Zahraničná politika
Putin nařídil, aby do 1. října vláda vypracovala návrhy na vytvoření mezinárodní soutěže ruskojazyčných písní

Zodpovědnými za tuto otázku byli jmenováni předseda vlády Michail Mišustin a poradce prezidenta pro kulturu Vladimir Tolstoy.


V březnu během setkání hlavy státu s laureáty ocenění v oblasti kultury a umění promluvil k Putinovi pianista Oleg Akkuratov. Umělec si všiml, že nyní v hudebních soutěžích převládají písně v angličtině, a naznačil, že v této oblasti není dostatek ruskojazyčných soutěží. V reakci na to prezident slíbil, že se nad touto otázkou zamyslí, a také požádal své kolegy ve vládě a prezidentské administrativě, aby předložili vhodné návrhy, přičemž poznamenal, že myšlenka uspořádat soutěž písní v ruštině se mu zdá důležitá.
https://tass.ru/kultura/11531109?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Zodpovědnými za tuto otázku byli jmenováni předseda vlády Michail Mišustin a poradce prezidenta pro kulturu Vladimir Tolstoy. V březnu během setkání hlavy státu s laureáty ocenění v oblasti kultury a umění promluvil k Putinovi pianista Oleg Akkuratov. Umělec si všiml, že nyní v hudebních soutěžích převládají písně v angličtině, a naznačil, že v této oblasti není dostatek ruskojazyčných soutěží. V reakci na to prezident slíbil, že se nad touto otázkou zamyslí, a také požádal své kolegy ve vládě a prezidentské administrativě, aby předložili vhodné návrhy, přičemž poznamenal, že myšlenka uspořádat soutěž písní v ruštině se mu zdá důležitá. https://tass.ru/kultura/11531109?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Pracuje sa aj na vyšších prioritách. Výborne.


Pracuje sa aj na vyšších prioritách. Výborne.

Tady bych nepodceňoval vliv zvukových “vibrací” řeči na tělo i duši člověka (v další návaznosti viz Ruské písně, Husitské chorály, naše hymny - rovněž předmětem prznění) a vliv písma na pravou mozkovou hemisféru.


Vida vida, to je ale náhodička...

myšlenka uspořádat soutěž písní v ruštině se mu zdá důležitá.


Pracuje sa aj na vyšších prioritách. Výborne.

Jednoznačně ano...


Asi už to sem někdo dával, ale stejně si nemůžu pomoct...
https://www.youtube.com/watch?v=-CcCa5_18Y8


...boží.


[quote="pid:18244, uid:240"]Tady bych nepodceňoval vliv zvukových “vibrací” řeči na tělo i duši člověka (v další návaznosti viz Ruské písně, Husitské chorály, naše hymny - rovněž předmětem prznění) a vliv písma na pravou mozkovou hemisféru.[/quote] Vida vida, to je ale náhodička... [quote="pid:18440, uid:158"]myšlenka uspořádat soutěž písní v ruštině se mu zdá důležitá.[/quote] [quote="pid:18450, uid:394"]Pracuje sa aj na vyšších prioritách. Výborne.[/quote] Jednoznačně ano... Asi už to sem někdo dával, ale stejně si nemůžu pomoct... https://www.youtube.com/watch?v=-CcCa5_18Y8 ...boží.
Upravené 3. 6. 2021 o 23:06

Pracuje sa aj na vyšších prioritách. Výborne.


Suverenizácia naberá na rýchlosti...


[quote="pid:18450, uid:394"]Pracuje sa aj na vyšších prioritách. Výborne.[/quote] Suverenizácia naberá na rýchlosti...

Moderátor

389
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept