Mimo kategórií
Srbskou továrňou na výrobu munície otriasla séria explózií

Srbskou továrňou na výrobu munície otriasla séria explózií


Továreň na výrobu munície v srbskom meste Čačak otriasla séria explózií. Zatiaľ nie sú hlásené žiadne obete, uviedla agentúra Reuters s odvolaním sa na miestne médiá. Úrady evakuovali zamestnancov podniku i obyvateľov mesta, ktorí žijú v okolí továrne. Príčiny výbuchu sú podľa agentúry APA zatiaľ neznáme.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/590257-srbskou-tovarnou-na-vyrobu-municie-otriasla-seria-explozii/


Srbskou továrňou na výrobu munície otriasla séria explózií Továreň na výrobu munície v srbskom meste Čačak otriasla séria explózií. Zatiaľ nie sú hlásené žiadne obete, uviedla agentúra Reuters s odvolaním sa na miestne médiá. Úrady evakuovali zamestnancov podniku i obyvateľov mesta, ktorí žijú v okolí továrne. Príčiny výbuchu sú podľa agentúry APA zatiaľ neznáme. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/590257-srbskou-tovarnou-na-vyrobu-municie-otriasla-seria-explozii/

Neviem či to má súvislosť, ale smrdí mi to riadne.
Výbuchy boli v továrni v meste Čačak, ale komu továreň patrí sa nepíše. V blízkom meste Užice má však sídlo výrobca munície Prvi Partizan ktorý má mať v regióne tri fabriky. Pokiaľ je to ako si myslím a továreň v Čačaku patrí tejto firme tak by to ukazovalo na sabotáž so strany USA.
Dôvod je veľmi jednoduchý. Po ukončení vojenských konfliktov sa Prvi Partizan stal veľmi rýchlo výrobcom vojenskej a športovej munície pre celý svet ktorého komponenty začali pre vysokú kvalitu odoberať aj najrenomovanejší výrobcovia na svete a používajú ich na výrobu spičkovej munície ktorú potom predávajú pod svojim menom. V čase keď sa v USA všetkými možnými spôsobmi obmedzuje prístup k munícii (pre druhý dodatok k ústave nemôžu zamedziť prístup k zbraniam aj keď už skúšali mnoho krát), pretože Deep State sa obáva svojich občanov ktorí by mohli proti nim povstať sa stal Prvi Partizan veľmi nebezpečným.
V prvom rade ako zahraničnej firme im nemôžu obmedzovať výrobu ako americkým výrobcom, ani ich produkciu nie je možné nútene vykúpiť vládnymi zložkami. Po druhé keďže domáca výroba je nedostatočná predajcovia sa v rámci ponuky a dopytu obrátia tam kde žiadaný tovar je to znamená na Srbskú zbrojovku (tu mimochodom kapitalistický systém dostal obrovskú facku na základe svojich vlastných princípov). Takže Deep State neostalo nič iné ako sa uchýliť k štátnemu terorizmu a zariadiť výbuchy. Tým efektívne zabijú dve muchy jednou ranou. V prvom rade okamžite zabránia dodávkam hotového streliva. V druhom rade po obnovení výroby pôjdu komponenty v prvom rade na domácu produkciu a nebudú ich dodávať americkým výrobcom.
V závere mi vychádza (pokiaľ sú moje úvahy správne a to by mohol potvrdiť Martin) že v USA je situácia kritická a Deep State sa obáva že sa schyľuje k niečomu veľmi škaredému.


Neviem či to má súvislosť, ale smrdí mi to riadne. Výbuchy boli v továrni v meste Čačak, ale komu továreň patrí sa nepíše. V blízkom meste Užice má však sídlo výrobca munície Prvi Partizan ktorý má mať v regióne tri fabriky. Pokiaľ je to ako si myslím a továreň v Čačaku patrí tejto firme tak by to ukazovalo na sabotáž so strany USA. Dôvod je veľmi jednoduchý. Po ukončení vojenských konfliktov sa Prvi Partizan stal veľmi rýchlo výrobcom vojenskej a športovej munície pre celý svet ktorého komponenty začali pre vysokú kvalitu odoberať aj najrenomovanejší výrobcovia na svete a používajú ich na výrobu spičkovej munície ktorú potom predávajú pod svojim menom. V čase keď sa v USA všetkými možnými spôsobmi obmedzuje prístup k munícii (pre druhý dodatok k ústave nemôžu zamedziť prístup k zbraniam aj keď už skúšali mnoho krát), pretože Deep State sa obáva svojich občanov ktorí by mohli proti nim povstať sa stal Prvi Partizan veľmi nebezpečným. V prvom rade ako zahraničnej firme im nemôžu obmedzovať výrobu ako americkým výrobcom, ani ich produkciu nie je možné nútene vykúpiť vládnymi zložkami. Po druhé keďže domáca výroba je nedostatočná predajcovia sa v rámci ponuky a dopytu obrátia tam kde žiadaný tovar je to znamená na Srbskú zbrojovku (tu mimochodom kapitalistický systém dostal obrovskú facku na základe svojich vlastných princípov). Takže Deep State neostalo nič iné ako sa uchýliť k štátnemu terorizmu a zariadiť výbuchy. Tým efektívne zabijú dve muchy jednou ranou. V prvom rade okamžite zabránia dodávkam hotového streliva. V druhom rade po obnovení výroby pôjdu komponenty v prvom rade na domácu produkciu a nebudú ich dodávať americkým výrobcom. V závere mi vychádza (pokiaľ sú moje úvahy správne a to by mohol potvrdiť Martin) že v USA je situácia kritická a Deep State sa obáva že sa schyľuje k niečomu veľmi škaredému.
294
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept