Zahraničná politika
Rusko do mesiaca úplne opustí dolár v štruktúre NWF

Rusko do mesiaca úplne opustí dolár v štruktúre NWF**


Euro, juan, libra a jen zostanú v štruktúre Národného fondu bohatstva
Do mesiaca Rusko úplne opustí americký dolár v štruktúre Národného bohatského fondu (NWF) a zníži podiel britskej libry. Podiel eura a jüanu v NWF porastie, objaví sa zlato a podiel japonského jenu sa nezmení, uviedol vo štvrtok novinárom na margo Petrohradského medzinárodného ekonomického fóra minister financií Anton Siluanov.


"Rovnako ako centrálna banka sme sa rozhodli znížiť investície NWF do dolárových aktív. Dnes máme z hľadiska štruktúry asi 35% investícií NWF v dolároch. Rozhodli sme sa úplne opustiť dolárové aktíva a nahradiť ich investície v dolároch. zvýšenie eur, zvýšenie zlata, “uviedol Siluanov. K prechodu na novú štruktúru NWF podľa neho dôjde do mesiaca. "Je dosť rýchle, do mesiaca prísť na tento podiel," uviedol Siluanov.


„V dolároch (na investovanie - približne TASS) - 0%, v eurách 40%, v juanoch 30%, v zlate 20%, v librách a jenoch 5%,“ - uviedol Siluanov o novej štruktúre NWF .


"Máme operátora (v zmysle nákupu zlata - TASS), centrálnu banku. Pracuje so svojimi zlatými a devízovými rezervami a pre NWF určuje štruktúru svojich aktív a podiel NWF na týchto aktívach," dodal minister.


V štruktúre NWF je teraz podiel dolára a eura po 35%, jüan - 15%, libra šterlingov - 10%, jen - 5%.


https://tass.ru/ekonomika/11550135


Rusko do mesiaca úplne opustí dolár v štruktúre NWF** ===================================================== Euro, juan, libra a jen zostanú v štruktúre Národného fondu bohatstva Do mesiaca Rusko úplne opustí americký dolár v štruktúre Národného bohatského fondu (NWF) a zníži podiel britskej libry. Podiel eura a jüanu v NWF porastie, objaví sa zlato a podiel japonského jenu sa nezmení, uviedol vo štvrtok novinárom na margo Petrohradského medzinárodného ekonomického fóra minister financií Anton Siluanov. "Rovnako ako centrálna banka sme sa rozhodli znížiť investície NWF do dolárových aktív. Dnes máme z hľadiska štruktúry asi 35% investícií NWF v dolároch. Rozhodli sme sa úplne opustiť dolárové aktíva a nahradiť ich investície v dolároch. zvýšenie eur, zvýšenie zlata, “uviedol Siluanov. K prechodu na novú štruktúru NWF podľa neho dôjde do mesiaca. "Je dosť rýchle, do mesiaca prísť na tento podiel," uviedol Siluanov. „V dolároch (na investovanie - približne TASS) - 0%, v eurách 40%, v juanoch 30%, v zlate 20%, v librách a jenoch 5%,“ - uviedol Siluanov o novej štruktúre NWF . "Máme operátora (v zmysle nákupu zlata - TASS), centrálnu banku. Pracuje so svojimi zlatými a devízovými rezervami a pre NWF určuje štruktúru svojich aktív a podiel NWF na týchto aktívach," dodal minister. V štruktúre NWF je teraz podiel dolára a eura po 35%, jüan - 15%, libra šterlingov - 10%, jen - 5%. https://tass.ru/ekonomika/11550135
Upravené 3. 6. 2021 o 13:34

Do mesiaca Rusko úplne opustí americký dolár
Nemam tusenia o nasledkoch takehoto kroku, ale Siluanov nic nerobi v prospech Ruska, takze co za tym hladat?


[quote="pid:18410, uid:12"]Do mesiaca Rusko úplne opustí americký dolár[/quote]Nemam tusenia o nasledkoch takehoto kroku, ale Siluanov nic nerobi v prospech Ruska, takze co za tym hladat?

Nemam tusenia o nasledkoch takehoto kroku, ale Siluanov nic nerobi v prospech Ruska, takze co za tym hladat?


Někdy i Siluanov je nucen konat dobro.


Peskov: v mnoha zemích probíhá dedolarizace kvůli obavám o spolehlivost měny.


„Mohu jen říci, že proces dedolarizace je konstantní, nyní je již viditelný pouhým okem a tento proces dedolarizace probíhá nejen u nás, ale i v mnoha zemích po celém světě, které začali pociťovat obavy ohledně spolehlivosti hlavní rezervní měny. “, - řekl Peskov.
https://tass.ru/ekonomika/11551595?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Ten krok bude určitě koordinovaný s Čínou a dalšími zeměmi.


[quote="pid:18415, uid:26"]Nemam tusenia o nasledkoch takehoto kroku, ale Siluanov nic nerobi v prospech Ruska, takze co za tym hladat?[/quote] Někdy i Siluanov je nucen konat dobro. Peskov: v mnoha zemích probíhá dedolarizace kvůli obavám o spolehlivost měny. „Mohu jen říci, že proces dedolarizace je konstantní, nyní je již viditelný pouhým okem a tento proces dedolarizace probíhá nejen u nás, ale i v mnoha zemích po celém světě, které začali pociťovat obavy ohledně spolehlivosti hlavní rezervní měny. “, - řekl Peskov. https://tass.ru/ekonomika/11551595?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Ten krok bude určitě koordinovaný s Čínou a dalšími zeměmi.

@Taurus - souhlas. Vše souvisí i se Ženevou , Siluanov prostě občas "musí" , a to občas bude stále častější. Otázkou je jen to, zda to Siluanov měl řící nahlas, anebo to mělo zůstat uloženo mezi důvěrné informace. V tom si nejsem jist .zda to byl takřečeno "překec", anebo záměrný signál. On je to totiž i velmi silný signál všem ruským podpindosům, kteří mají nakradené ulito právě v dolarech a librách. Zachraň si, co můžeš!

@Taurus - souhlas. Vše souvisí i se Ženevou , Siluanov prostě občas "musí" , a to občas bude stále častější. Otázkou je jen to, zda to Siluanov měl řící nahlas, anebo to mělo zůstat uloženo mezi důvěrné informace. V tom si nejsem jist .zda to byl takřečeno "překec", anebo záměrný signál. On je to totiž i velmi silný signál všem ruským podpindosům, kteří mají nakradené ulito právě v dolarech a librách. Zachraň si, co můžeš!
826
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept