Zahraničná politika
"Už peče ! Sázejte !"

První řetězec potrubí Nord Stream 2 je dokončen


Putin na konferenci SPIEF 2021 uvedl, že první řetězec potrubí plynovodu Nord Stream 2 byl dokončen. Poslední část byla položena dnes.
Gazprom je již připraven plnit potrubí plynem. Podle předchozích prohlášení je naplánováno položit druhý řetězec plynovodu do konce roku.


O něco dříve vyšlo najevo:


  1. Bývalý Trumpův vyjednavač o Ukrajině Kurt Volcker je spojen se společností, která lobovala za Nord Stream 2. Na konci května již bylo oznámeno, že jeden z lobbistů Nord Stream 2 sponzoroval Bidenovu volební kampaň.
  2. Ukrajina se chce účastnit jednání mezi USA a Německem o budoucnosti „Nord Stream-2“. V Kyjevě nyní panuje skutečná hysterie - dokončení výstavby ropovodu podle Zelenského znamená ztrátu Ukrajiny ve výši 3 miliard dolarů ročně a problémy s financováním armády.
  3. Dánsko zablokovalo výstavbu polského plynovodu Baltic Pipe, který byl stavěn v opozici vůči „Nord Stream-2“. Z ekologických důvodů.

Obecně platí, že se můžeme radovat.


https://colonelcassad.livejournal.com/6819047.html


První řetězec potrubí Nord Stream 2 je dokončen Putin na konferenci SPIEF 2021 uvedl, že první řetězec potrubí plynovodu Nord Stream 2 byl dokončen. Poslední část byla položena dnes. Gazprom je již připraven plnit potrubí plynem. Podle předchozích prohlášení je naplánováno položit druhý řetězec plynovodu do konce roku. O něco dříve vyšlo najevo: 1. Bývalý Trumpův vyjednavač o Ukrajině Kurt Volcker je spojen se společností, která lobovala za Nord Stream 2. Na konci května již bylo oznámeno, že jeden z lobbistů Nord Stream 2 sponzoroval Bidenovu volební kampaň. 2. Ukrajina se chce účastnit jednání mezi USA a Německem o budoucnosti „Nord Stream-2“. V Kyjevě nyní panuje skutečná hysterie - dokončení výstavby ropovodu podle Zelenského znamená ztrátu Ukrajiny ve výši 3 miliard dolarů ročně a problémy s financováním armády. 3. Dánsko zablokovalo výstavbu polského plynovodu Baltic Pipe, který byl stavěn v opozici vůči „Nord Stream-2“. Z ekologických důvodů. Obecně platí, že se můžeme radovat. https://colonelcassad.livejournal.com/6819047.html

Jestli to vyjde, úžasný úspěch, ukrove asi zůstanou bez armády, což není vůbec velká škoda 👍👍👍


Jestli to vyjde, úžasný úspěch, ukrove asi zůstanou bez armády, což není vůbec velká škoda
271
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept