Egregoriálno-matričné riadenie
Osobný vlak zabil deviatich pracovníkov železníc

Osobný vlak zabil deviatich pracovníkov železníc


Osobný vlak zrazil v piatok skoro ráno na severe Číny deviatich zamestnancov železníc, ktorí pracovali na oprave železničnej trate. Zrážku s vlakom neprežil ani jeden z nich, informovala agentúra AP s odvolaním sa na čínske média.


K zrážke došlo v zákrute na trati v meste Ťin-čchang v provincii Kan-su. Na trati sa v čase zrážky nachádzalo približne 50 pracovníkov. Opravovať mali uzavretú časť trate. Zatiaľ nie je jasné, prečo boli deviati pracovníci na koľaji, po ktorej vlaky premávali.


Vlak smeroval z mesta Urumči, ktoré sa nachádza na západe krajiny, do mesta Chang-čou na východe, pričom táto cesta trvá takmer 56 hodín.


https://www.teraz.sk/zahranicie/osobny-vlak-zrazil-a-zabil-deviatich-pr/553790-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex


Osobný vlak zabil deviatich pracovníkov železníc Osobný vlak zrazil v piatok skoro ráno na severe Číny deviatich zamestnancov železníc, ktorí pracovali na oprave železničnej trate. Zrážku s vlakom neprežil ani jeden z nich, informovala agentúra AP s odvolaním sa na čínske média. K zrážke došlo v zákrute na trati v meste Ťin-čchang v provincii Kan-su. Na trati sa v čase zrážky nachádzalo približne 50 pracovníkov. Opravovať mali uzavretú časť trate. Zatiaľ nie je jasné, prečo boli deviati pracovníci na koľaji, po ktorej vlaky premávali. Vlak smeroval z mesta Urumči, ktoré sa nachádza na západe krajiny, do mesta Chang-čou na východe, pričom táto cesta trvá takmer 56 hodín. https://www.teraz.sk/zahranicie/osobny-vlak-zrazil-a-zabil-deviatich-pr/553790-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253Bw%253BwIndex
256
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept