Zahraniční analytici
Panarin - Ranni kavicka 3.6.21
Y

Kratky souhrn dulezitych zprav:
Rusko
-Uskutečnil se telefonický rozhovor Vladimira Putina s nynějším prezidentem skupiny Světové banky Davidem Malpassem v Moskvě.
-Uskutečnil se telefonický rozhovor Vladimira Putina s prezidentem Filipínské republiky Rodrigo Duterte.
-Hlava státu v režimu videokonference uspořádala setkání se členy vlády Ruské federace.
-Vladimir Putin v režimu video konference se setkal s vedením strany "Jednotného Ruska" na zaverecnem jednani dne 30. května o předbeznem stranickém hlasování za právo strany kandidovat do Státní Dumy.
-Hlava státu v režimu videokonference uspořádala setkání se členy vlády Ruské federace.
https://www.youtube.com/watch?v=EoTiISmJOL8


-Vladimir Putin v režimu videokonference se zúčastnil slavnostního podpisu investičních dohod v rámci Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra-2021.
-Rusti zurnaliste se nebudou moci ucastnit summitu v Zeneve, protoze jsou ockovani Sputnikem V a ne zapadni vakcinou.
-Na hranicich Krymu se budou konat manevry NATO - zbrane pak maji byt prenechany Ukrajine.


Izrael
Izrael ma noveho presidenta. Lapid informoval presidenta o tom, ze je koalice na svete. Jeste je pred nami hlasovani v Knesetu. Jestli tohle odsouhlasi, bude to kolosalni udalost a Netanjahu bude odstranen.


USA
50 ruskych lodi demonstruje svoji pripravenost u brehu USA.


Iran
Iranu se potopila jeho nejvetsi lod.


Stredni more
Havarie britskeho vojenskeho letadla ve Strednim mori. Letadlo spadlo z letadlove lodi a rozbilo se.


Centralni Asie
President Tadzikistanu navstivil presidenta Pakistanu. Dulezita vec.


Belorusko
Protasjevic - jako prvni jsem rikal, ze je to britska operace. Vetsinou bylo moje tvrzeni kritizovano. Ukazalo se, ze jsem mel pravdu. Je to Savcenko 2.


Zaver:
Cina vypustila dalsi sputnik a celkove se cinsky kosmicky program uspesne rozviji.


Kratky souhrn dulezitych zprav: **Rusko** -Uskutečnil se telefonický rozhovor Vladimira Putina s nynějším prezidentem skupiny Světové banky Davidem Malpassem v Moskvě. -Uskutečnil se telefonický rozhovor Vladimira Putina s prezidentem Filipínské republiky Rodrigo Duterte. -Hlava státu v režimu videokonference uspořádala setkání se členy vlády Ruské federace. -Vladimir Putin v režimu video konference se setkal s vedením strany "Jednotného Ruska" na zaverecnem jednani dne 30. května o předbeznem stranickém hlasování za právo strany kandidovat do Státní Dumy. -Hlava státu v režimu videokonference uspořádala setkání se členy vlády Ruské federace. https://www.youtube.com/watch?v=EoTiISmJOL8 -Vladimir Putin v režimu videokonference se zúčastnil slavnostního podpisu investičních dohod v rámci Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra-2021. -**Rusti zurnaliste se nebudou moci ucastnit summitu v Zeneve, protoze jsou ockovani Sputnikem V a ne zapadni vakcinou.** -Na hranicich Krymu se budou konat manevry NATO - zbrane pak maji byt prenechany Ukrajine. **Izrael** Izrael ma noveho presidenta. Lapid informoval presidenta o tom, ze je koalice na svete. Jeste je pred nami hlasovani v Knesetu. Jestli tohle odsouhlasi, bude to kolosalni udalost a Netanjahu bude odstranen. **USA** **50 ruskych lodi demonstruje svoji pripravenost u brehu USA. ** **Iran** Iranu se potopila jeho nejvetsi lod. **Stredni more** Havarie britskeho vojenskeho letadla ve Strednim mori. Letadlo spadlo z letadlove lodi a rozbilo se. **Centralni Asie** President Tadzikistanu navstivil presidenta Pakistanu. Dulezita vec. **Belorusko** Protasjevic - jako prvni jsem rikal, ze je to britska operace. Vetsinou bylo moje tvrzeni kritizovano. Ukazalo se, ze jsem mel pravdu. Je to Savcenko 2. **Zaver:** Cina vypustila dalsi sputnik a celkove se cinsky kosmicky program uspesne rozviji.
Upravené 3. 6. 2021 o 19:07

Izraelská ‚mission impossible‘: Lapidův vratký slepenec ještě nemá vyhráno, Netanjahu líčí na odpadlíky
Vítězem je Bennett. Zatím
Tento protřelý politický matador, který sám sebe jednou politicky umístil „ještě více napravo, než je Netanjahu“, sice v březnových volbách získal se svojí stranou Jamina jen sedm poslanců, ale nakonec se stal rozhodujícím jazýčkem na vahách.
Výsledkem je dohoda s Lapidem na tzv. rotačním premiérství, tedy modelu .....
https://www.lidovky.cz/svet/bibi-se-nevzdal-lici-na-odpadliky-lapidovi-se-podarilo-zformovat-izraelskou.A210603_183503_ln_zahranici_lihem


Izraelská ‚mission impossible‘: Lapidův vratký slepenec ještě nemá vyhráno, Netanjahu líčí na odpadlíky Vítězem je Bennett. Zatím Tento protřelý politický matador, který sám sebe jednou politicky umístil „ještě více napravo, než je Netanjahu“, sice v březnových volbách získal se svojí stranou Jamina jen sedm poslanců, ale nakonec se stal rozhodujícím jazýčkem na vahách. Výsledkem je dohoda s Lapidem na tzv. rotačním premiérství, tedy modelu ..... https://www.lidovky.cz/svet/bibi-se-nevzdal-lici-na-odpadliky-lapidovi-se-podarilo-zformovat-izraelskou.A210603_183503_ln_zahranici_lihem
643
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept