a ako sa mi vidí aj vakcináciu...


[quote="pid:29063, uid:111"]V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané![/quote] Hovorím, prišiel na Slovensku odstreliť cirkev a ako sa mi vidí aj vakcináciu...

Moderátor

V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané!


Myslím, že o očkování jim jde v první řadě. Zkouší všechno. Držíte se velmi statečně, navíc stoupá informační voda - příklon k Rusku a KSB, proto musí Franta přijet a učinit přímluvy. Pokud se mu už nepodaří ovlivnit většinu (dost pravděpodobně), tak alespoň oddělit poslušné od neposlušných co největším nepochopením / rozdělením společnosti = prevence proti ještě většímu příklonu k východu.

pri presakujucich informaciach o tom ze co je to za sajrajt a odpore Slovakov kde 60-70 % sa ockovat neda

U nás to odhaduji v reálu tak 50:50%. Na vás nasazují Frantu, u nás zkouší ekonomický nátlak (kdo nebude očkovaný bude se muset testovat za své apod.) + přijede německý prezident a budeme kopat tunel pod Krušné hory ku Berlínu.
Vás k Maďarsku, nás k Německu - pokus o zabránění obnovení CS.
Ale to hlavní: Pokud se jim nepodaří splnit plánované kvóty (70% očkovaných), prostě nebude možné dotáhnout covid-fašizaci a tvrdě se vypořádat se zbytkem neposlušných.
Držte se dál!


[quote="pid:29063, uid:111"]V Maďarsku nezaočkovaní na pápežovu omšu ísť môžu, u nás to majú zakázané![/quote] Myslím, že o očkování jim jde v první řadě. Zkouší všechno. Držíte se velmi statečně, navíc stoupá informační voda - příklon k Rusku a KSB, proto musí Franta přijet a učinit přímluvy. Pokud se mu už nepodaří ovlivnit většinu (dost pravděpodobně), tak alespoň oddělit poslušné od neposlušných co největším nepochopením / rozdělením společnosti = prevence proti ještě většímu příklonu k východu. [quote="pid:25536, uid:69"]pri presakujucich informaciach o tom ze co je to za sajrajt a odpore Slovakov kde 60-70 % sa ockovat neda[/quote] U nás to odhaduji v reálu tak 50:50%. Na vás nasazují Frantu, u nás zkouší ekonomický nátlak (kdo nebude očkovaný bude se muset testovat za své apod.) + přijede německý prezident a budeme kopat tunel pod Krušné hory ku Berlínu. Vás k Maďarsku, nás k Německu - pokus o zabránění obnovení CS. Ale to hlavní: Pokud se jim nepodaří splnit plánované kvóty (70% očkovaných), prostě nebude možné dotáhnout covid-fašizaci a tvrdě se vypořádat se zbytkem neposlušných. Držte se dál!

Hovorím, prišiel na Slovensku odstreliť cirkev a ako sa mi vidí aj vakcináciu...


Asi tak. V sobotu mi jeden pan(zamestnanec rozhlasu) na Dominkanskon trhu povedal, ze cirkvi chybaju mladi na organizovanie podujatia s papezom. Kvoli tomu, ze sa nechcu dat ockovat...


[quote="pid:29178, uid:7"]Hovorím, prišiel na Slovensku odstreliť cirkev a ako sa mi vidí aj vakcináciu...[/quote] Asi tak. V sobotu mi jeden pan(zamestnanec rozhlasu) na Dominkanskon trhu povedal, ze cirkvi chybaju mladi na organizovanie podujatia s papezom. Kvoli tomu, ze sa nechcu dat ockovat...

Príprava na privítanie pápeža na východe Slovenska6114d519d3dfc


Príprava na privítanie pápeža na východe Slovenska![6114d519d3dfc](serve/attachment&path=6114d519d3dfc)

Príprava na privítanie pápeža na východe Slovenska


To je tak krasne, len nepolavovat aby Ferino mal radost


[quote="pid:29334, uid:111"]Príprava na privítanie pápeža na východe Slovenska[/quote] To je tak krasne, len nepolavovat aby Ferino mal radost

+ přijede německý prezident a budeme kopat tunel pod Krušné hory ku Berlínu.


Nezachytil som nikde oficiálnu správu ani v mediach sa nič nepíše, ale nemecký prezident príde aj na SVK. Malo by to byť začiatkom septembra niekedy medzi 1-3 septembrom.


[quote="pid:29187, uid:177"]+ přijede německý prezident a budeme kopat tunel pod Krušné hory ku Berlínu.[/quote] Nezachytil som nikde oficiálnu správu ani v mediach sa nič nepíše, ale nemecký prezident príde aj na SVK. Malo by to byť začiatkom septembra niekedy medzi 1-3 septembrom.

Registráciu na podujatia návštevy pápeža Františka na Slovensku využilo za prvé tri dni vyše 12.000 ľudí. Z údajov registračného tímu vyplýva, že ide o 12.195 ľudí. Takmer dve tretiny z tohto počtu predstavujú prihlásení do Šaštína. Ako uvádza Tlačová kancelária Konferencie biskupov Slovenska (KBS), okolo 4000 ľudí sa prihlásilo do Prešova a zvyšok do Košíc. ... Svätý otec bude mať tri stretnutia s verejnosťou a preto organizátorom aj cirkevným predstaviteľom nezostáva len dúfať, že Slováci sa ešte iba začnú prihlasovať. Pri návšteve Jána Pavla II. sme boli všetci zvyknutí na masové podujatia, ktoré kulminovali v stotisícových číslach.
https://www.hlavnespravy.sk/registraciu-na-podujatia-navstevy-papeza-vyuzilo-vyse-12-000-ludi/2643566


Registráciu na podujatia návštevy pápeža Františka na Slovensku využilo za prvé tri dni vyše 12.000 ľudí. Z údajov registračného tímu vyplýva, že ide o 12.195 ľudí. Takmer dve tretiny z tohto počtu predstavujú prihlásení do Šaštína. Ako uvádza Tlačová kancelária Konferencie biskupov Slovenska (KBS), okolo 4000 ľudí sa prihlásilo do Prešova a zvyšok do Košíc. ... Svätý otec bude mať tri stretnutia s verejnosťou a preto organizátorom aj cirkevným predstaviteľom nezostáva len dúfať, že Slováci sa ešte iba začnú prihlasovať. Pri návšteve Jána Pavla II. sme boli všetci zvyknutí na masové podujatia, ktoré kulminovali v stotisícových číslach. https://www.hlavnespravy.sk/registraciu-na-podujatia-navstevy-papeza-vyuzilo-vyse-12-000-ludi/2643566

https://www.cas.sk/clanok/2580891/hrozi-nam-blamaz-ak-sa-nezmenia-opatrenia-navsteva-papeza-sa-moze-aj-zrusit-jasne-slova-hrabka/
"Vzhľadom na zdravotný stav pápeža, ako aj ťažko predvídateľný vývoj pandémie, sa podľa neho (Hrabko) nedá úplne vylúčiť to, že sa návšteva napokon neuskutoční."


Už sa to ozvučuje, že Franto zrejme nepríde. Pred pár dňami už kolovalo po internete, že 3 dni pred tým sa to má zrušiť. V každom prípade Slovensko bude zase za idiotov celému svetu (najprv testovacia atomovka, totálne nezvládnutie pandémie a a nakoniec spackaná návšteva pápeža kvôli fašistickým segregačným opatreniam )


https://www.cas.sk/clanok/2580891/hrozi-nam-blamaz-ak-sa-nezmenia-opatrenia-navsteva-papeza-sa-moze-aj-zrusit-jasne-slova-hrabka/ "Vzhľadom na zdravotný stav pápeža, ako aj ťažko predvídateľný vývoj pandémie, sa podľa neho (Hrabko) nedá úplne vylúčiť to, že sa návšteva napokon neuskutoční." Už sa to ozvučuje, že Franto zrejme nepríde. Pred pár dňami už kolovalo po internete, že 3 dni pred tým sa to má zrušiť. V každom prípade Slovensko bude zase za idiotov celému svetu (najprv testovacia atomovka, totálne nezvládnutie pandémie a a nakoniec spackaná návšteva pápeža kvôli fašistickým segregačným opatreniam )

@Jaro keby tam bolo nahlasenych 200-300k tak aj keby zomrel, tak ho tam budu ukazovat, ale ked nieje zaujem, tak ani nepride.


Myslí si, že vláda zmení pôvodné prísne rozhodnutie. "Ak tak neurobí, hrozí nám blamáž. Pre mňa je nepredstaviteľné, že by bola návštevnosť pápeža za tri dni na Slovensku menšia, ako za tri hodiny v Maďarsku,“ podčiarkol Hrabko.



to je krasa toto.


@Jaro keby tam bolo nahlasenych 200-300k tak aj keby zomrel, tak ho tam budu ukazovat, ale ked nieje zaujem, tak ani nepride. >Myslí si, že vláda zmení pôvodné prísne rozhodnutie. "Ak tak neurobí, hrozí nám blamáž. Pre mňa je nepredstaviteľné, že by bola návštevnosť pápeža za tri dni na Slovensku menšia, ako za tri hodiny v Maďarsku,“ podčiarkol Hrabko. to je krasa toto.

Moderator

Aká blamáž? Slováci jasne ukázali, že u nás o neho nie je záujem. Blamáž je to skôr pre cirkev, keď na tradične kresťanskom Slovensku na tohto pápeža kašlú. To Ján Pavol II. bola iná káva.


Aká blamáž? Slováci jasne ukázali, že u nás o neho nie je záujem. Blamáž je to skôr pre cirkev, keď na tradične kresťanskom Slovensku na tohto pápeža kašlú. To Ján Pavol II. bola iná káva.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 28. 8. 2021 o 15:54

Asi prvý krát musím s Ogarom súhlasiť.


2 milióny očkovaných ukazujú, že nie sú "veriaci", cirkev nepotrebujú. A neoznačkovaný ukazujú, že je im zdravie prednejšie ako pápež a tiež cirkev nepotrebujú.


Inak Emil Páleš dal šach cirkvy už pred rokmi.


https://youtu.be/ttAm5FQYuq0


Asi prvý krát musím s Ogarom súhlasiť. 2 milióny očkovaných ukazujú, že nie sú "veriaci", cirkev nepotrebujú. A neoznačkovaný ukazujú, že je im zdravie prednejšie ako pápež a tiež cirkev nepotrebujú. Inak Emil Páleš dal šach cirkvy už pred rokmi. https://youtu.be/ttAm5FQYuq0
Upravené 28. 8. 2021 o 18:40

Aká blamáž?
rezimova blamaz.


[quote="pid:31070, uid:623"]Aká blamáž?[/quote]rezimova blamaz.

Moderator

neoznačkovaný


Hmm, neoznačkovaný... To je dobré, budem to používať. smile


Vedci chcú do vás vložiť „svoju značku“, nazvať sa „vaším stvoriteľom“ a „vlastniť vás“:
https://www.badatel.net/vedci-chcu-do-vas-vlozit-svoju-znacku-nazvat-sa-vasim-stvoritelom-a-vlastnit-vas/


[quote="pid:31074, uid:217"]neoznačkovaný[/quote] Hmm, neoznačkovaný... To je dobré, budem to používať. 8) **Vedci chcú do vás vložiť „svoju značku“, nazvať sa „vaším stvoriteľom“ a „vlastniť vás“:** https://www.badatel.net/vedci-chcu-do-vas-vlozit-svoju-znacku-nazvat-sa-vasim-stvoritelom-a-vlastnit-vas/
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 28. 8. 2021 o 23:24

Hmm, neoznačkovaný... To je dobré, budem to používať.


Ani som si nevšimol, že som napísal toto slovo, inak by som sa opravil.
Asi podvedomie alebo kolektívne vedomie (?) zapracovalo za mňa.


[quote="pid:31089, uid:623"]Hmm, neoznačkovaný... To je dobré, budem to používať.[/quote] Ani som si nevšimol, že som napísal toto slovo, inak by som sa opravil. Asi podvedomie alebo kolektívne vedomie (?) zapracovalo za mňa.

Um, podvedome , nevedome, chtiac, nechtiac napísal si to výstižne , ten výraz je tak jednoduchý a presný.


Um, podvedome , nevedome, chtiac, nechtiac napísal si to výstižne , ten výraz je tak jednoduchý a presný.

Aká blamáž? Slováci jasne ukázali, že u nás o neho nie je záujem


Presne tak, pozvala ho sem Zuzka. Tak nech sa páči.


[quote="pid:31070, uid:623"]Aká blamáž? Slováci jasne ukázali, že u nás o neho nie je záujem[/quote] Presne tak, pozvala ho sem Zuzka. Tak nech sa páči.

Presne tak, pozvala ho sem Zuzka. Tak nech sa páči.
S Orbánom, ktorý jediný v Európe chráni tradičné kresťanské hodnoty sa tento arciSatan nestretne, ale LGTIqwxyz123 podporovateľkou, homo,pedo, pederastov, liberastov sa stretne. Rovný rovného si hľadá, vrane k vrane sadá.


[quote="pid:31103, uid:273"]Presne tak, pozvala ho sem Zuzka. Tak nech sa páči.[/quote]S Orbánom, ktorý jediný v Európe chráni tradičné kresťanské hodnoty sa tento arciSatan nestretne, ale LGTIqwxyz123 podporovateľkou, homo,pedo, pederastov, liberastov sa stretne. Rovný rovného si hľadá, vrane k vrane sadá.

A ešte. Páni slovenskí cirkevní hodnostári si s podporou korona šialenstva a tejto vlády vyrobili riadnu opičiu pracku. Ktovie, či pracujú na odpise RKC na Slovensku vedome, či nevedome. Ale na druhej strane takí sčítaní ľudia a takýto vlastenec. To je guľka priam do hlavy.


A ešte. Páni slovenskí cirkevní hodnostári si s podporou korona šialenstva a tejto vlády vyrobili riadnu opičiu pracku. Ktovie, či pracujú na odpise RKC na Slovensku vedome, či nevedome. Ale na druhej strane takí sčítaní ľudia a takýto vlastenec. To je guľka priam do hlavy.

Prave som si cital jednu diskusiu a RKC to zacina mat na Slovensku teda riadne nahnute... Ludia uz pisu nazory ze kaslu na celeho papeza aj s jeho svedkami covidovymi... Alebo nech si necha vakcinu aj s utecencami... Nevysla ani hra ze v Madarsku bez zakazov... S tym Ferom sa im to teda podarilo na vybornu uz tomu chyba len nejaky fajn skandal a mozu zhasnut.


Prave som si cital jednu diskusiu a RKC to zacina mat na Slovensku teda riadne nahnute... Ludia uz pisu nazory ze kaslu na celeho papeza aj s jeho svedkami covidovymi... Alebo nech si necha vakcinu aj s utecencami... Nevysla ani hra ze v Madarsku bez zakazov... S tym Ferom sa im to teda podarilo na vybornu uz tomu chyba len nejaky fajn skandal a mozu zhasnut.

S tym Ferom sa im to teda podarilo na vybornu uz tomu chyba len nejaky fajn skandal a mozu zhasnut.


Pedofilný škandál do ktorého je zapletený priamo pápež a Vatikán?


[quote="pid:31156, uid:69"]S tym Ferom sa im to teda podarilo na vybornu uz tomu chyba len nejaky fajn skandal a mozu zhasnut.[/quote] Pedofilný škandál do ktorého je zapletený priamo pápež a Vatikán?

Moderátor

Návšteva pápeža na Slovensku je naplánovaná od 12. do 15. septembra. Ešte predtým však Svätý Otec zamieri na maďarskú pôdu. To využili niektoré farnosti a k naším južným susedom organizujú autobusové zájazdy. O týchto aktivitách je dobre informovaná aj Konferencia biskupov Slovenska. „Viem zatiaľ asi o desiatke autobusov zo Slovenska, určite mnoho ľudí pôjde aj individuálne. Presné čísla nepoznám,“ uviedol hovorca KBS Martin Kramara.
https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/30/slovaci-hufne-kupuju-zajazdy-na-papeza-do-madarska/


Návšteva pápeža na Slovensku je naplánovaná od 12. do 15. septembra. Ešte predtým však Svätý Otec zamieri na maďarskú pôdu. To využili niektoré farnosti a k naším južným susedom organizujú autobusové zájazdy. O týchto aktivitách je dobre informovaná aj Konferencia biskupov Slovenska. „Viem zatiaľ asi o desiatke autobusov zo Slovenska, určite mnoho ľudí pôjde aj individuálne. Presné čísla nepoznám,“ uviedol hovorca KBS Martin Kramara. https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/30/slovaci-hufne-kupuju-zajazdy-na-papeza-do-madarska/

Budú sa meniť podmienky pre návštevu pápeža?


Ak sa záujem Slovákov nezvýši, hrozí aj jej zrušenie
Bratislava – Ak vláda nezmení pôvodné rozhodnutie, podľa ktorého na stretnutia s pápežom Františkom počas jeho septembrovej návštevy Slovenska budú mať prístup iba zaočkovaní ľudia, Slovensku hrozí blamáž. V TASR TV to skonštatoval publicista Juraj Hrabko. Na podujatia bolo počas týždňa zaregistrovaných okolo 33.000 ľudí.
https://www.dobrenoviny.sk/c/201408/hrozi-zrubudu-sa-menit-podmienky-pre-navstevu-papeza-zatial-sa-registrovalo


#### Budú sa meniť podmienky pre návštevu pápeža? Ak sa záujem Slovákov nezvýši, hrozí aj jej zrušenie Bratislava – Ak vláda nezmení pôvodné rozhodnutie, podľa ktorého na stretnutia s pápežom Františkom počas jeho septembrovej návštevy Slovenska budú mať prístup iba zaočkovaní ľudia, Slovensku hrozí blamáž. V TASR TV to skonštatoval publicista Juraj Hrabko. Na podujatia bolo počas týždňa zaregistrovaných okolo 33.000 ľudí. https://www.dobrenoviny.sk/c/201408/hrozi-zrubudu-sa-menit-podmienky-pre-navstevu-papeza-zatial-sa-registrovalo
Upravené 31. 8. 2021 o 14:35

Budú sa meniť podmienky pre návštevu pápeža?


Neskoro


[quote="pid:31427, uid:78"]Budú sa meniť podmienky pre návštevu pápeža?[/quote] Neskoro

Moderátor

Vždy je čas na novú volovinu.
Dnes som videl, že zase nám začínajú akože "červenať" okresy v gestapo semafore.


Tak o 10 dní sa môžu vyhovoriť, že nám tu znova prepuká plandémia a na základe tohoto udalosť zrušia. Mediálne si na západe zachovajú tvár. To čo si myslíme my, im je bez tak jedno.


Vždy je čas na novú volovinu. Dnes som videl, že zase nám začínajú akože "červenať" okresy v gestapo semafore. Tak o 10 dní sa môžu vyhovoriť, že nám tu znova prepuká plandémia a na základe tohoto udalosť zrušia. Mediálne si na západe zachovajú tvár. To čo si myslíme my, im je bez tak jedno.

Skúšajú rôznymi cestami, ako dotlačiť ľudí k jedopichom:
Predseda ĽSNS Marián Kotleba sa podelil s pozvánkou z kancelárie prezidentky Zuzany Čaputovej. „Včera popoludní prišla pozvánka z uhlíkovo neutrálnej kancelárie prezidenta SR. Pozrite si tú nálepku, že uhlíkovo neutrálna kancelária, skoro som odpadol,“ začal Kotleba v úvode videa. Následne začal pozvánku čítať: „Dovoľte mi obrátiť sa na Vás ohľadom nominovania zástupcov vašej strany na pozdrav Svätého otca na Slovensku, ktorý prednesie 13. septembra… Pani prezidentka ponúka dve miesta zástupcom vašej strany, musia však byť v zmysle legislatívy plne zaočkovaní…“
https://www.hlavnydennik.sk/2021/09/01/prezidentka-pozvala-kotlebu-na-navstevu-papeza-video/


Prežívame ako občania veľmi ohrozujúce, stresujúce obdobie, vojnový stav, ale toto pripomína čiernu komédiu


Skúšajú rôznymi cestami, ako dotlačiť ľudí k jedopichom: Predseda ĽSNS Marián Kotleba sa podelil s pozvánkou z kancelárie prezidentky Zuzany Čaputovej. „Včera popoludní prišla pozvánka z uhlíkovo neutrálnej kancelárie prezidenta SR. Pozrite si tú nálepku, že uhlíkovo neutrálna kancelária, skoro som odpadol,“ začal Kotleba v úvode videa. Následne začal pozvánku čítať: „Dovoľte mi obrátiť sa na Vás ohľadom nominovania zástupcov vašej strany na pozdrav Svätého otca na Slovensku, ktorý prednesie 13. septembra… Pani prezidentka ponúka dve miesta zástupcom vašej strany, musia však byť v zmysle legislatívy plne zaočkovaní…“ https://www.hlavnydennik.sk/2021/09/01/prezidentka-pozvala-kotlebu-na-navstevu-papeza-video/ Prežívame ako občania veľmi ohrozujúce, stresujúce obdobie, vojnový stav, ale toto pripomína čiernu komédiu
Upravené 1. 9. 2021 o 17:53

www.dnes24.sk/papez-na-slovensku-zakaz-navstev-a-kontroly-pohybu-osob-suska-sa-o-specialnom-rezime-397830?



„Mesto Prešov neeviduje žiadnu takúto sťažnosť a zároveň ani nebude vykonávať kontroly súvisiace s očkovaním pútnikov,“ potvrdil pre Prešov Dnes 24 hovorca mesta Vladimír Tomek.



co sa deje? na papeza aj bez vakciny? zacina sa prejavovat zufalstvo z nizkej ucasti?


www.dnes24.sk/papez-na-slovensku-zakaz-navstev-a-kontroly-pohybu-osob-suska-sa-o-specialnom-rezime-397830? >„Mesto Prešov neeviduje žiadnu takúto sťažnosť a zároveň ani nebude vykonávať kontroly súvisiace s očkovaním pútnikov,“ potvrdil pre Prešov Dnes 24 hovorca mesta Vladimír Tomek. co sa deje? na papeza aj bez vakciny? zacina sa prejavovat zufalstvo z nizkej ucasti?

Moderator

Prípravný tím návštevy pápeža Františka na Slovensku oznamuje, že verejné podujatia návštevy Svätého Otca (Prešov, Košice a Šaštín) budú dostupné aj pre návštevníkov v režime OTP.
https://www.hlavnespravy.sk/na-podujatia-navstevy-svateho-otca-bude-registracia-aj-pre-rezim-otp/2664782


hrajú to ako tragikomédiu, a pritom ide o zdravie a životy


Prípravný tím návštevy pápeža Františka na Slovensku oznamuje, že verejné podujatia návštevy Svätého Otca (Prešov, Košice a Šaštín) budú dostupné aj pre návštevníkov v režime OTP. https://www.hlavnespravy.sk/na-podujatia-navstevy-svateho-otca-bude-registracia-aj-pre-rezim-otp/2664782 hrajú to ako tragikomédiu, a pritom ide o zdravie a životy
Upravené 4. 9. 2021 o 18:25

Preco mam pocit ze nepomozu ani tieto ich tanecky a ludi uz presla chut vidiet toho Satanistu


Preco mam pocit ze nepomozu ani tieto ich tanecky a ludi uz presla chut vidiet toho Satanistu
Upravené 4. 9. 2021 o 21:41

„Mesto Prešov neeviduje žiadnu takúto sťažnosť a zároveň ani nebude vykonávať kontroly súvisiace s očkovaním pútnikov,“ potvrdil pre Prešov Dnes 24 hovorca mesta Vladimír Tomek.


co sa deje? na papeza aj bez vakciny? zacina sa prejavovat zufalstvo z nizkej ucasti?


Mne to príde logické. Mesto Prešov nie je organizátorom pápežovej návštevy. Prečo by malo robiť čokoľvek viac, ako zabezpečenie organizácie dopravy a bezpečného koridoru pre peších pútnikov? Vstupenky nech si kontrolujú organizátori. V osobe primátora by som určite nerobil nič viac.


[quote="pid:31634, uid:10"]„Mesto Prešov neeviduje žiadnu takúto sťažnosť a zároveň ani nebude vykonávať kontroly súvisiace s očkovaním pútnikov,“ potvrdil pre Prešov Dnes 24 hovorca mesta Vladimír Tomek. co sa deje? na papeza aj bez vakciny? zacina sa prejavovat zufalstvo z nizkej ucasti?[/quote] Mne to príde logické. Mesto Prešov nie je organizátorom pápežovej návštevy. Prečo by malo robiť čokoľvek viac, ako zabezpečenie organizácie dopravy a bezpečného koridoru pre peších pútnikov? Vstupenky nech si kontrolujú organizátori. V osobe primátora by som určite nerobil nič viac.

Na stretnutie s pápežom v Prešove je zaregistrovaných viac ako 25.000 ľudí. Je to polovica kapacity areálu pri mestskej športovej hale na Ulici Jána Pavla II., kde bude pápež slúžiť liturgiu sv. Jána Zlatoústeho...
https://www.hlavnespravy.sk/na-stretnutie-s-papezom-v-presove-je-zaregistrovanych-viac-ako-25-000-ludi/2666196


Na stretnutie s pápežom v Prešove je zaregistrovaných viac ako 25.000 ľudí. Je to polovica kapacity areálu pri mestskej športovej hale na Ulici Jána Pavla II., kde bude pápež slúžiť liturgiu sv. Jána Zlatoústeho... https://www.hlavnespravy.sk/na-stretnutie-s-papezom-v-presove-je-zaregistrovanych-viac-ako-25-000-ludi/2666196

Na jednej strane prišlo v sobotu veľké ohlásenie Konfederácie biskupov Slovenska o tom, že na stretnutie pápežom budú pustené všetky osoby v režime OTP, na druhej strane teraz vychádza najavo, že to nie je tak celkom pravda. Upozornil na to bývalý podpredseda vlády ČSFR a bývalý veľvyslanec Jozef Mikloško. ...
Ako ďalej vysvetľuje, z kancelárie prezidentky SR dostal osobnú pozvánku na stretnutie s pápežom Františkom, ktoré sa má uskutočniť v záhrade prezidentského paláca. Na podujatie sa chcel rýchlo prihlásiť v režime T. Oficiálna odpoveď ho však prekvapila.
„Vážený pán Mikloško, žiaľ, Vaša registrácia na podujatie napriek zmeneným podmienkam nebude možná. V prípade stretnutia predstaviteľov verejného života so Svätým Otcom v záhrade Prezidentského paláca zostávame aj naďalej v režime plne zaočkovaný, nakoľko sa podmienky zmenili až po odoslaní pozvánok, čiže platný negatívny test nie je postačujúci.
Mrzí nás to a ďakujeme za pochopenie. S pozdravom
Martina Péterová, odbor protokolu
https://www.hlavnespravy.sk/kancelaria-prezidentky-pozvala-na-stretnutie-so-svatym-otcom-aj-jozefa-mikloska-vzapati-mu-ale-napisali-ze-prist-nemoze-rezim-otp-neplati-pre-vsetkych-rovnako/2668852


Už to neviem ani komentovať


Na jednej strane prišlo v sobotu veľké ohlásenie Konfederácie biskupov Slovenska o tom, že na stretnutie pápežom budú pustené všetky osoby v režime OTP, na druhej strane teraz vychádza najavo, že to nie je tak celkom pravda. Upozornil na to bývalý podpredseda vlády ČSFR a bývalý veľvyslanec Jozef Mikloško. ... Ako ďalej vysvetľuje, z kancelárie prezidentky SR dostal osobnú pozvánku na stretnutie s pápežom Františkom, ktoré sa má uskutočniť v záhrade prezidentského paláca. Na podujatie sa chcel rýchlo prihlásiť v režime T. Oficiálna odpoveď ho však prekvapila. „Vážený pán Mikloško, žiaľ, Vaša registrácia na podujatie napriek zmeneným podmienkam nebude možná. V prípade stretnutia predstaviteľov verejného života so Svätým Otcom v záhrade Prezidentského paláca zostávame aj naďalej v režime plne zaočkovaný, nakoľko sa podmienky zmenili až po odoslaní pozvánok, čiže platný negatívny test nie je postačujúci. Mrzí nás to a ďakujeme za pochopenie. S pozdravom Martina Péterová, odbor protokolu https://www.hlavnespravy.sk/kancelaria-prezidentky-pozvala-na-stretnutie-so-svatym-otcom-aj-jozefa-mikloska-vzapati-mu-ale-napisali-ze-prist-nemoze-rezim-otp-neplati-pre-vsetkych-rovnako/2668852 Už to neviem ani komentovať

Už to neviem ani komentovať


mlatia sa medzi sebou hlava nehlava ked nevedia najist ani zrnko LEBOFICO


[quote="pid:32331, uid:111"]Už to neviem ani komentovať[/quote] mlatia sa medzi sebou hlava nehlava ked nevedia najist ani zrnko LEBOFICO

Táto fotka sa im podarila. To sú tie húfy, čo prišli vítať pápeža? smile


Táto [fotka](https://m.facebook.com/100024965820144/posts/985118462330339/) sa im podarila. To sú tie húfy, čo prišli vítať pápeža? :D

R.Fico píše na fb


MOJE PRIEZVISKO ZAČÍNA SÍCE NA „F“, ALE NEVOLÁM SA FARIZEJ.


Portál Aktuality ide proti SMERU – SD na plné obrátky. Je to skupina nenávistných ľudí, ktorí používajú najšpinavšie žurnalistické metódy.


Dnes Aktuality oznamujú, že prezidentka Čaputová pozvala na stretnutie s Františkom aj Fica. A on nepríde. Keďže vedia, že ľudia čítajú najmä titulky, práca je dokončená. Aktuality v podstate oznamujú, že Fico ignoruje návštevu Svätého Otca.


Každý vie, že na stretnutie so Svätým Otcom u Čaputovej môžu len zaočkovaní. Prezidentka úmyselne podmienila toto stretnutie zaočkovaním, pretože dobre vie, že nie som, podobne ako iní opozičníci, fanúšikom očkovania. Tak ako vláda zneužila Svätého otca na očkovaciu kampaň. Hoci moje priezvisko začína na F, nevolám sa Farizej a nič, okrem presvedčenia, že očkovanie je v prospech môjho zdravia, ma neprinúti podstúpiť vakcináciu. A o tom nie som NAOZAJ presvedčený. Touto okolnosťou nie je ani možnosť vidieť Svätého Otca, ktorého som osobne stretol vo Vatikáne.


Želám si úspešnú návštevu Svätého Otca, ako aj to, aby ľudia mali slobodu rozhodovania pri očkovaní a aby sme experimentálnymi vakcínami neohrozovali zdravie päť ročných detí. Rovnako si želám, aby na povrch vyšli všetky šokujúce informácie o pozadí očkovania, jeho nepriaznivých účinkoch a obrovských ziskoch farmaceutických firiem. A o úlohe, ktorú v tejto zvrátenej mašinérii zohráva slovenská vláda a prezidentka.


Na záver. Po odchode Svätého Otca a masových akciách, do ktorých ľudí doslova tlačili, vláda krajinu zatvorí a z nárastu infikovaných Covidom obviní SMER – SD. Urobíme súťaž?


https://www.facebook.com/732167026967322/posts/1773703969480284/


R.Fico píše na fb MOJE PRIEZVISKO ZAČÍNA SÍCE NA „F“, ALE NEVOLÁM SA FARIZEJ. Portál Aktuality ide proti SMERU – SD na plné obrátky. Je to skupina nenávistných ľudí, ktorí používajú najšpinavšie žurnalistické metódy. Dnes Aktuality oznamujú, že prezidentka Čaputová pozvala na stretnutie s Františkom aj Fica. A on nepríde. Keďže vedia, že ľudia čítajú najmä titulky, práca je dokončená. Aktuality v podstate oznamujú, že Fico ignoruje návštevu Svätého Otca. Každý vie, že na stretnutie so Svätým Otcom u Čaputovej môžu len zaočkovaní. Prezidentka úmyselne podmienila toto stretnutie zaočkovaním, pretože dobre vie, že nie som, podobne ako iní opozičníci, fanúšikom očkovania. Tak ako vláda zneužila Svätého otca na očkovaciu kampaň. Hoci moje priezvisko začína na F, nevolám sa Farizej a nič, okrem presvedčenia, že očkovanie je v prospech môjho zdravia, ma neprinúti podstúpiť vakcináciu. A o tom nie som NAOZAJ presvedčený. Touto okolnosťou nie je ani možnosť vidieť Svätého Otca, ktorého som osobne stretol vo Vatikáne. Želám si úspešnú návštevu Svätého Otca, ako aj to, aby ľudia mali slobodu rozhodovania pri očkovaní a aby sme experimentálnymi vakcínami neohrozovali zdravie päť ročných detí. Rovnako si želám, aby na povrch vyšli všetky šokujúce informácie o pozadí očkovania, jeho nepriaznivých účinkoch a obrovských ziskoch farmaceutických firiem. A o úlohe, ktorú v tejto zvrátenej mašinérii zohráva slovenská vláda a prezidentka. Na záver. Po odchode Svätého Otca a masových akciách, do ktorých ľudí doslova tlačili, vláda krajinu zatvorí a z nárastu infikovaných Covidom obviní SMER – SD. Urobíme súťaž? https://www.facebook.com/732167026967322/posts/1773703969480284/

Dozvuky
Zaočkovaný arcibiskup Babjak sa počas návštevy pápeža nakazil covidom-19. Hovorí sa aj o ďalších menách
Arcibiskup Ján Babjak je v súčasnosti v domácej karanténe a má len mierne príznaky ochorenia. Televízia Markíza potvrdila, že bol zaočkovaný. Babjak podstúpil RT-PCR test v sobotu 18. septembra po tom, čo bol v kontakte s pozitívne testovaným biskupom z Grécka, ktorý bol s ním na stretnutí s pápežom v Budapešti a v utorok 14. septembra aj v Prešove. Tomáš Taraba (Život-NS) v pondelok na sociálnej sieti naznačil, že po návšteve pápeža Františka na Slovensku boli pozitívne testovaný až traja slovenskí biskupi. “Otázka na KBS: Je pravda, že traja zaočkovaní biskupi boli po návšteve pápeža pozitívne testovaní na Covid?” Podľa zákulisných informácii by malo ísť o biskupov Františka Rábeka a Stanislava Stolárika.
https://www.hlavnespravy.sk/zaockovany-arcibiskup-babjak-sa-pocas-navstevy-papeza-nakazil-covidom-19-hovori-sa-aj-o-dalsich-menach/2683672


Dozvuky **Zaočkovaný arcibiskup Babjak sa počas návštevy pápeža nakazil covidom-19. Hovorí sa aj o ďalších menách** Arcibiskup Ján Babjak je v súčasnosti v domácej karanténe a má len mierne príznaky ochorenia. Televízia Markíza potvrdila, že bol zaočkovaný. Babjak podstúpil RT-PCR test v sobotu 18. septembra po tom, čo bol v kontakte s pozitívne testovaným biskupom z Grécka, ktorý bol s ním na stretnutí s pápežom v Budapešti a v utorok 14. septembra aj v Prešove. Tomáš Taraba (Život-NS) v pondelok na sociálnej sieti naznačil, že po návšteve pápeža Františka na Slovensku boli pozitívne testovaný až traja slovenskí biskupi. “Otázka na KBS: Je pravda, že traja zaočkovaní biskupi boli po návšteve pápeža pozitívne testovaní na Covid?” Podľa zákulisných informácii by malo ísť o biskupov Františka Rábeka a Stanislava Stolárika. https://www.hlavnespravy.sk/zaockovany-arcibiskup-babjak-sa-pocas-navstevy-papeza-nakazil-covidom-19-hovori-sa-aj-o-dalsich-menach/2683672

Dozvuky 2
Dvaja rakúski biskupi, ktorí sa 12. septembra v Budapešti zúčastnili na omši pápeža Františka, sa nakazili koronavírusom. Obaja sú pritom plne zaočkovaní, informoval v stredu rakúsky denník Der Kurie
https://www.hlavnespravy.sk/na-covid-ochoreli-dvaja-plne-zaockovani-rakuski-biskupi-ktori-boli-na-omsi-s-papezom/2688004


Dozvuky 2 Dvaja rakúski biskupi, ktorí sa 12. septembra v Budapešti zúčastnili na omši pápeža Františka, sa nakazili koronavírusom. Obaja sú pritom plne zaočkovaní, informoval v stredu rakúsky denník Der Kurie https://www.hlavnespravy.sk/na-covid-ochoreli-dvaja-plne-zaockovani-rakuski-biskupi-ktori-boli-na-omsi-s-papezom/2688004
7.34k
68
28
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept