Zahraničná politika
Evropská unie zesiluje omezování svobody projevu.

Evropská unie zesiluje omezování svobody projevu. Rozšíří pojem zločin z nenávisti o pohlaví a sexuální orientaci.
To vám takhle ulítne netolerantní slovíčko. Třeba místo Rom řeknete omylem cikán. Anebo máte svůj vlastní pohled na to, co je to manželství a jestli by se mělo týkat i homosexuálů. A problém je na světě. Podle Evropské unie budete skoro teroristou.
Co to je za zhůvěřilost? Nemyslete si, že Sputnik přehání. To není žádný fake news. To není žádná dezinformace. To je realita, kterou Evropská unie opravdu připravuje.
Na skutečnost, že Evropská unie má v plánu ohrozit svobodu projevu ve jménu unijního sluníčkářství, upozornil europoslanec a lidovec Tomáš Zdechovský. Nepřišlo to ale zčistajasna, právní základ pro to je. Umožňuje to Smlouva o fungování EU (SFEU), v článku 83 je uvedený seznam druhů trestné činnosti, kde je možné sladění norem na úrovni celé EU. A jde opravdu o závažnou věc.
„(Evropská) komise totiž zamýšlí vytvoření centrálního rámce zločinů z nenávisti (hate crimes), které se týkají nejen barvy pleti a náboženství, jako tomu je nyní, ale také pohlaví, sexuální orientace, zdravotního postižení a věku,“ píše český politik.
https://cz.sputniknews.com/20210602/za-nevhodny-nazor-vezeni-tohle-ma-v-planu-eu-14705523.html


Evropská unie zesiluje omezování svobody projevu. Rozšíří pojem zločin z nenávisti o pohlaví a sexuální orientaci. To vám takhle ulítne netolerantní slovíčko. Třeba místo Rom řeknete omylem cikán. Anebo máte svůj vlastní pohled na to, co je to manželství a jestli by se mělo týkat i homosexuálů. A problém je na světě. Podle Evropské unie budete skoro teroristou. Co to je za zhůvěřilost? Nemyslete si, že Sputnik přehání. To není žádný fake news. To není žádná dezinformace. To je realita, kterou Evropská unie opravdu připravuje. Na skutečnost, že Evropská unie má v plánu ohrozit svobodu projevu ve jménu unijního sluníčkářství, upozornil europoslanec a lidovec Tomáš Zdechovský. Nepřišlo to ale zčistajasna, právní základ pro to je. Umožňuje to Smlouva o fungování EU (SFEU), v článku 83 je uvedený seznam druhů trestné činnosti, kde je možné sladění norem na úrovni celé EU. A jde opravdu o závažnou věc. „(Evropská) komise totiž zamýšlí vytvoření centrálního rámce zločinů z nenávisti (hate crimes), které se týkají nejen barvy pleti a náboženství, jako tomu je nyní, ale také pohlaví, sexuální orientace, zdravotního postižení a věku,“ píše český politik. https://cz.sputniknews.com/20210602/za-nevhodny-nazor-vezeni-tohle-ma-v-planu-eu-14705523.html

cikán

Nikdy neřeknu cikán!
Dycky enom cigán.
A když je profesionální, tak róm.
;-)


[quote="pid:18633, uid:78"]cikán[/quote] Nikdy neřeknu cikán! Dycky enom cigán. A když je profesionální, tak róm. ;-)
250
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept